Results 31 to 36 of 36
Thread: ατυπη καταθλιψη
-
01-11-2010, 23:40 #31
Βγες για τη διαδικασια για την προετοιμασια για την εξοδο για να μη μεινεις μεσα(εννοω επειδη εχεις την ταση να απομονωνεσαι-εκτος αν εισαι συγγραφεας):starhit:Αυτο απαντα στη σελ.1. Τωρα αν εισαι τυχερη κ πεσεις σε καλο ψυχιατρο η καλο ψυχολογο σουπερ! Ο ψυχολογος δεν μπορει να σου γραψει φαρμακα κ ο ψυχιατρος καλο θα ειναι να μην θεωρει τα φαρμακα πανακεια(Ναι!υπαρχουν και τετοιοι!):thumbup:
- 02-11-2010, 00:08 #32
lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.. και δυστυχώς είμαι σε μια ηλικία δημιουργική και μπορώ να δω την πρόοδο των φίλων μου(σε όλα τα επίπεδα), ξέρω πως όλα είναι στο χχέρι μου και δν είμαι δα και μελλοθάνατη αλλά η παθητικότητα και η ματαιότητα πάντα υπερτερούν κ με νικάνε.Κατάπτωση, κατάθλιψη, όλα μαζί.Και κατα βάθος, ξέρω πολύ καλά οτι η σιγουριά της μιζέριας κ του τίποτα ,μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον, συνήθησα, βολεύτικα και φοβάμαι να ξαναβιώσω συναισθήματα, να ξανατολμήσω, να ξαναζήσω.Απλά αρκούμαι στο να νοσταλγώ, λες κ είμαι 80 χρονών.
Πάντως θα πιεστώ κ άλλο να βγαίνω, έχεις δίκιο, μπορεί να μην αλλάξει κάτι αλλά τουλάχιστον θα ξέρω οτι προσπάθησα κάπως να με βοηθήσω.
02-11-2010, 00:28 #33
Originally posted by POZ
lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.. και δυστυχώς είμαι σε μια ηλικία δημιουργική και μπορώ να δω την πρόοδο των φίλων μου(σε όλα τα επίπεδα), ξέρω πως όλα είναι στο χχέρι μου και δν είμαι δα και μελλοθάνατη αλλά η παθητικότητα και η ματαιότητα πάντα υπερτερούν κ με νικάνε.Κατάπτωση, κατάθλιψη, όλα μαζί.Και κατα βάθος, ξέρω πολύ καλά οτι η σιγουριά της μιζέριας κ του τίποτα ,μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον, συνήθησα, βολεύτικα και φοβάμαι να ξαναβιώσω συναισθήματα, να ξανατολμήσω, να ξαναζήσω.Απλά αρκούμαι στο να νοσταλγώ, λες κ είμαι 80 χρονών.
Πάντως θα πιεστώ κ άλλο να βγαίνω, έχεις δίκιο, μπορεί να μην αλλάξει κάτι αλλά τουλάχιστον θα ξέρω οτι προσπάθησα κάπως να με βοηθήσω.
02-11-2010, 00:33 #34
Originally posted by POZ
lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.
02-11-2010, 13:13 #35
Originally posted by lessing
Originally posted by smart
ναι, ειπα εγω οτι ειπες κατι διαφορετικο?
ερωτηση εκανα κ λεω οτι σε καποια σημεια συμφωνω μαζι σου.
θα παρω το μεγαλο ;)
03-11-2010, 02:04 #36
Originally posted by lessing
ναι, ειπα εγω οτι ειπες κατι διαφορετικο?
ερωτηση εκανα κ λεω οτι σε καποια σημεια συμφωνω μαζι σου.
θα παρω το μεγαλο ;)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία