εμ ειναι να μην παιρνεις θαρρος? (x factor) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Originally posted by lessing
    Ποσο ελειμμα;
    Γιά κάθε κιλό αδιπώδη ιστού (σωματικού λίπους δηλαδή) γύρω στις 7000 kcal έλλειμμα .
    ωωωωωωωωωχΠολλες ειναι!!7000 θερμ.μειον τη βδομαδα ειναι κλαφτα χαραλαμπε.Η ΟΧΙ;:shocked2:

Senior Member
    Ανδρέας Ζ. έχω μια απορία. αν κανουμε αυτό που λες, δηλαδή έλλειμα θερμίδων ώστε να κινητοποιηθεί ενέργεια από το λίπος, και δεν λέω για μένα που είμαι στα 125 κιλά, λέω για κάπιον που είναι σε πιο φυσιολογικά κιλά πχ 5-10 κιλά παραπάνω από το επιθυμιτό, τότε δεν χάνουμε και μυηκή μάζα μαζί με τα κιλά? Επιδή όλη μέρα αυτό μας κοπανάνε. να γυμναζόμαστε για να μην χάνουμε μύηκή μάζα, αλλά μόνο λίπος, και αυτό που λες εσύ νομίζω αντιφάσκει λίγο σε αυτό που όλοι μας λένε..... Σε παρακαλώ διευκρίνισέ μας το αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by polinaki1983
    Ανδρέας Ζ. έχω μια απορία. αν κανουμε αυτό που λες, δηλαδή έλλειμα θερμίδων ώστε να κινητοποιηθεί ενέργεια από το λίπος, και δεν λέω για μένα που είμαι στα 125 κιλά, λέω για κάπιον που είναι σε πιο φυσιολογικά κιλά πχ 5-10 κιλά παραπάνω από το επιθυμιτό, τότε δεν χάνουμε και μυηκή μάζα μαζί με τα κιλά? Επιδή όλη μέρα αυτό μας κοπανάνε. να γυμναζόμαστε για να μην χάνουμε μύηκή μάζα, αλλά μόνο λίπος, και αυτό που λες εσύ νομίζω αντιφάσκει λίγο σε αυτό που όλοι μας λένε..... Σε παρακαλώ διευκρίνισέ μας το αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
    Αυτό είναι το κακό με τις μαζικές οδηγίες - σε μερικούς κάνουν καλό και άλλους τους αποπροσανατολίζουν. Είναι πολύ σημαντικό το πλαίσιο στο οποίο δίνεται μία οδηγία.
    Για κάποιον που είναι 5-10 κιλά πάνω από το επιθυμητό βάρος θα χαθεί μυική μάζα αν δεν γυμναστεί - και σωστά δίνεται η οδηγία να γυμνάζονται αυτές οι περιπτώσεις.

Αλλά για κάποιον που έχει πολύ παραπάνω βάρος είναι διαφορετικά. Καταρχήν οι περισσότεροι παχύσαρκοι έχουν αρκετή μυική μάζα σε σχέση με ένα μη παχύσαρκο, αφού οι μυς τους σηκώνουν και κουβαλούν ένα τελείως διαφορετικό φορτίο.
    ʼρα και να θυσιαστούν λίγοι μυς από την δίαιτα δεν είναι κάτι το τόσο τρομερό όπως παρουσιάζεται σε αυτήν την περίπτωση. Χώρια που ένας παχύσαρκος που γυμνάζεται είναι δύσκολο να καταλάβει ότι δεν πρέπει να κοιτά πολύ την ζυγαριά - γιατί παράλληλα με την δίαιτα μπορεί να βάζει και λίγους μυς, η ζυγαριά δεν θα αλλάζει όσο περιμένει.Και , σε ρεαλιστικές καταστάσεις , καλώς ή κακώς, υπάρχει μία αγωνία να πέσει η ζυγαριά , ειδικά στην αρχή, παίρνει θάρρος πολύ έτσι ο παχύσαρκος. Επίσης πολλοί παχύσαρκοι έχουν πόνους σε γόνατα , μέση ή αλλού , να αρχίσουν την γυμναστική ίσως δεν είναι πάντα καλή ιδέα.Ένα άλλο λάθος είναι ότι πολλοί παχύσαρκοι δεν αρχίζουν καν δίαιτα γιατί δεν έχουν χρόνο ή/και όρεξη για γυμναστική , ακριβώς γιατί νομίζουν ότι μόνο έτσι γίνεται να χάσουν βάρος.Ενώ θα μπορούσαν να κάνουν ένα συμβιβασμό και τουλάχιστον να μην τρώνε βαριά , από το τίποτα είναι πολύ προτιμότερο και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικούς δείκτες της υγείας τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους.

Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Αυτό είναι το κακό με τις μαζικές οδηγίες - σε μερικούς κάνουν καλό και άλλους τους αποπροσανατολίζουν. Είναι πολύ σημαντικό το πλαίσιο στο οποίο δίνεται μία οδηγία.
    Για κάποιον που είναι 5-10 κιλά πάνω από το επιθυμητό βάρος θα χαθεί μυική μάζα αν δεν γυμναστεί - και σωστά δίνεται η οδηγία να γυμνάζονται αυτές οι περιπτώσεις.

Αλλά για κάποιον που έχει πολύ παραπάνω βάρος είναι διαφορετικά. Καταρχήν οι περισσότεροι παχύσαρκοι έχουν αρκετή μυική μάζα σε σχέση με ένα μη παχύσαρκο, αφού οι μυς τους σηκώνουν και κουβαλούν ένα τελείως διαφορετικό φορτίο. ʼρα και να θυσιαστούν λίγοι μυς από την δίαιτα δεν είναι κάτι το τόσο τρομερό όπως παρουσιάζεται σε αυτήν την περίπτωση. Χώρια που ένας παχύσαρκος που γυμνάζεται είναι δύσκολο να καταλάβει ότι δεν πρέπει να κοιτά πολύ την ζυγαριά - γιατί παράλληλα με την δίαιτα μπορεί να βάζει και λίγους μυς, η ζυγαριά δεν θα αλλάζει όσο περιμένει.Και , σε ρεαλιστικές καταστάσεις , καλώς ή κακώς, υπάρχει μία αγωνία να πέσει η ζυγαριά , ειδικά στην αρχή, παίρνει θάρρος πολύ έτσι ο παχύσαρκος. Επίσης πολλοί παχύσαρκοι έχουν πόνους σε γόνατα , μέση ή αλλού , να αρχίσουν την γυμναστική ίσως δεν είναι πάντα καλή ιδέα.Ένα άλλο λάθος είναι ότι πολλοί παχύσαρκοι δεν αρχίζουν καν δίαιτα γιατί δεν έχουν χρόνο ή/και όρεξη για γυμναστική , ακριβώς γιατί νομίζουν ότι μόνο έτσι γίνεται να χάσουν βάρος.Ενώ θα μπορούσαν να κάνουν ένα συμβιβασμό και τουλάχιστον να μην τρώνε βαριά , από το τίποτα είναι πολύ προτιμότερο και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικούς δείκτες της υγείας τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους.
    Αυτά τα πιο πάνω που έκανα bold όταν τα λέω, γιατί αυτό πιστεύω και εγώ, ξέρεις πια είναι η απάντηση που παίρνω? "Βαριέσε να γυμναστείς και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες". άσε που αυτό που είπες για τους πόνους το έχω και εγώ....
    όσο για την ζυγαριά, όντος έτσι είναι με έμας τους παχύσαρκους. εγώ ήμουν κολλημένη στα 126 για 1 χρόνο και τώρα έπεσα σχεδόν ενάμισι κιλό και έκανα σαν τρελλή από την χαρά μου. Φυσικά εγώ έχω δυστυχώς βάλει το δακτιλίδι με αποτυχία πριν από 6μισι χρόνια και με έχει κάνει βουλιμική. τώρα τελευταία άρχισα να μπορώ να το ελένξω.... και σε 2 βδομάδες το βγάζω επιτέλους και κάνω μανίκι!!! Ελπίζω πως θα με βοηθήσει να φτάσω στο επιθημητό αποτέλεσμα. αν και ξέρω πως άν ήθελα, το έφτανα και με απλή δίαιτα, δεν έχω την υπομονή για να χάνω 1-2 κιλά τον μήνα. το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πάντα τους πρώτους 2 μήνες μόνο έχανα και μετά ήμουν σχεδόν στάσιμη.

Senior Member
    αααααααααααα εξορκισμο θα χρειαστει και αυτο το τοπικ!!!
    ΠΑΛΙ θερμιδες???????

λοιπον back on topic

X-Factor 3 Greece - Alexandros Notas - Prigipesa

η τελοσπαντων αν ειναι ντε και καλα να βγουμε οφφ, ας συζητησουμε πως γινεται ο Σακης καθε χρονο να ειναι και ωραιοτερος? μποτοξακι? :smilegrin::smirk:

Senior Member
    Η γοητεία του όριμου άντρα clickάκι μου!!!!! όσο μεγαλώνει τόσο πιο ʼντρας γίνετε!!!!!

Senior Member
    λες????????:bisou:
    σαν πολυ τσιτα δεν ειναι η μουρη του ομως??

Senior Member
    ε δεν θα βάζει τουλάχιστον 10 διαφορετικά είδη κρέμες προσώπου για να διατηρείτε? οκ μπορεί να έπεξε και τίποτα μποτοξακι αλλά τις κρέμες τις βάζει σίγουρα!!!!

Senior Member
    ε δεν θα βάζει τουλάχιστον 10 διαφορετικά είδη κρέμες προσώπου για να διατηρείτε? οκ μπορεί να έπεξε και τίποτα μποτοξακι αλλά τις κρέμες τις βάζει σίγουρα!!!!
    μπρος στο μποτοξακι τι να φτουρησουν οι κρεμουλες?
    το πολυ καμμια ενυδατωση, θαυματα κανουν μονο τα γονιδια
    παντως ειναι κουκλος (πλεον)

Senior Member
    καλημέρα κλικάκι μου! μορέ ότι και να κάνει παραμένει ο θεός Απόλλωνας

Senior Member
    Ειστε Ρουβιτσες πουλακια μου! Το κολο με το Σακη ειναι οτι δεν πολυανοιγει το στομα του οπως οι υπολοιποι με τις ακατασχετες μπαρουφες

Senior Member
    μα εννοειται! ο Σακης οπως και πολλοι αλλοι ειναι κουκλοι μονο με τη φωνη της τηλεορασης κλειστη!:smirk:

Senior Member
    τον πιγκουινο μου δεν τον αγαπας δηλαδη???????????????????

Senior Member
    αχαχχαχχαχαχαχχαχα:smilegrin:

Senior Member
    ελένη, μπορεί να σου φανεί ηλήθια ερώτηση, αλλά πως μετράς τα βήματά σου?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast