Τι εκανα σημερα για μενα - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 46 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast
Results 556 to 570 of 684
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by lessing
    Εχτες:Σε μια φιλη με την οποια εχω θαρρος παρακαλεσα να παρει πισω το κεικ που μου ειχε φερει .Της εξηγησα οτι ναι μεν εχασα μερικα κιλα αλλα ακομα δεν εμπισστευομαι τον εαυτο μου με ενα σοκολατενιο κεικ στην κουζινα μου.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Εγώ πάλι θα το άφηνα εκεί, και απλά δεν θα το ακουμπουσα καν. Προτιμώ να περχομαι προσωπο με πρόσωπο με τον "εχθρό" μου και όχι να τον αποφευγω
    εγω παλι πωλινακι εχω την εντυπωση οτι μαλλον ΚΑΙ εσυ-οπως οι περισσοτεροι- ειμαστε πολυ πολεμοχαρεις κ στο τελος τον εχθρο τον τρωμε :p

εξ ου κ τα τα κιλακια μας ;)

Senior Member
    Οχι σμαρτ μου, αμμα πω πως δεν θα φάω κάτι, δεν θα το φάω. Εδώ τα χριστούγεννα το σπίτι ήταν γεμάτο καλούδια (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ενα σορο σοκολατακια κτλ) και εγώ το μόνο που είχα φάει ήταν 1 κουραμπιε και 1 μελομακαρονο και αυτά για να τα δοκιμασω αν τα πετιχα. Ειπα δεν τρώω και δεν τρώω!

Senior Member
    Τα κιλάκια μου σμαρτ μου, πιο πολύ οφείλονται στην υπέροχη μαγειρική της μαμάς (βλέπε 3 φορές τουλάχιστον την βδομάδα τηγανιτές πατάτες, καθημερινά κρέας, καθόλου ψάρι, πιλαφια φουλ μεστα λάδια και τις σαλτσες).

Νομίζεις είναι τυχαίο το ότι ενώ άνοιξα τον δακτύλιο και τρώω κανονικά φαγητο τα κιλά μου δεν ανέβηκαν? δεν ανέβηκαν γιατί εγώ τηγανιτή πατάτα σπίτι μου έφτιαξα μόνο μια φορα, και αυτή ήταν για τον άντρα μου. τα πιλαφια μου, όπως και όλα μου τα φαγητά είναι πάντα με φρέσκια ντομάτα και σχεδόν καθόλου λάδι (1-2 κουταλιές ανά 4-5 μερίδες βάζω), ψάρι έχω κάθε βδομάδα, τα κρεατικά μου είναι είτε στο αντικολιτικό, είτε στον φούρνο, είτε στην σχάρα, και πάντα τα πετυχαίνω ζουμερά και υπέροχα.

Senior Member
    οκ, αθωα η πωλινα!!!
    εγω παλι επειδη εχω πολλαααα χρονια που δεν τρωω πια ο,τι μου σερβιρει η μαμα, οφειλω να ομολογησω οτι τρωω τον εχθρο!!
    με δικη μου πρωτοβουλια!

Senior Member
    χεχεχεχεχεχεχε Ε τοτε ευκαιρεία να τον ξαποστήλεις και όχι να τον τρως

Senior Member
    στη φαση της ζωης μου (3 χρονια κρατησε μονο) που ειχα πλεον χασει 40 κιλα και η διατηρηση του βαρους μου ειχε γινει σχεδον 1η προτεραιοτητα της ζωης μου (!), οταν με επιανε και γουρουνιαζα απο "αμαρτωλα" πραγματα που ειτε εφτιαχνα, ειτε αγοραζα επιτηδες για να γουρουνιασω, ειτε μου εφερναν, αφου ετρωγα οσο ηθελα για να νιωσω ικανοποιηση, μετα τα εδινα στο αγορι μου να τα παρει σπιτι του για να τελειωσει εκει το φαγοποτι για μενα

προχθες δε που το θυμηθηκα αυτο αναμεσα απο πολλες αναπολησεις του παρελθοντος σχετικα με την εξελιξη της διατροφικης μου συμπεριφορας, αναρωτηθηκα τι θα ελεγαν τοτε οι γονεις του οταν γυριζε σπιτι με 4 ανοιγμενες μισες σοκολατες, μισο κουτι γλυκα και 1/3 τσουρεκιου.....

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Originally posted by onelifeonechance
    Ελενακι μου πρεπει να περνατε τελεια ε;Μπραβο φιλεναδιτσες:)
    Κι εγω θελω να σας γνωρισω..:sniffle:
    Στο είπα και στο ξαναλέω και το έχω πει και στη Μαρία και αν είναι ανάγκη θα το πω και σε κείνη ξανά, το καλοκαίρι σας έρχομαι!!!:starhit: :love::tumble::yes:
    Σε περιμενω!!
    Αν και κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω νωριτερα εγω πανω! :smilegrin:

Σημερα ενω βαριομουν,πηγα στο γυμναστηριο και ενω βαριεμαι απειρα ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.

Senior Member
    Τα αγαπαω ολα τα κατοικιδια :)
    Τωρα φιλοξενουμε κατσικακι,αυτο σου λεω μονο!!
    Παντως ψηνομαι πολυ,να το ξερεις!
    Οταν τελειωσει κ η εξεταστικη σου,θα το συζητησουμε!!!:smilegrin:
    Σε ΙΕΚ παω βρε!

Senior Member
    ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ.ΠΕ-ΘΑΙ-ΝΩ.

Οικονομια και Διοικηση :cool:
    Μπορει και Φεβρουαριο.. ;)

Senior Member
    Kαλα δεν ξερω κι εγω γιατι ειλικρινα μου εχει φανει τοσο μα τοσο αστειο που μερικες φορες γελαω και μονη μου αλλα τελοσπαντων!
    Αντε,το χρειαζομαι ενα ταξιδακι!
    Ωραια θα ηταν να ερχομουν με το Μαρακι μαζι!

Senior Member
    ΟΟΟΟ το ξεχασα κι αυτο..Περιμενω κατι χρηματα γυρω στις 9..Με βαζεις σε σκεψεις:eureka:

Senior Member
    :love::grin:

Senior Member
    να ερθεις οπως+δηποτε one,παρε και Μαρακι,σας περιμενουμε!!!!!!

Senior Member
    καλε δεν είναι να αφήσω τόπικ αδιάβαστο. Μου ετοιμάζεστε εξορμήσεις και εγώ λείπω. Απαπά κορίτσια λυπηθείτε με και μη με ξεσηκώνετε και έχει ακόμα η μέρα ώρες να τελειώσει.
    Μέσα στη βαλίτσα να βάλω και κανά μαστίγιο για όποια τολμήσει να λιγουρευτεί γλυκό γιατί μην νομίζετε πως επειδή εγώ παίρνω αυτή την περίοδο θα τα τρώω όλα για σας.
    Με τσαγάκι και προσευχή μέχρι το ʼγιον Πάσχα θα τη βγάλουμε σας το λέω.

Senior Member
    Και Μάρτη ελάτε σε μένα!!!!!:)

Page 38 of 46 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast