Results 1 to 15 of 34
Thread: γιατι δεν μπορώ να ξεκινήσω;;;;
-
23-10-2010, 10:28 #1
γιατι δεν μπορώ να ξεκινήσω;;;;
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να λέτε ότι αυτή είναι η τελευταία μέρα γουρουνιάς και ότι από αύριο θα προσέχετε τη διατροφή σας και αυτό το αύριο να μην έρχεται...είμαι σε αυτή τη φάση καμιά δεκαριά μέρες τώρα...δώστε καμιά ιδέα να ξαναξεκινήσω...
- 23-10-2010, 12:14 #2
Eπισης μην σκεφτεσαι το αυριο σαν στερηση γιατι αν αυριο στερουμαι,σημερα τρωω τον αμπακο αφου απο αυριο κομμενα!Ενα αλλο ειναι να μη σκεφτεσαι διαιτα αλλα διατροφη και επισης αλλαξε το πρισμα σκεψης αρχισε ωραια κ χαλαρα απο τωρα σαν να περνεις μια ωραια βαθεια αναπνοη και οτι φας απο τωρα και στο εξης μειωσε το σε ποσοτητα.Αρχισε το κ μεις εδω ειμαστε!:kiss:
23-10-2010, 12:16 #3
Οσο για το αν μας εχει τυχει που ρωτας...βρισκεσαι στο σωστο φορουμ!
23-10-2010, 12:20 #4
τιντε μου αφου εισαι σταθερη σε κιλα τοσο καιρο εισαι ΟΚ
κανε μια προσπαθεια να μπεις ξανα στο σωστο δρομο, οχι για τα κιλα αυτη τη φορα αλλα για σενα να νιωθεις, να τρεφεσαι κ ναζεις καλυτερα.
το εψαξες περαιτερω το θεμα ή εχεις σηκωσει τα χερια ψηλα? (ξερεις για πιο λεω για την μη απωλεια...)
λογικο ειναι να σε οδηγει σε χαλια διατορφη η απογοητευση...
23-10-2010, 17:04 #5
Originally posted by tidekpe
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να λέτε ότι αυτή είναι η τελευταία μέρα γουρουνιάς και ότι από αύριο θα προσέχετε τη διατροφή σας και αυτό το αύριο να μην έρχεται...είμαι σε αυτή τη φάση καμιά δεκαριά μέρες τώρα...δώστε καμιά ιδέα να ξαναξεκινήσω...
αν πεις αυτη ειναι η τελευταια μερα. ή απο δευτερα, απο αυριο. οτιδηποτε απο αυτα ειναι καταδικασμενο. η να τρως μια σοκολατα πχ και να πεις αυτο και τελος μετα διαιτα.
δεν πετυχαινουν, ολα υπεκφυγες ειναι.
λες ξεκιναω τωρα. και τωρα σημαινει ΤΩΡΑ. οχι σε λιγο, μετα, αυριο, οταν παω σουπερ μαρκετ, οταν βγει ο ηλιος, οταν ανθισουν οι λεμονιες. Τ Ω Ρ Α
24-10-2010, 10:15 #6
καλημέρα...κι ευχαριστώ πολύ..κάπου σ'αυτά που μου λέτε είναι όλες οι απαντήσεις της άρνησής μου...Σισιλιάνα μου και Λέσινγκ, έχετε απόλυτο δίκιο σαν αυτοτιμωρία μου το λέω...γι'αυτό και λέω να χαλαρώσω!
Κοραλάκι μας (που κάπου εδώ πρέπει να έχεις και επέτειο) δεν είμαι και ακριβώς στα ίδια έχω τσιμπήσει κανένα δίκιλο...όσο για τη μη απώλεια το έχω ψάξει ιατρικά τουλάχιστον 3 φορές αλλά τίποτε...τις τελευταίες 'εξι εβδομάδες έκανα την Ατκινσ (είδα ότι είχες δοκιμάσει κι εσύ, εέχασα 1,2 κιλά τηνπρώτη εβδομάδα και τις άλλες πέντε τίποτε, ακριβώς΄όπως και με τους διαιτολόγους που πήγαινα...τώρα, σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω σε κάποια άλλη διαιτολόγο...αλλά ειλικρινά, πλέον κι εγώ μπορώ να φτιάξω μια ισορροπημένη διατροφή...γιατί να δίνω τόσα χρήματα;;; κι εσύ βλέπω ότι πας πολύ καλά και χαίρομαι..άντε, γιατί μας περιμένει και το μπεμπε και τότε θα τα λέμε και από parents.gr...
Κλικ....ακόμη γελάω!!!!αυτό ειδικά με τις λεμονιές ζωγράφισε τί έχω στην κεφάλα μου...τώρα πρέπει, έχεις δίκιο..απλώς από τις πολλές διατροφές που έχω μαζέψει δεν ξέρω ποια να ξεκινήσω...είναι αυτό που λέμε θα κάνω όχι μια αλλά δυο δίαιτες, όπως και να'χει σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
24-10-2010, 10:27 #7
Καλη συνεχεια.Να σου επισημανω οτι η Αtkins ειναι μονομερης διαιτα κ δεν ειναι υγιης γιατι απο την κετωση γεμιζει το σωμα σου :flaming:τοξινες
24-10-2010, 11:34 #8
Κοραλάκι μας (που κάπου εδώ πρέπει να έχεις και επέτειο) δεν είμαι και ακριβώς στα ίδια έχω τσιμπήσει κανένα δίκιλο...
εδω εγω κοντευα να το ξεχασω!
11 / 11 κλεινουμε 4 χρονια
1 χρονο γαμου θα κλεισουμε (πεφτει νομιζω) Κυριακη του Πασχα
ποτε το τσιμπησες βρε το δικιλο? μετα την ατκινς?
αδυνατουσα να τη κανω, μου στερουσε οσα θεωρω απαραιτητα,
εσυ αντεξες 5 εβδομαδες?????? τι να πω.
αν εκανες μονο θερμιδες αλλα μονο με διαιτολογο?
ωστε να σου αλλαζεικαθε φορα τις θερμιδες να μη κολλησει ο οργανισμος?
αν εκανες αυτο που λεει ο tom venuto κ επιχειρω να κανω κ εγω, να τρως 3 μερες χ θερμιδες κ την τεταρτη μερα να τις αυξανεις?
πρεπει ναναι ομως συγκεκριμενες οι θερμιδες που τις βρισκεις ευκολα απο τυπους αλλα θελει λιγη αναγνωση.
Θες να το κανω εγω για σενα?
ριξε μια ματια εδω: (κατεβασε το πρωτα απο οποια πηγη σε βολευει, ξερεις να κατεβαζεις?)
http://www.google.gr/#hl=el&biw=1280...170130d478388e
ΥΓ ελπιζω σε πολλα αποσα ρωτησα να απαντησες ναι κ να εχεις ηδη το βιβλιο στα χερια σου ειδαλως να στο στειλω με καποιο τροπο.
περιμενω απαντηση σου φιλια
24-10-2010, 12:44 #9
σελιδες 107-114 υπολογισμος θερμιδων συντηρησης σου κ πως να ρυθμισεις τις θερμιδες που παιρνεις ωστε να χανεις διαρκως βαρος.
απο σημερα / αυριο θα ξαναρχισα κ γω γιατι ετρωγα ελευθερα 2-3 μερες...
24-10-2010, 15:17 #10
Λοιπόν, καλοκακοκόριτσο...αφού βγάλω τη λάμπα ανάκρισης που μου έβαλες στα μάτια (χιχιχι..πλάκα κάνω) αρχίζω κι απαντώ στα ερωτήματά σου: το δίκιλο το τσίμπησα στις διακοπές και ακόμη πασχίζω να το αποβάλλω...αυτό που με ρωτάς σε σχέση με τις θερμίδες και το διαιτολόγο δεν το είχα σκεφτεί αλλά και πάλι διστάζω...τι να πω του επιστήμονος;;;;κάτσε να σου πω τι διατροφή θα μου κάνεις;;;;;Γιατί, ξέρεις, κανείς δεν πιστεύει ότι οι προηγούμενοι είχαν προσπαθήσει σωστά...νομίζουν ότι αυτοί θα τα καταφέρουν...
τώρα, αυτό με το-πώς τον είπες τον τύπο;-δεν το ήξερα καν...να κατεβάζω ακριβώς δεν ξέρω..θα προσπαθήσω και θα σου πω....Α! γιατί άλλαξες νικνέιμ από τώρα, ε;;;κλεψίτσες, κλεψίτσες; δενμπορούσες δηλαδή να περιμένεις την άλλη εβδομάδα, που θα είσαι με το 7αράκι μπροστά;
λοιπον, μπαίνω για ανάγνωση και τα λέμε..
πάντως, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κι επίσης ευχαριστώ που θυμάσαι εμένα και τοπρόβλημά μου..:kiss:
24-10-2010, 15:22 #11
καλη επιτυχια tidekpe
το δικο μου ερωτημα ειναι:γιατι δε μπορω να συνεχισω?
ξενκιναω αλλα στο δορμο ξεχνιεμαι, χανομαι
any idea?
24-10-2010, 16:32 #12
μηπως ειχες κανει τη διαιτα πιο αυστηρη απο ο,τι αντεχες και τωρα λιγο ξεσπας?
24-10-2010, 18:02 #13
tidekpe σου στελνω u2u
δεν ειμαι κ αστερι στα email ktl αλλα πιστευω θα τα καταφερουμε να συννενοηθουμε
24-10-2010, 18:13 #14
αυτό που με ρωτάς σε σχέση με τις θερμίδες και το διαιτολόγο δεν το είχα σκεφτεί αλλά και πάλι διστάζω...τι να πω του επιστήμονος;;;;κάτσε να σου πω τι διατροφή θα μου κάνεις;;;;;Γιατί, ξέρεις, κανείς δεν πιστεύει ότι οι προηγούμενοι είχαν προσπαθήσει σωστά...νομίζουν ότι αυτοί θα τα καταφέρουν...
τώρα, αυτό με το-πώς τον είπες τον τύπο;-δεν το ήξερα καν...να κατεβάζω ακριβώς δεν ξέρω..θα προσπαθήσω και θα σου πω....Α! γιατί άλλαξες νικνέιμ από τώρα, ε;;;κλεψίτσες, κλεψίτσες; δενμπορούσες δηλαδή να περιμένεις την άλλη εβδομάδα, που θα είσαι με το 7αράκι μπροστά;
λοιπον, μπαίνω για ανάγνωση και τα λέμε..
πάντως, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κι επίσης ευχαριστώ που θυμάσαι εμένα και τοπρόβλημά μου..:kiss:
να υπολογιζω μονη ποσες πρεπει να παιρνω κτλ κτλ
κι ασε τους διαιτολογους να πειραματιζονται στους αλλους με στανταρ διαιτολογια για 7 κ 15 μερες λες κ ειμαστε ρομποτ να τρωμε ολο τα ιδια προβλεπομενα.
αλλαξα νικ γιατι δεν προκειται να δω 7 συντομα επειδη ειναι δυσκολη φαση...
που να στα λεω τωρα αστα, ολα οκ τωρα ανακαμπτω,
αλλα σιγουρα η ζυγαρια δεν δειχνει πια 82!
το νικ το αλλαξα για να θυμαμαι οτι αλλαξα κ εγω :wink1:
24-10-2010, 20:45 #15
Originally posted by click
μηπως ειχες κανει τη διαιτα πιο αυστηρη απο ο,τι αντεχες και τωρα λιγο ξεσπας?
πηγαινε στο "ξεκιναμε" να δεις τι ακατεβαζα....
κ οσο για το τωρα... ειναι μερες, απλα ελεγα θα επανελθω:sniffle:
πηρα κ το ενα κιλο που εχασα κ παραπανω μαλλον :sniffle::sniffle:
τι θα κανω ρε παιδια?
νιωθω παραιτηση
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση