Results 76 to 90 of 135
Thread: δεν εχω φίλες!!!
-
25-10-2010, 13:34 #76
παντως το να σε μιμείται κάποιος ειναι τραγικό αν το παρατραβάει.εμενα μια φίλη μου πιο μικρή σε ηλικία αρκετά (5 χρόνια) επειδή την έχω μεγαλώσει σχεδόν οτι μου αρέσει το κανει κ αυτη.δεν με αντιγράφει σε μαλλιά η βάψιμο αλλα σε ρούχα,αν μ αρεσει κάτι θα παει να το πάρει,αν μου αρέσει ένα χρώμα θα γίνει αμέσως το αγαπημένο της.κ γενικά οτι συνήθεια έχω εγω την κάνει κ αυτη κ μετα εγω ντρέπομαι να κάνω οτι εκανα!
παντως η ιδια νομιζω οτι δε το κανει επίτηδες γιατι πολλές φορές μου έχει πει πχ το αγόρι μου λεει οτι όσο μεγαλώνω σου μοιάζω,τι ωραία!κ το λεει με χαρά!οποτε δε μπορώ να της κρατήσω κακία.
- 25-10-2010, 13:38 #77
κ να σημπληρώσω οτι εχω καλές φίλες αλλά ειναι διαφορετικές.
δεν εχω αδερφή ψυχή που λέμε.
εχω μια που θα με υποστηρίξει σε ολα που θα με συμβουλευσει, που θα με ακουσει.άλλη για να βγούμε εξω ή να μιλήσουμε για πιο ουδέτερα θέματα κ πολλές φορές δε συμπαθιούνται κ μεταξύ τους.παντως γενικά σε σχέση με άλλους νομίζω οτι ειμαι πολύ τυχερή γιατι έχω μια παρέα απο καλά παιδιά κ ειδικά τα αγορια ειναι καταπληκτικά άτομα και με κάνουν να νοιώθω όμορφα καθε φορά που συναντιόμαστε.
25-10-2010, 13:40 #78
ξανα απαντησηστην κλικλικω:p
κι ομως!
και οι δυο περιπτωσεις ειναι ανθρωπινες σχεσεις στις οποιες εμπλεκονται ανθρωπινα πλασματα με ανθρωπινες αδυναμιες.
αν ηταν σωστοι οι ανθρωποι (ο καθενας για τον καθενα) ο ερωτας δε θα τελειωνε η ,καλυτερα, θα μετατρεποταν σε αγαπη.
το να σβησει κατι (ειτε ερωτας, ειτε φιλια) δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ηταν αληθινο.
απλα μποριε καποια στιγμη να σταματησει να ανταποκρινεται κα στις δικες μας αναγκες.
οι ανθρωποι αλλαζουν παντα , το να ακολουθησουν διαφορετικους δρομους δυο ανθρωποι δε σημαινει οτι καποιος απο αυτους ειναι σκαρτος.
25-10-2010, 13:52 #79
πάντως ρε κορίτσια δεν συμφωνώ που λέτε οτι δεν υπάρχει φιλία.δηλαδή με την ίδια λογική όση νιώθουμε οτι έχουμε ένα δύο φίλους ή κ παραπάνω πρέπει να περιμένουμε σύντομη απογοήτευση?
επίσης μερικά επιχειρήματα μου θυμίζουν παιδί που ανεβαίνει σε ποδήλατο κ πέφτει κ μετά δεν θέλει να ξανανέβει με τίποτα κ εσύ επιμένεις κ του λες βρε ανέβα βρε ανέβα μη μασάς κ ανεβαίνει το καημένο κ ξαναπέφτει.
αλλά δεν είναι έτσι ,εγώ από παιδί όσες φορές κ αν έπεφτα από το ποδήλατο ξαναανέβαινα.έχω κάνει πέντε ράμματα στο κεφάλι μου κ έχω ματώσει εκατό φορές τα γονατά μου,κ έχω μαλανιάσει 100 φορές τον ποπό μου.αλλά έχω κ τα πόδια μου κ τα χέρια μου.
εμένα πάντως όταν οι φίλες μου με αντιγράφουν χαζοχαίρομαι απο μέσα μου που είμαι το πρότυπο μόδας κ ομορφιάς κ στιλ(χαχαχα) αλλά το παίζω ενοχλημένη.δεν ξέρω γιατί.
τελευταία ενοχλήθηκα όμως πολύ που μια φίλη μου την είδα να αντιγράφει μια κακή μου αντίδραση πάνω σε κάτι κ εκεί αισθάνθηκα άσχημα γιατί σκέφτηκα οτι μπορεί να την επηρεάζω αρνητικά καμιά φορά.
25-10-2010, 14:43 #80
παντως αυτο με την αντιγραφη εχει γινει πολυ της μοδας και κατε εμε ειναι παρα πολυ ασχημο να αντιγραφεις κατα γραμμα καποιον επειδη εχεις ελειψη προσωπικοτητας αυτα τα ατομα να προσεχεται αν θυμασται μια ταινια που μια αντεγραφε την συγκατοικο της και πηγε να της κλεψει τον αντρα της και στο τελος τον σκοτωσε!!θριλερ!!!μακρια!!!πα ντως οτι και να λεμε ο ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του με τιποτα πρεπει καπου να μιλησει!!!
25-10-2010, 14:47 #81
γιατι ειναι τοσο ενοχλητικο?
θα νιωσεις πχ οτι δεν εισαι πια ξεχωριστη?
οτι δε θα βρισκεις τροπους να τραβας μονο εσυ την προσοχη γιατι μετα θα τους αντιγραφει και θα κανετε το ιδιο?
το θριλερ με τη μπριτζετ φοντα λες?
το γκομενο δεν προλαβε να της τον σκοτωσει
25-10-2010, 14:52 #82
το "νεα γυναικα, μονη ψαχνει" λεει.
τον σκοτωσε το γκομενο ντε- του φερε την τακουνα στο δοξα πατρι!!!
αυτη τη γλιτωσε στο τσακ.
θα ξανακανω το δικηγορο του διαβολου.
σωρις να αμφισβητω τις εμπειριες σας (καποιες ειναι φως φαναρι οτι μιλαμε για αρρωστημενες καταστασεις), απλα να επισημανω οτι πολλες φορες τυχαινει να υπαρχουν απλα κοινα προτυπα.
δλδ συνηθως οι φιλες θαυμαζουν κοινα μοντελα, βλεπουν ιδιες βιτρινες, εχουν παρομοιο στιλ-κ γι αυτο ειναι κ φιλες.
αν δεν ειχαν κοινα σημεια πιθανοτατα δε θα ηταν.
ειδες ποτε θεουσα να ειναι αυτοκολλητη με κοπελα γεματη πισιγκ κ τατου?
το οτι καποια προλαβε κ εκανε κατι πρωτη δε σημαιναι παντα οτι η αλλη την αντιγραφει, ε?
25-10-2010, 14:54 #83
Originally posted by click
οτι δε θα βρισκεις τροπους να τραβας μονο εσυ την προσοχη γιατι μετα θα τους αντιγραφει και θα κανετε το ιδιο?
γιατι σιγα σιγα βλεπεις ενα αλλο ατομο να αλλαζει και να προσπαθει να γινει εσυ και κυριως χωρις να το αναγνωριζει.
25-10-2010, 14:56 #84
Originally posted by smart
το "νεα γυναικα, μονη ψαχνει" λεει.
τον σκοτωσε το γκομενο ντε- του φερε την τακουνα στο δοξα πατρι!!!
αυτη τη γλιτωσε στο τσακ.
πρωτοτυπο
25-10-2010, 14:59 #85
Originally posted by click
25-10-2010, 15:02 #86
εμάς τι μας νοιάζει που ο άλλος δεν έχει κ πολύ δικό του στυλ κ έχει ως πρότυπο εμάς?τον κανει χειρότερο φίλο?εμένα θα με πείραζε μόνο αν με αντέγραφε κ το κανε καλύτερα από μένα γιατί μετά θα ζήλευα κάποιον που είναι η δική μου βελτιωμένη αντιγραφή.
25-10-2010, 15:03 #87
Originally posted by bouliana
εμάς τι μας νοιάζει που ο άλλος δεν έχει κ πολύ δικό του στυλ κ έχει ως πρότυπο εμάς?τον κανει χειρότερο φίλο?εμένα θα με πείραζε μόνο αν με αντέγραφε κ το κανε καλύτερα από μένα γιατί μετά θα ζήλευα κάποιον που είναι η δική μου βελτιωμένη αντιγραφή.
χαχαχαχαχαχαχαχα
25-10-2010, 15:09 #88
απλως ειναι πολυ εκνευριστικο...
στην περιπτωση μου ακομα και ο συντροφος της φιλης μου γυρισε και της ειπε : 'μα καλα,αγορασες ακομα και το ιδιο αρωμα με την Αλεξανδρα?'
και δε μιλαμε για περιπτωσεις που απλως αγοραζει μια ιδια μπλουζα... η φιλη μου δλδ με αντιγραφει σε ολα τα επιπεδα.
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!
25-10-2010, 15:11 #89
Originally posted by bouliana
25-10-2010, 15:12 #90
Originally posted by alexandrita
απλως ειναι πολυ εκνευριστικο...
στην περιπτωση μου ακομα και ο συντροφος της φιλης μου γυρισε και της ειπε : 'μα καλα,αγορασες ακομα και το ιδιο αρωμα με την Αλεξανδρα?'
και δε μιλαμε για περιπτωσεις που απλως αγοραζει μια ιδια μπλουζα... η φιλη μου δλδ με αντιγραφει σε ολα τα επιπεδα.
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!
ροζ, μωβ, φουξια ανταυγειες!
θα σκασει που δεν μπορει να το κανει.
αν το κανει κι αυτο, θα χρειαστει καμμια 10ρια χρονια ψυχαναλυση
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή