Δεν με στηρίσει κανείς...... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 104 of 104
    Senior Member
    δε πηγα σε beach party παρεπιπτοντως :smilegrin: αλλα καταλαβαινεις πιστευω τι ηθελα να πω!

Senior Member
    Μιζερυ μου απλά έχω καταλάβει πως, τουλάχιστον στην δικιά μου την περίπτωση, η δικιά μου η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρων από πολλών άλλων γύρω μου, και η απώλεια των κιλών μου την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρων που τους κάνει να αφήνουν τα δικά τους και να ασχολούνται με εμένα.

Senior Member
    Πωλινα εχω την εντυπωση πως με το να κρυβεις οτι εχεις κανει επεμβαση τους δινεις εναν επιπλεον λογο να σε υποτιμουν.

Σκεψου το εξης. Αν υποθεσουμε οτι ειναι ατομα που σε γνωριζουν χρονια, ξερουν πώς και ποσο ετρωγες, οτι εχεις κανει δακτυλιους κλπ και τωρα βλεπουν να τρως 1 μπουκια και να χανεις κιλα, ειναι πολυ πιθανο εχοντας ακουσει περιπτωσεις απο γυρω γυρω αλλα και απο την τηλεοραση, να ΞΕΡΟΥΝ οτι αυτο συμβαινει σε περιπτωσεις που το στομαχι εχει κοπει.
    Αλλιως, ποιος ανθρωπος θα ετρωγε 2 μπουκιες?

Το κεφαλι ψηλα Πωλινα οπως σου ειπε και η αλμα. Εκανες χειρουργειο, δεν εκανες εγκλημα. Μην τους δινεις λογο να σκεφτονται οτι ντρεπεσαι για την επιλογη σου.

Senior Member
    Click μου καλημέρα. Και πριν με τον δακτύλιο 2-3 μπουκιές φαγητό έτρωγα. Δεν έτρωγα και παραπάνω, αν και πεινούσα συνεχώς. Απλά είναι κάπια άτομα που δε θέλω να τους πω να βρε παιδια έχω κανει σληβ. Απλά δεν το θέλω.

Εδώ και σχεδόν 4 μήνες που το έχω κάνει, έχω ακούσει από πολλούς που ενώ έλεγαν αχ τί ώραια αδυνάτισες κτλ, μόλις έλεγα έκανα αυτό, άκουγα τα α ξέρεις η συμπεθέρα της κουνιάδας της αδελφής της κουμπαρας του ξαδέλφου μου έκανε το ίδιο πράγμα και μετά τα ξαναπήρε τα κιλά την και τώρα είναι πιο χοντρή από πριν. Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές. Προτιμώ να λέω πως απλά κάνω διατροφή και τελείωσε το θέμα.

Αλλοστε αποφεύγω να τρώω μπροστά σε άτομα που ξέρω πως θα σχολιάσουν την διατροφή μου, ή μάλλον την ποσότητα της διατροφής μου.

Junior Member
    Φυσικά και δεν θα τα παρατήσεις. Σκοπός σου είναι όχι μόνο να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι αλλά να αποδείξεις σε όλους ότι αν θέλουμε κάτι πολύ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σε καταλαβαίνω ακριβώς στον τομέα της έλλειψης στήριξης αλλά πραγματικά αν θέσεις την επιτυχία ως βασικό σου στόχο, θα τα καταφέρεις.

Member
    τι να πω ρε παιδια, ειλικρινα μονο τα παιδια μου με κρατανε...
    Ξερετε πως ειναι -τι να λεω φανταζομαι πως ναι- να ανοιγεις την καρδια σου στον αλλον λεγοντας σου ποσο ασχημα νιωθεις για τον εαυτο σου και αυτος να σου δινει μια ακομη πιο δυνατη και να σε ριχνει στο γκρεμο; μου λεει: τι να σου πω τωρα; στα ελεγα εγω καιαντιδρουσες... Δηλαδη τι περιμενες εσύ; Να παχαινεις συνεχεια και εγω να σου λέω δεν πειραζει εγω σ' αγαπω και δεν εχω προβλημα μαζι σου, οτι σάγαπάω οπως κι αν εισαι;

Σιχαινομαι τον εαυτο μου που τοσα χρονια δεν παιρνω την αποφαση να του πω, αι στο διαολο, προτιμω να μεινω μονη μου παρα να εχω εσενα διπλα μου που περιμενεις απο μενα να σε στηριζω αλλα εσυ με ριχνεις στο γκρεμο... Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που πηρα τοσα κιλα... Εχω καταπιει τοσα δακρυα , δεν αφησα τον εαυτο μου να ξεσπασει και το εριξα στο φαγητο...

Senior Member
    Originally posted by EFIANA100
    τι να πω ρε παιδια, ειλικρινα μονο τα παιδια μου με κρατανε...
    Ξερετε πως ειναι -τι να λεω φανταζομαι πως ναι- να ανοιγεις την καρδια σου στον αλλον λεγοντας σου ποσο ασχημα νιωθεις για τον εαυτο σου και αυτος να σου δινει μια ακομη πιο δυνατη και να σε ριχνει στο γκρεμο; μου λεει: τι να σου πω τωρα; στα ελεγα εγω καιαντιδρουσες... Δηλαδη τι περιμενες εσύ; Να παχαινεις συνεχεια και εγω να σου λέω δεν πειραζει εγω σ' αγαπω και δεν εχω προβλημα μαζι σου, οτι σάγαπάω οπως κι αν εισαι;

Σιχαινομαι τον εαυτο μου που τοσα χρονια δεν παιρνω την αποφαση να του πω, αι στο διαολο, προτιμω να μεινω μονη μου παρα να εχω εσενα διπλα μου που περιμενεις απο μενα να σε στηριζω αλλα εσυ με ριχνεις στο γκρεμο... Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που πηρα τοσα κιλα... Εχω καταπιει τοσα δακρυα , δεν αφησα τον εαυτο μου να ξεσπασει και το εριξα στο φαγητο...
    Κουκλίτσα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..... Μην νομίζεις όμως, και εγώ που το είπα τί κέρδισα? Μούτρωσε κιόλας, γιατί να του πω να φύγει, ενώ τόσο καιρό όταν έλεγες αυτός θα φύγω και θα φύγω έπρεπε να το δέχομαι, τώρα που του είπα εγώ φύγε, αντίδρασε. Φυσικά ακόμα είμαστε μαζί, μετά από αυτό που του είχα πει, άρχισε να με ψιλοστυρίζει πιο πολύ, αλλά και να μην το έκανε, εγώ πήρα τις αποφάσεις μου. Ξεκινάω τώρα και κάνω και το όνειρό μου πραγματικότητα με κατασκευές τούρτων, δώρων κτλ, και από κει και πέρα ότι θέλει ας λέει.

Member
    Καταρχην συγχαρητηρια για την προσπάθεια σου και φυσικα για το αποτελεσμα... Ειναι πολυ ωραιο να παιρνεις μια ωθηση και να αποκτας και νεα ενδιαφεροντα. Ειδα την δουλεια σου και μου άρεσε πολύ!!!

Εγω νιωθω οτι πλεον δεν εχω άλλο κουραγιο να παλευω αυτό το τέρας που λέγεται συναισθηματική υπερφαγια... Ολα μου τα συναισθηματα και η διαθεση αντανακλουν πανω στο νουμερο που γραφει η ζυγαρια. Ξερεις τι γινεται; Καποτε, πριν κανω τα παιδακια μου εβρισκα σε διαφορα πραγματα ενδιαφερον και αυτο με γεμιζε... Τωρα ο χρονος για μενα ειναι ανυπαρκτος, ο χρονος με τον αντρα μου αλλοτε βαρετος και άλλοτε πιεστικος μην πω αποπνικτικος και γω με μια υποβοσκουσα καταθλιψη εδω και χρονια.

Ευχαριστω που μου δινεις κουραγιο

Senior Member
    Γιατί δεν προσπαθείς να δημιουργίσεις με τα παιδάκια σου? Δεν ξερω κιόλας τί ηλικίες έχουν, αλλά εμένα αυτό με βοήθησε πολύ. Αυτά που φτιάχνω, τα φτιάχνω μαζί με τον γιο μου, κιας είναι μόλις 2μιση ετών!!!

Ασχετο, αλλά αν έχεις facebook μπορείς να με βρεις σαν polins.creations . Eκεί θα δεις τα πράγματα που έχω φτιάξει μαζεμένα.

Senior Member
    Κορίτσια μπράβο σας, μόνο αυτό έχω να σας πω....όταν αποφασίζουμε να κάνουμε κάτι και το κάνουμε για τον εαυτό μας, όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, πάντα πετυχαίνει. Πωλινάκι καλή συνέχεια κούκλα μου σε ότι και να κάνεις!!!

Member
    Η κορη μου ειναι 7,5 και ο γιος μου 10 μηνων, πολυ δυσκολο παιδι, δεν εχω χρόνο ουτε για μπανιο καποιες μερες... Ασε που δεν ειμαι καθολου δημιουργικη...

Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι το διαβασμα και γενικα οτι εχει σχεση με τη μελέτη, μα δεν μπορω να βρω ουτε το χρονο ουτε την ηρεμια να το κανω...

Παντως μπραβο σου, με το μικρουλι μαζι, εχεις βρει μια περιφημη ασχολια και για τους δυο σας.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ ΟΚ μου!

Εφιάνα μου, είναι μια ωραία ασχολία μαζί του, αλλά πίστεψέ με είναι ταλαιπωρία κάπιες φορές, γιατί μου χαλάει ή μου τρώει ότι φτιάχνω!! Ομως αφού τον βλέπω να γελάει, και να το απολαμβάνει, αυτό με κάνει να μην με ενοχλεί το ότι θέλω διπλάσια ώρα για να τελιώσω αυτό που ξεκίνησα.

Senior Member
    Kορίτσια καλησπέρα και από κοντά.Polinaki στεναχωρήθηκα πολύ με αυτά που διάβασα.που πέρασες και ίσως περνάς ακόμη!Πραγματικά....Αν και έχει περάσει καιρός από τος πρώτες σελίδες που έγραψες μόλις τα διάβασα φούντωσα τόσο πολύ δεν στο κρύβω.Μισώ αυτές τισ συμπεριφορές αφάνταστα όμως.Απορώ πως αντέχεις.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι βέβαια,εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πολύ δυναμική και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.Κάποτε είχα και εγώ διάφορα προβλήματα που με το σύζυγό μου είμαστε από τα 16 μου μαζί και σήμερα είμαι 32!Στα μέρη μου λένε σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι!Εγώ γαβγισα μία,δύο ,τρείς και σου λέει άστην να λέει μόνο τα λέει.Τότε είχα έρθει μόλις από γερμανία,είχα και έχω δάνειο 250000 ευρώ για το σπίτι μου,μόλις είχα ανοίξει μαγαζί που μου κόστισε 42000 ευρώ,συν 2 παιδιά να κουμαντάρω.Εγώ είμαι ένας τύπος που προειδοποιώ μέχρι 3 φορές,ετά τρέξε να φύγεις!!!!!!!!!!!Και μια ημέρα των ημερών του λέω με απόλυτη ηρεμία και σε στιγμή που δεν το περίμενε-μάζεψε τα και πήγαινε στη μαμά σου,δεν έχουμε τίποτα κοίνο εκτός τα παιδιά μας.Δεν πρόκειται να χαραμίσω άλλα χρόνια από τη ζωή μου για εσένα,από εδώ και πέρα θα ασχοληώ με εμένα και τα παιδιά μου.Μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που ανακοίνωσα τα προβλήματα που είχα μαζί τουκαι στους γονείς μου και στα πεθερικά μου,χωρίς φόβο και πάθος..Τα χρειάστηκαν όλοι τους είπα(να το πω και κόσμεια)ότι δε με νοίαζουν τα χρέη μας και δε θα με κρατήσουν τα υλικά αγαθά, εγώ μαζί του δεν μένω δευτερόλεπτο.Έφυγε με την ουρά στα σκέλια,έμεινε 2 εβδομάδες στους γονείς του,έκλαιγε όλη μέρα,έλεγε παντού πως καλά με κάνει,δεν της έδειξα ποτέ πόσο την αγαπούσα και τέτοια.Εγώ τότε αισθανόμουν πρώτη φορά τόσο καλά με τον εαυτό μου,και ήμουν τόσο ήρεμη που απορώ και εγώ με εμένα!
    Το συμπέρασμα, αφού μου απέδειξε οτι το μετάνοιωσε σα σκύλι,και με παρακαλούσαν οι γονείς μας να του δώσω μια ευκαιρία,είμαστε καλύτερα και από τότε που τα είχαμε.ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!Και μέτα ήρθε ο γιος μου και είμαστε καλά μπορώ να πω και όλα τα αντιμετωπίζουμε μαζί με άλλον αέρα,γιατί ξέχασα να σας πω, πως τις αποφάσεις στο σπίτι μας τις πέρνω εγώ,τώρα δεν τις πέρνω μόνο εγώ, γιατί του είπα οτι βαρέθηκα να είμαι ο άντρας του σπιτιού,είμαι γυναίκα και θέλω να έχω αυτόν τον ρόλο.Όλα καλά και τώρα με την εγχείρηση με στηρίζει,απλώς μου είπε κάνε την κάπου που να μη χρειαστεί να πληρώσουμε,επειδή στο παρελθόν έκανα πλαστική στη γερμανία και μόνο πετυχημένη δε θα την έλεγα και πλήρωσα και 5000 ευρώ!Τώρα οι εποχές δεν είναι για τέτοια έξοδα.

Senior Member
    Σάσα μου, μπορώ να πω πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από τότε που άνοιξα αυτό το τόπικ. Και εμένα άλλαξε συμπεριφορά από τότε που του είπα τόσο καιρός λες θα φύγεις, ε φύγε λοιπόν, τί μένεις. ΄Και δεν του άρεσε γιατί κατάλαβε πως πια δεν μπορεί να παίζει. Τώρα η πορία θα δείξει πως θα πάει και παρακάτω!

Χαίρομαι που όλα σε σένα είχαν τελικά μία ωραία συνέχια!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567