Δεν με στηρίσει κανείς...... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Senior Member
    Τελικά η γυναίκα είναι φτιαγμένη για να αντέχει πολλά παραπάνω από όσα νομίζουμε καλή μου. Επίσεις είναι φτιαγμένη για να είναι ο άντρας της ζωής της η ίδια, ο πατέρας του παιδιού της και πολλά άλλα. Είναι φτιαγμένη να αναλαμβάνει κάθε ρόλο στην ζωή και να τον αντιπροσωπεύει στο έπακρο.
    αυτό κατάλαβα εγώ τις τελευταίες βδομάδες!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τελικά η γυναίκα είναι φτιαγμένη για να αντέχει πολλά παραπάνω από όσα νομίζουμε καλή μου. Επίσεις είναι φτιαγμένη για να είναι ο άντρας της ζωής της η ίδια, ο πατέρας του παιδιού της και πολλά άλλα. Είναι φτιαγμένη να αναλαμβάνει κάθε ρόλο στην ζωή και να τον αντιπροσωπεύει στο έπακρο.
    Απλά είμαστε οι άνθρωποι ορχίστρες .... Νιώθω ότι θα σπάσω σε χίλια κομμάτια

αχ βρε κοριτσια ποσες φορες εχω νιωσει και εχω σκεφτει οπως και εσεις.πραγματικα,πρεπει να ειμαστε χιλια κομματια.

Ποσες φορες εχουμε νιωσει ασχημα γι αυτα τα κιλα μας,λες κι εμεις το καναμε και το κανουμε επιτηδες και ειμαστε χαρουμενοι,που δεν μπορουμε να το σταματησουμε.
    Δεν φτανουν ολοι αυτοι στο δρομοστη δουλεια,στο σχολειο,εχουμε καποιες φορες και τους δικους μας.Εμενα ο πατερας μου καποια στιγμη μου ειχε πει αν ησουν αδυνατη θα μπορουσα να σε παρω να παμε μια βολτα,ακουσατε ακουσατεεεεεεεεεεεε
    (ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου,αλλα αυτο δεν εχει να κανει,και ημουνα και στη εφηβεια τοτε.
    Οι θειες μου τι κανεις με τα κιλα?Η γιαγια μου το ιδιο,ακομη και στην κηδεια του παππου μου πηγα τελος αυγουστου ρε παιδια ,η θεια μου με ρωτησε τι θα κανω με τα κιλα μου.
    Οσο για τον αντρα μου,ετσι με γνωρισε και με παντρευτηκε,βεβαια 8 χρονια που ειμαστε μαζι του λεω οτι θα αδυνατισω,οι γονεις του οταν τους ειπε για μενα του σχολιασανε οτι ειμαι παχια θα αδυνατησει ειπε η πεθερα μου δεν μου εχει πει ποτε τιποτε,γενικα ειναι καλα τα πεθερικα μου οταν αδυνατιζω βεβαια χαιρεται πολυ,ο πεθερος μου παλι,επειδη,δεν καναμε καν προσπαθειες για παιδι,μου ελεγε σε παρακαλω χασε κιλα για να μηνεις εγκυος δεν λεω πως αυτο ειναι λαθος αλλα δεν ηταν και στο κρεββατι μου.Με τον αντρα μου δεν εχω τσακωθει ποτε γι αυτο,μακαρι τοσα λεφτα σε διαιτολογους ετοιμα φαγητα χαπια κλπ να τα ειχα δωσει να κανω χειρουργειο.Δεν ηθελε παλια φοβοταν,ομως καποια στιγμη που ειχαμε τσακωθει για αλλα πραγματα μου ειπε οτι θελει να αδυνατισω,του εξηγησα πως πια δεν γινεται με διαιτα αυτο παρα μονο με χειρουργειο,δεν μου ειπε οχι,δεν σχολιαζει γενικα ,του δειχνω φωτο του ειπα για το θηριο,πιστευω πως κι αυτος μεσα του πιστευει πως δεν θα τ καταφερω για αλλη μια φορα,ευτυχως ποτε δεν με εχει προσβαλει.Θελω πολυ να αδυνατησω η σχεση μας πιστευω θα ανανεωθει,εχουμε πολλα άλλα προβληματα,ας μην εχουμε και το βαρος μου.να σταματησουν και οι καλοι ανθρωποι που μας νοιαζονται(υποτιθεται) να ασχολουνται με τα κιλα μου.
    Συγγνωμη που σας κουρασα.
    Γλυκια μου Πωλινα την Τριτη που εχεις ραντεβου με τον γιατρο εχω γεννεθλια,θα ειναι το καλυτερο δωρο για εμενα αν μου πεις οτι εκλεισες ημερομηνια.
    ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.....ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Senior Member
    Αγαπημένη μου Αδαμαντία μακαρι να έχω την ημερομηνία και θα είσαι η πρώτη που θα την μάθει, έτσι για να πάρεις και το δωράκι σου!
    Χέρομαι που τουλάχιστον ο άντρας σου δεν σου λέει τίποτα για τα κιλά σου.... Εμένα λέει, ή μαλλον έλεγε. Με το που άλλαξε ο χρόνος άλλαξε και αυτός μαζί (θέλω να πιστεύω).
    Και ακούστε βρε κορίτσια και το κουλό!!!! Χτες το βράδυ βλέπαμε κάτι φωτογραφίες μας από τότε που μόλις γέννησα και τρέχαμε καθημερινα στην εντατικη να δουμε το μωρο. Τότε είχα πέσει στα 100 κιλά και μου είχε φανεί πάρα πολύ ότι είχα αδυνατίσει. που λέτε, είδε τις φώτο και γυρνάει και μου λέει "βρε αγάπη?" "ναι ? λέω" "Μα ήσουνα πολύ αδύνατη τότε, ήσουνα πολύ ωραία" "μα πότε? λέω εγώ κάνοντας την χαζή" "Τότε που γέννησες αγάπη μου, κοίτα πόσο αδύνατη και όμορφη ήσουνα. ετσι σε θέλω. Ετσι θα γίνεις μετά το χειρουργείο?" "ναι έτσι" του λέω αν και ο σκοπός μου είναι να πέσω κάτω από τα 100 εννοείτε. και έσκασε ένα υπέροχο γαμόγελο!!!
    Βρε κορίτσια, σίγουρα κάτι έχει αλλάξει. Δεν γίνετε να είναι στον ύπνο μου αυτά, γίνετε?

Senior Member
    Πωλινάκι χαίρομαι αφάνταστα για εσένα. Παίρνω χαρά και ελπίδα όταν μου λες τα νέα σου.... Καλές νέες αρχές Πωλινάκι ... Περιμένουμε τα νέα σου αύριο!

Πωλινακι μου καλημερα και αποεδω,ισως να σκεφτεται κι αυτος οτι θα εισαι κουκλαρα ή πιο κουκλαρα,αν και εκφραστικα και γραμματικα το πιο ειναι πλεονασμος δεν πειραζει πιο κουκλαρα λοιπον και να του αρεσει,απλα να μην το πιστευει οτι μπορει να γινει,ή ακομη και να αντιδρα αρνητικα νομιζοντας,οτι με το να σου μιλαει προσβλητικα θα σε κανει να το παρεις αποφαση,κι εμενα ο ανδρεας μερικες φορες,οχι για τα κιλα,για ααλα πραγματα νομιζει οτι αν μου κανει αυτα που με ενοχλουν θα ειναι καλυτερα π.χ.εγω φοβαμαι πολυ στο αυτοκινητο,νομιζει 8 χρονια τωρα ,οτι αν τρεχει θα με κανει να το ξεπερασω ,μου κανει ομοιοπαθητικη χι χι,αλλα τζιφος,οποτε κι ο αντρουλης σου ισως να αρχιζει να καταλαβαινει,οτι το χειρουργειο θα σας κανει πολυ καλυτερα και ισως και το οτι δεν του εδινες σημασια τωρα τελευται οταν μιλουσε ασχημα να τον εκανε να καταλαβει οτι δεν βγαζει πουθενα,εγω παλι σημερα του ειπα οτι θα παρω τηλ στο νοσοκομειο,ποιο νοσοκομειο μου λεει ?για να χειρουργηθω του λεω,α ειπε και εκει εμεινε,μπορει να νομιζει οτι ειναι κατι και θα μου περασει,οπως και ολα τα αλλα,δεν το σχολιαζω κι εγω και ειμαστε ηραμα.
    φιλακιαααα

Senior Member
    Ίσως πάλι να κατάλαβε πως αν συνεχίσει έτσι την συμπεριφορά τους όπως παλιά, σίγουρα θα με έχανε αμμα γυρισει κάπιος άλλος να με δει? πιος ξέρει! ο χρόνος θα δείξει!

Senior Member
    polinaki Μετά απο τόσο καιρό κ εφόσον έχεις χάσει πολλά κιλά!
    ο άντρας σου τι σου λέει?

Senior Member
    Από που το ξέθαψες αυτό καλέ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποτε λέει πως δεν μου φάνηκε καθόλου!!! Κάποτε πως έχω αλλάξει πολύ!!!!

Προχτές με πήρε αγκαλιά το βράδυ και μου λέει μα πού πήγε ο κώλος σου (συγνώμη κιόλας) και του λέω βόλτα μαζί με τα 20 κιλά που φύγανε!!!!!

Βασικά βλέπω πως νοιώθει μια ανασφάλεια, και κάποτε τα λεγόμενά το δεν συμπίπτουν με τις πράξεις του. Θα του περάσει!!!!

Senior Member
    'Αντρες παιδί μου!!!

Σημασία έχει πως όλα τώρα είναι καλά!!!!

Senior Member
    πωλινα μου διαβασα τωρα το θεμα και μπορω να πω οτι το ξεκοκκαλισα!!! ελπιζω να μου επιτρεπεις να σου πω 1-2 πραγματακια

είναι αλήθεια αυτό που λες...οντως αντεχουμε πολλα.. αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε κ υποχρεωμενες να το κανουμε.... δικαιουσε να σε φροντιζουν κ οι αλλοι, κι οχι μονο να φροντιζεις εσυ...

Βασικά βλέπω πως νοιώθει μια ανασφάλεια, και κάποτε τα λεγόμενά το δεν συμπίπτουν με τις πράξεις του. Θα του περάσει!!!!
    οι ανθρωποι δεν αλλάζουν...βελτιώνονται...αν απτυσσονται...εξελισσονται αλλα κατά βάση δεν αλλάζουν.... ο μονος τροπος να αλλαξουν οι γυρω μας συμπεριφορα ειναι αν αλλαξουμε εμεις τη δικη μας , αλλα και παλι χωρις να ειναι σιγουρο...υπαρχει η πιθανοτητα να μην μας "αντεξουν"... κανενας μας δεν εισαι σε θεση να σου λεει μείνε ή φύγε ή κανε αυτο ή κάνε το άλλο.. θα σου πω όμως ότι κάνεις να το κάνεις συνειδητα...δηλαδή το να μενεις με εναν ανθρωπο επειδη κάτι βλέπεις μέσα του (κι ας είσαι η μόνη που το βλέπεις) το υποστηριζω απολυτα..αν όμως μένεις επειδή ελπίζεις ότι κατι θα αλλάξει μέσα του τότε αδικεισαι... κι ούτε θεωρω ότι σε μια σχεση ο ένας είναι σωστος και ο άλλος λάθος... απλα ίσως τελικά οι διαφορες να είναι περισσοτερες απ'όσες αρχικα φαινόντουσταν...

ελπιζω να είσαι καλά αυτον τον καιρό, να επηρεάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο από τους άλλους (ξέρω ότι είναι δύσκολο) και αν επιλέγεις να μείνεις σε μια σχεση να είναι απο επιλογή σου και όχι ελπίζοντας σε αλλαγες..

Senior Member
    Πωλίνα μου αν και σε νοιώθω ,ΑΛΛΑ θα ξεκινήσω ανάποδα . Μην περιμένεις να σε στηρίξει κανένας .Αν δεν θέλουν να σε στηρίξουν αυτοί μια , εσύ δεν θες 100! Στηρίξου εσύ μόνο στη Πωλίνα . Την επέμβαση την έκανες για σένα και μόνο για σένα , εσύ τα τράβηξες όλα , συνέχισε λοιπόν τον αγώνα σου μόνη σου . ΑΛΛΑ , κόψου τους τον αέρα : Με πολύ αποφασιστικό και καθόλου διαλλακτικό τρόπο , πες του να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου και ο καθένας ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ . Πίστεψε με ότι αυτό θα τους ενοχλήσει. Ο καθένας μας έχει κάτι να ντρέπεται ή να κρύψει και μόλις το επισημαίνεις νοιώθουν το ίδιο άβολα . Πέρασε μια μεγάλη ταλαιπωρία για να δεις μια Πωλίνα άλλη . Μην αφήνεις κανένα να σε πληγώνει . Όποιος σε πληγώνει εκείνη ακριβώς τη στιγμή , γίνε και εσύ το ίδιο καυστική . Τέρμα η Πωλίνα που ήταν για όλους και για όλα . Ας κοιτάξει λίγο και τον εαυτό της ??????. Ψηλά το κεφάλι Πωλίνα και γραψε τους όλους??????.. Έχεις την Πωλίνα και ένα υπέροχο ζουζούνι, έχεις τη δουλειά σου και τα νιάτα σου και μια νέα Πωλίνα που ανατέλλει ?????.. Όλα τα χρόνια τα έχεις μπροστά σου για να ζήσεις πράγματα που δεν είχες ονειρευτεί ?????..Πιστεψε με , άλλοι τρέμουν ???????.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!!

konina μου δεν περιμένω πια να αλλάξει τίποτα. Εχω αλλάξει στάση εγώ και δεν είμαι πια η Πωλίνα που τον έτρεχε. Και μετά από ένα περιστατικό που συνέβικε πριν περίπου 3 βδομάδες, τι έχει καταλάβει και αυτός πως πια τίποτα δεν είναι το ίδιο από μέρους μου. Προς το παρόν τον βλέπω πως έχει φοβιθεί και πως έχει καταλάβει πως είτε το δέχετε και ακολουθεί είτε οι βαλιτσούλες του είναι έτοιμες και φεύγει. Δεν υπάρχει μέση λύση πια. Προς ο παρόν, μετά το περιστατικό, ακολουθεί. Το μέλλον θα δείξει.

Αλμα μου, πια δεν ζητάω συμπαράσταση και στήριξη από κανέναν. Απλά ανακοινώνω με περιφάνια πόσα κιλά έχασα και μένουν με το στόμα ανοικτό. Βαρέθικα να είμαι ο καλοθελιτής για όλα. Πλέων κάνω αυτό που θέλω για τα άτομα που θέλω και τελειώνει. Δεν ζητάω τίποτα πίσω.

Χτες είχαν έρθει οι θείες μας για τα γενέθλια του μικρού της αδελφής μου. Η αδελφή της μαμάς μου με είχε ξαναδεί, και έτσι δεν της έκανε εντύπωση η απώλειά μου. Η αδελφή του μπαμπά μου όμως έχει να με δει από τα Χριστούγεννα, είναι και αυτή παχουλή, έμεινε και με έβλεπε, με έβλεπε, και μου λέει αδυνάτισες ε (με ένα βλέμμα που έλεγε μα καλά, πως τα κατάφερες, εσύ ποτέ δεν μπορούσες να χάσεις βάρος). Της λέω Ναι!!!!! Εχασα λίγο!!! Εχασα 20 κιλά και 200 γραμμάρια!!! (αυτής της τόνισα και τα γραμμάρια γιατί δεν μου άρεσε το ύφος της. Και μου λέει πως τα κατάφερες, έκοψες το στομάχι σου? Λέω όχι απλά αφέρεσα τον δακτύλιο. Λέει μα πως γίνετε, λέω πάω σε διατροφολόγο και έχω πρόγραμμα διατροφής. Δεν είναι δύσκολο τώρα που σταμάτησαν οι εμετοί. Και μετά την άκουσα που ρωτούσε την μάνα μου και την αδελφήμου αν έκοψα το στομάχι μου (καλά πόσο μισώ αυτή την φράση δεν λέγετε!!!) και της έλεγαν όχι. Μετά ήθελε να έρθει πάνω να δει το σπίτι, την ανέβασα, και άρχισε να λέει πόσο χάρηκε που αδυνάτισα, και πως έχασε και αυτή 3 κιλά και της φάνηκε (παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας με λίγα λόγια) και γυρνάω και τις λέω "Θεία γιατί ρωτάς συνεχώς πως έχασα τα κιλά και αν έκοψα το στομάχι μου? Οχι δεν το έκοψα. Αφέρεσα τον δακτύλιο και είμαι καλά. Γιατί δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις αυτό?" Δεν ήξερε τί να πεί, πήγε να δικαιολογιθεί, και την λέω δεν θέλω τίποτα να μου πεις. Η προσπάθεια που κάνω είναι πολύ δύσκολη και δεν θέλω σχόλια από κανέναν για το τί κάνω και πώς. Τελείωσε.
    Από εκείνη την ώρα κορίτσια δεν μου ξαναμίλησε!!!!!!!

Πλέων είμαι σε μία φάση που φιλτράρω ότι ακούω, κρατάω τα καλά και πετάω τα κακά.

Όλοι το βλέπουν ότι άλλαξα, λίγοι το δέχονται, και 2 άτομα το χειροκροτούν!!! Αυτά τα 2 ατομα μου αρκούν γιατί ήταν άτομα που πάντα με δέχονταν και στα καλά και στα κακά μου, και στα όμορφα και στα άσχιμα μου και πάντα ήταν εκεί για μένα όπως και εγώ γιαυτά!!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!!

konina μου δεν περιμένω πια να αλλάξει τίποτα. Εχω αλλάξει στάση εγώ και δεν είμαι πια η Πωλίνα που τον έτρεχε. Και μετά από ένα περιστατικό που συνέβικε πριν περίπου 3 βδομάδες, τι έχει καταλάβει και αυτός πως πια τίποτα δεν είναι το ίδιο από μέρους μου. Προς το παρόν τον βλέπω πως έχει φοβιθεί και πως έχει καταλάβει πως είτε το δέχετε και ακολουθεί είτε οι βαλιτσούλες του είναι έτοιμες και φεύγει. Δεν υπάρχει μέση λύση πια. Προς ο παρόν, μετά το περιστατικό, ακολουθεί. Το μέλλον θα δείξει.

Αλμα μου, πια δεν ζητάω συμπαράσταση και στήριξη από κανέναν. Απλά ανακοινώνω με περιφάνια πόσα κιλά έχασα και μένουν με το στόμα ανοικτό. Βαρέθικα να είμαι ο καλοθελιτής για όλα. Πλέων κάνω αυτό που θέλω για τα άτομα που θέλω και τελειώνει. Δεν ζητάω τίποτα πίσω.

Χτες είχαν έρθει οι θείες μας για τα γενέθλια του μικρού της αδελφής μου. Η αδελφή της μαμάς μου με είχε ξαναδεί, και έτσι δεν της έκανε εντύπωση η απώλειά μου. Η αδελφή του μπαμπά μου όμως έχει να με δει από τα Χριστούγεννα, είναι και αυτή παχουλή, έμεινε και με έβλεπε, με έβλεπε, και μου λέει αδυνάτισες ε (με ένα βλέμμα που έλεγε μα καλά, πως τα κατάφερες, εσύ ποτέ δεν μπορούσες να χάσεις βάρος). Της λέω Ναι!!!!! Εχασα λίγο!!! Εχασα 20 κιλά και 200 γραμμάρια!!! (αυτής της τόνισα και τα γραμμάρια γιατί δεν μου άρεσε το ύφος της. Και μου λέει πως τα κατάφερες, έκοψες το στομάχι σου? Λέω όχι απλά αφέρεσα τον δακτύλιο. Λέει μα πως γίνετε, λέω πάω σε διατροφολόγο και έχω πρόγραμμα διατροφής. Δεν είναι δύσκολο τώρα που σταμάτησαν οι εμετοί. Και μετά την άκουσα που ρωτούσε την μάνα μου και την αδελφήμου αν έκοψα το στομάχι μου (καλά πόσο μισώ αυτή την φράση δεν λέγετε!!!) και της έλεγαν όχι. Μετά ήθελε να έρθει πάνω να δει το σπίτι, την ανέβασα, και άρχισε να λέει πόσο χάρηκε που αδυνάτισα, και πως έχασε και αυτή 3 κιλά και της φάνηκε (παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας με λίγα λόγια) και γυρνάω και τις λέω "Θεία γιατί ρωτάς συνεχώς πως έχασα τα κιλά και αν έκοψα το στομάχι μου? Οχι δεν το έκοψα. Αφέρεσα τον δακτύλιο και είμαι καλά. Γιατί δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις αυτό?" Δεν ήξερε τί να πεί, πήγε να δικαιολογιθεί, και την λέω δεν θέλω τίποτα να μου πεις. Η προσπάθεια που κάνω είναι πολύ δύσκολη και δεν θέλω σχόλια από κανέναν για το τί κάνω και πώς. Τελείωσε.
    Από εκείνη την ώρα κορίτσια δεν μου ξαναμίλησε!!!!!!!

Πλέων είμαι σε μία φάση που φιλτράρω ότι ακούω, κρατάω τα καλά και πετάω τα κακά.

Όλοι το βλέπουν ότι άλλαξα, λίγοι το δέχονται, και 2 άτομα το χειροκροτούν!!! Αυτά τα 2 ατομα μου αρκούν γιατί ήταν άτομα που πάντα με δέχονταν και στα καλά και στα κακά μου, και στα όμορφα και στα άσχιμα μου και πάντα ήταν εκεί για μένα όπως και εγώ γιαυτά!!!
    ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! τα'χω περασει!!!!!! ειχα κατι φιλες-φιδια που οχι μονο λεγανε οτι μαλλον εκοψα το στομαχι μου, αλλα οτι αρχισα και τα ναρκωτικα κιολλας (μου το'παν εμπιστευτικα η παρεα που με κουτσομπολευανε οτι ειδαν τα κοριτσια τα "σημαδια" απο βελονες στα χερια μου, που στη πραγματικοτητα ηταν κουνουπια!!!!)!!! αν ειναι δυνατον!!! σαφως φαγανε ενα διαολοστελμα και οι 2 τους και με ντροπη δικια μου εγινα σκυλα-σνομπ μονο και μονο για να τους τη μπω γιατι αυτες οσο εκανα εγω διαιτα λεγανε "αααααααααα εμεις το τρωμε το γαλακτομπουρεκο μας" και σαφως μεινανε παχυες αυτες.

Με φερανε σε σημειο που τους ειπα "κατσε φατε σουβλακια εσεις, εγω παω παραλια για beach party να χορεψω να καψω τη σαλατα που εφαγα" που σαφως ηταν εναντιων μου οπως φερθηκα γιατι οποιος με ακουσε, δεν ηξερε το background και σαφως φανηκα αντι-παχουλων.

Εσυ της την ειπες πολυ πιο κομψα και με το γαντι και πραγματικα πιστευω οτι καταπιε τη γλωσσα της και θα τη πονεσε πολυ!

σε καταλαβαινω απολυτα!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast