Τι εκανα σημερα για μενα - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 46 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 684
    Senior Member
    πηλινγκ βρυκοκο-μασκα προπολη!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!
    βαλε και το γαλακτωμα σωματος σοκολατα,
    ειμαι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια

λοιπον σημερα εκανα καποια βηματα εργασιακης φυσεως, μικρα ηταν, αλλα με βαση το ιστορικό μου, ήταν τεραστια :P

οποτε thumbs up for today! :spin:

Senior Member
    Βγηκα και περπατησα χαζευοντας βιτρινες.Ωραια ηταν.Επισης πηγα ως το γυμναστηριο του δημου για να το δω κ να μπω σιγα σιγα στο κλιμα.Ηταν πολυ συγχρονο κ ειχε 3 οροφους!!!Κανουν και γιογκα κ Πιλατες!Ουαου!Γιατι για διαδρομο να αγορασω δεν το βλεπω.Πανακριβοι!Παντως με το γυμναστηριο του δημου εντυπωσιαστηκα.Τελικα δεν ειναι ολα χαλια στην Ελλαδα.Περιμενα να βρω κατι σκονισμενο κ παλιο κ αυτο ηταν σουπερ συγχρονο κ με 20 Ευρο το μηνα,τριμηνο 50!!:puzzled::):)

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Βγηκα και περπατησα χαζευοντας βιτρινες.Ωραια ηταν.Επισης πηγα ως το γυμναστηριο του δημου για να το δω κ να μπω σιγα σιγα στο κλιμα.Ηταν πολυ συγχρονο κ ειχε 3 οροφους!!!Κανουν και γιογκα κ Πιλατες!Ουαου!Γιατι για διαδρομο να αγορασω δεν το βλεπω.Πανακριβοι!Παντως με το γυμναστηριο του δημου εντυπωσιαστηκα.Τελικα δεν ειναι ολα χαλια στην Ελλαδα.Περιμενα να βρω κατι σκονισμενο κ παλιο κ αυτο ηταν σουπερ συγχρονο κ με 20 Ευρο το μηνα,τριμηνο 50!!:puzzled::):)
    ΤΕΛΕΙΑ???????:thumbup: :wow:

Senior Member
    Πηγα για καφε και φαγητο με φιλεναδιτσες μου,περασα πολυ ομορφα και γελασα ακομη περισσοτερο!

Senior Member
    Επισης μου αγορασα ενα τεεεελειο μπλουζακι με ενα τσαμπουκαλεμενο γατονι πανω που λεει I hate dogs:P

Senior Member
    Πηγα και εφτιαξα τα νυχια μουυ!!
    Μπλε-μαυρο:smirk::smug b:

Senior Member
    Σημερα:Αλλαξα το προγραμμα μου κ αντι να μουροχαβλιαζω το πρωι βγηκα εξω αντι για το απογευμα.Ετσι θα εγκαταστησω τη συνηθεια απο Δευτερα που ανοιγει το γυμναστηριο να πηγαινω πρωι για μαθημα ωστε να αρχιζει με καλη ενεργεια η μερα.

Senior Member
    σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by click
    σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κατσε ναρθει η Δευτερα!;)

Senior Member
    χθες ηπια καφε με μια φιλη και "εγραψα" οσες δουλειες ειχα.

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Λοιπόν χθες για μένα:
    Πήγα και έκλεισα ραντεβού με ψυχιατρο, περπάτησα, σταμάτησα αρκετά νωρίς το υπερφαγικό, πήγα για καφέ με την Alexandrita και κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση, ύστερα έκανα το βράδυ μια πολύ ωραία συζήτηση με την Constance, και γενικώς αυτή την εποχή νιώθω ότι δεν είμαι μόνη.
    Μπραβο Ελενη!Εκλεισες ραντεβου με ψυχιατρο;Και εγω θα ηθελα να δω εναν ψυχολογο αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τη διαφορα μεταξυ ψυχολογου-ψυχιατρου

Σημερα παρακολουθησα το μαθημα μου με προσοχη.

Senior Member
    ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ωραια που βρισκοσαστε για καφεδακι!!!
    θελω κι εγω!!! κλαψ

Υ.Γ. να τους προσεχετε τους ψυχιατρους, μερικοι ειναι με ενα συνταγολογιο στο χερι για πασα νοσο και πασα μαλακια. beware

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Originally posted by eleni1201
    Μπραβο Ελενη!Εκλεισες ραντεβου με ψυχιατρο;Και εγω θα ηθελα να δω εναν ψυχολογο αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τη διαφορα μεταξυ ψυχολογου-ψυχιατρου
    Και μου θες κ ρολο τρομαρα σου!!!!:smilegrin::smilegrin:
    ΧΑχαΧΑ
    Ο ψυχιατρος θεραπευει η προσπαθει να θοηθησει σε ψυχωσεις καθως επισης ΚΑΙ σε διαταραχες που χριζουν φαρμακων οπως η καταθλιψη π.χ.που ειναι διαταραχη της διαθεσης.Για να μην εχεις απορια με τιν ορο ''ψυχωση''ειναι οταν το ατομο δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα ,δεν καταλαβαινει οτι νοσει κ επομενως ειναι μεσα στο παραλληρημα η την παρανεια η...η...Για να μην τρομοκρατηθεις ανευ λογου να σου πω οτι ολα τα παραπανω συνηθως θεραπευονται.Υπαρχουν ακομα πολλες παρανοησεις για τη σχιζοφρενεια που ειναι λαθος γιατι ενας σχιζοφρενης μπορει να ειναι κ ειναι απολυτα λειτουργικος παιρνοντας τη θεραπεια του οπως εγω π.χ.παιρνω ενα χαπακι τ4 καθε πρωι για τον υπο-θυρεοειδισμο μου κ θα το παιρνω εφ ορου ζωης.Ετσι κ ο σχιζοφρενικος ''ασθενης''με τα φαρμακα του ειναι λειτουργικος δουλευει κ.λ.π.
    Τωρα για τη διαφορα που ειπες:Ο ψυχολογος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δινει φαρμακα κ ασχολειται με τις ''νευρωσουλες''που εχουμε ολοι αν κ ο ορος ''νευρωση''ειναι ξεπερασμενος τελος παντων.Η διαφορα με την ψυχωση ειναι οτι το ατομο εχει επαφη με το περιβαλλον καταλαβαινει δλδ οτι κατι ''τον χαλαει''οπως αυτο που ειπε η ελενη.Εννοειται οτι ολοι εχουμε τετοιου ειδους θεματακια αλλος περισσοτερο κ αλλος λιγωτερο ακομα κ ο ιδιος ο ψυχολογος χα χα χα.Συχνα ο ψυχολογος κ ο ψυχιατρος συνεργαζονται για το καλο του ''ασθενους''.Προυποθεση για να παει κακ=λα η οποια θεραπεια αποφασισεις να κανεις αν ποτε κανεις ειναι να αισθανεσαι καλα με τον ψυχολογο να υπαρχει καποιου ειδους κλικ και να μην τραβηξει 135 χρονια.Αν ι ψυχολογος δεν σου μιλαει κ σου κεει μονο μμμ η-γιατι μου το ρωτατε αυτο η αν απανταει παντα σε ερωτηση σου με ερωτηση παρε δρομο κ φυγε γιατι ειναι ψυχαναλητικης σχολης(διαρκεια 135)χρονια. Ελπιζω να σε καλυψα. οΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ στη διαθεση σου.:smirk:
    εεε χμμμ τι σε κανει να ρωτας τη διαφορα;:smirk:

Λεσινγκ ασκουμενη βοηθος ψυχιατρου υπαρξιακης κατευθυνσης

9

Senior Member
    Τι εκανα σημερα για μενα:Ανεβηκα 3 φορες τα σκαλια της πολυκατοικιας ως τον 3 οροφο.

Senior Member
    Originally posted by click
    ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ωραια που βρισκοσαστε για καφεδακι!!!
    θελω κι εγω!!! κλαψ
    ελα το σαββατο για μονοημερη!!

Page 36 of 46 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast