Results 91 to 105 of 133
-
26-10-2010, 17:14 #91
λεσσινγκ
απανταω σε αυτα που βλεπω και λεω την γνωμη μου για τα γραφομενα.
διαβαζω δε, οτι δειχνει να με ενδιαφερει.
δεν θα διαβασω ολα τα ποστ του καθενα εδω μεσα για να πω την γνωμη μου.
φυσικα και υπαρχουν πολλοι κακοι ψυχολογοι, οπως και αλλοι πολλοι κακοι επαγελματιες, δεν διαφωνουμε σε αυτο.
οι διαιτολογοι ομως ειδικα, διεκδικουν πολυ μεγαλυτερο μεριδιο της λυση του προβληματος παχυσαρκια, ενω δεν τους αναλογει κατι τετοιο , γιατι δεν εχουν τα προσοντα απο την εκπαιδευση τους κι οχι απο καποια προσωπικη ανικανοτητα.
αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειναι προσωπικη για τον καβαλαρη για αυτο και γενικευω. αφορα ολο τον καλδο τους, αλλα αν θες, αφορα και τις φτωχες σπουδες που χρειαζονται για να ασκησουθν το επαγγελμα τους(πολλοι μπορει να εχουν μεταπτυχιακα και εξειδικευσεις, αλλα το επαγγελματικο δικαιωμα το αποπκταει οποιος θελει σε κατι ιδιωτικες βοιδοσχολες της πλακας)
- 26-10-2010, 17:47 #92
Originally posted by smart
Originally posted by ria
Originally posted by ria
Ρε παιδιά εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε!!! Δηλαδή να ακολουθώ πρόγραμμα και να μη χάνω... Το πρόβλημα είναι ότι μου ξεφευγει στη ποσότητα ή δεν το τηρώ κάνοντας του κεφαλιού μου. Εκτος εαν σαν δίνουν διατροφές με πολλές περισσότερες θερμίδες/ημέρα από αυτές που χρειάζεστε.
αν τρως:
το πρωι γαλα απαχο+ δημητριακα
το μεσημερι κοτοπουλο φιλετο+ σαλατα με μετρημενο λαδι κ ελαχιστο ψωμι (αν κ οταν)
το απογευμα φρουτο
το βαδυ σαλατα (με ελαχιστο λαδι παλι) κ αν τολμησεις να πιεις χυμο πριν το βραδινο να τον παιρνεις στο κινητο κ να σου λεει μη φας το βραδινο σου, κ εσυ να τον υπακους...
κ αυτο για μηνες... κ να χανεις το πολυ 200 γρ τη βδομαδα, η να μενεις στα ισα η στη χειροτερη να παιρνεις..
πως το ακους?
ειπαμε... ΔΕΝ ειμαστε 5 χρονα!!!!!!!!!!
τι ακριβως δεν εκανα ειπαμε?
οτι μια φορα το μηνα μπορει να επινα φυσικο χυμο εκτος προγραμματος κ ετσι δεν ετρωγα για βραδινο τη σαλατα με δικη του υποδειξη κ γι αυτο δεν εχανα?
γιατι αληθεια θα τρελαθουμετωρα αλλα θα μας τρελανεις εσυ?????
26-10-2010, 17:53 #93
Μα πως ξερεις πως εκπαιδευονται;Ο Space για παραδειγμα εχει εκπαιδευτει εξωτερικο και εχει ειδικευτει στις ΔΠΤ.Τον ρωτησα γιαυτο το ξερω.Επειτα ενας ανθρωπος που του αρεσει η δουλεια του θα φροντισει να την ψαξει ακομα κ βοιδοσχολη να εχει βγαλει οπως λες θα φροντισει να μετεκπαιδευτει κ.λ.π.Επειτα αν του αρεσει το αντικειμενο σπουδων του θα πει αγαπαει τον ανθρωπο αρα θα ασχοληθει μαζι του.
26-10-2010, 17:54 #94
Originally posted by 2sweet2b4go10
λεσσινγκ
απανταω σε αυτα που βλεπω και λεω την γνωμη μου για τα γραφομενα.
διαβαζω δε, οτι δειχνει να με ενδιαφερει.
δεν θα διαβασω ολα τα ποστ του καθενα εδω μεσα για να πω την γνωμη μου.
φυσικα και υπαρχουν πολλοι κακοι ψυχολογοι, οπως και αλλοι πολλοι κακοι επαγελματιες, δεν διαφωνουμε σε αυτο.
οι διαιτολογοι ομως ειδικα, διεκδικουν πολυ μεγαλυτερο μεριδιο της λυση του προβληματος παχυσαρκια, ενω δεν τους αναλογει κατι τετοιο , γιατι δεν εχουν τα προσοντα απο την εκπαιδευση τους κι οχι απο καποια προσωπικη ανικανοτητα.
αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειναι προσωπικη για τον καβαλαρη για αυτο και γενικευω. αφορα ολο τον καλδο τους, αλλα αν θες, αφορα και τις φτωχες σπουδες που χρειαζονται για να ασκησουθν το επαγγελμα τους(πολλοι μπορει να εχουν μεταπτυχιακα και εξειδικευσεις, αλλα το επαγγελματικο δικαιωμα το αποπκταει οποιος θελει σε κατι ιδιωτικες βοιδοσχολες της πλακας)
Όλα τα επαγγέλματα έχουν και θα έχουν το πρόβλημα της εκπαίδευσης γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών και των ίδιων των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων...και γιατί υπάρχουν πτυχία πολλών ταχυτήτων. Αλλα αυτό δεν αφορά μόνο τους διατροφολόγους!!!!
26-10-2010, 17:58 #95
Originally posted by spaceride
Originally posted by granita
ναι αλλα που μπορω να βρω καμια συμβουλη?
26-10-2010, 18:21 #96
Originally posted by ria
Ε, τώρα να απαξιώσουμε κ το επάγγελμα, άδικο είναι...
Όλα τα επαγγέλματα έχουν και θα έχουν το πρόβλημα της εκπαίδευσης γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών και των ίδιων των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων...και γιατί υπάρχουν πτυχία πολλών ταχυτήτων. Αλλα αυτό δεν αφορά μόνο τους διατροφολόγους!!!!
δεν το εχουν ολα τα επαγγελματα αυτο.
πολλα κατωχυρωνονται μονο με πανεπιστημιακες σπουδες σε πανεπιστημια ελληνικα και ξενα, και αλλα οπως αυτο που συζηταμε, δεν θελουν παρα τις σχολες που λεγαμε.....
αυτο ομως δεν ειναι το μονο θεμα.
το σοβαροτερο θεμα ειναι, οτι ο κλαδος αυτος με τα διπλωματα πολλων ταχυτητων οπως ειπες, διεκδικει μεγαλο μερος της λυσης του προβληματος παχυσαρκια, ενω τους αντιστοιχει μονο ενα πολυ πολυ μικρο, το να καλυψουν δλδ το κενο αυτων που δεν εχουν βασικες γνωσεις υγιεινης διατροφης, κι αυτοι ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τους χρονια υπερβαρους....
26-10-2010, 18:29 #97
Δεν ξέρω τι διεκδικούν, ξέρω σίγουρα πως με το να ασχολούνται μόνο με τους παχύσαρκους γιατί είναι το ευκολο χρήμα... μάλλον αδικούν τις δυνατότητες που τους παρέχει η εκπαίδευση τους.
Έχεις διαβάσει κάπου για αυτά που λες οτι διεκδικούν? θα ήθελα πολύ να διαβάσω κάτι ανάλογο. Εαν θελεις κάνε μια παράθεση να λάβω γνωση στο θέμα.
Όσο για το θέμα των αλλων επαγγελματων διαφωνω... αλλα αυτο μαλλον δεν αφορά τα μέλη του eatingdisorders!!!
26-10-2010, 18:40 #98
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by ria
Ε, τώρα να απαξιώσουμε κ το επάγγελμα, άδικο είναι...
δεν το εχουν ολα τα επαγγελματα αυτο.
πολλα κατωχυρωνονται μονο με πανεπιστημιακες σπουδες σε πανεπιστημια ελληνικα και ξενα, και αλλα οπως αυτο που συζηταμε, δεν θελουν παρα τις σχολες που λεγαμε.....
αυτο ομως δεν ειναι το μονο θεμα.
το σοβαροτερο θεμα ειναι, οτι ο κλαδος αυτος με τα διπλωματα πολλων ταχυτητων οπως ειπες, διεκδικει μεγαλο μερος της λυσης του προβληματος παχυσαρκια, ενω τους αντιστοιχει μονο ενα πολυ πολυ μικρο, το να καλυψουν δλδ το κενο αυτων που δεν εχουν βασικες γνωσεις υγιεινης διατροφης, κι αυτοι ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τους χρονια υπερβαρους....
26-10-2010, 20:24 #99
spaceride σε ευχαριστω για το u2u. :smilegrin:
26-10-2010, 23:57 #100
Originally posted by ria
Originally posted by ria
Originally posted by ria
Ρε παιδιά εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε!!! Δηλαδή να ακολουθώ πρόγραμμα και να μη χάνω... Το πρόβλημα είναι ότι μου ξεφευγει στη ποσότητα ή δεν το τηρώ κάνοντας του κεφαλιού μου. Εκτος εαν σαν δίνουν διατροφές με πολλές περισσότερες θερμίδες/ημέρα από αυτές που χρειάζεστε.
αν τρως:
το πρωι γαλα απαχο+ δημητριακα
το μεσημερι κοτοπουλο φιλετο+ σαλατα με μετρημενο λαδι κ ελαχιστο ψωμι (αν κ οταν)
το απογευμα φρουτο
το βαδυ σαλατα (με ελαχιστο λαδι παλι) κ αν τολμησεις να πιεις χυμο πριν το βραδινο να τον παιρνεις στο κινητο κ να σου λεει μη φας το βραδινο σου, κ εσυ να τον υπακους...
κ αυτο για μηνες... κ να χανεις το πολυ 200 γρ τη βδομαδα, η να μενεις στα ισα η στη χειροτερη να παιρνεις..
πως το ακους?
ειπαμε... ΔΕΝ ειμαστε 5 χρονα!!!!!!!!!!
τι ακριβως δεν εκανα ειπαμε?
οτι μια φορα το μηνα μπορει να επινα φυσικο χυμο εκτος προγραμματος κ ετσι δεν ετρωγα για βραδινο τη σαλατα με δικη του υποδειξη κ γι αυτο δεν εχανα?
γιατι αληθεια θα τρελαθουμετωρα αλλα θα μας τρελανεις εσυ?????
παρα το γεγονος ομως οτι δεν εισαι αρμοδια , βλεπω οτι εχεις αποψη επι παντος του επιστητου!!
μπορεις λοιπον να μου εξηγησεις ΠΩΣ σε ενα προγραμμα διατροφης ενας χυμος το μηνα χαλαει ολο το προγραμμα του μηνα?
27-10-2010, 00:10 #101
Originally posted by lessing
Τωρα να συζητησουμε για τις πανεπιστημιακες σπουδες στην Ελλαδα...ειναι μια πικρη ιστορια.Επειτα γιατι νομιζεις οτι ειναι λιγοι αυτοι που δεν εχουν γνωσεις για τη διατροφη;Εγω που βλεπω στο τοπικ τι τρωει ο καθενας καθε μερα δεν βλεπω κ τα ολοσωστα!Πρωτα απολα οι θερμιδες δεν μπορουν να υπολογιστουν με ακριβεια,επειτα δεν βλεπω επαρκη ποσοτητα λαχανικων κ φρουτων και το τελευταιο σημαςια δεν εχει μονο το βαρος αλλα κ το ποσοστο λιπους στο σωμα.Επισης το οτι κατι ειναι υγιεινο π.χ.υδατανθρακες ολικης,μελι,ταχινι,σογια,μα υρη ζαχαρη,κ.λ.π.δεν παει να πει οτι δεν προσθετει βαρος.
εχω παρατηρησει κι εγω οτι πολλα ατομα που γραφουν τι τρωνε κανουν λαθος επιλογες απο αποψη υγιεινης διατροφης , ακομα κιαι διατητικης διατροφης, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι αποτελεσμα συνειδητης επιλογης και οχι αγνοιας.
καπως οπως πολλα ατομα εδω μας εχουν πει οτι ξερουν τι θα >ΕΠΡΕΠΕ να τρωνε και πως γινεται μια ισορροπημενη διαιτα, αλλα προτιμουν γρηγορο χασιμο κιλων γι αυτο κανουν νηστεια, η μονοφαγια...
και ναι, το ξερω οτι και οι υγιεινες τροφες ειναι παχυντικες. βασικα ολες οι τροφες ειναι παχυντικες, αλλιως δεν θα ηταν τροφες (το γκαζον εξαιρειται)......εννοουσα φυσικα υγιεινες αλλα και σε πσοοτητα που σε αδυνατιζουν...
27-10-2010, 00:38 #102
σμαρτ
θεωρω εντελως απιθανο να χαλουσε η διατροφη σου με εναν χυμο τον μηνα, ειδικα που σου εκοβε το βραδυνο εκεινη τη μερα!!!!!
και φυσικα κανεις δεν παχυνε επειδη εφαγε πολλα φρουτα....
ειναι απαραδεκτο αν υποστηριζε κατι τετοιο ο διαιτολογος σου..
27-10-2010, 00:47 #103
η ria το υποστηριζει αυτο, δεν το υποστηριζε η διαιτολογος μου!
αλλα προφανως η ria ξερει καλυτερα κ απο μενα κ απο τη διατολογο μου !!
27-10-2010, 00:52 #104
Ρε ωπα χαλαρωστε!Ενα θεμα ανοιξε ο χριστιανος κ συ Σουητ τον εχεις παρει απτα μουτρα.Καλα που δεν ειμαι διαιτολογος κοριτσι μου γιατι θα μου εκαιγες το γραφειο!Στην πυρα στην πυρα.Και σεις ρε κοπελες τρωγεστε για ενα χυμο;Ε πιες τον το χυμο να παει και το παλιαμπελο!
27-10-2010, 01:06 #105
Originally posted by stable
Ρε ωπα χαλαρωστε!Ενα θεμα ανοιξε ο χριστιανος κ συ Σουητ τον εχεις παρει απτα μουτρα.Καλα που δεν ειμαι διαιτολογος κοριτσι μου γιατι θα μου εκαιγες το γραφειο!Στην πυρα στην πυρα.Και σεις ρε κοπελες τρωγεστε για ενα χυμο;Ε πιες τον το χυμο να παει και το παλιαμπελο!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση