Results 46 to 60 of 104
Thread: Δεν με στηρίσει κανείς......
-
29-10-2010, 12:51 #46
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by 2sweet2b4go10
γιατι δεν βρισκεις εναν ωραιο γκομενο, να ανεβεις λιγο ψυχολογικα?
κι αν σε ρωτησει ο αντρας σου, πες του το κιολας, οτι σε εχει ξενερωσει με τις μαλακιες του κιε χεις την αναγκη να νιωσεις επιθυμητη γυναικα...
κι αν ανοιξει το στομα του και χασκει, πες του να το κλεισει να μη μπει καμια μυγα.
Επίσεις είμαι της αποψης ότι άμμα κάτι δεν πάει καλά, πρώτα το τελιώνεις, και μετά ξεκινάς κάτι καινούργιο, για να μπορέσεις να δοθείς ολοκληρωτικά σαυτό το κάτι νέο. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον αυτό πιστεύω, δεν θα μπορούσα να μιραστώ στα 2. να φλερτάρω, ναι μπορώ να το κάνω, και το κάνω... αλλά ως εκεί.
και δεν πρόκειτε να μείνει με ανοικτό στόμα, απλα θα με σκοτώσει αν του πω κατι τέτιο
μηπως το γεγονος οτι φλερταρεις δημιουργησε η επετεινε τις ανασφαλειες του?
διοτι κ εγω κοριτσια, αμα ο αλλος φλερταρει ασυστολα, τη νιωθω την ανασφαλεια μου, πως να το κανουμε...
- 29-10-2010, 12:53 #47
κι αν σε ρωτησει ο αντρας σου, πες του το κιολας, οτι σε εχει ξενερωσει με τις μαλακιες του κιε χεις την αναγκη να νιωσεις επιθυμητη γυναικα...
κι αν ανοιξει το στομα του και χασκει, πες του να το κλεισει να μη μπει καμια μυγα.
Επίσεις είμαι της αποψης ότι άμμα κάτι δεν πάει καλά, πρώτα το τελιώνεις, και μετά ξεκινάς κάτι καινούργιο, για να μπορέσεις να δοθείς ολοκληρωτικά σαυτό το κάτι νέο. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον αυτό πιστεύω, δεν θα μπορούσα να μιραστώ στα 2. να φλερτάρω, ναι μπορώ να το κάνω, και το κάνω... αλλά ως εκεί.
και δεν πρόκειτε να μείνει με ανοικτό στόμα, απλα θα με σκοτώσει αν του πω κατι τέτιο
καταλαβα λαθος?
οσο για το φονικο, ΦΥΣΙΚΑ αν μιλας σοβαρα και θα ηταν ικανος να σε σκοτωσει η να σου κανει κακο, δεν χρειαζεται να του το πεις, αρκει που θα εισαι εσυ ανεβασμενη. να εισαι σιγουρη οτι θα το παιρνει το μηνυματακι κι ας μην ξερει τι συμβαινει..
29-10-2010, 12:58 #48
Originally posted by smart
μηπως το γεγονος οτι φλερταρεις δημιουργησε η επετεινε τις ανασφαλειες του?
διοτι κ εγω κοριτσια, αμα ο αλλος φλερταρει ασυστολα, τη νιωθω την ανασφαλεια μου, πως να το κανουμε...
29-10-2010, 13:16 #49
εισαι 27 χρονων δεν αξιζει να χαραμίζεσαι διπλα σε εναν ανθρωπο που δε σε εκτιμαει και δεν σε θελει πραγματικα, συγνωμη αν τα λεω πολυ ωμα
29-10-2010, 13:25 #50
Originally posted by karamela
εισαι 27 χρονων δεν αξιζει να χαραμίζεσαι διπλα σε εναν ανθρωπο που δε σε εκτιμαει και δεν σε θελει πραγματικα, συγνωμη αν τα λεω πολυ ωμα
29-10-2010, 14:39 #51
......
Δεν φλερτάρω ασύστολα και ποτέ δεν φλέρταρα και ούτε επετρεψα ναμε φλερτάρουν όταν είμαστε μαζί. τώρα έχει τύχει κάπιες φορές να με φλερτάρουν μπροστά του χωρίς να προκαλέσω και απλά δεν έδεινα σημασία. Εκανα την αδιαφορη όσο και να μου άρεσε..... το παράξενο βρε παιδιά ξέρετε πιο είναι? την Δευτέρα που πέρασε, 25 του μήνα, ήταν η επαίτειος μας 1 χρόνο θρησκευτικού γάμου, και μου έφερε τριαντάφυλο, με πήγε έξω, μου μηλούσε τρυφερά, μου φερόταν τρυφερά... ήταν ο Γιώργος που αγάπησα... χτές ήταν άλλος άνθρωπος..... Δεν ξέρω γιατί είναι μια έτσι και μια αλιός..... και αυτό συμβαίνει συχνα... δλδ να είμαστε καλά 3-4 μέρες και μετά ξαφνικά σαν να μπένει κάπιος άλλος στο σώμα του.....
μας ειπες οτι βγαινει συνεχεια μονος με φιλους κλπ..
αυτη η κυκλοθυμικη συμπεριφορα και ειδικα οι εκρηξεις θυμου, ειναι χαρακτηριστικες ανθρωπων που πινουν...
εισαι σε θεση να ξερεις αν παιζει κατι τετοιο?
29-10-2010, 14:40 #52
Originally posted by XENIA!
το τι ειναι σωστο και τι οχι μεσα σε μια σχεση ή ενα γαμο το ξερουμε πανω κατω ολοι....
σε κανεναν δε λεμε ομως χωρισε ή μεινε....
αυτες εινα αποφασεις ζωης και τις λουζετε μονο ο αμεσα ενδιαφερομενος....
πωλινακι εγω θα σου ελεγα να μην αφηνεις περιθωρια σε κανεναν να ασκει κριτικη για σενα....πιστεψε με αν εσυ δινεις την εντυπωση οτι εχεις αυτοπεποιθηση ,κανενας δεν θα εχει το κουραγιο να προσπαθησει να σε μειωσει....
...αναφερεις σε ενα ποστ οτι ενω σε παρακαλαγε ενα χρονο ..τωρα σε μειωνει συνεχως....δικες του αδυναμιες παει να καλυψει...αλλα εσυ ''εσκυψες'' για να μπορεσει αυτος να σε ''καβαλησει'΄΄..
να χαιρεσαι το παιδι σου..εισαι 27 ετων...ολα μπορεις να τα κανεις..
οτι αλο θες ...στην διαθεση σου
29-10-2010, 14:58 #53
Originally posted by spaceride
Originally posted by smart
πωλινακι, κατα ενα μερος συμφωνω με ολα τα παραπανω... απο την αλλη, οταν εισαι ο αμεσα εμπλεκομενος, ό,τι κ να σου πουν οι αλλοι ξερω οτι φανταζει βουνο.
βασικα θα προτεινα και παλι να επικεντρωθεις στο στοχο σου.
καταλαβαινω οτι σε πιανει το παραπονο που δε σε στηριζει κ δε σε σεβεται κ οταν αγαπας εναν ανθρωπο ξερω οτι ειναι δυσκολο να μη σε επηρεασουν αυτα που σου λεει κ ο τροπος που σου φερεται.
επειδη ομως αυτη τη στιγμη καποια πραγματα ειναι δυσκολο να τα αλλαξεις.. εστιασε σε αυτα που ειναι στο χερι σου.
για παραδειγμα, ΕΣΥ πιστευεις πως θα τα καταφερεις?
ή η γνωμη των αλλων σε τρομαζει τοσο γιατι ειναι κ ενας δικος σου ενδομυχος φοβος?
αν ειναι ετσι, προσπαθησε να τον συζητησεις με καποιον που εμπιστευεσαι. πχ την ξαδερφη σουη κ εδω στο φορουμ.
και-ΑΝ ειναι ετσι- ειναι καλυτερα να παραδεχτεις στον εαυτο σου το φοβο σου κ να ζητησεις βοηθεια για να τον ξεπερασεις κ να πιστεψεις σε σενα, χωρις να προσπαθεις συνεχεια να εισαι σε αμυνα.
αν δεν ειναι ετσι, σορι ,λεω κ καμια μ@λ@κία να περνάει η ωρα:bigsmile:
κουραγιο ευχομαι
φιλακια:love:
η ξαδέλφη μου τα ξέρει, αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει... έχει και η ίδια πρόβλημα ανορεξίας, δεν ξέρει πως να με βοηθήσει... και την καταλαβαίνω απόλυτα.... Βοήθεια έχω ζητήσει πολλές φορές από δικά μου άτομα, και ανταπόκριση καμιά. Δυστυχώς επαγγελματική βοήθεια δεν μπορώ να ζητήσω... δεν έχω οικονομική ευχέρεια.....
Το μόνο που μου έχει μείνει είναι αυτό το φόρουμ... ακόμα κιόταν διαβάζω για άλλους αυτό με βοηθάει..... όμως πρέπει πραγματικά να βρώ την δύναμη για μένα.....
Ελπίζω πως τις 4-5 μέρες που θα είμαι μόνη μου στο νοσοκομείο, να πάρω ξανά την δύναμή μου πίσω.....
29-10-2010, 15:02 #54
......
Δεν φλερτάρω ασύστολα και ποτέ δεν φλέρταρα και ούτε επετρεψα ναμε φλερτάρουν όταν είμαστε μαζί. τώρα έχει τύχει κάπιες φορές να με φλερτάρουν μπροστά του χωρίς να προκαλέσω και απλά δεν έδεινα σημασία. Εκανα την αδιαφορη όσο και να μου άρεσε..... το παράξενο βρε παιδιά ξέρετε πιο είναι? την Δευτέρα που πέρασε, 25 του μήνα, ήταν η επαίτειος μας 1 χρόνο θρησκευτικού γάμου, και μου έφερε τριαντάφυλο, με πήγε έξω, μου μηλούσε τρυφερά, μου φερόταν τρυφερά... ήταν ο Γιώργος που αγάπησα... χτές ήταν άλλος άνθρωπος..... Δεν ξέρω γιατί είναι μια έτσι και μια αλιός..... και αυτό συμβαίνει συχνα... δλδ να είμαστε καλά 3-4 μέρες και μετά ξαφνικά σαν να μπένει κάπιος άλλος στο σώμα του.....
μας ειπες οτι βγαινει συνεχεια μονος με φιλους κλπ..
αυτη η κυκλοθυμικη συμπεριφορα και ειδικα οι εκρηξεις θυμου, ειναι χαρακτηριστικες ανθρωπων που πινουν...
εισαι σε θεση να ξερεις αν παιζει κατι τετοιο?
29-10-2010, 15:04 #55
Originally posted by sabe
Originally posted by XENIA!
το τι ειναι σωστο και τι οχι μεσα σε μια σχεση ή ενα γαμο το ξερουμε πανω κατω ολοι....
σε κανεναν δε λεμε ομως χωρισε ή μεινε....
αυτες εινα αποφασεις ζωης και τις λουζετε μονο ο αμεσα ενδιαφερομενος....
πωλινακι εγω θα σου ελεγα να μην αφηνεις περιθωρια σε κανεναν να ασκει κριτικη για σενα....πιστεψε με αν εσυ δινεις την εντυπωση οτι εχεις αυτοπεποιθηση ,κανενας δεν θα εχει το κουραγιο να προσπαθησει να σε μειωσει....
...αναφερεις σε ενα ποστ οτι ενω σε παρακαλαγε ενα χρονο ..τωρα σε μειωνει συνεχως....δικες του αδυναμιες παει να καλυψει...αλλα εσυ ''εσκυψες'' για να μπορεσει αυτος να σε ''καβαλησει'΄΄..
να χαιρεσαι το παιδι σου..εισαι 27 ετων...ολα μπορεις να τα κανεις..
οτι αλο θες ...στην διαθεση σου
29-10-2010, 21:00 #56
Μολις ανακάλυψα πως άμμα κάνω το μανίκι και χάσω τα κιλά μου, θα έχω άλλο πρόβλημα με αυτόν που θέλει να αποκαλείτε άντρας. Το πρόβλημα της χαλάρωσης!!!!!! Δεν λέει να καταλάβει πως το δέρμα είναι σαν μια φούσκα που άμμα την φουσκώσεις και ξεφουσκώσει δεν είναι πια η ίδια όπως στη αρχή, και πως γιαυτό υπάρχουν και οι πλαστικοί. Δεν το καταλαβένει. πως αλιώς να το εξηγήσω ρε σεις? Μαλλον απλά θα πάψω να ασχολούμε μαζί του!!!!
30-10-2010, 00:17 #57
Αγαπητό polinaki1983,
Συγχαρητήρια για τον άνδρα που διαλέξατε. Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες θα μπορέσετε να έχετε έναν άνδρα που να λειτουργεί για πολλά χρόνια.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν χρησιμοποιήσετε τον νέο άνδρα πρέπει απαραίτητα να τον φορτίσετε.
Συνδέστε τον με το τραπέζι για 3 ώρες δώστε του ένα πιάτο μουσακά με χωριάτικη και μια εφημερίδα και αφήστε τον για λίγες ώρες. Έτσι εξασφαλίζετε η ομαλή λειτουργία του. Μετά από αυτό τον ξαναφορτίζετε όποτε θέλετε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Ο άνδρες είναι ευαίσθητοι γι'αυτό θέλουν προσεχτική μεταχείριση. Κυρίως τα μοντέλα του ποδοσφαιρόφιλου και κομπιουτεράκια.
Μην τους ενοχλείτε.Οι άνδρες είναι εύπιστοι. Πιστεύουν ότι είναι εξυπνότεροι απ' όλους. Τα μοντέλα με τρίχες και καράφλα αγαπούν το σεξ,
ενώ μοντέλα με μούσι και γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοσοφικές συζητήσεις.
Τα πιο σημαντικά μέρη του άνδρα είναι : το στομάχι, το κέντρο του εγκεφάλου που ενημερώνεται, και τα γεννητικά του όργανα. Αρκεί μόνο το ένα για να τραβήξει όλη του τη προσοχή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Το προϊόν ανοίγει με τον πρωινό καφέ. Αν παρ' όλα αυτά δεν λειτουργήσει μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο ή
την πολιτική κατάσταση. Αν θέλουμε να λειτουργήσει καλά αρκεί να κουνάμε το κεφάλι μας με ενδιαφέρον όταν μιλάει και να του λέμε κολακευτικά λόγια για το θάρρος του και την εξυπνάδα του. Δείχνει ευγνωμοσύνη όταν του προσφέρουμε κρύα μπίρα και ζεστό φαγητό.
Που και που να κοιμάστε μαζί του και να τον λέτε τίγρη.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Ο άνδρας χρειάζεται συνεχώς συντήρηση διαφορετικά χαλάει εύκολα. Στείλτε τον σε γυμναστήριο και θαυμάστε τα μπράτσα του.
Μην του αγοράζετε ρούχα έτσι κι αλλιώς δεν θα τα φορέσει.
FAQ
1. Ο άνδρας μου με αγνοεί
- Πείτε του ότι συναντήσατε στο δρόμο τον παιδικό σας έρωτα.
2. Βλέπει πολύ τηλεόραση, ειδήσεις κλπ.
- Κοιμηθείτε σε άλλο κρεβάτι σε 2-3 μέρες το αργότερο θα διορθωθεί.
3. Είναι βρομιάρης ή βρίζει ή είναι βίαιος.
-Το πετάτε και παίρνετε άλλο μοντέλο. Το προϊόν δεν αναβαθμίζεται.
30-10-2010, 11:18 #58
Originally posted by ria
....
3. Είναι βρομιάρης ή βρίζει ή είναι βίαιος.
-Το πετάτε και παίρνετε άλλο μοντέλο. Το προϊόν δεν αναβαθμίζεται.
30-10-2010, 12:06 #59
χαχαχαχα Ρια καλό, πολύ καλό, αλλά εδώ δεν μηλάμε για μηχάνημα αλλά για άνθρωπο. και δυστυχώς στην δικιά μου περίπτωση, ούτε πίνει για να του δώσω μπύρα, ούτε βλέπει ποδόσφαιρό ούτε ασχολείτε με τα πολιτικά!
01-11-2010, 15:53 #60
ria τελειο!!!!!χαχαχαχαχα
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία