Δεν με στηρίσει κανείς......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 104
    Senior Member

Δεν με στηρίσει κανείς......

Καλησπέρα σε όλους.......
    Σας παρακαλώ βοηθήστε με..... ʼμα ήσασταν με έναν άνθρωπο που δεν σε στηρίζει σε κάτι που προσπαθείς να κάνεις, ή να πω καλύτερα, σε υποτιμά και σε υποβιβάζει ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα, τότε τί κάνεις?
    Όταν οι γύρω σου, σου λένε δεν τα κατάφερες τότε με το δακτυλίδι, θα τα καταφέρεις τώρα ? και δεν σε στηρίζουν τί κάνεις?
    Όταν όλα γύρω σου, σου πάνε ενάντιά σου τι κάνεις?
    Ειλικρινά από την μια λέω θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω και τότε θα αποδείξω πως άμα θέλω μπορώ. Από την άλλη λέω αφού κανείς δεν με στηρίζει, μήπως έχουν δίκαιο? Μήπως όντως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και να τα παρατήσω από τώρα, για να μην έχω ακόμα μια αποτυχία?
    Δεν θέλω να τα παρατήσω, αλλά ούτε και να βγούν οι άλλοι αληθηνοί.....

Senior Member
    μα αμα τα παρατησεις θα ειναι αλλη μια αποτυχια.
    αν προσπαθησεις θα ειναι επιτυχια ομως.

συνηθως οι ανθρωποι που υποτιμουν την προσπαθεια των αλλων και τους λενε οτι δε θα καταφερουν τιποτα, ειναι αυτοι που δεν καταφερνουν τιποτα οι ιδιοι και εχουν κομπλεξ.

αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησει, κοψε καθε συζητηση περι αδυνατισματος με τα ατομα που σου χαλανε το ηθικο

Senior Member
    Μα δεν ανοίγω εγώ το θέμα click μου. οι άλλοι το ανοίγουν.... και θα πετύχει το μανίκι, και θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το δακτυλίδι αφού εσύ δεν έχεις θέληση, και αν είχες θέληση θα τα κατάφερνες και με το δακτυλίδι κτλ κτλ κτλ....
    Ο άλλος είμαι χοντρή και κανείς δεν γυρνάει να με δει, λες και ψάχνω για γκόμενο.... και ότι ήταν βλάκας που με παντρέφτηκε κε αυτό με πληγώνει πολύ.....

Ακόμα και πίσω από την πλάτη μου άκουσα να μιλάει δικό μου άτομο για μένα, που δεν ξέρει φυσικά ότι θα κάνω μανίκι, και έλεγε σιγά μην αδυνατίσει η Πωλίνα. Δεν την βλέπεις που όσο πάει παχαίνει? σε 2-3 χρόνια την βλέπω 200 κιλά και στο κρεβάτι να μην μπορεί να κουνηθεί.....

Senior Member
    επαυξανω στα λογια της κλικ! αυτο που παμε ολες και ολοι να κανουμε θελει ηρεμια , αγαπη και προσπαθεια.... δεν γινεται σε εναν τοσο δυσκολο αγωνα να σε δηλητηριαζουν οι αλλοι.... να πανε αλλου να βγαλουν το φαρμακι τους! σε καταλαβαινω πωλινακι μου.... ομως πρεπει κι εσυ να καταλαβεις οτι πρεπει να βαλεις καποια ορια! παντρευτηκατε για να σε σεβεται! δεν ζω σε εναν ροζ κοσμο οπως μπορει να φαινεται απλα διεκδηκουμε αυτα που μας ανηκουν! ετσι σε παντρευτηκε και για καποιον λογο το εκανε! δεν ειναι δυνατον να σε προσβαλλει ή να σε αποθαρρυνει συνεχεια! στο κατω κατω το κανεις και για αυτον! δεν αξιζει να χαλιεσαι! μη μασας! μην τα παρατας! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ! οπως ειχε γραψει και μια αλλη κοπελα! ΧΕΣΤΗΚΕΣ! εσυ μου ειπες οτι μονο εμας εχουμε! κανε κατι για τον εαυτο σου να σου αλλαξει η διαθεση πχ ενα ωραιο μπανιο και μην ανοιξεις κουβεντα για λιγο! ζησε για σενα και το πανεμορφο πριγκηπακι που εχεις φερει στον κοσμο!

Senior Member
    Πωλινα, εκτος απο αυτα που αναφερεις κατα καιρους για τα προσωπα στο περιβαλλον σου και τη ζωη σου, ακομα και απο τις αντιδρασεις σου στο φορουμ φαινεται ποσο υπερβολικα ανεκτικη εισαι, θαβοντας και τις σκεψεις και τα θελω σου.
    που θα παει αυτο?

μαθηματικα εξακριβωμενο οτι ολοι αυτοι που αφηνουν τους παντες να τους πατανε, καποια στιγμη κανουν μια εκρηξη και διαλυουν τα παντα.

αληθεια, πως και δεν εχεις ζητησει βοηθεια απο ψυχολογο ως τωρα? Σε φρεναρει κατι? Εκει στην Κυπρο θεωρειται ταμπου?

Senior Member
    κοριτσια οκ μιλαω ελευθερα! εχει δικιο η κλικ! επειδη εμεις εχουμε προβλημα με την εμφανιση μα ςαφηνουμε τους αλλους να μας φερονται χαλια γιατι υποσυνειδητα λεμε και παλι καλα που ειναι μαζι μου το αξιζω γιατι δεν του προσφερω ωραια παρουσια! τελος! τελος στο δηλητηριο! Α-ΞΙ-ΖΟΥ-ΜΕ! και να σου πω κατι πολυ μου! αμα σου ξαναπει δεν δουλεψε το δαχτυλιδι πες του δεν δουλεψε γιατι με εχεις σκασει! με επρηξες!ανθρωπος ειμαι και εχω οριο!

Senior Member
    ε και στο φιναλε ας ειχε @@ σαν αντρας να καλυπτε ολα σου τα κενα να μην εψαχνες φιλο στο φαγητο.
    αχρηστος κομπλεξαρας ειναι και το ξερει οτι ειναι, γιαυτο ξεσπαει σε σενα

Senior Member
    κλικ ασχετο τωρα αλλα το μοτο σου με τρελαινει! ειναι τελειο!"τι θα πει ο κοσμος χεστηκα!ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"ετσι μου ερχται να το βαλω στο ψυγειο

Senior Member
    στο κουτελο να το βαλουμε καλυτερα!:smilegrin:
    ταμπελακι

Senior Member
    πωλινακι εισαι καλα?

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=GLHY0Pqeyzw

αφιερωσε το στον εαυτο σου! εγω σε ολες μας το αφιερωνω

Senior Member
    Aχ ρε Πωλινακι,αχ!
    Εχουν δικιο τα κοριτσια απο πανω,με εχουν καλυψει!
    Απλα θα σου πω κατι που το λες κ εσυ αλλα ισως βαθια μεσα σου δεν εχεις τη δυναμη να το κανεις: Κοιτα την Πωλινα πια!
    Οχι για τους αλλους ρε κοριτσι μου,για σενα!!!
    Στειλτον απο κει που'ρθε τον αντρα σου,συγγνωμη κιολας,αλλα σου πηδ@ει την ψυχολογια!
    Αν ειναι δυνατον!

Senior Member
    Originally posted by click
    Πωλινα, εκτος απο αυτα που αναφερεις κατα καιρους για τα προσωπα στο περιβαλλον σου και τη ζωη σου, ακομα και απο τις αντιδρασεις σου στο φορουμ φαινεται ποσο υπερβολικα ανεκτικη εισαι, θαβοντας και τις σκεψεις και τα θελω σου.
    που θα παει αυτο?

μαθηματικα εξακριβωμενο οτι ολοι αυτοι που αφηνουν τους παντες να τους πατανε, καποια στιγμη κανουν μια εκρηξη και διαλυουν τα παντα.

αληθεια, πως και δεν εχεις ζητησει βοηθεια απο ψυχολογο ως τωρα? Σε φρεναρει κατι? Εκει στην Κυπρο θεωρειται ταμπου?
    Εχεις δίκαιο... είμαι πολύ ανεκτική... ξέρω πως κάπια στιγμή θα εκραγώ... το πότε και το πώς δεν το ξέρω.... αλλά ξέρω πως θα εκραγώ.... και τότε δεν τον΄σώζει κανείς.....
    Σε ψυχολόγο δεν έχω πάει καθαρά λόγο οικονομικού.... και έτσι και αλιώς αν εγώ δεν τα βρώ με τον εαυτό μου, δεν μπορει ο ψυχολόγος από μόνος του να με βοηθήσει....

Senior Member
    Originally posted by georgina
    επαυξανω στα λογια της κλικ! αυτο που παμε ολες και ολοι να κανουμε θελει ηρεμια , αγαπη και προσπαθεια.... δεν γινεται σε εναν τοσο δυσκολο αγωνα να σε δηλητηριαζουν οι αλλοι.... να πανε αλλου να βγαλουν το φαρμακι τους! σε καταλαβαινω πωλινακι μου.... ομως πρεπει κι εσυ να καταλαβεις οτι πρεπει να βαλεις καποια ορια! παντρευτηκατε για να σε σεβεται! δεν ζω σε εναν ροζ κοσμο οπως μπορει να φαινεται απλα διεκδηκουμε αυτα που μας ανηκουν! ετσι σε παντρευτηκε και για καποιον λογο το εκανε! δεν ειναι δυνατον να σε προσβαλλει ή να σε αποθαρρυνει συνεχεια! στο κατω κατω το κανεις και για αυτον! δεν αξιζει να χαλιεσαι! μη μασας! μην τα παρατας! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ! οπως ειχε γραψει και μια αλλη κοπελα! ΧΕΣΤΗΚΕΣ! εσυ μου ειπες οτι μονο εμας εχουμε! κανε κατι για τον εαυτο σου να σου αλλαξει η διαθεση πχ ενα ωραιο μπανιο και μην ανοιξεις κουβεντα για λιγο! ζησε για σενα και το πανεμορφο πριγκηπακι που εχεις φερει στον κοσμο!
    Τίποτα δεν κάνω γιαυτόν Γεωργία μου.... με την συμπεριφορά του προς εμένα, δεν αξήζει καν να σκεφτώ να μπω χειρουργείο για εκείνον., ότι κάνω θα το κάνω μόνο για μένα, και ότι θέλει ας πει από κει και πέρα... αλλά φοβάμαι μην δεν έχω και πάλι αποτέλεσμα και τότε αρχίσει τα ειδες, μπήκες χειρουργείο και πάλι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κτλ κτλ κτλ΄... αυτό θα με σκοτώσει... ξέρετε δεν είναι επιλογή μου το ότι είμαι έτσι..... πάντα ήμουν παχουλή..... δεν το επέλεξα εγώ,, ούτε ήμουν ποτέ αδύνατη.... δεν ξέρω πώς είναι να είσαι αδύνατη.... και φοβάμαι πως ποτέ δεν θα μάθω.....

Senior Member
    Originally posted by georgina
    κοριτσια οκ μιλαω ελευθερα! εχει δικιο η κλικ! επειδη εμεις εχουμε προβλημα με την εμφανιση μα ςαφηνουμε τους αλλους να μας φερονται χαλια γιατι υποσυνειδητα λεμε και παλι καλα που ειναι μαζι μου το αξιζω γιατι δεν του προσφερω ωραια παρουσια! τελος! τελος στο δηλητηριο! Α-ΞΙ-ΖΟΥ-ΜΕ! και να σου πω κατι πολυ μου! αμα σου ξαναπει δεν δουλεψε το δαχτυλιδι πες του δεν δουλεψε γιατι με εχεις σκασει! με επρηξες!ανθρωπος ειμαι και εχω οριο!
    Γεωργία που ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με την εμφάνισή μου.... πάντα είχα αυτοπεπήθηση και πάντα ένιωθα ωραία..... τώρα είναι που με ρείχνει κάτω ο τρόπος του.... και δεν καταλαβαίνω τον λόγο... όταν με γνώρησε επί 1 χρόνο με έτρεχε από πίσω για να με κερδίσει, για να του δώσω σημασία.....

Page 1 of 7 123 ... LastLast