Τι εκανα σημερα για μενα - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 46 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 684
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by polinaki1983
    Περιέχει 56 πάνες, 1 κουβερτούλλα 100χ150 εκατοστά, ένα παιχνίδι για το καροτσάκι, 6 ζευγαράκια καλτούλες και 3 ολόσωμα φορμάκια. Δεν είναι υπέροχο?
    Αυτα λες Μακλουμπα μου :shocked2:και με κουφαινεις .56 (ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ!!!!)πανες:shocked2::shocked2::shocked2 ::wow:
    Ναι γιατί είναι πολλές? Ακόμα αυτό είναι μεσαίου μεγέθους πανότουρτα!!!!! όπως είπα και πιο πάνω, έφτιαξα και ένα τεράσχτειο για την αδελφή μου!!!!! Αυτό κιαν ήταν απίστευτο, όπως απίστευτες ήταν και οι ώρες που είχα κάνει να το φτιάξω!!!!!

Senior Member
    θα συμφωνησω, ειναι υπερβολικες οι ποσοτητες και αναγκαστικά και η τιμη. ενας πιο φυσιολογικος αριθμος απο πανες κλπ και μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη θα το εκαναν αναρμοστο σα δωρο για νεογεννητα!

ειναι πολυ καλη ιδεα, να το κανεις!

Senior Member
    Χτες:Ξεκουραστηκα κ εκανα λιγη διακοσμηση στο πατρικο μου.

Senior Member
    Originally posted by click
    θα συμφωνησω, ειναι υπερβολικες οι ποσοτητες και αναγκαστικά και η τιμη. ενας πιο φυσιολογικος αριθμος απο πανες κλπ και μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη θα το εκαναν αναρμοστο σα δωρο για νεογεννητα!

Κούκλα μου η τιμή δεν είναι υπερβολική, το κόστος δηλαδή, οι μαλάκες που τα φτιαχνουν τα πουλαν ακριβά. Εμένα αυτό που βλέπετε μου στοίχισε με κορδέλες, με παιχνιδάκια, τα πάντα 25 ευρώ. και είπα να το πουλάω 32 περίπου. Αυτοί που τα κάνουν σε καταστήματα το πουλάν 90!!! Γιαυτό εγώ τότε με την αδελφή μου ξεκίνησα μόνη μου. Επιδή ήθελα να της πάρω κάτι τέτιο, και άμμα πήγα και είδα πως ήταν 100 ευρώ!! Τρελλάθηκα, και είπα θα ξοδέψω τα 100 ευρώ σε υλικά και να το κάνω μόνη μου. και μου βγήκε ένα τεράστειο!!! Απλά εκμεταλλεύονται γιατί δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να τα φτιάξουν. ένα που είχα φτίαξει, είχε στοιχίσει μόνο 10ευρώ!!! ήταν με ένα πατό, περίπου 25 πανάκια, 4 φορμάκια και ένα αρκουδάκι. Εξαρτάτε τί θες να φτιάξεις και πόσα διαθέτεις να ξοδέψεις. Εγώ δεν θα το κάνω για να κλέψω τον κόσμο. Θα το κάνω επειδή μου αρέσει πολύ η φάση.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by click

Κούκλα μου η τιμή δεν είναι υπερβολική, το κόστος δηλαδή, οι μαλάκες που τα φτιαχνουν τα πουλαν ακριβά. Εμένα αυτό που βλέπετε μου στοίχισε με κορδέλες, με παιχνιδάκια, τα πάντα 25 ευρώ. και είπα να το πουλάω 32 περίπου. Αυτοί που τα κάνουν σε καταστήματα το πουλάν 90!!! Γιαυτό εγώ τότε με την αδελφή μου ξεκίνησα μόνη μου. Επιδή ήθελα να της πάρω κάτι τέτιο, και άμμα πήγα και είδα πως ήταν 100 ευρώ!! Τρελλάθηκα, και είπα θα ξοδέψω τα 100 ευρώ σε υλικά και να το κάνω μόνη μου. και μου βγήκε ένα τεράστειο!!! Απλά εκμεταλλεύονται γιατί δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να τα φτιάξουν. ένα που είχα φτίαξει, είχε στοιχίσει μόνο 10ευρώ!!! ήταν με ένα πατό, περίπου 25 πανάκια, 4 φορμάκια και ένα αρκουδάκι. Εξαρτάτε τί θες να φτιάξεις και πόσα διαθέτεις να ξοδέψεις. Εγώ δεν θα το κάνω για να κλέψω τον κόσμο. Θα το κάνω επειδή μου αρέσει πολύ η φάση.
    Πολυ ωραια ιδεα θα τα πουλας απο το διαδικτυο κ θα εχεις μεγαλη επιτυχια.Εγω μπορω να παραγγειλω ενα με λιγοτερες πανες αμα γεννησει καμμια φιλη;χαχα το εννοω!

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Σήμερα θα διαβάσω για μένα και το όνειρό μου...:duh:
    :thumbup::thumbup::thumbup:

χτες εκανα εναν πολυ μεγαλο περιπατο!

Senior Member
    Σημερα προσπαθησα να μην ειμαι αποτομη με το αγορι μου για πραγματα που εκεινος δεν φταιει και τα καταφερα!
    Ελπιζω σταδιακα να καταλαβω οτι τα προβληματα μου ειναι δικα μου και δεν μου φταιει κανεις αλλος..

Senior Member
    Πολυ ωραια ιδεα θα τα πουλας απο το διαδικτυο κ θα εχεις μεγαλη επιτυχια.Εγω μπορω να παραγγειλω ενα με λιγωτερες πανες αμα γεννησει καμμια φιλη;χαχα το εννοω!
    Αν βρούμε τρόπο να στο στέλνω χωρίς πολύ μεγάλο κόστος, και αν μου πεις πόσο θες να πληρώσεις, και βέβαια, γιατί όχι!!!!!

Senior Member
    Δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω.Θα παω στο γιατρο να παρω ενα χαρτι για το γυμναστηριο του δημου ωστε εκτος απο πιλατες να μπορω να κανω διαδρομο κ.α.με 20 ευρο το μηνα

Senior Member
    Δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω.Θα παω στο γιατρο να παρω ενα χαρτι για το γυμναστηριο του δημου ωστε εκτος απο πιλατες να μπορω να κανω διαδρομο κ.α.με 20 ευρο το μηνα
    φτου εγω εδωσα 30 για το μηνα συν 15 την εγγραφη.
    το 3μηνο ηταν 72.

λοιπον, σημερα 1μιση ωρα γυμναστηριο, βολτα, καφεδακι, περπατημα γρηγορο 40 λεπτα.

Senior Member
    Δεν εκανα ακομα,αλλα θα κανω.
    θα σκοτωσω τον πατερα μου γιατι μιλαει στο κινητο με τη γκομενα μεσα στο σπιτι που μενω με την αδερφη μου.θα γινει της π...νας.

Senior Member
    αλεξναδριτα, να υποθεσω οτι για να σε ενιχλει τοσοοι γονεις σου ειναι ακομη-θεωρητικα τουλαχιστον- μαζι?
    τωρα δεν ξερω τι ειναι το "σωστο" σ αυτη την περιπτωση..
    να ξεχεσεις τον πατερα σου η να αποδεχτεις οτι η σχεση των γονιων σου δεν ειναι δικη σου δουλεια?
    δλδ, τι νοημαεχει να γινεσαι εσυ συνεχεια σκατα για λαθη που δεν ειναι δικα σου?
    πραγματικα, δεν μπορω ν αποφασισω...
    καποιος πιο εμπειρος κ πιο γνωστης -εννοω απο επιστημονικο-ψυχολογικης αποψεως..

Senior Member
    αστα smart,ακομα μαζι ειναι,και εχει κανει πολυυυυυυ χειροτερα σε αυτον τον τομεα.
    οταν ημουν δημοτικο,φιλοξενουσαμε σπιτι μας μια κοπελα απο ενα χωριο της οποιας ο πατερας ηταν πελατης και φιλος της μανας μου.εμεινε σπιτι μας 4 χρονια,απο δευτερα γυμνασιου μεχρι δευτερα λυκειου.σε πληροφορω οτι ο πατερας μου τα ειχε φτιαξει με το 'ανηλικο' και ειχανε σεξουαλικες επαφες μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.μια μερα,τους πιασαμε με την αδερφη μου.υπαρχει κατι χειροτερο??εγω ημουν τεταρτη δημοτικου και η αδερφη μου εκτη.

Senior Member
    πραγματικα δε μπορω να σκεφτω κ πολλα χειροτερα :(
    και παλι ομως, ειναι ευθυνη
    1)του πατερα σου κ
    2)της μητερας σου που το επετρεψε, το ανεχτηκε κ επιπλεον επετρεψε κ ανεχτηκε αν τα βιωνετε ολα αυτα εσεις!
    σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι δικη σας ευθυνη η πραξεις των γονιων σας!!
    δεν ξερω... ενα ξεχεσμα μπορει να το θελουν (θα το παρω το αστρο οπως παω εγω :p) αλλα απο κει κ περα ο καθενας κανονιζει την πορεια του!!!
    μην αναλαμβανεις εσυ να καθαρισεις για χαρη της μανας σου πχ..
    ειναι ενηλικη θαρρω- κ ηταν κ τοτε υποθετω..
    (σ.σ. δεν αμφιβαλλω οτι εχει περασει πολυ δυσκολα η γυναικα.... κ ουτε το θεωρω ευκολο να ξεφυγεις παο οποιονδηποτε φαυλο κυκλο... οποιος το ισχυριστει πολυ απλα ΔΕΝ εχει μπει ποτε σε φαυλο κυκλο κ μιλαει εκ του ασφαλους!!!
    ΟΜΩΣ ειδικα οταν ειμαστε γονεις κ εχουμε την ευθυνη αλλων οντων , πρεπει να κανουμε την υπερβαση.. αυτο θεωρω εγω σωστο)

Senior Member
    alexandrita μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω....... και εγώ κάποτε ένιωθα (κιακόμα μερικες φορές το νιώθω) ότι θέλω να τον σκοτόσω, να τον κάνω να πληρώσει για ότι έχει κάνει στην οικογένεια και ιδικά στην μάμά μου, αλλά μετά είπα, αφού η ίδια δεν έκανε τίποτα, αφού η ίδια δεν μας σκέφτηκε εμάς, τα παιδιά της, γιατί πρέπει να φορτωθώ εγώ το πρόβλημα και να τρώω εγώ την ψυχή μου για κάτι που δεν είναι δικό μου? Η ίδια είχε την ευθύνη να μας μεγαλώσει σωστά, να μας βγάλει από τον βούρκο, κιόμος δεν το έκανε...... και τώρα έρχονται και μας κατηγορούν για τις επιλογές μας.... πού ήσουνα κυρία μου όταν έπρεπε να με μεγαλώσεις σωστά? Πού ήσουνα κυριε όταν έπρεπε να δείνεις σωστό παράδειγμα στα παιδιά σου για το τί θα πεί πατέρας και σήζυγος?
    Γιαυτό άσε λοιπόν να λύσουν οι ίδιοι το πρόβλημά τους, και δες εσύ τί θα κάνεις με τα δικά σου κούκλα μου. Είναι κρίμα και άδικο να χαραμίζεις την ζωή σου για πράγματα τα οποία δεν ευθύνεσε.... Ξέρω ότι σου έχουν χαρακόσει την παιδική σου ψυχούλα, όμως πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου, για να μήν κάνεις και εσύ τα ίδια λάθη.....

Page 21 of 46 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast