δεν εχω φίλες!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 135
    Member
    Originally posted by smart
    Originally posted by christinaki24
    Originally posted by mineli899
    παντως αυτο με την αντιγραφη εχει γινει πολυ της μοδας και κατε εμε ειναι παρα πολυ ασχημο να αντιγραφεις κατα γραμμα καποιον επειδη εχεις ελειψη προσωπικοτητας αυτα τα ατομα να προσεχεται αν θυμασται μια ταινια που μια αντεγραφε την συγκατοικο της και πηγε να της κλεψει τον αντρα της και στο τελος τον σκοτωσε!!θριλερ!!!μακρια!!!πα ντως οτι και να λεμε ο ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του με τιποτα πρεπει καπου να μιλησει!!!
    ασχετο!! θυμασαι πως λεγεται αυτη η ταινια? την ψαχνω παρα πολυ καιρο!!!

και να το ξαναπω: ο ελληνικος τιτλος της ταινιας ειναι
    "ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΟΝΗ, ΨΑΧΝΕΙ"!!!
    ηταν η αγγελια για συγκατοικο κ μετα παρασουσιαστηκε η σάϊκο!!
    μη δω κ ρωτησει κ αλλος τιτλο ε?
    θα ουρλιαξω!!:p
    sorry...το ειδα πιο μετα....! εγω εννοουσα τν αλλη που ειναι φιλες και αρχιζει να την αντιγραφει ξαφνικα και γινεται χαμοσ!

παντως αυτο με την αντιγραφη εχει γινει πολυ της μοδας και κατε εμε ειναι παρα πολυ ασχημο να αντιγραφεις κατα γραμμα καποιον επειδη εχεις ελειψη προσωπικοτητας αυτα τα ατομα να προσεχεται αν θυμασται μια ταινια που μια αντεγραφε την συγκατοικο της και πηγε να της κλεψει τον αντρα της και στο τελος τον σκοτωσε!!θριλερ!!!μακρια!!!πα ντως οτι και να λεμε ο ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του με τιποτα πρεπει καπου να μιλησει!!!

ναι αυτη ειναι η ταινια αλλα μην ουρλιαξεις αποριες ειναι και σεβαστες!!οκ:yes:???

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by Ava
    Ο φίλος, με την απόλυτη έννοια του όρου, είναι κάτι εξαιρετικά δυσεύρετο. Θέλει να καταθέσεις πρώτος εσύ ψυχή. Όχι χρήματα, αλλά αγάπη, χρόνο και έγνοια. Αν περιμένουμε πρώτα να πάρουμε και μετά να δώσουμε, δεν θα πετύχουμε και πολλά. Η φιλία αποκτάται όταν έχουμε περίσευμα αγάπης και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το σωστό δέκτη. Πώς γίνεται αυτό? Είναι θέμα τύχης και κατάλληλων συμπτώσεων.
    Στο μεταξύ μπορούμε να μην είμαστε απαιτητικοί και να "βολευτούμε" με τους κατ' ευφημισμόν φίλους, άτομα δηλαδή που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε το χρόνο μας και που είναι κατάλληλα για να πιούμε έναν καφέ. Όχι άτομα που θα εμπιστευτούμε ή που θα καταθέσουμε τα σώψυχά μας.
    ωραιο αυτο.
    πως γινεται ομως?
    εγω παθαινω αλλα απο ο,τι φαινεται δε μαθαινω με τιποτα.
    εχω φαει απειρες σκατιες απο κολλητες, αλλα ακομα μολις κανω μια νεα φιλη λεω τα σωψυχα μου. απλα ετσι μου βγαινει παντα. δεν μπορω να βαλω οριο. οτι δηλαδη θα περιμενω τοσο για να ανοιχτω. ετσι μου βγαινει.
    εσεις μπορειτε?
    βαζετε καποιο χρονικο οριο ή κατι τετοιο?
    και αν ναι, πανω σε μια συζητηση πως αποφευγετε να πειτε πραγματα?
    Κατ αρχην αν ο αλλος σου λεει δικα του πραγματα εκεινη τη στιγμη ενδομυχα τσεκαρεις τον εαυτο σου να δεις αν εχεις τη διαθεση να πεις ΚΑΙ εσυ κ αν εχεις το κανεις.Εμενα μου αρεσει πολυ να μου ανοιγονται τα ατομα αλλοι δεν το αντεχουν γιατι δεν ειναι ανοιχτοι οι ιδιοι οποτε ξαφνιαζονται.Αν σου βγαινει να το κανεις να εισαι ο εαυτος σου ειναι πολυ ωραιο στοιχειο.Τωρα αν ο αλλος ζουσε στα κατσαβραχα κ ειναι μες την καχυποψια κ στην κλεισουρα δικο του θεμα ας φταξει τον εαυτο του!Για μενα τα αληθινα ατομα ειναι σουπερ.:thumbup:Εννοω πως αυτο που κανεις μια χαρα ειναι εισαι ζωντανη κ ειλικρινης κατι που δεν βλεπω κ πολλους να το εχουν:thumbup:

Senior Member

ναι αυτη ειναι η ταινια αλλα μην ουρλιαξεις αποριες ειναι και σεβαστες!!οκ:yes:???
    ΧΑΧΑΧΑ!!
    φυσικα κ θα ουρλιαζω :P
    εδω κ 3 σελιδες λεω τον τιτλο της ταινιας :smug:

Senior Member
    ρε παιδια εκεινη η ταινια που ερχεται η συγκατοικος και σκοτωνει τον αντρα της αλλης και τα μιμειται ολα, πως λεγεται? ξερει κανεις?

Senior Member
    Χαχαχαχα!Πώς λεγόταν,ρε συ,Κλικλίκου;
    Εδώ το'χω,αλλά δε μου'ρχεται...Α!Μήπως :

Senior Member
    ρε παιδια εκεινη η ταινια που ερχεται η συγκατοικος και σκοτωνει τον αντρα της αλλης και τα μιμειται ολα, πως λεγεται? ξερει κανεις?
    "νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνεΤΑΙ" μήπως???:smug:

Senior Member
    τι γινεται οταν υπαρχει μυστικοπαθεια και ελλειψη εμπιστοσυνης μονοπλευρα μεσα σε μια φιλια?

αντε συζητησαμε οτι ισως ειναι κακο να δινεις πολλα, υπερβολικα γρηγορα σε μια νεα φιλια.

οταν δινεις λιγα και ο αλλος-η αλλη το αντιλαμβανεται δεν ειναι προσβλητικο?

Senior Member
    βασικα το εθμα ειναι γιατι να δινεις λιγα.
    επειδη ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου ?( αυτο ακομη κ αν με πειραζει, μπορω να το κατανοησω κ να το δεχτω)
    ή επειδη δεν εμπιστευεσαι το συγκεκριμενο ατομο που εχεις απεναντι σου?(προσβλητικο)

Senior Member
    βασικα το εθμα ειναι γιατι να δινεις λιγα.
    επειδη ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου ?( αυτο ακομη κ αν με πειραζει, μπορω να το κατανοησω κ να το δεχτω)
    ή επειδη δεν εμπιστευεσαι το συγκεκριμενο ατομο που εχεις απεναντι σου?(προσβλητικο)
    ναι δεν το γραψα καλα γιατι δεν εχω ορεξη.

υπαρχουν ατομα που δινουν too much too soon και συνηθως σπανε τα μουτρα τους.

υπαρχουν ατομα που δινουν λιγα, κρατανε μια ας πουμε "μυστικοπαθεια", που αν δεν εισαι χαζος μπορει να την ανακαλυπτεις καθε τοσο και να νιωθεις μαλακας.
    δεν ειναι προσβλητικο?
    πρεπει να το παρεις χαλαρα? οτι δηλαδη οκ, ειναι νωρις ακομα, θα με εμπιστευτει αργοτερα.
    ή τα παιρνεις στο κρανιο που σου συμπεριφερεται πολυ κατωτερα απο ο,τι εσυ σε αυτον-ην??

Senior Member
    βασικα, κανεις ο,τι νιωθεις!!
    δεν εχει πρεπει!!
    εχω φιλη που αργησε πολυ να μου ανοιχτει αλλα εισεπρατα εκ μερους της απιστευο σεβασμο κ ετσι δεν με πειραζε η μυστικοπαθης πλευρα του χαρακτηρα της!!
    απο την αλλη, και το να ανοιχτει αμεσως ο αλλος μπορει καλλιστα να σημαινει οτι ψαχνει καπου να τα πει κ οτι δεν πρεπει αν παιρνεις..... προσωπικα την εμπιστοσυνη που σου δειχνει..
    ολα εχουν τη σημασια τους μεσα στα συμφραζομενα τους....

Senior Member

υπαρχουν ατομα που δινουν λιγα, κρατανε μια ας πουμε "μυστικοπαθεια", που αν δεν εισαι χαζος μπορει να την ανακαλυπτεις καθε τοσο και να νιωθεις μαλακας.
    δεν ειναι προσβλητικο?
    πρεπει να το παρεις χαλαρα? οτι δηλαδη οκ, ειναι νωρις ακομα, θα με εμπιστευτει αργοτερα.
    ή τα παιρνεις στο κρανιο που σου συμπεριφερεται πολυ κατωτερα απο ο,τι εσυ σε αυτον-ην??
    Αυτο το ειχα παθει αρκετες φορες,γι'αυτο εχω 2 καλες φιλες μονο.
    Δεν προσεγγιζω ευκολα τον αλλον και δεν ανοιγομαι επισης ευκολα.
    Ακουω αυτα που μου λεει και μετα απο λιγο καιρο ανοιγομαι εντελως.
    Δεν ειμαι μυστικοπαθης ουτε εχω απαιτηση ο αλλος να μου λεει τα παντα και εγω τιποτα απλα πλεον ζυγιζω λιγο καλυτερα τα πραγματα

Senior Member
    εγω παντως οσες φορες εχω φαει σκατα σε φιλια, ηταν απο ατομα που κραταγαν μυστικα, αλλα απο μενα περιμεναν να λεω τα παντα. και με τρομαζει πλεον αυτη η σταση, γιατι αμα εχεις καει στο χυλο φυσας και το γιαουρτι

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance

δεν ειναι προσβλητικο?
    Αυτο το ειχα παθει αρκετες φορες,γι'αυτο εχω 2 καλες φιλες μονο.
    Δεν προσεγγιζω ευκολα τον αλλον και δεν ανοιγομαι επισης ευκολα.
    Ακουω αυτα που μου λεει και μετα απο λιγο καιρο ανοιγομαι εντελως.
    Δεν ειμαι μυστικοπαθης ουτε εχω απαιτηση ο αλλος να μου λεει τα παντα και εγω τιποτα απλα πλεον ζυγιζω λιγο καλυτερα τα πραγματα
    manual Υπαρχει?:starhit:

Senior Member
    Συμφωνω.Οταν αποφασισεις να κανεις μια φιλια,αποψη μου ειναι πως πρεπει να δινεσαι ολοκληρωτικα.
    Υπαρχουν αλλοι ομως που λενε πως παντα κατι πρεπει να κρατας μονο για σενα..

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast