Results 76 to 90 of 133
-
26-10-2010, 15:15 #76
Originally posted by ria
Παιδιά ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ-ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ
για όλα τα άλλα ...χαλάμε τσάμπα σάλιο
Εγώ προσωπικά τα έχω ξαναπεί και βάζω και τον εαυτό μου μέσα...
για καποιους λόγους ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ
και φυσικά ο μηχανισμός άμυνας του εγώ μας ,δουλευει άψογα, συντηρει τη κατάσταση και ρίχνουμε τις ευθυνες σε όλο το κόσμο που μας περιβάλλει...
- 26-10-2010, 15:16 #77
Originally posted by ria
Παιδιά ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ-ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ
για όλα τα άλλα ...χαλάμε τσάμπα σάλιο
Εγώ προσωπικά τα έχω ξαναπεί και βάζω και τον εαυτό μου μέσα...
για καποιους λόγους ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ
και φυσικά ο μηχανισμός άμυνας του εγώ μας ,δουλευει άψογα, συντηρει τη κατάσταση και ρίχνουμε τις ευθυνες σε όλο το κόσμο που μας περιβάλλει...
οποτε, τι τους θελουμε τους διαιτολογους?
δεν ξερουμε οτι αν τρωμε λιγο, αδυνατιζουμε?
26-10-2010, 15:22 #78
Δεν πιστευω πως χρειαζομαστε ολοι παρακολουθηση απο διατροφολόγο-συμβουλευτική ναι... παρακολουθηση στενή οχι. Εχουν κ πιο σοβαρες δουλειες να κάνουν απο τα χαϊδεματα που αποζητάμε μερικές. Υπάρχει κ κοσμος άρρωστος που τους έχει ανάγκη, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες...
26-10-2010, 15:23 #79
Originally posted by ria
Δεν πιστευω πως χρειαζομαστε ολοι παρακολουθηση απο διατροφολόγο-συμβουλευτική ναι... παρακολουθηση στενή οχι. Εχουν κ πιο σοβαρες δουλειες να κάνουν απο τα χαϊδεματα που αποζητάμε μερικές. Υπάρχει κ κοσμος άρρωστος που τους έχει ανάγκη, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες...
26-10-2010, 15:25 #80
Κι εγω ετοιμαζομουν να ρωτησω ποιοι ειναι οι εμεις που δεν τους χρειαζομαστε αλλα με καλυψες Ρια
26-10-2010, 15:30 #81
απο τα πολλα ατομα που γραφουν συχνα στο φορουμ αυτο και χρειαζονται αδυνατισμα, ζητημα να εχω εντοπισει 2 η 3 που εχουν ελλειψεις σε βασικες γνωσεις για την διατροφη και θα χρειαζονταν διαιτολογο για να μαθουν 5 βασικα πραγματα.
οι υπολοιποι ΠΟΛΛΟΙ που γραφουν, εχουν γνωσεις υπεραρκετες για να κανουν μια διατροφη που θα τους αδυνατισει υγιεινα.
αλλο ειναι το θεμα και δεν τα καταφερνουν κι οχι η ελλειψη καλου διαιτολογου
26-10-2010, 15:34 #82
Συμφωνω απολυτως sweet..Απλα κατα τη δικη μου γνωμη -και θα μου επιτρεψεις να την εχω- ενας καλα καταρτισμενος διαιτολογος ειναι και σε θεση να αναγνωρισει τετοια θεματα και να κανει τις αναλογες παραπομπες
26-10-2010, 15:39 #83
Originally posted by spaceride
Συμφωνω απολυτως sweet..Απλα κατα τη δικη μου γνωμη -και θα μου επιτρεψεις να την εχω- ενας καλα καταρτισμενος διαιτολογος ειναι και σε θεση να αναγνωρισει τετοια θεματα και να κανει τις αναλογες παραπομπες
κι εγω το ιδιο κανω, και εχω την γνωμη, οτι οι διαιτολογοι εμφανιζουν σαν πανακεια την εμπλοκη τους με καποιον που θελει να χασει βαρος και οχι απλα δεν αποτρεπουν οσους δεν τους χρειαζεται διαιτολογος, αλλα μεταχειριζονται πολλα αθεμιτα μεσα, οπως ερευνες του κ...ου για να δινουν ακυρες ελπιδες σε εναν σωρο κοσμο και να καταστρεφουν την υγεια του ωστε να επιβιωσουν οι ιδιοι.
σε παραπεμπω στις συμβουλες διαιτολογου κυρ τασου στην εκπομπη της μενεγακη που εμφανισε "νεα ερευνα" που λεει να χανουμε 10 κιλα τον μηνα με διαιτες 800 θερμιδων.
κι οσοι κανετε τους ευσυνειδητους επαγγελματιες, αντι να τους καταγγελετε σε μεσα μαζικης ενημερωσης, μαζευετε πελατες σε φορουμ σαν αυτο.,..
26-10-2010, 15:45 #84
Θελεις να πεις κατι sweet για την παρουσια μου στο φορουμ? Σε ενοχλει που βρισκομαι εδω?
26-10-2010, 15:48 #85
Να σε παραπεμπψω κι εγω στο σχετικο ποστ που εγραψα για τον κυρ τασο που λες
26-10-2010, 15:50 #86
Να σε παραπεμπψω κι εγω στο σχετικο ποστ που εγραψα για τον κυρ τασο που λες
οι καταγγελιες στα μεσα που τους προβαλουν με ενδιαφερουν.
τι εχετε κανει σαν κλαδος για να προστατεψετε τον κοσμο απο την δραση των συναδελφων σας? τιποτε απολυτως...
και εχω να πω για πολλους διαιτολογους που περασαν απο δω ψαρευοντας πελατες, οχι απαραιτητα για σενα προσωπικα. ουτε ξερω ποσο καιρο εισαι εδω, ουτε τι δραση εχεις.
αν συγκαταλεγεσαι σε αυτους, φυσικα και αφορα κι εσενα..
26-10-2010, 15:55 #87
εδω σχολιαστηκε και εδω απαντησα..υπαρχει συλλογος κυρια γλυκοξινη που μπορεις να κανεις κι εσυ την καταγγελια σου.. επειδη ακριβως δε με ξερεις, ουτε ποσο καιρο ειμαι εδω, ουτε γτ, ουτε αν εχω κανει καταγγελια για τον κυρ τασο στο συλλογο και φυσικα δεν μπηκες καν στον κοπο να ρωτησεις απλα προσωποιησες την ΟΠΟΙΑ αποτυχημενη σου αποπειρα σε μενα (γτ με μενα μιλας τωρα, οχι με αυτους που πηγες να σε βοηθησουν) δημιουργεις ακυρες και ατοπες εντυπωσεις. Αυτο που ειπα και αρνεισαι για καποιο λογο να το καταλαβεις ειναι οτι ενας διαιτολογος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αναγνωριζει περιστατικα που χρηζουν συμβουλευτικης και να τα παραπεμπει αναλογα.
26-10-2010, 16:41 #88
Originally posted by ria
Originally posted by smart
Originally posted by ria
Ρε παιδιά εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε!!! Δηλαδή να ακολουθώ πρόγραμμα και να μη χάνω... Το πρόβλημα είναι ότι μου ξεφευγει στη ποσότητα ή δεν το τηρώ κάνοντας του κεφαλιού μου. Εκτος εαν σαν δίνουν διατροφές με πολλές περισσότερες θερμίδες/ημέρα από αυτές που χρειάζεστε.
αν τρως:
το πρωι γαλα απαχο+ δημητριακα
το μεσημερι κοτοπουλο φιλετο+ σαλατα με μετρημενο λαδι κ ελαχιστο ψωμι (αν κ οταν)
το απογευμα φρουτο
το βαδυ σαλατα (με ελαχιστο λαδι παλι) κ αν τολμησεις να πιεις χυμο πριν το βραδινο να τον παιρνεις στο κινητο κ να σου λεει μη φας το βραδινο σου, κ εσυ να τον υπακους...
κ αυτο για μηνες... κ να χανεις το πολυ 200 γρ τη βδομαδα, η να μενεις στα ισα η στη χειροτερη να παιρνεις..
πως το ακους?
ειπαμε... ΔΕΝ ειμαστε 5 χρονα!!!!!!!!!!
τι ακριβως δεν εκανα ειπαμε?
οτι μια φορα το μηνα μπορει να επινα φυσικο χυμο εκτος προγραμματος κ ετσι δεν ετρωγα για βραδινο τη σαλατα με δικη του υποδειξη κ γι αυτο δεν εχανα?
γιατι αληθεια θα τρελαθουμετωρα αλλα θα μας τρελανεις εσυ?????
26-10-2010, 17:06 #89
εδω σχολιαστηκε και εδω απαντησα..υπαρχει συλλογος κυρια γλυκοξινη που μπορεις να κανεις κι εσυ την καταγγελια σου.. επειδη ακριβως δε με ξερεις, ουτε ποσο καιρο ειμαι εδω, ουτε γτ, ουτε αν εχω κανει καταγγελια για τον κυρ τασο στο συλλογο και φυσικα δεν μπηκες καν στον κοπο να ρωτησεις απλα προσωποιησες την ΟΠΟΙΑ αποτυχημενη σου αποπειρα σε μενα (γτ με μενα μιλας τωρα, οχι με αυτους που πηγες να σε βοηθησουν) δημιουργεις ακυρες και ατοπες εντυπωσεις. Αυτο που ειπα και αρνεισαι για καποιο λογο να το καταλαβεις ειναι οτι ενας διαιτολογος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αναγνωριζει περιστατικα που χρηζουν συμβουλευτικης και να τα παραπεμπει αναλογα.
να η ευκαιρια σου να μας πεις τον λογο που εισαι εδω, το αν εχεις καταγγειλει τον κυρ τασο καπου και που η αν το εχει κανει κανενας αλλος συναδελφος σου που γνωριζεις
κι επισης να μου πεις μηπως ΕΣΥ εισαι εδω για να να προσωποποιησεις σε εμας τις ΤΥΧΟΝ επαγγελματικες σου αποτυχιες και να βρεις μερικους απελπισμενους για πελατες, αναμεσα μας...
αληθεια, θα με ενδιεφερε να μου πεις τον αριθμο των υπερβαρων πελατων που συμβουλεψες μεχρι τωρα και ποσοι απο αυτους εχασαν το υπερβαρο τους και διατηρησαν το νεο βαρος για πανω απο 5 χρονια. γινεται?
26-10-2010, 17:10 #90
Originally posted by 2sweet2b4go10
κι εγω το ιδιο κανω, και εχω την γνωμη, οτι οι διαιτολογοι εμφανιζουν σαν πανακεια την εμπλοκη τους με καποιον που θελει να χασει βαρος και οχι απλα δεν αποτρεπουν οσους δεν τους χρειαζεται διαιτολογος, αλλα μεταχειριζονται πολλα αθεμιτα μεσα, οπως ερευνες του κ...ου για να δινουν ακυρες ελπιδες σε εναν σωρο κοσμο και να καταστρεφουν την υγεια του ωστε να επιβιωσουν οι ιδιοι.
σε παραπεμπω στις συμβουλες διαιτολογου κυρ τασου στην εκπομπη της μενεγακη που εμφανισε "νεα ερευνα" που λεει να χανουμε 10 κιλα τον μηνα με διαιτες 800 θερμιδων.
κι οσοι κανετε τους ευσυνειδητους επαγγελματιες, αντι να τους καταγγελετε σε μεσα μαζικης ενημερωσης, μαζευετε πελατες σε φορουμ σαν αυτο.,..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή