σχεση+σχιζοφρενης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

σχεση+σχιζοφρενης

εχω περιστατικο φιλης,οπου εβγαινε 4 μηνες με καποιον πανεξυπνο αντρα,35 χρ,με τη δουλια του,καθηγητης,με το αμαξι του,με τα ταξιδια του και γενικα δεν διαπιστωσε τιποτα..εκτος...στα ερωτικα δε ν τραβαγε..δεν υπηρχε μεγαλη στυση.Σε καποια φαση,πριν λιγες βδομαδες,πηγαν εκδρομη,και με ταραξε σε κλησεις,οτιο δικος της εγινε τουρμπο ερωτικα,μεγαλωσε ..!!το π..λι τουκτλ. αλλα..παραλληλα,τον επιανε να μιλα μονος,σε τοιχους,πανω απτον ωμο του ,και στο φαγητο,σηκωνε το ποτηρι και εκανε "στην υγεια σου" σε..αδειες καρεκλες..
    μπορει να ειναι σχιζοφρενεια..??
    ερωτηση¨:τοσο πολυ τελεια ειναι τα φαρμακα που τα κρυβουν ολα??
    κινδυνευει να χωρισει??
    Όλοι έχουμε ψυχή και καρδιά που πονάει..
    και οι άρρωστοι και οι υγιεις..
    Όσοι δεν ναρκώνουν τα αισθήματα τους με φάρμακα,ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Senior Member
    Ή ασπιρίνη κρύβει τον πονοκέφαλο? Τι εννοείς κρύβουν?
    Η φαρμακοθεραπεία για να συζητηθεί προυποθέτει γνώσεις ιατρικής, ψυχιατρικής, βιοχημείας, κλπ

Senior Member
    Βρε την δουλεια του να κάνει... :P

Senior Member
    κ γιατι δεν κουβεντιάζει μαζί του για ολα αυτα που την προβληματιζουν???

Banned
    Καταρχήν δεν βλέπω τι σχέση έχει η εξυπνάδα, το καθηγητηλίκι, το αμάξι και τα ταξίδια με το πώς τα πηγαίνουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους. Αν η φίλη σου τα θεωρεί προϋποθέσεις για να κάνει σχέση, καλώς τα υπολογίζει, αλλά από εκεί και πέρα το μόνο που διαβάζω για τη μεταξύ τους σχέση είναι ότι στα ερωτικά δεν \'τράβαγε\', αλλά στις διακοπές τους αυτό άλλαξε.

Άσε που προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά ανώριμο και κακόγουστο να τρέχει κανείς στο τηλέφωνο να δώσει αναφορά στη φιλενάδα για το...πουλί του φίλου.

Επομένως ας κάτσει να συζητήσει μαζί του όσα την προβληματίζουν και αν όσα ακούσει δεν της αρέσουν ή δεν περνάει καλά μέσα στη σχέση ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Όσο για τα φάρμακα, από πού συμπεραίνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός παίρνει ή όχι φάρμακα? Και τι πάει να πει \'κρύβουν\';; (εύστοχο το παράδειγμα της kater1na)

Senior Member
    axaxaxa μαλλον σταματησε να περνει τα φαρμακα του για να του σηκωνετε ευκολα διοτι τα φαρμακα επιβραδυνουν τον οργασμο.και εξαλου αυτοι που πασχουν απο σχηζοφρενια εχω ακουσει οτι ειναι πολυ εφυης αν8ρπωποι(αν γραφεται ετσι) και εξυπνοι.

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2313#pid43347
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    απλα μαλλον ειναι δικος τησ φιλος της κπελας και δεν νιω8ει ανετα να μας το πει και το σεβομαι αυτο το 8εμα ειναι να απαντησουμε στην απορια της.λολ

Senior Member
    ΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    κοιτα αν ειναι σχιζοφρενης ο αν8ρωπος και πενρι τα φαρμακα του και ειναι ολα οκ δεν νομιζω να υποαρχει προβλημα γιατι εχω διαβασει απο περιεργεια γιαυτην την ασ8ενια και αυτοι που το εχουν βλεπουν ανυπαρκτα προσωπα και μιαζουν τοσο αλη8ινα και μαλιστα τους μιλανε αυτα τα προσωπα.αλλα οταν περνουν τα φαρμακα τους ειναι μια χαρα.

Κοιτάτε,καλό ειναι να ρωτάμε και να μην γινομαστε μαντεις..

εγω ρωταω,για κατι πολυ συγκεκριμενο,αν καποιος με σχιζοφρενεια κοψει τα φαρμακα,μπορει απο μονος του να ελεγει τη νοσο του??μπορει να ελεγχει το μυαλο του??ποτε θα μιλησει με τα φανταστικα προσωπα,ποτε θατο βουλωσει??ειδικα αν ειναι πολυ ευφυης??
    ευχαριστω
    Όλοι έχουμε ψυχή και καρδιά που πονάει..
    και οι άρρωστοι και οι υγιεις..
    Όσοι δεν ναρκώνουν τα αισθήματα τους με φάρμακα,ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Senior Member
    :P

Senior Member
    Originally posted by deppy

εγω ρωταω,για κατι πολυ συγκεκριμενο,αν καποιος με σχιζοφρενεια κοψει τα φαρμακα,μπορει απο μονος του να ελεγει τη νοσο του??μπορει να ελεγχει το μυαλο του??ποτε θα μιλησει με τα φανταστικα προσωπα,ποτε θατο βουλωσει??ειδικα αν ειναι πολυ ευφυης??
    ευχαριστω
    κ γιατι να κοψει τα φάρμακα? για να αποδειξει οτι μπορει να ελεγξει το μυαλο του?

Senior Member
    Μηπως θα προτιμουσε καποιον χωρις σχιζοφρενεια?αν ειναι αυτο το προβλημα καλυτερα να χωρισουν γιατι δεν αξιζει κανεις ανθρωπος το ρατσισμο.Ειναι θεμα επιλογων.

Senior Member
    Originally posted by deppy
    εχω περιστατικο φιλης,οπου εβγαινε 4 μηνες με καποιον πανεξυπνο αντρα,35 χρ,με τη δουλια του,καθηγητης,με το αμαξι του,με τα ταξιδια του και γενικα δεν διαπιστωσε τιποτα..εκτος...στα ερωτικα δε ν τραβαγε..δεν υπηρχε μεγαλη στυση.Σε καποια φαση,πριν λιγες βδομαδες,πηγαν εκδρομη,και με ταραξε σε κλησεις,οτιο δικος της εγινε τουρμπο ερωτικα,μεγαλωσε ..!!το π..λι τουκτλ. αλλα..παραλληλα,τον επιανε να μιλα μονος,σε τοιχους,πανω απτον ωμο του ,και στο φαγητο,σηκωνε το ποτηρι και εκανε \"στην υγεια σου\" σε..αδειες καρεκλες..
    μπορει να ειναι σχιζοφρενεια..??
    ερωτηση¨:τοσο πολυ τελεια ειναι τα φαρμακα που τα κρυβουν ολα??
    κινδυνευει να χωρισει??
    Θα απαντήσω στην πρώτη σου ερώτηση-σημ:πολύ καλή η υπογραφή σου και έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενά σου λεγόμενα.Ναι μπορεί να είναι και σχιζοφρενής...Στην τελευταία ερώτηση:Γιατί να κινδυνεύει να χωρίσει;;Αυτός θα την χωρίσει ή αυτή αυτόν;Και θα χωρίσουν στάνταρ;;Όσο για το πόσο τέλεια είναι τα φάρμακα δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω πως τις βαριές περιπτώσεις δεν τις καταλαβαίνεις....Νομίζω πως είναι εμφανές στο βλέμμα του άλλου....Μπορεί με τα φάρμακα να μην έχουν καμία εμφανή εκδήλωση των ψευδαισθήσεων τους αλλά η όλη τους εικόνα σε προδιαθέτει..τουλάχιστον στις περιπτώσεις που εγώ συνάντησα...

Page 1 of 2 12 LastLast