Τι εκανα σημερα για μενα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 46 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 684
    Senior Member
    Originally posted by smart
    τι επαθες κλικλικω?
    να σφαξω κανεναν?
    οχι κρατα δυναμεις για οταν χρειαστει να σφαξουμε καποιον!!

τιποτα, απλως βαρεθηκα χτες να βαριεμαι που βαριεμαι και εκανα 1 ωρα γυμναστικη βλεποντας ταινια. εληξε με αισιο τελος η μερα!:thumbup:

Senior Member
    σημερά αρχισα ξανα διατροφή πολύ συνειδητοποιημένα πλεόν και άρχισα να παίρνω τις βιταμίνες για την αναιμία μου.

Junior Member
    Εδω Λεσσινγκ.Μου χαλασε το λαπτοπ για δευτερη φορα κ ειναι για επισκευη οποτε υπομονη μπαινω αποπου ναναι.Λοιπον χτες αυτο που εκανα για μενα ηταν να παρατηρησω το οτι τρωω παραπανω οταν δεν με ικανοποιει η μερα μου οποτε ειναι ευκαιρια να τη φτιαξω ετσι ωστε να μην εχω αναγκη το φαγητο για να αισθανομαι πληρης. Και σημερα ξεκουραστηκα κ διαβαζα χαζομαρες χωρις τυψεις.
    ΚΛΙΚ εκανες σημερα αυτο που πηρες αποφαση την Κυριακη;Δεν ξερω ποιο ειναι το αποτελεσμα αλλα το οτι το εκανες ειναι σημαντικο.:rolleyes:

Senior Member
    μπραβο γρανιτακι!!!

λεσινγκ και απο αλλο υπολογιστη μπορεις να μπεις με τον παλιο λογαριασμο σου. δε χρειαζοταν καινουριος.

εκανα 1 βημα προς την αποφαση αλλα χρειαζομουν 2 τηλ που δεν μπορουσαν να μου δωσουν σημερα. οποτε οκ. αυριο αργια οποτε απο μεθαυριο αναγκαστικα.

λιγα λογια για σημερα..

ωραια μερα! ψωνια, μαγειρεμα+πετυχημενο πειραμα, ζυγισμα με πολυ καλο αποτελεσμα, καφεδακι, κουβεντουλα και πολυ καλη διαθεση, δε χαλασα τη διαιτα-βραχος! :P

θελω να ξεραθω στον υπνο

Senior Member
    μπραβο κοριτσια για ολα οσα κανετε για σας :)
    μπορειτε να γραφετε κ τι καλο σας ετυχε σημερα, εκτος απ οσα καναττε οι ιδιες.
    καποτε μου το ειχε προτεινει ενας φιλος να το κανω αυτο, να γραφω δλδ καπου καθε μερα ΜΟΝΟ οσα καλα μου συνεβησαν... αλλα εγω ημουν πολυ αρνητικη για να το εφαρμοσω :(

Senior Member
    μόλις πέταξα ενα γλυκο στα σκουπίδια!!!!!
    αυτή η γιορτή σήμερα να με καταστρέψει εχει βαλθεί αλλα... ΕΓΩ ΒΡΑΧΟΣ!! χαχαχαχα

Senior Member
    Γυμνάστηκα.Το σουκού έτρεξα στη φύση,ανέπνευσα καθαρό αέρα.Έφαγα και γλυκό και δε το μετανιώνω.χα χα

Senior Member
    Originally posted by ria
    μόλις πέταξα ενα γλυκο στα σκουπίδια!!!!!
    αυτή η γιορτή σήμερα να με καταστρέψει εχει βαλθεί αλλα... ΕΓΩ ΒΡΑΧΟΣ!! χαχαχαχα

αστο Ρια... απο παντου ερχονται γλυκα,απανωτα!!!!
    μεχρι στιγμης κι εγω εχω αντισταθει :)

Senior Member
    χτες έκανα χορό και μετά βγηκα κ αντιστάθηκα σε ολους τους πειρασμούς κ σήμερα νοιωθω πολύ περήφανη!

Senior Member
    Λοιπον σημερα πηγα το λαπτοπ για σερβις.
    Μετα εκανα μια μεγαααααααααααααλη βολτα.
    Ηπια ενα ωραιο καφε.
    Εβγαλα φωτο κατι περιστερια την ωρα που πεταγανε,ενα μωρο κ δυο σκυλακια
    Ταισα 2 αδεσποτες γατουλες.
    Χαιδεψα τον Μαξ το σκυλο μιας κυριας που τον συμπαθω πολυ.

Senior Member
    Originally posted by click
    μπραβο γρανιτακι!!!

λεσινγκ και απο αλλο υπολογιστη μπορεις να μπεις με τον παλιο λογαριασμο σου. δε χρειαζοταν καινουριος.Το ξερω αλλα δε θυμομουνα το πασπορτ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

εκανα 1 βημα προς την αποφαση
    Μπορεις να την μοιραστεις εδω η ειναι κατι πολυ προσωπικο;

Senior Member
    μπραβο κοριτσαρες!

επαγγελματικης φυσεως βημα, lessing :)

αλλαξα το αντιισταμινικο, ξεκινησα αλλο για να μην εχω προβλημα με τον υπνο
    ειχα κεφια γενικως
    πηγα στη συνεδρια μου κανονικα και χαλαρωσα
    μετα βολτα με ΤΕΛΕΙΟ καιρο
    σπιτακι, μαγειρεμα
    θκατοθκυλακια
    μετα ειχα 1 ραντεβου, το καλο ειναι οτι παρολο που δεν ειχε καλη εξελιξη, το χειριστηκα τελεια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη (δεν εννοω ερωτικο ραντεβου :P)
    δε χαλασα τη διαιτα (βραχος)
    α! ξεχασα να πω οτι χτες μου ειπε φιλος που γιορταζε να φερει black forest και αφου αληθορισα, βροντοφωναξα Ο Χ Ι !

για αυριο κανονισα βολτα, ισως και ψωνια αν γινεται, θα δουμε

ολα καλα μαη φρενντς!

Senior Member
    σήμερα, βγήκα σε σπίτι εορτάζουσας κ παρότι είχα φάει ότι μου κατέβηκε πριν, δεν έφαγα τούρτα γιατί δν ήταν του γούστου μου κ, έφαγα απο αυτά που είχε σχετικά τα πιο μειωμένα σε λιπαρά και τώρα που γύρισα ενώ με γυρόφερνε -επειδή έχω πιεί-να κάνω βουλιμικό κ να ορμήξω στο περίπτερο , ξέσπασα στα πορτοκάλια κ σε ένα γιαούρτι κ είμαι πολύ λίγο φουσκωμένη κ αρκετά ικανοποιημένη που δν κατέληξα στα ίδια χάλια που καταλήγω πάντα..

μπραβο ροζ! κι εγώ την επόμενη βδομάδα έχω ένα τραπέζι και ανησυχώ πολύ ότι θα μου έρθει βουλιμικό.. ήδη το σκέφτομαι και τρομάζω. Είμαι 21 και θα είανι εκεί όλο συγγενείς που θα μου λένε να φάω τη στιγμή που παλεύω με τον εαυτό μου ακόμα..Νομίζω πως εκείνη τη μέρα θα σπάσω το σερί μη-εμετων. Πρέπει να ησυχάσω και να το καταπολεμήσω με το μυαλό μου.
    Θα τα καταφέρω :D Κλικ, σε είδα σε μια φώτο σε ένα άλλο θέμα με το σκυλάκο σου!!! Ρε δε σου φαίνεται με την καμία για 84κιλα! Στις φωτογραφίες κι εγώ έτσι δείχνω! Κούκλος κι ο σκύλος!
    Σήμερα για μένα.. δε χάλασα τη διαιτά μου, πήγα γυμναστήριο, έκανα σχεδόν όλες τις δουλειές που έπρεπε και με άφησα να φλερτάρω με αυτόν που είχα αναφέρει παλιότερα..χιχιχι!! :roll:

Senior Member
    Λοιπον σημερα εκανα κατι για μενα για το οποιο ειμαι πολυ περηφανη! Ακυρωσα την παραγγελια για γλυκο που ειχα κανει και αντι γι αυτο πηρα καπουτσινο.Αυτο ειναι πολυ σημαντικο γιατι ξερω πως αν αρχιζα τη μερα με γλυκο μετα θα πηγαιναν ολα κατα διαολου

Page 3 of 46 FirstFirst 1234513 ... LastLast