Τι εκανα σημερα για μενα - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 46 FirstFirst ... 36444546
Results 676 to 684 of 684
    Junior Member
    6:00 - εγερτήριο: Καφές με θέα θάλασσα, τις τράτες που επιστρέφουν και τα χρώματα της ανατολής.
    7:00 - καθοδόν για το γραφείο με παρέα Χατζηγιάννη, καφέ και έναν ήλιο να χαμογελάει.

Senior Member
    pontikaki εγω παλι ειδα ενα παραξενο ονειρο,ημουνα εγκυος και γεννησα ενα κοριτσακι!!!
    τι ωραιο που ηταν!!!

σημερα λοιπον,πηρα τον αγοραρο μου και τον πηγα βολτιτσα στις κουνιες,επαιξε,επεσε,γελασ� �,κουραστηκε και τωρα κοιμαται μια χαρα.
    εγω φυσικα ειχα οφελος μαζι με τη χαρα του μικρου,οτι περπατησα,επιτελους μας εκανε καλο καιρο μωρε.
    ελπιζω να κρατησει

Senior Member
    πρωινή βόλτα στο πάρκο...καλημέρα:love:

Senior Member
    σημερα τι εκανα για μενα;τπτ,σημερα ετρεχα σα τη τρελη απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη για μια συνεντευξη σε δουλεια,που οπως με ειπαν στο τελος ο μισθος ειναι μικροτερος απο αυτον της τωρινης μου δουλειας,οποτε καθομαι στα αυγα μου,μαλλον αυτο εκανα σημερα για μενα,εκτιμησα τη δουλεια που εχω!!! : )

Senior Member
    καμιά ιδέα βρε παιδιά, έχω στερέψει... όλο βόλτες με τα ποδαράκια πάω, στο τέλος θα γίνω γραφική:crazy:

Senior Member
    σημερα για μενα εκανα του κεφαλιου μου...επισης σε λιγο θα παω βολτιτσα να βγω λιγακι μπουχτησα ολη μερα

piceofcake μαι χαρα ειναι οι βολτες με τα ποδαρακια και γω τις προτιμω,μακαρι να μη με επιανε νυστα και βαρεμαρα σημερα:grin:

Senior Member
    πήγα σε ένα ραντεβού για δουλειά για να δούμε...

Senior Member
    pieceofcake σου ευχομαι καλη επιτυχια!

σημερα περπατησα με το καροτσι-φυσικα-και εκανα μεγαλη βολτα,ειχα να κανω λιγες μερες και ξεπιαστηκα

Senior Member
    Pieceofcake....καλη επιτυχια!!!!

Σημερα ξυπνησα πραγματικα ξεκουραστη...ντυθηκα με ανοιξιατικα φωτεινα χρωματα.....και ηρθα χαμογελαστη στη δουλεια!!!!!

Page 46 of 46 FirstFirst ... 36444546