Results 1 to 4 of 4
Thread: sleeve
-
17-02-2011, 20:33 #1
sleeve
geia sas koritsia. simera perasa tin epitropi kai psaxno gia xeiroyrgo na me analavei. tha kano maniki.mipos kserete kanena giatro sto dimosio nosokomeio edo stin Athina?????????? prepei na xaso epeigontos ta kila moy gia na kano merika morakia me ton andra moy. :sniffle:
- 17-02-2011, 22:01 #2
Καλώς σε βρίσκουμε,ʼντζυ,μελλοντοπο λύτεκνη!
ʼκου να δεις τι παίζει εδώ μ'εμάς.Αρχικά γράφουμε μ' ελληνικούς χαρακτήρες.
Στο δια ταύτα υπάρχει ένα τόπικ,όπου μαζευόμαστε τα μανικωμένα και τα λέμε...
(Προσπαθούμε να μην ανοίγουμε πολλά τόπικς με το ίδιο θέμα και χάνουμε τη μπάλα...)
Εκεί θα βρεις αρκετές πληροφορίες κι ό,τι τυχόν ρωτήσεις θα το δούμε εγκαίρως
και στο βαθμό,που γνωρίζουμε θα σου απαντήσουμε.Βέβαια ονόματα γιατρών απαγορεύεται
να αναφέρουμε δημόσια,αλλά υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα (u2u) όπου μπορούμε
να πούμε τα πάντα.Τι λες;Μεταφερόμαστε λοιπόν εδώ; --->SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)
19-02-2011, 21:53 #3
Παίδια πιός μπορέι να με βοηθήσει σχετικά με των χειρουργό. Έχω ακουστά τον Σπηλιόπουλο,τον Μενενάκο. Ξέρει κανέις κάτι? Ο πρώτος μου ζητάει 5500 ευρό, με τον δέυτερο έχω ραντεβ:starhit:ού και θα δω τι θα μού πεί.:starhit::starhit::starhit:
19-02-2011, 23:29 #4
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by NADINE
Καλώς σε βρίσκουμε,ʼντζυ,μελλοντοπο λύτεκνη!
ʼκου να δεις τι παίζει εδώ μ'εμάς.Αρχικά γράφουμε μ' ελληνικούς χαρακτήρες.
Στο δια ταύτα υπάρχει ένα τόπικ,όπου μαζευόμαστε τα μανικωμένα και τα λέμε...
(Προσπαθούμε να μην ανοίγουμε πολλά τόπικς με το ίδιο θέμα και χάνουμε τη μπάλα...)
Εκεί θα βρεις αρκετές πληροφορίες κι ό,τι τυχόν ρωτήσεις θα το δούμε εγκαίρως
και στο βαθμό,που γνωρίζουμε θα σου απαντήσουμε.Βέβαια ονόματα γιατρών απαγορεύεται
να αναφέρουμε δημόσια,αλλά υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα (u2u) όπου μπορούμε
να πούμε τα πάντα.Τι λες;Μεταφερόμαστε λοιπόν εδώ; --->SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....