Δεν με στηρίσει κανείς...... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 104
    Senior Member
    Originally posted by click
    ε και στο φιναλε ας ειχε @@ σαν αντρας να καλυπτε ολα σου τα κενα να μην εψαχνες φιλο στο φαγητο.
    αχρηστος κομπλεξαρας ειναι και το ξερει οτι ειναι, γιαυτο ξεσπαει σε σενα
    Σαυτό θα συφωνήσω.... σήμερα έφαγα μια μπάρα δημητριακών όλη κιόλη, 88 θερμίδες, και όταν με είδε να την τρώω φώναζε, να μην τρώω τέτιες αηδείες, και ότι όταν κάνω εχείρηση δεν θέλει να με δει ξανά να τρώω τέτιες μαλακιες. και του λέω τι λές? αυτά είναι της δίαιτας, και μου λέει δεν με κόφτει, και του λέω δεν θα τρώω ότι θες εσύ, ότι θέλω και ότι μου πει ο γιατρός θα τρώω. και δεν του αρεσε.

Senior Member
    στενοχωριεμαι παρα πολυ να σε νιωθω ετσι! αληθινα!δεν σου αξιζει! εχεις δικιο για σενα και μονο! απλα εννοουσα πως αμα ηταν "εξυπνος" θα σε βοηθουσε γιατι κι αυτος θα χαιροταν το αποτελεσμα και εσενα θα σε ειχε πιο χαρουμενη....ολα για σενα κοριτσι μου εχεις δικιο...

Senior Member
    Originally posted by georgina
    πωλινακι εισαι καλα?
    Χαλια είμαι Γεωργία μου... μόλις τελείωσα τώρα τις δουλιές μου, και είπα να μπω να σας απαντίσω και να κάνω ΄μπάνιο και να πιάσω τον πρίγκυπά μου να πάμε βόλτα..... να ηρεμίσω λίγο, γιατί πηγαινοέρχομε συνέχεια στο ψυγείο, το ανείγω, το βλέπω, αντιστέκομαι και το κλείνω ξανά αλλά δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα.... και δεν θέλω, είδη κατάφερα 2 μέρες να μην κάνω εμετό... δεν θέλω να το χαλάσω αυτό....

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Aχ ρε Πωλινακι,αχ!
    Εχουν δικιο τα κοριτσια απο πανω,με εχουν καλυψει!
    Απλα θα σου πω κατι που το λες κ εσυ αλλα ισως βαθια μεσα σου δεν εχεις τη δυναμη να το κανεις: Κοιτα την Πωλινα πια!
    Οχι για τους αλλους ρε κοριτσι μου,για σενα!!!
    Στειλτον απο κει που'ρθε τον αντρα σου,συγγνωμη κιολας,αλλα σου πηδ@ει την ψυχολογια!
    Αν ειναι δυνατον!
    Μακάρι να μπορούσα να το κάνω ματάκια μου γλυκά (να τον στείλω από κει πούρθε) αλλά είναι κάπιες καταστάσεις που δεν μου το επιτρέπουν... τουλάχιστον όχι ακόμα....

Senior Member
    Originally posted by georgina
    http://www.youtube.com/watch?v=GLHY0Pqeyzw

αφιερωσε το στον εαυτο σου! εγω σε ολες μας το αφιερωνω
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.... μακάρι να μπορούσα τώρα να έλεγα και εγώ
    Go on now go walk out the door
    just turn around now
    'cause you're not welcome anymore
    I will survive
    as long as i know how to love
    I know I will stay alive
    I've got all my life to live
    I've got all my love to give
    Γιατί πραγματικά έχω πολύ αγάπη να δώσω.... και το μόνο που ζητάω είναι ο άλλος να με σέβεται και να με αγαπά όπως είμαι... ζητάω πολλά?

Senior Member
    πωλινα παρε τον κουκλο σου και πηγαινετε μια βολτα! γυρνα και χαλαρωσε παιξε στο πανεμορφο δωματιο του μωρου! μην μιλησεις σε κανεναν! ειμαστε ολες εδω για σενα! να το ξερεις αυτο! οτιδηποτε θελησεις!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια..... σας ευχαριστώ πραγματικά.... πάω να ετοιμαστώ και να φύγω.... δεν μπορώ άλλο μεστο σπίτι....

Senior Member
    Πηγαινε τη βολτιτσα σου με το μωρακι σου Πωλινα μου και βγαλε τις αρνητικες σκεψεις απ'το μυαλο σου!
    Κοιτα να περασεις ομορφα!

Senior Member
    κορίτσια φεύγω.... σκέφτομαι να κάτσω στο κινέζικο με το μωρό να φάμε... θα δείξει... τα λέμε... σας ευχαριστώ....

Senior Member
    Θα σου τα πω έξω από τα δόντια, όπως ξέρω και όπως πορεύομαι. Για μένα είναι πια σαφές, όταν κάποιος δεν σε στηρίζει και μάλιστα όταν σε υποβιβάζει, τον αφήνεις..

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Θα σου τα πω έξω από τα δόντια, όπως ξέρω και όπως πορεύομαι. Για μένα είναι πια σαφές, όταν κάποιος δεν σε στηρίζει και μάλιστα όταν σε υποβιβάζει, τον αφήνεις..
    Πολύ καλά τα λες Αβα μου... όμως αν υπάρχει ένας γάμος, ένα μωρό, ένα δάνειο ύψους 230 000 δεν είναι τόσο απλό να πεις φύγε και άσε με μόνη μου....Χωρίζουμε

Senior Member
    Όλα γίνονται, αρκεί να τα θέλεις.. Ένα θα σου πω, αυτή τη στιγμή ο πρώην μου πλένει πιάτα..Όλα γίνονται, όλα.. Ο Αγάς, ο Μπέης, ο άρχοντας...

Senior Member
    Ξέχασα να πω ότι μου έκοψε μήλα, μου έβαλε ποτό, τι άλλο να πω για τον Αγά πια?

Senior Member
    Για κάνε λίγο το "βαρύ πεπόνι" και θα δεις τη διαφορά. Το έκανα με μεγάλη επιτυχία. Όχι από κόλπο, δεν τα συνηθίζω αυτά, αλλά γιατί πράγματι ήθελα να χωρίσουμε. Τότε δεν ξέρω αν ήταν δίπλα μου, τώρα πάντως είναι.

Senior Member
    το τι ειναι σωστο και τι οχι μεσα σε μια σχεση ή ενα γαμο το ξερουμε πανω κατω ολοι....
    σε κανεναν δε λεμε ομως χωρισε ή μεινε....
    αυτες εινα αποφασεις ζωης και τις λουζετε μονο ο αμεσα ενδιαφερομενος....
    πωλινακι εγω θα σου ελεγα να μην αφηνεις περιθωρια σε κανεναν να ασκει κριτικη για σενα....πιστεψε με αν εσυ δινεις την εντυπωση οτι εχεις αυτοπεποιθηση ,κανενας δεν θα εχει το κουραγιο να προσπαθησει να σε μειωσει....
    ...αναφερεις σε ενα ποστ οτι ενω σε παρακαλαγε ενα χρονο ..τωρα σε μειωνει συνεχως....δικες του αδυναμιες παει να καλυψει...αλλα εσυ ''εσκυψες'' για να μπορεσει αυτος να σε ''καβαλησει'΄΄..
    να χαιρεσαι το παιδι σου..εισαι 27 ετων...ολα μπορεις να τα κανεις..
    οτι αλο θες ...στην διαθεση σου

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast