Τι εκανα σημερα για μενα - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 46 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 684
    Senior Member
    Εκανα κράτηση τα εισητήριά μας για Συρία. 15 Απριλίου μέχρι 30 Απριλίου. Φυσικά ακόμα δεν το πω σε κανέναν, μέχρι να δούμε πώς θα πάει με το χειρουργείο.

Senior Member
    Σημερα παρολο το κρυο πηρα τον κ@@@ μου κ πηγα γυμναστηριο του δημου.Αλλα οχι για να γυμναστω για να γραφτω!!!!! Κατι που σκοπευα να κανω εδω και ενα μηνα!! Τελος παντων αυτο εκανα σημεραΘα ηθελα πολυ να πω οτι σημερα το πρωι,ξυπνησα πηγα στο γυμναστηριο,μαγειρεψα το μεσημερινο,χαλαρωσα λιγο κ το απογευμα εκανα το πιλατες μου και ξανα περπατημα.Αλλα γραφω το ενα καλο που εκανα για μενα:Μετα απο ενα μηνα ποτειτο καουτς πηγα εξω απο το στοχο! και προς..

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by click
    welcome back μιτσοκολο!

ναι αλεξανδριτα υπευθυνος ειναι.
    μπα δεν ειμαι ερωτοχτυπημενη με αυτον, που τετοια τυχη?!

τον ειδα μια φορα τον ανθρωπο και μου κανε εντυπωση κ εκανα το λαθος να το γραψω. και να χω τωρα την τρελαρα τη λεσινγκ να τον βαζει και στο σιριαλ!!!
    ρε τι τραβαμε?!?!?!?!? :P:smilegrin:
    ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΣ στον βγαζω:starhit:
    ναι... δε λεει η κλικλικω οτι απειλησε πως αν δε βαλεις τον υπευθυνο-γλαστρο στο σηριαλ θα αποχωρησει κ εκεινη... μας το παιζει υπαραποπανω τωρα.... :P

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Σημερα παρολο το κρυο πηρα τον κ@@@ μου κ πηγα γυμναστηριο του δημου.Αλλα οχι για να γυμναστω για να γραφτω!!!!! Κατι που σκοπευα να κανω εδω και ενα μηνα!! Τελος παντων αυτο εκανα σημεραΘα ηθελα πολυ να πω οτι σημερα το πρωι,ξυπνησα πηγα στο γυμναστηριο,μαγειρεψα το μεσημερινο,χαλαρωσα λιγο κ το απογευμα εκανα το πιλατες μου και ξανα περπατημα.Αλλα γραφω το ενα καλο που εκανα για μενα:Μετα απο ενα μηνα ποτειτο καουτς πηγα εξω απο το στοχο! και προς..
    μπραβο:thumbup:
    σημερα περιμενουμε να μας πεις οτι γυμναστηκες κιολας ;)

Senior Member
    αυτη τη βδομαδα πηγαινα με χιλια

καθε μερα τρεξιμο, δουλειες, πολυ περπατημα. εβγαλα υποχρεωσεις απο τη μεση, που με ζοριζαν πολυ να τις ξεκινησω αλλα ολα πηγαν ακριβως οπως ηθελα.
    ενδιαμεσα ειχα και καποιες εξοδους.

και καταφερα και "σηκωθηκα" γιατι ειχα πεσει αρκετα με καποια προβληματα οικονομικης και προσωπικης φυσεως, αλλα οκ..

thumbs up for this week :D

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:

Senior Member
    Originally posted by click
    αυτη τη βδομαδα πηγαινα με χιλια

καθε μερα τρεξιμο, δουλειες, πολυ περπατημα. εβγαλα υποχρεωσεις απο τη μεση, που με ζοριζαν πολυ να τις ξεκινησω αλλα ολα πηγαν ακριβως οπως ηθελα.
    ενδιαμεσα ειχα και καποιες εξοδους.

και καταφερα και "σηκωθηκα" γιατι ειχα πεσει αρκετα με καποια προβληματα οικονομικης και προσωπικης φυσεως, αλλα οκ..

thumbs up for this week :D
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Senior Member
    μπράβο κλικάκι μου. Ε΄τσι γερά και δυνατά.

Senior Member

Senior Member
    σημερα χαλαρωσα τοσο με ενα ποστ που εριξα στο θεμα της ριας, που εβαλα μουσικη, εφτιαξα την κουζινα(ηταν κ...ς) και μαγειρεψα! ολε

:)

Senior Member
    και εκει που ειναι ολα στο μυαλο αχταρμας και με πνιγει η στασιμοτητα, κατι γινεται, τα βαζω ολα στη σειρα και ξεκαθαριζει το τοπιο ξανα.
    ωραια μερα σημερα...... :starhit:

Senior Member
    χμμμμμ τι εκανα? εφτιαξα ενα σουπερ γαλλικο στα νυχια μου....χαχαχα τιποτα το τρομερο...αχ σε λιγο θα φτιαξω την κουτα με τα δωρακια που θα στειλω !!!!! πωσ μαρεσει να κανω δωρακιααα !!! yupi!!!!

Senior Member
    bubulitsa, κ μενα μάρεσει να κανω δωράκια...:thumbup:
    ειδικά όταν τα τυλίγω...

Senior Member
    ciciliana ...αχ δεν ειναι υπεροχοοοοοοοοοοο ? εγω το λατρευωω
    ........!!!!!κ το τυλιγμα...χεχεχεχεχε ειδα οταν βλεπεισ τα προσωπα τουσ γεματα χαρα..τι πιο ομορφοοο :bouncing::bouncing:

Senior Member
    είναι υπέροχο και δημιουργικό!!
    τι δωράκια είναι??

Page 41 of 46 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast