Χαρακτηριστικα του ιδανικου διαιτολογου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Senior Member
    Originally posted by smart
    να στο θεσω αλλιως:
    αν τρως:
    το πρωι γαλα απαχο+ δημητριακα
    το μεσημερι κοτοπουλο φιλετο+ σαλατα με μετρημενο λαδι κ ελαχιστο ψωμι (αν κ οταν)
    το απογευμα φρουτο
    το βαδυ σαλατα (με ελαχιστο λαδι παλι) κ αν τολμησεις να πιεις χυμο πριν το βραδινο να τον παιρνεις στο κινητο κ να σου λεει μη φας το βραδινο σου, κ εσυ να τον υπακους...

κ αυτο για μηνες... κ να χανεις το πολυ 200 γρ τη βδομαδα, η να μενεις στα ισα η στη χειροτερη να παιρνεις..
    πως το ακους?

ειπαμε... ΔΕΝ ειμαστε 5 χρονα!!!!!!!!!!
    Μονο το βραδινο σου εκοβε?
    και 1 μερα νηστεια επρεπε να σου βαζει για τιμωρια.
    και πληρωνονται αυτα τα σουργελα

Senior Member
    α! και για να μην το ξεχασω.
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????????????

ατομα με τοσα κοινα, τοσους στοχους, ΤΟΣΗ αλληλουποστηριξη σε αυτο το φορουμ, εχουμε μοιραστει τοσα πραγματα και να τσακωνεστε για ...... διαιτολογους???????????????????????

χρειαζονται οι διαιτολογοι δικηγορους? ξεκολλατε.
    καλυτερα να τσακωθουμε για το ποια διαιτα ειναι βλακεια και ποια οχι, παρα για διαιτολογους.
    αληθεια, δεν αξιζει καθολου.

Senior Member
    παρα το γεγονος ομως οτι δεν εισαι αρμοδια , βλεπω οτι εχεις αποψη επι παντος του επιστητου!!
    μπορεις λοιπον να μου εξηγησεις ΠΩΣ σε ενα προγραμμα διατροφης ενας χυμος το μηνα χαλαει ολο το προγραμμα του μηνα?
    Δίκιο έχεις! Τολμώ να έχω άποψη??? Στη πυρά!!! Στη πυρά!!!
    Όχι Όχι ...η σωστή έκφραση είναι : ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ???? Παπαπαπα σα δε ντρέπομαι!!!!

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    σμαρτ
    θεωρω εντελως απιθανο να χαλουσε η διατροφη σου με εναν χυμο τον μηνα, ειδικα που σου εκοβε το βραδυνο εκεινη τη μερα!!!!!
    και φυσικα κανεις δεν παχυνε επειδη εφαγε πολλα φρουτα....
    ειναι απαραδεκτο αν υποστηριζε κατι τετοιο ο διαιτολογος σου..
    καλά αυτο που λες για τα φρούτα δεν ισχύει... αλλα σταματάω εδω... γιατι εχετε δικιο... η ζωη ειναι μικρη ας φάμε ας πιουμε... αλλα να μη λεμε οτι κάνουμε κ διαιτα για να χασουμε λιπος... κάνουμε οτι μας ευχαριστει... ότι μας βολευει... και είμαστε κ λιγο γκρινιαρουλες για να κεντριζουμε το ενδιαφέρον των γυρω μας... οι οποίοι είναι και άφαντοι... οποτε τρωμε τα ρούχα μας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...
    και ναι συμφωνω με κλικλικου ας μη τσακωνόμαστε άλλο...

Senior Member
    Originally posted by click
    βρε tidekpe επειδη ειναι λιγο τραβηγμενη η περιπτωση σου αναρωτιεμαι.........
    1)μη με βρισεις. μετρηση βασικου μεταβολισμου εχεις κανει? μεσα σε ολα που λες οτι εχεις κανει ξανα και ξανα μαλλον θα το χεις κανει κι αυτο αλλα αναρωτιεμαι.

2)μη γελασεις, μηπως υπνοβατεις και σαβουριαζεις? ειχα δει μια τετοια περιπτωση στην tv. ξερω, να την κλεισω τη ρημαδα:smilegrin:
    ΧΑΧΑΧΑ! Καλημέρα, κορίτσια και ειρήνη ημιν...κάπου ενδιάμεσα είνια οι αλήθειες όλων μας, πιστεύω...σε κάθε χώρο υπάρχουν οι καλά και οι κακά ειδικευόμενοι, οι λάτρεις του αντικειμένου τους και οι απόλυτα διεκεπεραιωτικοί. Στο χώρο των διαιτολόγων(παρόλου που ασχολούμαι λίγο καιρό καθώς ήμουν πάντα αδύνατη) θεωρώ ότι ίσως δεν υπάρχει μεγάλη ιστορία στις αντίστοιχες σχολές αλλά και πρακτική. Πόσα χρόνια,αλήθεια, η ειδικότητα έχει πάρει τόση έκταση στην Ελλάδα; Θεωρώ ότι μάλλον είναι στα σπάργανα ακόμη χωρίς αυτό να ακυρώνει την παρουσία ανθρώπων που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο.
    Τώρα όσο για τη νυχτοβασία, αναρωτιέμαι, αν συνέβαινε δε θα μου έλειπαν τρόφιμα το πρωί;;;(ξέρεις, μαμά μου έφαγες το τοστ που είχα για το σχολείο; καιάλλα ευτράπελα)...
    Ααα! μέτρηση μεταβολισμού δε μου είχε κάνει κανείς και ότανέλεγα εξετάσεις, εννοούσα, θυρεοειδούς, ινσουλινοαντίστασης και γενικά ερευνήσαμ ετο θέμα του μεταβολικού συνδρόμου καθώς έχω αρκετό κοιλιακό λίπος .
    Τώρα, σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποιον(δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο νου μου, ακόμη ερευνώ) και σε συνδυασμό με τηβοήθεια του φόρουμ, τη γυμναστική μου και τα λοιπά να βρω μια λύση...παρόλυ την ηλικία μου νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρω.
    Και φιλικά αναφέρομαι σε όλες μας...καλό είναι να λείπει η απολυτότητα σκέψης καθώς επειδή κάποιοι τα κατάφεραν δε σημαίνει ότι ισχύει πάντα και παντού...τουλάχιστον, με τις ίδιες συνθήκες.

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    εδω σχολιαστηκε και εδω απαντησα..υπαρχει συλλογος κυρια γλυκοξινη που μπορεις να κανεις κι εσυ την καταγγελια σου.. επειδη ακριβως δε με ξερεις, ουτε ποσο καιρο ειμαι εδω, ουτε γτ, ουτε αν εχω κανει καταγγελια για τον κυρ τασο στο συλλογο και φυσικα δεν μπηκες καν στον κοπο να ρωτησεις απλα προσωποιησες την ΟΠΟΙΑ αποτυχημενη σου αποπειρα σε μενα (γτ με μενα μιλας τωρα, οχι με αυτους που πηγες να σε βοηθησουν) δημιουργεις ακυρες και ατοπες εντυπωσεις. Αυτο που ειπα και αρνεισαι για καποιο λογο να το καταλαβεις ειναι οτι ενας διαιτολογος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αναγνωριζει περιστατικα που χρηζουν συμβουλευτικης και να τα παραπεμπει αναλογα.
    αυτο συζηταμε αν δεν το καταλαβες, να η ευκαιρια σου να μας πεις τον λογο που εισαι εδω, το αν εχεις καταγγειλει τον κυρ τασο καπου και που η αν το εχει κανει κανενας αλλος συναδελφος σου που γνωριζεις
    κι επισης να μου πεις μηπως ΕΣΥ εισαι εδω για να να προσωποποιησεις σε εμας τις ΤΥΧΟΝ επαγγελματικες σου αποτυχιες και να βρεις μερικους απελπισμενους για πελατες, αναμεσα μας...

αληθεια, θα με ενδιεφερε να μου πεις τον αριθμο των υπερβαρων πελατων που συμβουλεψες μεχρι τωρα και ποσοι απο αυτους εχασαν το υπερβαρο τους και διατηρησαν το νεο βαρος για πανω απο 5 χρονια. γινεται?
    Καλημερα κι απο εμενα.. Σουιτ ελπιζω να μη σε πετυχαινω στο ξινο μισο σου παλι.. Εχω ομως ενα δυο πραγματακια να σου πω.. Κατ'αρχην δε συζηταμε τπτ...εχεις παρει φορα και λες.. Βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα και ανακοινωνεις απλα αυτα που πιστευεις..Σταματα να ζεις στο φαντασιωτικο σου και προσπαθησε να κατεβεις απο την εισαγγελικη εδρα που εχεις καταλαβει μπας και μπορεσεις να ακουσεις κανενα αλλο ανθρωπο. Επειδη εγω εχω μαθει να μη γενικευω, μιλαω σε εσενα προσωπικα.. Και καλα θα ηταν οταν μιλας σε εμενα να μιλας κι εσυ σε εμενα προσωπικα.. Γραφεις συνεχως μια οτι γενικευεις για ολο τον κλαδο, μια οτι μιλας για ολο τον κλαδο.. Αποφασισε αν αναφερεσαι σε ΟΛΟΥΣ (που συμπεριλαμβανει εμενα) ή στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (που ισως δε συμπεριλαμβανει εμενα). Μια γλωσσα εχουμε ας μαθουμε να τη χρησιμοποιουμε..Κι αυτο ΕΙΝΑΙ θεμα προσωπικης μορφωσης..Σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τπτ, ουτε για τις αποτυχιες μου, ουτε για τις επιτυχιες μου γτ απλα δεν αναλαμβανω ουτε αποτυχιες ουτε επιτυχιες...Προσπαθω να ενδυναμωνω το ατομο μεσα σε αυτο που κανει και να αναλαβει κι εκεινο το μερος της ευθυνης που του αναλογει. Θα ηταν ομως πολυ ενδιαφερον να ΜΟΥ (γτ επισης δεν μιλαω εκ μερους αλλων) πεις με ποια ιδιοτητα εισαι εδω μεσα και απο οτι βλεπω παει και καιρος απο το 2003 που εχεις κανει εγγραφη. Δεν ξερω αν το παραδειγμα της λεσινγκ ηταν τυχαιο περι ψυχολογων..Αναμενω την απαντηση σου σε αυτο ΠΡΙΝ αρχισω αναλογα αφοριστικο με το δικο σου λογο.. Καπου γραφεις για τις βοιδοσχολες και θα συμφωνησω οτι πολλοι πανε σε ενα ΙΕΚ και μετα αρχιζουν τα door2door.. Θα ακολουθησει σχετικο ποστ για τη νομοθεσια περι διαιτολογικων γραφειων να μου πεις αν εννοεις τη Χαροκοπειο ή αλλη σχολη που βγαζει διαιτολογους βοιδοσχολη.. Πολυ ευστοχο το ποστ του stable..Κι εμενα την εντυπωση απο witch hunt μου δινει ολο σου το υφακι.. Καποιος εγραψε οτι οι διαιτολογοι δε χρειαζονται δικηγορους..Συμφωνω και επαυξανω..Αλλα εδω δε μιλανε οι διαιτολογοι, μιλαω (μαλλον γραφω) εγω που επισης δε χρειαζομαι δικηγορο γτ δεν καταλαβα ποτε βρεθηκα κατηγορουμενος..

Senior Member
    [quote]Originally posted by ria
    [quote]Originally posted by smart
    [quote]Originally posted by ria
    [quote]Originally posted by smart
    Originally posted by ria
    θεωρείς το χυμό καλή επιλογή? μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... οπως και με τα δημητριακά πρωϊνού και τις μπάρες και τα πολλά φρούτα κ.α. πολλά τα οποία δεν είμαι αρμόδια να στα πώ... ξέρω όμως ότι τελικά ...θέλουμε να τρώμε κ να πίνουμε ό,τι θέλουμε και να έχουμε κ το επιθυμητό απότέλεσμα!!! Ε, αυτό ρε κορίτσια δε γίνεται... τι να κάνουμε...
    Ria μου καλημέρα. Τώρα είδα το post σου και θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω μάζί σου. Πιο πριν, αν διάβασες τα post μου θα δεις ότι μιλάω για μια διαιτολόγο η οποία μου έβαζε ακριβώς αυτά που θέλω εγώ να φάω, και είχα πολύ καλό αποτέλεσμα. τώρα το γιατί πάω για μανίκι, που ίσως ρωτήσεις, και αυτό το έχω απαντήσει πιο πάνω. δεν μπορεί ένασ άνθρωπος να στερείτε μια ζωή για να έχει αποτέλεσμα. στο τέλος θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις, και πίστεψε με μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και ένα διαιτολόγιο που να περιέχει ακριβώς αυτά που θές.

Senior Member
    Διαιτολογικές Μονάδες ? Αυτοτελή Διαιτολογικά Γραφεία.
    Ως διαιτολογική μονάδα νοείται η μονάδα που ασχολείται με τη δίαιτα, χωρίς την ύπαρξη άλλης δραστηριότητας. Οι διατάξεις των σχετικών ΦΕΚ αναφέρονται στη λειτουργία διαιτολογικών μονάδων και αυτοτελών διαιτολογικών Γραφείων.
    Υπ. Απόφ. Αριθ. Α5/οικ.4564 (ΦΕΚ Β΄ 919/26-8-1998)
    Τροποποίηση και συμπλήρωση της οικ. 3215/3.6.98 Υπουργικής Απόφασης "Προϋποθέσεις εγκατάστασης και λειτουργίας Μονάδων αδυνατίσματος και διαιτολογικών μονάδων".
    Υπ. Απόφ. Αριθ. Οικ. 3215 (ΦΕΚ Β΄ 655/30-6-1998)
    Προϋποθέσεις εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αδυνατίσματος και διαιτολογικών μονάδων. Τροποποιήθηκε με την Αριθμ. Α5/Οικ. 4564 (ΦΕΚ Β΄ 919/26-8-1998)

Η μονάδα αυτή θα πρέπει να διαθέτει χώρο εμβαδού τουλάχιστον 19,50 τ.μ.(ΦΕΚ Β΄ 919/26-8-1998: ΦΕΚ μέρος Α , ΦΕΚ μέρος Β ) και να είναι πλήρως εξοπλισμένη με :
    Zυγό μέτρησης
    Αναστημόμετρο
    Δερματοπτυχόμετρο
    Προπλάσματα τροφίμων
    Λιπομετρητή
    Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
    Πιεσόμετρο

Να λειτουργεί καθ? όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους με την ευθύνη του υπεύθυνου πτυχιούχου του Τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Α.Ε.Ι Οικιακής Οικονομίας ή της Χαροκοπείου Ανωτάτης Σχολής Οικιακής Οικονομίας με κατεύθυνση Διαιτολογίας ή ισότιμου Σχολής της αλλοδαπής ή πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής των Τ.Ε.Ι ή ισοτίμου Σχολής της Αλλοδαπής.

Οι προσερχόμενοι στις Διαιτολογικές Μονάδες ( εφ?όσον η Διαιτολογική Μονάδα δεν διαθέτει υπεύθυνο γιατρό ),θα πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένοι με γνωμάτευση γιατρού στην οποία θα αναφέρεται ρητά ότι είναι ικανοί χωρίς κίνδυνο της υγείας τους να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος διαίτης.
    Επισημαίνεται επίσης ότι :
    1. Όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι χώροι πρέπει να πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας (φυσικός φωτισμός, εξαερισμός κλιματισμό, πυρασφάλεια κ.λ.π.) και
    2. Ο τεχνικός εξοπλισμός πρέπει απαραίτητα να φέρει σφραγίδα καταλληλότητας σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ.

Senior Member
    εδω σχολιαστηκε και εδω απαντησα..υπαρχει συλλογος κυρια γλυκοξινη που μπορεις να κανεις κι εσυ την καταγγελια σου.. επειδη ακριβως δε με ξερεις, ουτε ποσο καιρο ειμαι εδω, ουτε γτ, ουτε αν εχω κανει καταγγελια για τον κυρ τασο στο συλλογο και φυσικα δεν μπηκες καν στον κοπο να ρωτησεις απλα προσωποιησες την ΟΠΟΙΑ αποτυχημενη σου αποπειρα σε μενα (γτ με μενα μιλας τωρα, οχι με αυτους που πηγες να σε βοηθησουν) δημιουργεις ακυρες και ατοπες εντυπωσεις. Αυτο που ειπα και αρνεισαι για καποιο λογο να το καταλαβεις ειναι οτι ενας διαιτολογος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αναγνωριζει περιστατικα που χρηζουν συμβουλευτικης και να τα παραπεμπει αναλογα.
    αυτο συζηταμε αν δεν το καταλαβες,
    να η ευκαιρια σου να μας πεις τον λογο που εισαι εδω, το αν εχεις καταγγειλει τον κυρ τασο καπου και που η αν το εχει κανει κανενας αλλος συναδελφος σου που γνωριζεις

κι επισης να μου πεις μηπως ΕΣΥ εισαι εδω για να να προσωποποιησεις σε εμας τις ΤΥΧΟΝ επαγγελματικες σου αποτυχιες και να βρεις μερικους απελπισμενους για πελατες, αναμεσα μας...

αληθεια, θα με ενδιεφερε να μου πεις τον αριθμο των υπερβαρων πελατων που συμβουλεψες μεχρι τωρα και ποσοι απο αυτους εχασαν το υπερβαρο τους και διατηρησαν το νεο βαρος για πανω απο 5 χρονια. γινεται?
    εγω δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να γινει καταγγελια στον διαιτολογο?μια ερευνα εδωσε και δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει καταγγελια γιαυτο.

ουτε την επιθετικοτητα προς τον spaceride καταλαβαινω,δηλαδη θα επρεπε να κρυψει οτι ειναι διαιτολογος αλλιως πρεπει να δωσει αποδειξεις?νομιζω οτι στο φορουμ θα επρεπε να ειναι καλοδεχουμενοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν αλλους και οχι να ξεσπαμε το θυμο μας επανω τους χωρις λογο

Senior Member
    Originally posted by stable
    Ρε ωπα χαλαρωστε!Ενα θεμα ανοιξε ο χριστιανος κ συ Σουητ τον εχεις παρει απτα μουτρα.Καλα που δεν ειμαι διαιτολογος κοριτσι μου γιατι θα μου εκαιγες το γραφειο!Στην πυρα στην πυρα.Και σεις ρε κοπελες τρωγεστε για ενα χυμο;Ε πιες τον το χυμο να παει και το παλιαμπελο!
    P
    :thumbup:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Φορτυ καταγγελια γινεται οταν μια θεση ενος διαιτολογου ειναι προκλητικα αντιθετη με αυτα που ισχυουν μεχρι σημερα στην επιστημη της διατροφης. Επειδη κι εγω δεν εχω παρακολουθησει την εκπομπη και δεν ξερω το πλαισιο στο οποιο ειπωθηκαν οσα λεγεται οτι ειπωθηκαν, κανεις μια ερωτηση στο συλλογο και εκεινοι παιρνουν απαντηση απο το διαιτολογο που φερεται να εχει κανει την εν λογω δηλωση. Απλα εξηγει τη θεση του.. Μην παει το μυαλο σου σε ΕΔΕ και τετοια..Αν απο εκει και περα προκυψει θεμα, τοτε προωθειται στους μηχανισμους του συλλογου που ομολογουμενως ειναι σε πολυ υπαναπτυκτο σταδιο

Senior Member
    Originally posted by ria
    παρα το γεγονος ομως οτι δεν εισαι αρμοδια , βλεπω οτι εχεις αποψη επι παντος του επιστητου!!
    μπορεις λοιπον να μου εξηγησεις ΠΩΣ σε ενα προγραμμα διατροφης ενας χυμος το μηνα χαλαει ολο το προγραμμα του μηνα?
    Δίκιο έχεις! Τολμώ να έχω άποψη??? Στη πυρά!!! Στη πυρά!!!
    Όχι Όχι ...η σωστή έκφραση είναι : ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ???? Παπαπαπα σα δε ντρέπομαι!!!!
    αποψη μπορεις να εχεις, ακομη κ αντιθετη απο τη δικη μου.
    αποψη για το τι κανω εγω δε μπορεις να εχεις.
    τοσο καιρο εδω μεσα ,στις καταχωρησεις μου, παραδεχομαι οτι δεν ειμαι πιστη σε διατροφη κ οτι σαβουρωνω , οτι δε μπορω να προσηλωθω στο στοχο μου.
    δεν ειπα οτι κανω διαιτα κ δε χανω.
    κ εσυ απ ολα αυτα επιλεγεις το ενα κ μοναδικο ποστ μου, οπου δεν καταλογιζω την ευθυνη σε μενα κ οπου κανω ξεκαθαρο οτι αναφερομαι στο παρελθον κ αποφασιζεις οτι μπορεις να εχεις αποψη για μενα.
    θα λεγα να αρχισεις να ψαχνεις τι προβληαμ εχεις εσυ κ μετα να εχεις αποψη για τα προβληματα των αλλων.

Senior Member
    φανταζομαι οτι εισαι η 2sweet2b4go10 και αλλαξες σε Remedy η εχουμε μπερδευτει?

Originally posted by Remedy
    Originally posted by forty
    εγω δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να γινει καταγγελια στον διαιτολογο?μια ερευνα εδωσε και δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει καταγγελια γιαυτο.

ουτε την επιθετικοτητα προς τον spaceride καταλαβαινω,δηλαδη θα επρεπε να κρυψει οτι ειναι διαιτολογος αλλιως πρεπει να δωσει αποδειξεις?νομιζω οτι στο φορουμ θα επρεπε να ειναι καλοδεχουμενοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν αλλους και οχι να ξεσπαμε το θυμο μας επανω τους χωρις λογο
    σχετικα με τον spaceride, εισαι εκτος θεματος.
    δεν ζητησα αποδειξεις οτι ειναι διαιτολογος, βασιστηκα στην δηλωση του.ουτε ζητησα να το κρυψει...η δικη μου η θεση ηταν για το πως λειτουργουν οι διαιτολογοι σαν κλαδος, στο θεμα της παχυσαρκιας.
    αν ο σπεις η οποιοσδηποτε αλλος θελει να εχει αντιλογο στην αποψη μου, δικαιωμα του. δεν με ενδιαφερει αν ειναι διαιτολογος η ορνιθολογος...
    ειμαι εκτος θεματος?δεν θα απαντησω με δικα μου λογια αλλα θα ξαναβαλω αυτα που του εργαψες εσυ και νομιζω οτι αρκουν για να φανει αν εκανες επιθεση και αν ειμαι εκτος θεματος :wink2: ...........

να η ευκαιρια σου να μας πεις τον λογο που εισαι εδω, το αν εχεις καταγγειλει τον κυρ τασο καπου και που η αν το εχει κανει κανενας αλλος συναδελφος σου που γνωριζεις

Senior Member
    Φορτυ καταγγελια γινεται οταν μια θεση ενος διαιτολογου ειναι προκλητικα αντιθετη με αυτα που ισχυουν μεχρι σημερα στην επιστημη της διατροφης. Επειδη κι εγω δεν εχω παρακολουθησει την εκπομπη και δεν ξερω το πλαισιο στο οποιο ειπωθηκαν οσα λεγεται οτι ειπωθηκαν, κανεις μια ερωτηση στο συλλογο και εκεινοι παιρνουν απαντηση απο το διαιτολογο που φερεται να εχει κανει την εν λογω δηλωση. Απλα εξηγει τη θεση του.. Μην παει το μυαλο σου σε ΕΔΕ και τετοια..Αν απο εκει και περα προκυψει θεμα, τοτε προωθειται στους μηχανισμους του συλλογου που ομολογουμενως ειναι σε πολυ υπαναπτυκτο σταδιο
    ναι πραγματικα πηγε το μυαλο μου σε ΕΔΕ :yes: δεν ηξερα οτι μπορει απλα να γινει μια ερωτηση μεσω του συλλογου στον ιδιο τον διαιτολογο,αυτο ειναι τελειως διαφορετικο απο την καταγγελια

Senior Member
    Originally posted by forty

σχετικα με τον spaceride, εισαι εκτος θεματος.
    δεν ζητησα αποδειξεις οτι ειναι διαιτολογος, βασιστηκα στην δηλωση του.ουτε ζητησα να το κρυψει...η δικη μου η θεση ηταν για το πως λειτουργουν οι διαιτολογοι σαν κλαδος, στο θεμα της παχυσαρκιας.
    αν ο σπεις η οποιοσδηποτε αλλος θελει να εχει αντιλογο στην αποψη μου, δικαιωμα του. δεν με ενδιαφερει αν ειναι διαιτολογος η ορνιθολογος...

σχετικα με τον διαιτολογο της εκπομπης, διαφωνω εντελως.
    δεν "παρουσιασε μια ερευνα", τυπου: "α κοιταξτε, υπαρχει κι αυτη η ερευνα".
    παρουσιασε μια ερευνα υποστηριζοντας την, λεγοντας οτι συμφωνει και οτι αυτη ειναι πλεον η κατευθυνση απ οτι δειχνουν τα πραγματα, οτι το αργο αδυνατισμα σαν μαστ υγειας και αποτελεσματικοτητας, καταριφθηκε!!!!
    αυτο λοιπον, που ειναι το βασικο σημειο τριβης με την παλια σχολη (που ηταν επισης η αυστηρη διαιτα) ηταν το θεμα για το οποιο οι συγχρονοι διαιτολογοι διερυγνυαν τα ιματια τους για το ποσο κακο εχει γινει στο παρελθον.
    δεν μπορει για κατι τοσο ουσιωδες ο κλαδος τους να μην παρει θεση και να μη καταγγελει δημοσια οσους με τετοιες δηλωσεις και "παρουσιασεις ερευνων" βλαπτουν την δημοσια υγεια!
    αν δεν το προσεξες, να σου θυμισω οτι και ο σπεις διαφωνησε με την κινηση κυρ-τασου, απλα το εκανε εδω μεσα...

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast