Results 31 to 40 of 40
Thread: Καινούρια στην παρεα!!!
-
23-10-2010, 14:08 #31
Originally posted by polinaki1983
Καλή μέρα και σε σένα.
Ναι είδα την εξήγηση που έχεις δώσει, αλλά και πάλι ο τρόπος που το είπες δεν δείχνει καθόλου να το ενοουσες όπως το εξήγησες μετέποιτα.
Το θηρείο που αναφέρεις τα έχει χάσει με επέμβαση μανίκι.
Όσο για τα μετέπητα της επέμβασης που λες πως ο ενθουσιασμός δεν με βοηθά να τα σκεφτώ, σε πληροφορώ πως ξέρω όλα τα μετέπητα που μπορεί να μου συμβούν ή όχι. Απλά ξέρω και το τί θα μου συμβεί αν δεν τη κάνω, και τα έχω ζηγήσει και beleive me είναι πολύ πιο ανώδυνα τα μετέπειτα της επέμβασης από αν δεν την κάνω.
δεν με ξερεις οποτε δεν μπορεις να ξερω απο γραπτο λογω πως το εννοουσα... εξηγησα πως το εννοουσα σε περιπτωση που δεν το εξηγησα σωστα...! εγω ηρθα να μιλησω για μενα... ποτε δεν θα ελεγα σε μια κοπελα αλλη τι θα κανει γιατι αυτη ξερει το καλυτερο και αυτο που θα την βολεψει και αυτη η μεθοδος που την κανει...!
ξερω ακριβως τι εχει κανει το θηριο γιατι ειναι φιλος μου!
τελοσπαντων μην μακρυγορουμε.
σου ευχομαι τα καλυτερα καλα αποτελεσματα και ολα να πανε πιο καλα απο οτι τα θεσ.το παν ειναι η ψυχολογικη υγεια! οποτε θ γινει και αυτο. φιλακια πολλα
- 23-10-2010, 14:20 #32
γεια σας και καλημερα σας!
ολες και ολοι εδω μεσα εχουμε περασει παρα παρα πολλα. και μπαινοντας εδω θεωρησα οτι θα εχω υποστηριξη και ισως και καποιες φιλιες δεν μπηκα για να πλακωθουμε!
εχω περασει παμπολα! απο 13 χρονων τυρανιεμαι με διαφορα!
μαρου_λακι μου γλυκια μου οταν επαιρνα καθημερινα για 2 χρονια 15 χαπια κορτιζονης και απο 59 κιλα σε μια βδομαδα πηγα 120 και οταν την διεκοψα πηγα 80 η χαλαρωση ηταν το μονο που δεν με ενοιαξε...! ωστοσο εξηγησε μου κατι
σε πειραζει που τρωω καθε μερα σουπα που ειναι το κακο? οι αγλοι πριν απο το γευμα τους εχουν παντα σουπα. τι κακο να μου κανει μια σουπα με λαχανικα απο την φυση????
τελος παντων δεν θελω τσακωμους μπηκα με φιλικη διαθεση!!!φιλια!
Επισης , δε θελουμε τσακωμους εδω μεσα , λαθος καταλαβες.
Προσπαθουμε να σε συμβουλευσουμε ωστε να παρεις την σωστη αποφαση.
Οι Αγγλοι μαναρακι μου τρωνε την σουπιτσα τους πριν το γευμα
και καλα κανουν ΑΛΛΑ δεν την βγαζουν ολη μερα με σουπα
και φρουτα ή λαχανικα.Επισης , αλλο να τρως μια σουπιτσα
για βραδινο ή πριν το κυριο γευμα σου και αλλο να τρως ολη
μερα ΜΟΝΟ σουπα ΚΑΙ κατι πχ φρουτα , κρεας , τοματες...
Το σωμα σου θα σου φερεται οπως του φερεσαι και εσυ.Οσο
το τιμωρεις λιμοκτονωντας και μη δινοντας του αυτα που
χρειαζεται , θα σε τιμωρει και αυτο μη χανωντας κιλα.Και γνωμη
μου ειναι μεγαλο λαθος να μην σε νοιαζει η χαλαρωση.Τι σε
νοιαζει δηλαδη μονο η ζυγαρια;Να σου δωσω εγω διαιτες να
χασεις 15 κιλα σε ενα μηνα;;Τι θα καταλαβεις;Να δεις 15 κιλα
στη ζυγαρια λιγοτερα οταν το σωμα σου θα ειναι μια μαζα λιπος;
Τι προτιμας;Το εχεις παρει λαθος και δεν κανει .Προσπαθω να σε
κανω να το καταλαβεις τωρα πριν να ειναι αργα.Η αποφαση
ειναι δικη σου και σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην αδελφη μου
ή στην κολλητη μου.
edit: Αυτο με τον θυροειδη δε το προσεξες και θα σου βγει σε κακο.
Ο θυροειδης ρυθμιζει τον μεταβολισμο μας.Οσο δεν τον ρυθμιζεις
και κανεις τετοια διατροφη , θα σου βγει σε κακο.Θελει διπλασια
προσπαθεια η περιπτωση σου και το παιρνεις αψηφιστα.
Ποσο θα αντεξεις να τρως σουπα ολη μερα καθε μερα...;
23-10-2010, 14:31 #33
μαρου_λακι μου με τιμαει που μου μιλασ οπως θα μιλαγες σε τοσο σημαντικους ανθρωπους!
παιρνω τ4 για τον θυροειδη τον ρυθμιζω....!
ειναι πολλα που δεν θα μπορουσα να στα εξηγησω απο δω...!!!
οσο για την κορτιζονη που επαιρνες λυπαμαι και σε καταλαβαινω...ειναι να σε πιανει τρελα!
οσο για την χαλαρωση δεν με νοιαζει γιατι απεκτησα παντου απο το αποτομο πριξιμο και ξε πριξιμο της κορτιζονης!!!
εγω μπηκα εδω για να κανω φιλες! μη με παιρνετε απο τα μουτρα! φιλια σε ολες!
23-10-2010, 14:53 #34
christinaki24 καλωσηρθες!Εγω να ευχηθω μονο καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα !
Οσο για τη διαιτα της σουπας καταλαβαινω και τις υπολοιπες απο πανω αλλα για τα πρακτικα και μονο να σου πω πως εγω την ειχα κανει για μια βδομαδα,ειχα χασει 4 κιλα προσεχα και δεν τα ξαναπηρα!οποτε νομιζω παιζει καποιο ρολο κ ο καθε οργανισμος!Γι'αυτο απο τη δικη μου εμπειρια λοιπον,θα σου ελεγα πως ειναι μια καλη αρχη για να παρει μπρος το σωμα σου,να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου και να μπορεσεις να συνεχισεις με κατι πιο υγιεινο!
Οσο για το θυρωειδη ευχομαι να μην αντιμετωπισεις καποιο προβλημα-δεν εχω και δεν γνωριζω τιποτα γυρω απο αυτο-!
Καλη προσπαθεια λοιπον και περιμενουμε τα νεα σου!φιλια!
23-10-2010, 15:04 #35
καλωσηρθες!
η σουπα δεν ειναι απαισια, αν θες να ψαχτω λιγο να βρω τη συνταγη οπως την ειχα κανει εγω τοτε,
σκεφτομαι να τη ξανακανω να "εμπλουτισω" καποιο απο τα βραδυνα γευματα μου.
τη λατρευα μαλιστα οπως την ειχα κανει τοτε.
την διαιτα σαν διαιτα τη σιχαθηκα αφου ειχα ταλαιπωρηθει/πεινασει πολυ κ ειχα χασει ελαχιστο βαρος που το ξαναπηρα με τη μια καθοτι ηταν φυσικα...υγρα.
ειμαι τελειως αντιθετη με τη διαιτα αλλα θα σου γινει μαθημα μετα κ θα εχεις μαθει να φτιαχνεις μια καλη σουπα,
γιατι πιστεψε με οταν τη τρως ολη μερα αναγκαζεσαι να τη κανεις νοστιμη
καλη επιτυχια κ ξανασκεψου το ενδεχομενο να χανεις μυς κ υγρα οσο κανεις τετοιου ειδους διαιτες
(δεν ειναι ενδεχομενο ειναι γεγονος αλλα εσυ δες το πιο χαλαρα, απτο καθολου...)
συμφωνω απολυτα με οσα γραφει το μαρουλακι κ οι υπολοιπες κυριες/δεσποινιδες
Καλη επιτυχια πραγματικα, μια ερωτηση μονο καπου ειπες ειχες χασει 30 κιλα, αν θες πες μας (γιατι εγω μπερδευτηκα δε μου βγαζει το τικερ σου) ποσ ακιλα εισαι κτλ (γενικα το ιστορικο του βαρους σου, φιλια!
23-10-2010, 15:08 #36
Originally posted by badgirl11
καλωσηρθες!
η σουπα δεν ειναι απαισια, αν θες να ψαχτω λιγο να βρω τη συνταγη οπως την ειχα κανει εγω τοτε,
σκεφτομαι να τη ξανακανω να "εμπλουτισω" καποιο απο τα βραδυνα γευματα μου.
τη λατρευα μαλιστα οπως την ειχα κανει τοτε.
την διαιτα σαν διαιτα τη σιχαθηκα αφου ειχα ταλαιπωρηθει/πεινασει πολυ κ ειχα χασει ελαχιστο βαρος που το ξαναπηρα με τη μια καθοτι ηταν φυσικα...υγρα.
ειμαι τελειως αντιθετη με τη διαιτα αλλα θα σου γινει μαθημα μετα κ θα εχεις μαθει να φτιαχνεις μια καλη σουπα,
γιατι πιστεψε με οταν τη τρως ολη μερα αναγκαζεσαι να τη κανεις νοστιμη
καλη επιτυχια κ ξανασκεψου το ενδεχομενο να χανεις μυς κ υγρα οσο κανεις τετοιου ειδους διαιτες
(δεν ειναι ενδεχομενο ειναι γεγονος αλλα εσυ δες το πιο χαλαρα, απτο καθολου...)
συμφωνω απολυτα με οσα γραφει το μαρουλακι κ οι υπολοιπες κυριες/δεσποινιδες
Καλη επιτυχια πραγματικα, μια ερωτηση μονο καπου ειπες ειχες χασει 30 κιλα, αν θες πες μας (γιατι εγω μπερδευτηκα δε μου βγαζει το τικερ σου) ποσ ακιλα εισαι κτλ (γενικα το ιστορικο του βαρους σου, φιλια!
θα προτιμουσα αν εχεις καποιο μσν η καποιο μαιλ να στα πω απο κει... τι λες?
23-10-2010, 15:12 #37
μπα εδω ειμαστε μια παρεα κ τα συζηταμε ολοι μαζι...επειδη ολες συστηθηκαμε κ ειπαμε λιγα λογια για μας μαζεμενα οταν πρωτομπηκαμε γιαυτο το προτεινα...
χαθηκα με τοσα που συζητατε κ δεν μπορω να καταλαβω τελικα το ιστορικο σου...
23-10-2010, 18:01 #38
Originally posted by christinaki24
μαρου_λακι μου με τιμαει που μου μιλασ οπως θα μιλαγες σε τοσο σημαντικους ανθρωπους!
παιρνω τ4 για τον θυροειδη τον ρυθμιζω....!
ειναι πολλα που δεν θα μπορουσα να στα εξηγησω απο δω...!!!
οσο για την κορτιζονη που επαιρνες λυπαμαι και σε καταλαβαινω...ειναι να σε πιανει τρελα!
οσο για την χαλαρωση δεν με νοιαζει γιατι απεκτησα παντου απο το αποτομο πριξιμο και ξε πριξιμο της κορτιζονης!!!
εγω μπηκα εδω για να κανω φιλες! μη με παιρνετε απο τα μουτρα! φιλια σε ολες!
αρχη και λιγη τροφη για σκεψη.
Το περασα και εγω το πρηξιμο με την κορτιζονη , πηρα 30+κιλα
αλλα τι να κανουμε;Συμβαινουν αυτα.Σκοπος ειναι να βοηθησουμε τα πραγματα ωστε να γινουν καλυτερα.
Εχω ερθει στη θεση σου με ανορθοδοξες διαιτες καλη ωρα ,
μονοφαγιες , αφαγια και δε συμμαζευεται...Ξερεις τι καλαταλαβα;
Οτι ολα ειναι θεμα σωστης διατροφης.Μονο μια σωστη διατροφη
θα σου δωσει το ιδανικο αποτελεσμα μακροχρονια.Που να
μπορεις ρε εδελφε να κανεις και καμια παρασπονδια που και που χωρις να παθαινεις καταθλιψη.Σκεψου το.Μην πολεμας το
σωμα σου ..τοσα εχει περασει το κακομοιρο.Δωστου το καλυτερο.
Αν θελεις στειλε μου το msn σου με προσωπικο μηνυμα να τα
πουμε γιατι δε μπορω!Μου θυμιζεις εμενα πριν 3 χρονια!!Δε
θελω ανθρωποι να περνανε αυτα που περασα εγω , θελω να
κανουν το καλυτερο για τον εαυτο τους γιατι μονο αυτο μας αξιζει ρε γμτ!
23-10-2010, 19:33 #39
νιωθω τη ναναγκη να υπερασπιστω το χριστινακι, διοτι αφου εξηγησε τι εννουσε ειναι κριμα να υπαρχουν σκιες..
οχι οτι δεν καταλαβαινω τα παιδια που ειτε εχουν κανει εγχειρησεις, ειτε προκειται να κανουν... αλλα εχω την αισθηση οτι αυτα που εγραψε ηταν του στιλ "εχουμε αντεξει-αντεχουμε τοσα κλ τοσα , δε θα μας βαλει αυτο κατω, ειμαστε power κ τσακαλια!!!"
επειδη εγω μιλαω κατ αυτον τον τροπο οταν προσπαθω να παρω κ να δωσω κουραγιο σε δυσκολες στιγμες, μπορω να αντιληφθω οτι ισως κ η χριστινα μιλουσε μ αυτον τον τροπο
χριστινα, συμφωνω με τα κοριτσια για τη σουπα .
τοσα κιλα που εχασες, πώς τα εχασες αληθεια?
οσο για τη/-ον διαιτολογο κ το θυροειδη, το μονο που μπορω να σκεφτω κ να εχεις ισως καποια σχεση ειναι οτι εδινε Τ4 χωρις να υπαρχει προβλημα, μονο κ μονο για πιο γρηγορη απωλεια (κυκλοφορει κ αυτη η... μαγκια)
αφου καταπιεζεσαι με διαιτολογο εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον να σου επισημανει καποιες βασικες αρχες κ να τον βλεπεις αραια κ που-πχ μια φορα το μηνα, για επαναπροσδιοριμο, αποριες, κλπ.
αυτα , οπως κ ολοι οι αλλοι εδω, απο ενδιαφερον
αν παρ όλα αυτα επιμενεις στην επιλογη σου, εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια παλι κ εμεις εδω ειμαστε
24-10-2010, 14:11 #40
Originally posted by smart
νιωθω τη ναναγκη να υπερασπιστω το χριστινακι, διοτι αφου εξηγησε τι εννουσε ειναι κριμα να υπαρχουν σκιες..
οχι οτι δεν καταλαβαινω τα παιδια που ειτε εχουν κανει εγχειρησεις, ειτε προκειται να κανουν... αλλα εχω την αισθηση οτι αυτα που εγραψε ηταν του στιλ "εχουμε αντεξει-αντεχουμε τοσα κλ τοσα , δε θα μας βαλει αυτο κατω, ειμαστε power κ τσακαλια!!!"
επειδη εγω μιλαω κατ αυτον τον τροπο οταν προσπαθω να παρω κ να δωσω κουραγιο σε δυσκολες στιγμες, μπορω να αντιληφθω οτι ισως κ η χριστινα μιλουσε μ αυτον τον τροπο
χριστινα, συμφωνω με τα κοριτσια για τη σουπα .
τοσα κιλα που εχασες, πώς τα εχασες αληθεια?
οσο για τη/-ον διαιτολογο κ το θυροειδη, το μονο που μπορω να σκεφτω κ να εχεις ισως καποια σχεση ειναι οτι εδινε Τ4 χωρις να υπαρχει προβλημα, μονο κ μονο για πιο γρηγορη απωλεια (κυκλοφορει κ αυτη η... μαγκια)
αφου καταπιεζεσαι με διαιτολογο εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον να σου επισημανει καποιες βασικες αρχες κ να τον βλεπεις αραια κ που-πχ μια φορα το μηνα, για επαναπροσδιοριμο, αποριες, κλπ.
αυτα , οπως κ ολοι οι αλλοι εδω, απο ενδιαφερον
αν παρ όλα αυτα επιμενεις στην επιλογη σου, εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια παλι κ εμεις εδω ειμαστε
ακριβως οπως το εξηγεις το ειπα...!!! σε ευχαριστω πολυ!!!
τα κιλα εκεινα τα εχασα με γυμναστικη καθημερινη διαδρομος και με ρυζι κοτοπουλο κανα μακαρονι και σολωμο και κανα φρουτο. ξερω οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα για τον ιδιο λογο που δοκιμασατε εσεις αυτη την διαιτα την δοκιμαζω και εγω....!
δεν μπορω αλλο να μαι ετσι.... ΒΑ ΡΕ ΘΗ ΚΑ....! με εχει πιασει καταθλιψη. οποτε προτιμω να κανω λιγο καιρο αυτην την διαιτα π.χ 2-3 βδομαδεσ να χασω καποια κιλα να χαρω λιγο και εγω να παρω τα πανω μου και μετα να κανω την σωστη διατροφη που πλεον την ξερουμε ολεσ μας!!!
ξερω πολυ καλα οτι πρεπει να γυμναζομαστε ( μπλιαχ) να τρωμε υγιεινα να μην τρωμε πολυ και αυτα. αλλα με αυτα δεν χανω γραμμαριο εκτοσ αν λιμοκτονησω. τωρα με αυτην την διαιτα χανω και δεν πειναω!!! και επειδη βλεπω να χανω δε στεναχωριεμαι και δεν εχω ορεξη να φαω γλυκο σε αντιθεση με τισ αλλες διαιτεσ που δεν χανω στεναχωριεμαι και θελω να φαω ολα τα ζαχαροπλαστια ατιικησ και περιχορων!
επισης πρεπει να σασ πω οτι εχω σπιριματονεφριτιδα που με δυσκοευει να χασω κιλα ακομη πιο πολυ. για οσους δεν γνωριζουν αυτη η ασθενεια ακομη κα μαρουλι να φας το κανει λιπος!!!!
οσο για τον θυροειδη??? τον ρυθμιζω με τ4 137.
οσο για διαιτολογο δεν μπορω νιωθω πιεση..γιατι για να σε πεισμωσουν οι περισσοτεροι σε υποτιμουν και εγω ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!ξεκινησα την παρασκευη την διαιτα 92 κιλα και σημερα ειμαι 90 την δευτερη μερα και δεν πειναω και νιωθω δυνατη.... σας ευχαριστω πολυ αι καλη επιτυχια σε ολες μας. ποτε δεν ηθελα να σας υποτιμησω και να σας προσβαλλω η να υποτιμησω...! φιλια και αγκαλιες σε ολες!!!!!:starhit:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία