Τι εκανα σημερα για μενα - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 46 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 684
    Senior Member
    Σημερα κοκονες μου πηγα κ εκοψα τις ακρες απτα μαλια μου.Μετα ειδα μια φιλη κ μετα απο ενα μαγαζι που ξεπουλουσε πηρα ενα γουρουνακι απο σμαλτο που το ανοιγεις κ μεσα εχει ενα μικρουλι γουρουνακι με αλυσιδιτσα κοσμημα.Ειχε κ ιπποκαμπακια κυκνους γατουλες μινιατουρες πολυ ομορφα.

Senior Member
    A γατουλεςςς θελω κ εγωωωω!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by smart
    ρε κανε κατι για τον εαυτο σου κ ας ειναι κ τριχες!!!
    (κατα το : μαζευε κ ας ειναι κ ρωγες :D)
    Και αυτο σωστο!!!Αυτοματα εδωσες μια αλλη διασταση!!!Να αναφερω εδω οτι σημερα εκανα ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ με κολοκυθακια αντι μελιτζανες κ μου αρεσε πολυ.
    Lessing!!!!!! Το έκανες ε!!!! Τώρα το είδα!!!!! Χέρομαι που εκτός από το όνομα σάρεσε και η γεύση!

Senior Member
    Εγώ κορίτσια ενώ είχα προγραμματισμένο να πάω με τον γιο μου να πληρώσουμε λογαριασμούς, τελικά καταλήξαμε στο μολ, να παίζουμε στον παιδότοπο εκεί, να κάνουμε βόλτες στα καταστήματα, να γευματίζουμε το μεσιμέρι και γενικός να γελάμε και να περνάμε υπέροχα!!!!!! Ήταν από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!!!

Senior Member
    τέλεια πολινάκι.............. :)
    δε κοιμάσαι εε..

Senior Member
    Μπα.... ξύπνησα με φοβερούς πόνους (πάλι) κάτω χαμιλά και δεν ξέρω αν είναι τα έντερά μου ή κάτι γυναικολογικό. Εφτιαξα μια θερμοφόρα και τον έχω αγκαλια μπας και μου περάσει ο πόνος.....

Senior Member
    ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ νομιζω οτι καλο θα ειναι να πας σε ενα γιατρο.
    Τωρα θα την κανω με μελιτζανες!Εν τω μεταξυ αυτη η κανελα που βαζεις,ολα τα λεφτα!

Senior Member
    Τωρα θα την κανω με μελιτζανες!Εν τω μεταξυ αυτη η κανελα που βαζεις,ολα τα λεφτα!
    Να την φτιάξεις, να την φτιάξεις, θα ξετρελλαθείς!!!! η μελιτζάνα ΄του δίνει άλλη γεύση!
    Πήγα σήμερα το πρωί, και μου είπε πως είναι ερεθυσμένα τα έντερά μου, μάλλον από το σίδηρο που έπεινα και δεν μου έκατσε..... μουδωσε θεραπεία για 1 βδομάδα, και είπε να τρώω μόνο βραστά. Θα περάσει, που θα πάει!

Senior Member
    Περαστικα στο Πωλινακι μας!
    Σημερα πηγα και εκανα τις δουλειες και πληρωσα κατι λογαριασμους που ολο τα αφηνα "για αυριο.."

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Να την φτιάξεις, να την φτιάξεις, θα ξετρελλαθείς!!!! η μελιτζάνα ΄του δίνει άλλη γεύση!
    Πήγα σήμερα το πρωί, και μου είπε πως είναι ερεθυσμένα τα έντερά μου, μάλλον από το σίδηρο που έπεινα και δεν μου έκατσε..... μουδωσε θεραπεία για 1 βδομάδα, και είπε να τρώω μόνο βραστά. Θα περάσει, που θα πάει!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΩΛΙΝΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΕ!Ολα τα προλαβαινεις κ φαγητα κ γιατρους κ μωρο κ σπιτι κ καλαθι νεογεννητου!Σε χαιρομαι.Ελπιζω να προλαβαινεις κ να ξεκουραζεσαι!Λοιπον αυτο το ρυζι των ινδιανων που εκανα τη Μακλουμπα εχει ελαχιστο λιπος κ ειναι υπερ-νοστιμο η δε κανελα εδωσε αλλη ωθηση στο φαγητο!Αν εχεις κ αλλη ΜΑΚΛΟΥΜΠΕΝΙΑ συνταγη ριχτην ρε Πωλιναρα κοριτσαρα!Τι γινεται με το συζηγο επαψε να πεταει @@@@ιες;

Senior Member
    Εψαξα να βρω αν υπαρχει καποια ενοτητα καλοσωρισματος αλλα δεν βρηκα κατι, ισως δεν παλι δεν εψαξα πολυ..... Μου φαινεται οτι ισως εδω ειναι το καλυτερο μερος μιας και θελω να πιστευω οτι το καλυτερο που εκανα σημερα ειναι να γινω μελος στο φορουμ. Χτες αρχισα να προσεχω και την διατροφη μου παλι, ελπιζω αυτη τη φορα με την βοηθεια σας να καταφερω να φτασω στο στοχο μου. Καλως σας βρηκα:starhit:

Senior Member
    καλως ηρθες :)
    καλη επιτυχια :starhit:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΩΛΙΝΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΕ!Ολα τα προλαβαινεις κ φαγητα κ γιατρους κ μωρο κ σπιτι κ καλαθι νεογεννητου!Σε χαιρομαι.Ελπιζω να προλαβαινεις κ να ξεκουραζεσαι!Λοιπον αυτο το ρυζι των ινδιανων που εκανα τη Μακλουμπα εχει ελαχιστο λιπος κ ειναι υπερ-νοστιμο η δε κανελα εδωσε αλλη ωθηση στο φαγητο!Αν εχεις κ αλλη ΜΑΚΛΟΥΜΠΕΝΙΑ συνταγη ριχτην ρε Πωλιναρα κοριτσαρα!Τι γινεται με το συζηγο επαψε να πεταει @@@@ιες;
    :):) Λοιπόν σήμερα το πρωί όπως σου είπα πήγα στον γιατρό, μαγείρεψα και φάγαμε το μεσημέρι, καθάρισα το σπίτι (και τί σπίτι ε, άλλο να στο λέω άλλο να το βλέπεις:P:P) βοήθησα την μαμά μου γιατί ήταν αρωστη, πήγα στο πάρκο με τον μικρό, πήγαμε σε ένα κατάστημα και ψώνισα καλτσόν και ομπρέλα, ήρθαμε σπίτι, και τώρα έκατσα και σε λίγο θα μαγειρέψω για απόψε. Αυτά, και αυτή είναι μια από τις ξεκούραστες μέρες μου!!!!!
    Λοιπόν, αφού σου άρεσε η συνταγή με το ρίζι, έχω να σου προτείνω ακόμα μία, με ρίζι και κιμά με ξυροκάρπια. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να στην αναρτύσω.
    Ο συζηγος? Μα έχω και τέτιο? χαχαχαχα απλά τον γράφω καλή μου. και από τότε που τον γράφω μου φένετε να έχει καλυτερέψει. οκ άμμα τύχει να με ακούσει να μιλάω για το χειρουργείο κάνει κάτι γκριμάτσες και λέει κάτι του τύπου ναι καλά, σιγά μην αδυνατίσεις εσύ και τέτια, αλλά χεσμένο τον έχω. Από την πρώτη του χρόνου βασικά μου φένετε πολύ πιο καλός, αλλά και πάλι ίσος φταίει το ότι τον γράφω και δεν δείνω συμασία? πιος ξέρει!!!!!! Ξέρω πως τώρα πια κάνω αυτό που θέλω και απλά το ανακοινώνω για να είμαι καλυμένη. Φυσικά δεν αφήνω περιθώρια για παρατηρήσεις. Και το φαγητό του το έχει, και το ζεστό του το νερό, και το καθαρό σπίτι. Πως τα προλαβαίνω ε!!!! Η γυναίκα ρομπότ όπως με λέει ο αδελφός μου!:wow::wow:

Senior Member
    Καλα του κανεις γραφε ατελειωτα!!Ναι η συνταγη με τα ξυροκαρπια μου φαινεται σουπερ οταν μπορεις στειλε την ! ΧΧ

Page 32 of 46 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast