Results 16 to 30 of 67
Thread: fit day
-
23-10-2010, 16:46 #16
εκει που γραφει
Prefered
Height
Units θα βαλεις Μeter
και εκει που γραφει
Prefered
Weight
Units θα βαλεις Κilograms
Lifestyle
activity
lever εγω εχω γραψει το 4 αν εσυ κανεις δυσκολη δουλεια,εισαι ορθια συνεχεια η καις πολλες θερμιδες θα βαλεις το τελευταιο
- 23-10-2010, 17:55 #17
Originally posted by forty
εκει που γραφει
Prefered
Height
Units θα βαλεις Μeter
και εκει που γραφει
Prefered
Weight
Units θα βαλεις Κilograms
Lifestyle
activity
lever εγω εχω γραψει το 4 αν εσυ κανεις δυσκολη δουλεια,εισαι ορθια συνεχεια η καις πολλες θερμιδες θα βαλεις το τελευταιο
τεσπα θα δοκιμασω τωρα αυτο που ειπε η cici μηπως κ πιασει
23-10-2010, 17:58 #18
στο πρωτο μηνυμα ειχ ακανει λαθος κοπι πειστ του λινκ τεσπα μπερδεμα τελειως.
παω να κανω νεο λογαριασμο να τελειωνω γιατι δε θυμαμαι τι εκανα...
ΥΓ λες να φταιει η πανσεληνος ρια που ανοιξα νεο θεμα κ απο σποντα καταλβε η cici τι εννοω κ κανεις αλλος? χαχαχαχ εμ ετσι που τα εγραψα απορω κ με cici πως εβγαλε ακρη...
23-10-2010, 18:10 #19
ακου τι θα κανεις...θα πας εκει που γραφει height και θα βαλεις στο πρωτο κουτακι 5 feet και στο δευτερο κουτακι θα βαλεις 4 inches,μπορει να μην ειναι ακριβως το υψος σου αλλα μετα αφου κανεις εγγραφη θα μπορεις να τα αλλαξεις και εκει θα σου εχει επιλογη για να βαλεις εκατοστα αν θελεις.Το ειδα τωρα που προσπαθησα να κανω νεο λογαριασμο για να δω τι γινεται.
Μετα αφου γραφτεις μπορεις να αλλαξεις οτι θελεις
23-10-2010, 18:17 #20
Λοιπον οποια θελει να γραφτει να μετατρεψει το υψος της σε εκατοστα (πχ 163 εκατοστα)
σε feet + inches απο καποιο λινκ
μετα να συμπληρωσει τα αντιστοιχα κουτακια feet inches με τα νουμερα που της εβγαλε αλλα χωρις δεκαδικα ψηφια.
πχ εγω εβαλα 5 feet 4 inches το οποιο αντιστοιχει σε υψος 1.6256 κ οχι 1.63 που εχω διοτι δεν δεχοταν δεκαδικα στο inches.
επιτελους εκανα λογαριασμο!
23-10-2010, 18:21 #21
ακου τι θα κανεις...θα πας εκει που γραφει height και θα βαλεις στο πρωτο κουτακι 5 feet και στο δευτερο κουτακι θα βαλεις 4 inches,μπορει να μην ειναι ακριβως το υψος σου αλλα μετα αφου κανεις εγγραφη θα μπορεις να τα αλλαξεις και εκει θα σου εχει επιλογη για να βαλεις εκατοστα αν θελεις.Το ειδα τωρα που προσπαθησα να κανω νεο λογαριασμο για να δω τι γινεται.
θα παρει καιρο αλλα πιστευω καποτε θ αμε βοηθησει πολυ γιατι στο τευτερι τη μια γραφω την αλλη οχι
προτιμω σε ηλεκτρονικη μορφη που τα γραφω σε αλλο φορουμ αλλα κ το να εχω ετοιμες τις θερμιδες γευματων που τρωω συχνα θαταν ο,τι καλυτερο...
ειναι φοβερο λινκ για πολλους λογους, κοπελες δειτε το!
νασια καλα φορτυ μας!
23-10-2010, 18:29 #22
Originally posted by badgirl11
θα παρει καιρο αλλα πιστευω καποτε θ αμε βοηθησει πολυ γιατι στο τευτερι τη μια γραφω την αλλη οχι
προτιμω σε ηλεκτρονικη μορφη που τα γραφω σε αλλο φορουμ αλλα κ το να εχω ετοιμες τις θερμιδες γευματων που τρωω συχνα θαταν ο,τι καλυτερο...
ειναι φοβερο λινκ για πολλους λογους, κοπελες δειτε το!
νασια καλα φορτυ μας!
το αντιστοιχο εχει με την γυμναστικη,εχει τα παντα απο βαρη μεχρι περπατημα και οτι αλλο σπορ μπορεις να φανταστεις και βεβαια εχει το βαρος που το βαζεις οποτε ζυγιζεσε και οποτε θελεις βλεπεις την πορεια σου με γραφημα.
οτι θελεις γραψτο εδω και οτι ξερω θα σου το πω.
ενα πραγμα που ειναι καλο να κανεις για να εχεις ολες τις βιταμινες της ημερας....α ξεχασα να σου το πω και αυτο...καθε μερα σου γραφει με πρασινο αν εχεις παρει ολες τις απαιτουμενες βιταμινες και με κοκκινο αν οχι....λοιπον αυτο που θα κανεις αν για παραδειγμα παρεις τυρι τρικαλινο εσυ ξερεις μονο τις θερμιδες,πρωτ,υδατ,λιπη αλλα δεν ξερεις ασβεστιο κλπ γιαυτο θα πας να γραψεις cheese,θα διαλλεξεις ενα που θα πλησιαζει προς το κασερι και πανω σε αυτο θα αλλαξεις τα στοιχεια που εχεις ετσι θα εχει το ασβεστιο,το φωσφορο κλπ απο αυτο που εχεις παρει.
Το ιδιο με ολα τα ετοιμα που αγοραζεις μην το γραφεις απο την αρχη αλλα κανε παραμετροποιηση σ'αυτα που ηδη υπαρχουν,θα σε βοηθησει πολυ αυτο αργοτερα που θα θελεις να δεις πως πας σαν συνολο στο μηνα η στο χρονο
23-10-2010, 20:01 #23
Originally posted by forty αν για παραδειγμα παρεις τυρι τρικαλινο εσυ ξερεις μονο τις θερμιδες,πρωτ,υδατ,λιπη αλλα δεν ξερεις ασβεστιο κλπ γιαυτο θα πας να γραψεις cheese,θα διαλλεξεις ενα που θα πλησιαζει προς το κασερι και πανω σε αυτο θα αλλαξεις τα στοιχεια που εχεις ετσι θα εχει το ασβεστιο,το φωσφορο κλπ απο αυτο που εχεις παρει.
αλλα ακομα κ ετσι να ειναι σε καποια δε με πειραζει, 1 τη μερα να περναω σε ενα μηνα θα εχω ολα οσα τρωω καθημερινα,
που μεταξυ μας ειναι λιγο πολυ στανταρ οι προτιμησεις μου οταν κανω διαιτα ωστε να χορταινω με λιγες θερμιδες.
23-10-2010, 20:02 #24
βασικα το ελλειπτικο δε βρισκω σαν γυμναστικη...κ το εχω στο σπιτι...θα ψαξω καλυτερα μη σε φορτωνω,
αλλα αν τυχει κ το ξερεις ριχτο.
μη το ψαχνεις βρε θα ψαξω εγω σιγα σιγα θα τα βρω...
24-10-2010, 18:41 #25
Originally posted by badgirl11
Originally posted by forty αν για παραδειγμα παρεις τυρι τρικαλινο εσυ ξερεις μονο τις θερμιδες,πρωτ,υδατ,λιπη αλλα δεν ξερεις ασβεστιο κλπ γιαυτο θα πας να γραψεις cheese,θα διαλλεξεις ενα που θα πλησιαζει προς το κασερι και πανω σε αυτο θα αλλαξεις τα στοιχεια που εχεις ετσι θα εχει το ασβεστιο,το φωσφορο κλπ απο αυτο που εχεις παρει.
αλλα ακομα κ ετσι να ειναι σε καποια δε με πειραζει, 1 τη μερα να περναω σε ενα μηνα θα εχω ολα οσα τρωω καθημερινα,
που μεταξυ μας ειναι λιγο πολυ στανταρ οι προτιμησεις μου οταν κανω διαιτα ωστε να χορταινω με λιγες θερμιδες.
βρηκα λοιπον στη λιστα orange juice canned και αλλαξα τις θερμιδες κ το ονομα, αφησ αολα τα αλλα ιδια,
αυτα αλλαζουν μετα αυτοματα με βαση την αναλογια θερμιδων ή μενουν ιδια κ λαθος?
οχι οτι με πολυενδιαφερουν τα αλλα που λεει τωρα αλλα μελλοντικα θα μενδιεφερε να εχω το σωστο ποσοστο λιπαρων, πρωτεινης κτλ στα διαφορα τροφιμα κ οχι απλα να εχω αλλαξει θερμιδες...
24-10-2010, 23:26 #26
Oπως σου εγραψα παραπανω εσυ θα πρεπει να βαλεις τις ΘΕΡΜΙΔΕΣ-ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ-ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ-ΛΙΠΗ και θα αφησεις οπως εχουν ολα τα αλλα.
θα σου βγαζει αυτο τις βιταμινες που εχει η τροφη για να ξερεις τι παιρνεις καθημερινα απο ασβεστιο,φωσφορο,μαγνησιο κλπ.Αν βεβαια δεν θελεις τις βιταμινες φτιαξε ενα δικο σου απο την αρχη με γραμμενα μονο οτι σε ενδιαφερει.Μονο τις θερμιδες θελεις να ξερεις?
Εγω εχω κανει το Τρικαλινο ετσι παραμετροποιηση και κοιτα ποσα αλλα μου βγαζει εκτος απο αυτα τα 4 που αλλαξα εγω...
Calories
236.0
Calories from Fat
90.0
Fat
10.0
g
15
%
Saturated Fat
5.0
g
25
%
Polyunsaturated Fat
0.0
g
Monounsaturated Fat
0.0
g
Cholesterol
96.5
mg
32
%
Sodium
921.2
mg
38
%
Potassium
167.9
mg
5
%
Carbohydrate
0.0
g
0
%
Dietary Fiber
0.0
g
0
%
Protein
36.0
g
72
%
Alcohol
0.0
g
Vitamin A
15
%
Calcium
72
%
Vitamin D
6
%
Thiamin
2
%
Niacin
0
%
Vitamin B6
4
%
Phosphorus
54
%
Selenium
21
%
Vitamin C
0
%
Iron
2
%
Vitamin E
1
%
Riboflavin
22
%
Vitamin B12
26
%
Manganese
1
%
Copper
2
%
Magnesium
7
%
Zinc
25
%
25-10-2010, 01:04 #27
θερμιδες/πρωτεινες/υδατανθρακες νομιζω θα μου αρκουν κ για αργοτερα,
αλλα αν προκειται να τα βαζω κ να βγαζει τοσα φυσικα κ θα τα βαζω!
καλα τωρα ημουν ετοιμη να περασω το τρικαλινο κ την βρωμη,
τυχαιο? δε νομιζω
25-10-2010, 09:31 #28
ειδες μες το μυαλο σου ειμαι :bigsmile: τρικαλινο τρωμε και οι δυο.
βαλε και τα λιπη θα σου χρειαστει για να βλεπεις απο κατω στον κυκλο που βγαζει τα ποσοστα που τρως αλλιως δεν θα στα βγαζει σωστα
25-10-2010, 18:45 #29
καλα πηρα ενα ανθοτυρο φορτυ...μα ενα ανθοτυρο...
σαν φρεσκοφτιαγμενη μυζηθρα μαλακη τρεμοπαιζει...κ εχει τοσο λαιτ στη γευση κ εχει μονο 10% λιπαρα!
βεβαια το οτι το πηρα δε λεει κατι γιατι ακομα δεν εχω συνελθει διατροφικα κ τρωω ζαχαρη,,,
μου φαινεται κοβω απο αυριο μαχαιρι τη ζαχαρη γιατι με κοβω να εξαρτηθω παλι ουφ
παω να φρεσκαρω την σαουθ μπιτς να τη κανω για λιγες μερες να φυγει απο τον οργανισμο μου ο λευκος διαολος...
25-10-2010, 20:15 #30
To ανθοτυρο ειναι τελειο!!το κακο ειναι οτι σε λιγο θα σταματησει η παραγωγη του.Η south beach ειναι πολυ καλη,θα σου σταματησει αμεσως τη λιγουρα για γλυκα,εγω εχω 13 μερες που κραταω τους υδατανθρακες περιπου στους 25 την ημερα,δεν πειναω καθολου και εχασα τα 3 1/2 κιλα που ειχα παρει,τωρα θα ανεβαζω σιγα σιγα τους υδατανθρακες μεχρι τους 100 και θα μεινω εκει και σ'αυτο το fitday με εχει σωσει:bouncy:
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....