Results 16 to 30 of 36
Thread: ατυπη καταθλιψη
-
01-11-2010, 18:07 #16
Originally posted by smart
ναι, ειπα εγω οτι ειπες κατι διαφορετικο?
ερωτηση εκανα κ λεω οτι σε καποια σημεια συμφωνω μαζι σου.
- 01-11-2010, 18:09 #17
Originally posted by lessing
Originally posted by POZ
δν μου έχουν διαγνώσει αλλά έχω σιγουρα και όχι μόνο τα συμπτώματα που λέει η lessing αλλά ίσως και κάτι πιο "βαρυ"..οπότε θα παρακολουθήσω με χαρά τυχόν συμβουλές μήπως καταλάβω κάτι παραπάνω κ βοηθηθώ..
(Αλεξανδρίτα κλείνεις 2 μήνες ΧΩΡΙΣ! δν είναι αμελητέο, όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά..)
01-11-2010, 18:09 #18
Originally posted by POZ
δν μου έχουν διαγνώσει αλλά έχω σιγουρα και όχι μόνο τα συμπτώματα που λέει η lessing αλλά ίσως και κάτι πιο "βαρυ"..οπότε θα παρακολουθήσω με χαρά τυχόν συμβουλές μήπως καταλάβω κάτι παραπάνω κ βοηθηθώ..
(Αλεξανδρίτα κλείνεις 2 μήνες ΧΩΡΙΣ! δν είναι αμελητέο, όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά..)
01-11-2010, 18:14 #19
Originally posted by alexandrita
Originally posted by POZ
01-11-2010, 18:37 #20
Καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που λες αλλα αν εχεις μεγαλες προσδοκιες απο την εξοδο μετα θα ξεσπας.Θα σου φανει περιεργο αλλα το διαφορετικο πρισμα ειναι το εξης: ο.κ.βγηκα δεν περασα σουπερ καλα ΑΛΛΑ δεν εμεινα σπιτι στα ιδια γνωστα.Το γεγονος οτι ετοιμαστηκα ντυθηκα και ΒΓΗΚΑ ειναι σπουδαιο κ μπραβο μου.Συνηθως οταν βγαινουμε θελουμε να περασουμε καλα κ αυτο ειναι μια παγιδα.Οταν βγαινεις για να δεις μια ταινια αλλες φορες σου αρεσει κ αλλες οχι κ το θεωρεις φυσικο.Το ιδιο ειναι κ με την εξοδο.
01-11-2010, 18:42 #21
Επ μη μιλας ετσι για τον εαυτο σου.Αυτο το 2 χρονια δεν το καταλαβαινω.Αφου δεν σε εχει δει πως το προδικαζει;
αχ lessing μου αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ ασχημα που ειμαι εγω.
01-11-2010, 18:49 #22
Originally posted by POZ
μωρε Αλεξανδρίτα ακριβώς έτσι νιώθω κ εγώ.Και σκέψου οτι παράλληλα με το όλο πρόβλημα, παράτησα και όλη μου τη ζωή, τα άφησα πίσω όλα, απο τη μια θέλω να βγάινω κ απο την άλλη βλέπω τις φίλες μου που προχωράνε κ εξελλίσονται και πέφτω ακόμα πιο πολύ..
01-11-2010, 18:52 #23
Οταν δεν υπαρχει κανεις να σε κανει να νοιωσεις καλα θα το ζητησεις απτον εαυτο σου να κανεις κατι απλο που σε ηρεμει:love:
01-11-2010, 18:57 #24
ΡΟΖ υπαρχουν κεντρα βοηθειας που μπορεις να πας δωρεαν.
Θα σου επαιρνε λιγο το βαρος αν συζητουσες με τους γονεις σου;Αν αυτοι ανησυχουν για σενα σ εσυ για αυτους δε θα ηταν ανακουφιστικο να τα πειτε;
01-11-2010, 19:33 #25
εχεις δικιο lessing,οι μεγαλες προσδοκιες φερνουν και τις μεγαλυτερες απογοητευσεις... εκει την παταμε οι περισσοτεροι...
01-11-2010, 20:21 #26
Originally posted by smart
σχετικα με τα αντικαταθλιπτικα εχω μια απορια...
δεν θα πρεπει αν ειναι η εσχατη λυση κ οχι η πρωτη?
δλδ, το θεμα ειναι να καταπολεμησουμε το αποτελεσμα η τις αιτιες?
θεωρωντας-ασχετη ουσα- οτι η καταθλιψη (κανονικη η ατυπη) ειναι αποτελεσμα καποιων προβληματων κ την βαρυτητας που δινουμε σ αυτα-καλως η κακως- ,το θεμα δε θα ηταν να προσπαθουμε να αλλαξουμε οπτικη γωνια κ οχι να καταφυγουμε στ φαρμακα?
ετσι, πως θα παλεψεις για να σηκωθεις?
αυτο το ελαχιστο πραγμα κανουν τα φαρμακα.
για ενα μικρο χρονικο διαστημα, προσωρινα παντα.
αν δεν προσπαθησεις και τα περιμενεις ολα απο τα φαρμακα, το ενα χαπι θα γινει 2, τα 2 θα γινουν 3, θα προστεθει δευτερο αντικαταθλιπτικο συν ηρεμιστικο και γινεσαι τζανκι.
και απο κει που ειχες δεκα προβληματα, εχεις εικοσι.
αυτο ειναι και το προβλημα με τα αντικαταθλιπτικα και τους ψυχιατρους. η καταχρηση
μπραβο αλεξανδριτα για το μεγαλο βημα.
ΡΟΖουλα και στα δικα σου!
καλα ξυπνητουρια!
Υ.Γ. 1 συνεδρια καθε 15 μερες λιγο δεν ειναι για αρχη? περιεργο που δε σου ειπε 1 καθε βδομαδα.
θα σου προτεινα να πας πρωτα 5-6 φορες και ΜΕΤΑ να αποφασισεις αν θα παρεις φαρμακα.
και επισης, οταν σου πει ποιο προτεινει να παρεις, μπες στο ιντερνετ και ψαξε αναλυτικα για αυτο;)
01-11-2010, 20:37 #27
Ευχαριστω click!το post σου μου δινει την πεποιθηση οτι πηρα σωστη αποφαση με τον ψυχιατρο,τους ψυχολογους αλλωστε τους ειχα αποκλεισει,δεν τους εχω σε εκτιμηση για καποιον λογο (ανεξηγητο)... επισκεφτεσαι κι εσυ ψυχιατρο?
τον πηρα σημερα τηλεφωνο και η αληθεια ειναι οτι ηθελα να κλεισω ραντεβου και σημερα αν γινοταν αλλα δυστυχως λειπει στο εξωτερικο και πρεπει να περιμενω μεχρι την αλλη πεμπτη...
μιλησαμε ομως περιπου 20 λεπτα στο τηλεφωνο...
μπορει να με βλεπει και πιο συχνα δεν ξερω,θα δειξει....
01-11-2010, 20:49 #28
Ευχαριστω click!το post σου μου δινει την πεποιθηση οτι πηρα σωστη αποφαση με τον ψυχιατρο,τους ψυχολογους αλλωστε τους ειχα αποκλεισει,δεν τους εχω σε εκτιμηση για καποιον λογο (ανεξηγητο)... επισκεφτεσαι κι εσυ ψυχιατρο?
τον πηρα σημερα τηλεφωνο και η αληθεια ειναι οτι ηθελα να κλεισω ραντεβου και σημερα αν γινοταν αλλα δυστυχως λειπει στο εξωτερικο και πρεπει να περιμενω μεχρι την αλλη πεμπτη...
μιλησαμε ομως περιπου 20 λεπτα στο τηλεφωνο...
μπορει να με βλεπει και πιο συχνα δεν ξερω,θα δειξει....
τους ψυχιατρους τους φοβομουν και τους φοβαμαι ακομα, λογω καταχρησης συνταγογραφησης και για αλλους λογους που δεν εμπιστευομαι γιατρους γενικα.
η ψυχοθεραπεια βοηθαει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αρκει να πεσεις στο καταλληλο ατομο και να εχεις ενα παραθυρακι ανοιχτο για να δεχτεις βοηθεια
01-11-2010, 20:54 #29
μακαρι να με βοηθησει και μενα... δεν ξερεις ποσο το χρειαζομαι.
θελω το 2011 να με βρει ανανεωμενη και χαρουμενη,ετσι για αλλαγη...
01-11-2010, 20:56 #30
αν θελεις διαβασε και αυτο το θεματακι
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=2726&page=1
μεχρι το σημειο που το αρμεγει η νεβερμορ, νομιζω ειχε αρκετο ενδιαφερον περι ψυχοθεραπειας
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....