Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

θέλω να τα πω, έτσι για να νιώσω καλύτερα:
    κάνω διατήρηση κιλών εδώ και κανα 10μηνο, μένω σταθερή αλλά ακόμα τρέμω απ΄΄ο το φόβο μου....σήμερα έφαγα:
    πρωινό: 2 φέτες τοστ με μαρμελάδα διαίτης, 1,5 φέτα ψωμί με μέλι+ 3 μπισκοτάκια
    ενδιάμεσο: 1 μπάρα δημητριακών
    μεσημεριανό: λιγότερο από μια κανονική μερίδα φασόλια γίγαντες, 2 μικρές φέτες ψωμί, 1 κομμάτι φέτα και λίγα κομμάτια ντομάτας εντελώς σκέτης
    ενδιάμεσο: 1 μήλο
    βραδινό: μια σαλάτα λάχανο και 1 μέτριο μπιφτέκι
    ουφφφφφφφφφφφ έχω την αίσθηση ότι είναι πάρα πολλά....και αυτό παθαίνω καθημερινά.πιστέυω ότι τρώω πολύ κι όμως πεινάω τις περισσότερες μέρες όταν πέφτω για ύπνο....:sniff:

Senior Member
    αφου μενεις σταθερη σε κιλα σημαινει οτι τα πας μια χαρα!!!!!
    μη φοβασαι,δεν υπαρχει λογος!!!!
    εμενα μου φαινονται πολυ φυσιολογικα αυτα που εφαγες.

Junior Member
    staraki μειωσε αν μπορεις τους υδατανθρακες,το ψωμι...αυτα που τρως και μενα μια χαρα μου φαινονται,απλα απολαυσε τα λοιπον χωρις να σε τρομαζει αυτο που τρως...μην αγχωνεσαι λοιπον,πολλα δεν ειναι..κι αν νιωθεις οτι πεινας φαε κατι ακομα,καποιο φρουτο με λιγο μελι,η κοψε ενα καροτο σε λωριδες και ριξε λεμονι και γιαουρτι,ενα σφιχτο αυγο με λιγη ντοματα...παιξε ευχαριστα με το φαγητο,χρωματισε το πιατο σου,φτιαξε σχεδια με τα λαχανικα :P και χορτασε...μετα το βραδινο,λιγη ωρα πριν κοιμηθεις αν πεινας φαε ενα φρουτο ακομα...μονο κιλα δε θα παρεις...καλη συνεχεια