Results 481 to 495 of 684
Thread: Τι εκανα σημερα για μενα
-
08-01-2011, 21:39 #481
Originally posted by polinaki1983
Ο συζηγος? Μα έχω και τέτιο? χαχαχαχα απλά τον γράφω καλή μου. και από τότε που τον γράφω μου φένετε να έχει καλυτερέψει. οκ άμμα τύχει να με ακούσει να μιλάω για το χειρουργείο κάνει κάτι γκριμάτσες και λέει κάτι του τύπου ναι καλά, σιγά μην αδυνατίσεις εσύ και τέτια, αλλά χεσμένο τον έχω. Από την πρώτη του χρόνου βασικά μου φένετε πολύ πιο καλός, αλλά και πάλι ίσος φταίει το ότι τον γράφω και δεν δείνω συμασία? πιος ξέρει!!!!!! Ξέρω πως τώρα πια κάνω αυτό που θέλω και απλά το ανακοινώνω για να είμαι καλυμένη.
- 08-01-2011, 23:31 #482
Originally posted by kat73
Εψαξα να βρω αν υπαρχει καποια ενοτητα καλοσωρισματος αλλα δεν βρηκα κατι, ισως δεν παλι δεν εψαξα πολυ..... Μου φαινεται οτι ισως εδω ειναι το καλυτερο μερος μιας και θελω να πιστευω οτι το καλυτερο που εκανα σημερα ειναι να γινω μελος στο φορουμ. Χτες αρχισα να προσεχω και την διατροφη μου παλι, ελπιζω αυτη τη φορα με την βοηθεια σας να καταφερω να φτασω στο στοχο μου. Καλως σας βρηκα:starhit:
10-01-2011, 03:08 #483
polinaki μπραβο σου!να σκεφτεσαι το παιδι σου κ εσενα.ο αντρας σου πρεπει να μαθει να σε εκτιμαει κ να σε στηριζει. φαινεσαι καλος ανθρωπος κ καλη μανουλα κ αξιζεις να εισαι ευτυχισμενη οπως ολοι οι ανθρωποι
10-01-2011, 03:23 #484
μπραβο Πωλινακι μου βαλε τα γυαλια σε ολους!!!
10-01-2011, 08:49 #485
Απλά αποφάσισα πως εκείνη την Πωλίνα που έχασα στο 2010 (αν θυμάστε την αναδρομη στο 2010 που εγραψα) αποφάσισα να την κάνω να βγει ξανά έξω!!! Και πιστέψτε με, άρχισε να βγένει και πολύ μαρέσει!!!!!!!
Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα, χτες πήρα τον μικρό και πήγαμε στο πάρκο (πάλι) να παίξει με την μηχανή του, και (άκουσον άκουσον!!!) ήρθε και ο σύζυγος μαζί (ναι τελικά έχω και από αυτό) επιδή λέει ήμουνα πολύ όμορφη χτες (και δεν κατάλαβα τι ειχε αλλάξει πάνω μου αφού πάντα η ίδια κουκλάρα είμαι :puzzled::puzzled::puzzled: ) και δεν ήθελε λέει να με βλέπουν και με επιθυμούν οι άλλοι (σαν λουκουμά ένα πράγμα ? :shocked2::shocked2:) :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
10-01-2011, 16:16 #486
Για να μην ρωτάτε, εδώ είμαι 110 κιλά!!!
(Η φωτογραφία διαγράφηκε)
10-01-2011, 16:17 #487
Originally posted by onelifeonechance
A γατουλεςςς θελω κ εγωωωω!!
10-01-2011, 16:29 #488
ΠΩΛΙΝΑΚΙ τωρα σε ειδα!Εχεις πολυ γλυκα χαρακτηριστικα κ αμα χασεις τα κιλα θα πεφτουν ξεροι!.Φαινεσαι απο τον τροπο που κρατας το γιο σου πολυ τρυφερος κ δοτικος ανθρωπος. Καλα για το γιο τι να πω!Ολα τα λεφτα!!
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!Απο ντεκολτε παμε καλα πολυ καλα!!Και Πωλινα και σεξυ!
10-01-2011, 16:32 #489
Originally posted by lessing
ΠΩΛΙΝΑΚΙ τωρα σε ειδα!Εχεις πολυ γλυκα χαρακτηριστικα κ αμα χασεις τα κιλα θα πεφτουν ξεροι!.Φαινεσαι απο τον τροπο που κρατας το γιο σου πολυ τρυφερος κ δοτικος ανθρωπος. Καλα για το γιο τι να πω!Ολα τα λεφτα!!
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!Απο ντεκολτε παμε καλα πολυ καλα!!Και Πωλινα και σεξυ!
10-01-2011, 17:14 #490
Κυτα αμα μειωσεις τα γλυκα κ τα αντικαταστησεις με γλυκες γευσεις μια χαρα θα πας στα 110 παλι,κι απο κει χτυπας αργοτερα κ τα 90!
10-01-2011, 17:29 #491
αυτο που κανω για μενα αυτη τη στιγμη ειναι να ξεφορτοθω ολο το ψιλολοι το χαρτομανι απο το δωματιο μου
και να πεταξω πραγματα για να φαινεται πιο απλο και ομορφο!
αλλα δυσκολο δυσκολο
εσεις πως αντιμετωπιζετε τα ψιλολοιδια στο χωρο σας?
τυχερος οποιος μπορει ευκολα να τα ξεχωρισει και να τα πεταξει!
10-01-2011, 17:32 #492
ΓΥΡΝΑΩ στο θεμα τι εκανα σημ.για μενα.Λοιπον εκανα μια υποχρεωση που ειχα,κ μετα πηρα παπουτσια με τακουνι δλδ γοβες που δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ μονο σε μποτακι τακουνι κ αποφασισα να εχω εστω μια οποτε τωρα με τις εκπτωσεις...Επισης ξεφυγα απο το θεμα γνωστη αντιπαραθεση με μητερα-που δεν οδηγει πουθενα-μη επαναλαμβανοντας την ιδια συμπεριφορα ετσι δεν υπηρχε πεδιο αναπτυξης μιας ακομα ακαρπης διαφωνιας.ΕΞΗΓΩ:γυρναω σπιτι μετα την αγορα παπουτσιων.Τα βαζω στο δωματιακι με τα αλλα παπουτσια που ειναι σαν αποθηκουλα.Ξαφνικα τη μανα μου την πιανει να συγυρισει το δωματιο.Επειδη βρισκομαι εκει,αρχιζω να τη βοηθαω.Μου πεταει το εξης σχολιο:-Ναι τωρα σε επιασε η νοικοκυροσυνη!Εγω:-Εσυ τοτε που εισαι η νοικοκυρα καντα οπως νομιζεις.Φευγω κ παω στο σαλονι.Σε 5 ερχεται η μαννα μου κ με ρωταει τι να κανει την ταδε σακουλα.Εγω(ηρεμη)-Μα γιατι με ρωτας; Μιλαμε για ενα δωματιο 1Χ2 ετσι;Τελως παντων για να μη μακρυγορω το θεμα ηταν οτι ημουνα ηρεμη κ δεν δοθηκε συνεχεια γιατι θα μπορουσε το περιστατικο να καταληξει σε αψιμαχιες που θα τραβαγαν σε χρονο κ φαια ουσια.
10-01-2011, 17:34 #493
Originally posted by maroulaki
αυτο που κανω για μενα αυτη τη στιγμη ειναι να ξεφορτοθω ολο το ψιλολοι το χαρτομανι απο το δωματιο μου
και να πεταξω πραγματα για να φαινεται πιο απλο και ομορφο!
αλλα δυσκολο δυσκολο
εσεις πως αντιμετωπιζετε τα ψιλολοιδια στο χωρο σας?
τυχερος οποιος μπορει ευκολα να τα ξεχωρισει και να τα πεταξει!
ολο αχρηστα πραγματα που δε μπορω να πεταξω!!
υποθετω οτι αυτο μεταφερεται κ σε αλλους τομεις στη ζωη μας, κ γινονται ολα, χρησιμα κ ασχηστα ενας αχταρμας...
πως θα μαθω να ξεχωριζω κ να πεταω οεο?
10-01-2011, 17:35 #494
ΓΥΡΝΑΩ στο θεμα τι εκανα σημ.για μενα.Λοιπον εκανα μια υποχρεωση που ειχα,κ μετα πηρα παπουτσια με τακουνι δλδ γοβες που δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ μονο σε μποτακι τακουνι κ αποφασισα να εχω εστω μια οποτε τωρα με τις εκπτωσεις...Επισης ξεφυγα απο το θεμα γνωστη αντιπαραθεση με μητερα-που δεν οδηγει πουθενα-μη επαναλαμβανοντας την ιδια συμπεριφορα ετσι δεν υπηρχε πεδιο αναπτυξης μιας ακομα ακαρπης διαφωνιας.ΕΞΗΓΩ:γυρναω σπιτι μετα την αγορα παπουτσιων.Τα βαζω στο δωματιακι με τα αλλα παπουτσια που ειναι σαν αποθηκουλα.Ξαφνικα τη μανα μου την πιανει να συγυρισει το δωματιο.Επειδη βρισκομαι εκει,αρχιζω να τη βοηθαω.Μου πεταει το εξης σχολιο:-Ναι τωρα σε επιασε η νοικοκυροσυνη!Εγω:-Εσυ τοτε που εισαι η νοικοκυρα καντα οπως νομιζεις.Φευγω κ παω στο σαλονι.Σε 5 ερχεται η μαννα μου κ με ρωταει τι να κανει την ταδε σακουλα.Εγω(ηρεμη)-Μα γιατι με ρωτας; Μιλαμε για ενα δωματιο 1Χ2 ετσι;Τελως παντων για να μη μακρυγορω το θεμα ηταν οτι ημουνα ηρεμη κ δεν δοθηκε συνεχεια γιατι θα μπορουσε το περιστατικο να καταληξει σε αψιμαχιες που θα τραβαγαν σε χρονο κ φαια ουσια.
δε στελνεις τη μανα σου κ απο δω μια βολτα?
πες της να φερει μονο τον τομεα της καθαριοτητας-τακτοποιηησης μαζι!!!
γκρινιαζω κ απο μονη μου :D
10-01-2011, 18:13 #495
Originally posted by smart
δε στελνεις τη μανα σου κ απο δω μια βολτα?
πες της να φερει μονο τον τομεα της καθαριοτητας-τακτοποιηησης μαζι!!!
γκρινιαζω κ απο μονη μου :D
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία