εμ ειναι να μην παιρνεις θαρρος? (x factor) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Με βηματομετρητή:roll::P
    Υπάρχει τέτιο πράγμα? ηληκρινά πρώτη φορά το ακούω!!!! και πώς ξέρει ότι περπατάς ή πόσο γρύγορα/αργά περπατας?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Με βηματομετρητή:roll::P
    Υπάρχει τέτιο πράγμα? ηληκρινά πρώτη φορά το ακούω!!!! και πώς ξέρει ότι περπατάς ή πόσο γρύγορα/αργά περπατας?
    σε ρωταει :P

Senior Member
    Μιλάει κιόλας ο βηματομετριτής κλικ?

Senior Member
    Ο δικός μου πάντως δεν μιλάει...:P:P
    ειναι σνομπ

Senior Member
    Ε τότε πως ξέρει ελένη? παλιά είχα ενα σκινακι που μετρούσε πόσες φορές πιδούσες αλλά αυτό ήταν λογικό, αφού μετρούσε τις φορές που κτυπούσε κάτω. Τα βήματα όμως δεν μπορώ να το καταλάβω. Ισως άμμα δω τι πράγμα είναι να καταλάβω.

Senior Member
    Ναι βασικά είχα αναρωτηθεί πως λειτουργεί, σκεφτόμουν τίποτα σαν το gps, όμως στις οδηγίες κάτι έλεγε για δονήσεις. Μάλλον αντιλαμβάνεται τις δονήσεις του σώματος και κρίνει...? Δεν ξέρω. Αν ξέρει κάτι περισσότερο...
    Αχ βρε Κλικ, αστείρευτο κέφι!:bouncing:
    Αρα ειναι κάτι που το φοράς πάνω σου σαν ρολόι ασ πούμε? τώρα έχει μια λογική!

Senior Member
    Μαλιστα!!!! όταν φτάσω και εγώ στα 85 κιλά, θα το ψάξω να το αγοράσω και να πηγαίνω με τον γιο μου βόλτα!!!!

Senior Member

Κλικ στο κάναμε το θέμα...:crazy::crazy:
    κριμα κι εγω ειμαι τοσο τυπικη στην τηρηση του ον τοπικ............. :smirk::saint:

Senior Member
    Μια χαρά μεστο θέμα είμαστε!!!! Πήραμε θάρρος από τα 110 κιλά που έχασε ο Αλέξανδρος και ψάχνουμε τρόπος να τον μιμηθούμε!!! όχι φυσικά στο να χασουμε 110 κιλά, αλλά πχ εγώ 50 σίγουρα πρέπει να χάσω αν και ο στόχος μου είναι 40. Και γενικός παίρνουμε δύναμη να φτάσουμε τον στόχο μας!!!!

Senior Member
    Αμμα το πάρω Ελενάκι μου θα εθυστώ στο περπάτημα και μετά δεν θα μπορώ να περιοριστώ. σε 2 βδομάδες μπαίνω χειρουργίο και μετά για κανενα μήνα δεν θα μπορώ να ακολουθήσω οπιοδήποτε είδος γυμναστικής γιατι δεν θα έχω και τόση πολλή δύναμη για να την εξαντλίω. Προτιμώ να το ξεκινήσω άμμα συνέλθω μετά την επέμβαση και θα έχω χάσει και κάπια κιλά, γιατι με τα 125 κιλά στα πόδια μου, και να τρέχω και τον μικρό από πίσω δεν θα αντέξω. έχω ΄πολλούς πόνους στα γόνατα από το βάρος. Παλιά ειχα ξεκινήσει γυμναστήριο και ενώ ήταν απλό το πρόγραμμά μου και μου άρεσε, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και το σταμάτησα

Senior Member
    μαλλον θα το ξερεις, αλλα αφου εχεις προβλημα στα γονατα να αποφευγεις οσο μπορεις τις σκαλες

Senior Member
    Originally posted by click
    μαλλον θα το ξερεις, αλλα αφου εχεις προβλημα στα γονατα να αποφευγεις οσο μπορεις τις σκαλες
    Το ξέρω κλικάκι μου. Οι μόνες σκάλες που ανεβαίνω είναι αυτές του σπιτιού μου. οπουδήποτε αλλου τις αποφεύγω

Senior Member
    Δεν ήξερα για την επέμβαση ούτε για τους πόνους στα γόνατα... Καλή επιτυχία Polinaki!:thumbup:
    ʼμμα έχεις τόοοοσα πολλά κιλά Ελένη μου, έχεις πολλά προβλήματα, όχι μόνο με τα γονατα, αλλά με την μέσα, τα πόδια κάτω χαμηλά, τα χέρια όλα..... Αλλά ελπίζω πως σύντομα όλα θα αλλάξουν και για μένα!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Ε τότε πως ξέρει ελένη? παλιά είχα ενα σκινακι που μετρούσε πόσες φορές πιδούσες
    Ντροπη Πολινακι!

Senior Member
    Αναζητείται σχοινάκι ματάκιας!:P

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast