Results 46 to 60 of 135
Thread: δεν εχω φίλες!!!
-
24-10-2010, 23:37 #46
το "νεα" ειναι debatable :P
- 24-10-2010, 23:49 #47
ε καλα τωρα κ εσυ!
μην την εξοργιζεις περισσοτερο :p
24-10-2010, 23:51 #48
Originally posted by smart
ε καλα τωρα κ εσυ!
μην την εξοργιζεις περισσοτερο :p
οχι ρε γενικα μιλουσα. αυτη η psycho νεα ηταν και μαλιστα πολυ.
τεσπα οχι αλλα ποστς για το θεριο!:smilegrin:
25-10-2010, 08:00 #49
Originally posted by Constance
Φιλος: Ο ανθρωπος που θα σε δεχτει 100% οπως εισαι.Που θα μπορεις συνεχως να εισαι ο εαυτος σου χωρις να φοβασαι οτι θα παρεξηγηθεις ή οτι θα σε κουτσομπολεψει.Αυτος που θα μπορεις να του πεις τη γνωμη σου οταν βλεπεις οτι κανει λαθος και δε θα θυμωσει μαζι σου ή δε θα πει οτι ζηλευεις.Αυτος που οταν θα δει οτι κανεις λαθος, θα στο πει χωρις να σου χαιδεψει τα αυτια.Δεν ειναι σιγουρα αυτος που ενω πιστευει κατι αρνητικο για σενα θα το πει σε ολους τους αλλους εκτος απο σενα.Ειναι επισης αυτος που δε σου κραταει μουτρα για χαζομαρες πχ γιατι δε με πηρες τηλεφωνο κι εμενα οταν κανονισες με την ταδε φιλη σου.Αυτος που δε θα σε μειωνει επιτηδες μπροστα σε αλλους ή πισω απο την πλατη σου για να φαινεται αυτος γαματος.Αυτος που θα καθεται να σε ακουει στα προβληματα σου και δε θα θελει μονο να τον ακους εσυ στα δικα του.Αυτος που θα ειναι εκει για σενα στα δυσκολα να σου κανει μια αγκαλια.Αυτος ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.Αυτος που αμα κανει λαθος θα εχει το θαρρος να παραδεχτει το σφαλμα του και να πει συγνωμη.Αυτος που αμα κανεις εσυ λαθος θα δεχτει τη συγνωμη σου.Αυτος που δε θα σε εχει για ταριφα/φιλο για κερασματα/φιλο που θα με βγαλει στα In μπαρακια για να βρω γκομενακια/φιλο επειδη τον εφτυσαν ολοι οι υπολοιποι....Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα...Απλα θελω να πω οτι ουτε κι εγω εχω φιλους.Εχω "φιλους" ή καλους γνωστους οπως τους λεω εγω.Δε νομιζω οτι υπαρχει φιλια πραγματικη στις μερες μας.Μονο λυκοφιλιες και κυριως μεταξυ γυναικων.Οι αντρες ειναι πιο ενταξει στο θεμα φιλια μακραν.
Μόνο μια, την ξαδέλφη μου, η οποία είναι ακριβός αυτό που περιγράφει πιο πάνω η Constance. είμαστε σας αδελφές ψυχές..... Δεν βλεπόμαστε τακτικά λόγο του ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, έχουμε και οι 2 τα μορακια μας, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο που μας δένει. Μπορεί σαν κάθομαι τώρα εδώ, μια φονή μέσα μου να μου πεί ότι δεν είναι καλά, και να την πάρω τηλ και πραγματικά ναμην είναι καλά. Η και το αντίθετο. ξέρετε πόσες φορές έχει τύχει να πάρω το κινητό στο χέρι για να της τηλεφωνίσω όταν δεν είμαι καλά, και μέχρι να προλάβω να σχηματίσω τον αριθμό με παίρνει η ίδια και μου λέει τι έχεις? Πραγματικά το δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλο. Και δεν με νιάζει που δεν εχς αλλες φίλες. Αυτή είναι ότι πιο καλό έχω στην ζωή μου (εκτός φυσικά από τον γιο μου:))
25-10-2010, 10:35 #50
Καλημερα.
ουτε εγω εχω φιλες,με την βαθυτερη εννοια της λεξης...
αλλα μαλλον εγω φταιω,ισως ειμαι πολυ περιεργη.καποια πραγματα με ενοχλουν και απομακρυνομαι.
με μια φιλη μου απο τα φοιτητικα μου χρονια εχω ψυχρανθει γιατι πλεον μετα απο τοσα χρονια συνειδητοποιησα οτι με αντιγραφει. αντιγραφει το στυλ μου,τον τροπο που ντυνομαι, τον τροπο που βαφομαι... οταν αλλαζω κατι στα μαλλια μετα απο λιγο το κανει και αυτη.... κοβω αφελειες? θα κοψει. το αποκορυφωμα ειναιοτι αγορασε το ιδιο αρωμα με μενα. εκει νευριασα παρα πολυ!
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μαζι μου,την εμπιστευομαι και ξερω οτι μπορω να στηριχτω πανω της...
αλλα αυτη η μιμητικη της συμπεριφορα με εκνευριζει τοσο πολυ που εχω απομακρυνθει.
25-10-2010, 11:28 #51
Originally posted by smart
εγω θα κανω ο,τι μπορω... αλλα σπαγκατο δεν κανω ,σας το λεω :P
(σας πειραζω :bouncing:)
25-10-2010, 11:29 #52
Originally posted by click
φιλες?????????
με τη σοβαρη και ειλικρινη ενοια του ορου.....................
δεν εχω ιδεα τι σημαινει.
ειμαι στο κλαμπ της κονστανς
αμα καταφερεις και βρεις τελικα Χριστινακι, πες τη συνταγη να μην τρωμε συνεχεια τα μουτρα μας :P
25-10-2010, 11:32 #53
alexandria αυτο δεν ειναι τοσο κακο!!! μπορει να σαγαπαε πολυ και να σε θαυμαζει και να το κανει...! το εχεις συζητησει μαζι της?
25-10-2010, 11:33 #54
Originally posted by alexandrita
Καλημερα.
ουτε εγω εχω φιλες,με την βαθυτερη εννοια της λεξης...
αλλα μαλλον εγω φταιω,ισως ειμαι πολυ περιεργη.καποια πραγματα με ενοχλουν και απομακρυνομαι.
με μια φιλη μου απο τα φοιτητικα μου χρονια εχω ψυχρανθει γιατι πλεον μετα απο τοσα χρονια συνειδητοποιησα οτι με αντιγραφει. αντιγραφει το στυλ μου,τον τροπο που ντυνομαι, τον τροπο που βαφομαι... οταν αλλαζω κατι στα μαλλια μετα απο λιγο το κανει και αυτη.... κοβω αφελειες? θα κοψει. το αποκορυφωμα ειναιοτι αγορασε το ιδιο αρωμα με μενα. εκει νευριασα παρα πολυ!
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μαζι μου,την εμπιστευομαι και ξερω οτι μπορω να στηριχτω πανω της...
αλλα αυτη η μιμητικη της συμπεριφορα με εκνευριζει τοσο πολυ που εχω απομακρυνθει.
25-10-2010, 12:01 #55
πωπω constance αυτα ειναι οντως τραγικα.πρεπει να εχει πολυ,μα παρα πολυ κακια καποιος μεσα του για να φερεται ετσι.
δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος,εχθρος η ενας απλως γνωστος... οσοι φαιρονται ετσι καλυτερα να μην υπαρχουν καν στη ζωη σου.
25-10-2010, 12:08 #56
Originally posted by christinaki24
alexandria αυτο δεν ειναι τοσο κακο!!! μπορει να σαγαπαε πολυ και να σε θαυμαζει και να το κανει...! το εχεις συζητησει μαζι της?
το ξερω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα νευριαζω πολυ ρε γαμωτο και δεν μπορω να το ελεγξω και γινομαι επιθετικη!!!!
μονο σε αυτο εχω προβλημα μαζι της,κατα τα αλλα επικοινωνουμε τελεια.δεν λεω οτι με ζηλευει με με κακια και το ξερω οτι μαλλον απο θαυμασμο με αντιγραφει,αλλα καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη προσωπικοτητα... και υπαρχουν και καποια ορια.
εδω μιλαμε για αντιγραφη ολων μου των συνηθειων,απο το πιο απλο εως το πιο μεγαλο....
απο το οτι χρησιμοποιω ζαχαρινη,πηγαινω για τρεξιμο μεχρι τον τροπο που χορευω και εκφραζομαι.ακομα και το ποτο που πινω εχει ξεκινησε να πινει!!!!!!!!
25-10-2010, 12:14 #57
Originally posted by christinaki24
το ξερω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα νευριαζω πολυ ρε γαμωτο και δεν μπορω να το ελεγξω και γινομαι επιθετικη!!!!
μονο σε αυτο εχω προβλημα μαζι της,κατα τα αλλα επικοινωνουμε τελεια.δεν λεω οτι με ζηλευει με με κακια και το ξερω οτι μαλλον απο θαυμασμο με αντιγραφει,αλλα καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη προσωπικοτητα... και υπαρχουν και καποια ορια.
εδω μιλαμε για αντιγραφη ολων μου των συνηθειων,απο το πιο απλο εως το πιο μεγαλο....
απο το οτι χρησιμοποιω ζαχαρινη,πηγαινω για τρεξιμο μεχρι τον τροπο που χορευω και εκφραζομαι.ακομα και το ποτο που πινω εχει ξεκινησε να πινει!!!!!!!!
25-10-2010, 12:21 #58
Ο φίλος, με την απόλυτη έννοια του όρου, είναι κάτι εξαιρετικά δυσεύρετο. Θέλει να καταθέσεις πρώτος εσύ ψυχή. Όχι χρήματα, αλλά αγάπη, χρόνο και έγνοια. Αν περιμένουμε πρώτα να πάρουμε και μετά να δώσουμε, δεν θα πετύχουμε και πολλά. Η φιλία αποκτάται όταν έχουμε περίσευμα αγάπης και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το σωστό δέκτη. Πώς γίνεται αυτό? Είναι θέμα τύχης και κατάλληλων συμπτώσεων.
Στο μεταξύ μπορούμε να μην είμαστε απαιτητικοί και να "βολευτούμε" με τους κατ' ευφημισμόν φίλους, άτομα δηλαδή που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε το χρόνο μας και που είναι κατάλληλα για να πιούμε έναν καφέ. Όχι άτομα που θα εμπιστευτούμε ή που θα καταθέσουμε τα σώψυχά μας.
Λίγο πιο πάνω διάβασα ότι η μητέρα έχει υποκαταστήσει όλες τις φίλες. Δε νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η μητέρα είναι γονιός, όχι φίλη. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι.
Έχω την τύχη να έχω λίγους, αλλά καλούς φίλους. Φίλους καρδιάς. Και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.
25-10-2010, 12:25 #59
πωπω constance αυτα ειναι οντως τραγικα.πρεπει να εχει πολυ,μα παρα πολυ κακια καποιος μεσα του για να φερεται ετσι.
δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος,εχθρος η ενας απλως γνωστος... οσοι φαιρονται ετσι καλυτερα να μην υπαρχουν καν στη ζωη σου.
Οσο για το θεμα της μιμισης, μου εχει τυχει κι εμενα αλλα δε το βρισκω τοσο τραγικα κακο.Βεβαια εσυ ετσι οπως το περιγραφεις ειναι λιγο σκιαχτικο γιατι αντιγραφει και συνηθειες σου.Αλλα πχ εμενα που ετυχε και αντεγραψαν χτενισμα μου ή να παρουν ενα καλυντικο που εχω κι εγω ή και ρουχο ακομα δε το βρηκα κακο.Εχει ομως και η μιμιση ενα μετρο κι ενα οριο σιγουρα.
25-10-2010, 12:30 #60
Originally posted by Ava
Στο μεταξύ μπορούμε να μην είμαστε απαιτητικοί και να "βολευτούμε" με τους κατ' ευφημισμόν φίλους, άτομα δηλαδή που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε το χρόνο μας και που είναι κατάλληλα για να πιούμε έναν καφέ. Όχι άτομα που θα εμπιστευτούμε ή που θα καταθέσουμε τα σώψυχά μας.
Λίγο πιο πάνω διάβασα ότι η μητέρα έχει υποκαταστήσει όλες τις φίλες. Δε νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η μητέρα είναι γονιός, όχι φίλη. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι.
Έχω την τύχη να έχω λίγους, αλλά καλούς φίλους. Φίλους καρδιάς. Και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή