ατυπη καταθλιψη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Βγες για τη διαδικασια για την προετοιμασια για την εξοδο για να μη μεινεις μεσα(εννοω επειδη εχεις την ταση να απομονωνεσαι-εκτος αν εισαι συγγραφεας):starhit:Αυτο απαντα στη σελ.1. Τωρα αν εισαι τυχερη κ πεσεις σε καλο ψυχιατρο η καλο ψυχολογο σουπερ! Ο ψυχολογος δεν μπορει να σου γραψει φαρμακα κ ο ψυχιατρος καλο θα ειναι να μην θεωρει τα φαρμακα πανακεια(Ναι!υπαρχουν και τετοιοι!):thumbup:

Senior Member
    lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.. και δυστυχώς είμαι σε μια ηλικία δημιουργική και μπορώ να δω την πρόοδο των φίλων μου(σε όλα τα επίπεδα), ξέρω πως όλα είναι στο χχέρι μου και δν είμαι δα και μελλοθάνατη αλλά η παθητικότητα και η ματαιότητα πάντα υπερτερούν κ με νικάνε.Κατάπτωση, κατάθλιψη, όλα μαζί.Και κατα βάθος, ξέρω πολύ καλά οτι η σιγουριά της μιζέριας κ του τίποτα ,μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον, συνήθησα, βολεύτικα και φοβάμαι να ξαναβιώσω συναισθήματα, να ξανατολμήσω, να ξαναζήσω.Απλά αρκούμαι στο να νοσταλγώ, λες κ είμαι 80 χρονών.
    Πάντως θα πιεστώ κ άλλο να βγαίνω, έχεις δίκιο, μπορεί να μην αλλάξει κάτι αλλά τουλάχιστον θα ξέρω οτι προσπάθησα κάπως να με βοηθήσω.

Senior Member
    Originally posted by POZ
    lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.. και δυστυχώς είμαι σε μια ηλικία δημιουργική και μπορώ να δω την πρόοδο των φίλων μου(σε όλα τα επίπεδα), ξέρω πως όλα είναι στο χχέρι μου και δν είμαι δα και μελλοθάνατη αλλά η παθητικότητα και η ματαιότητα πάντα υπερτερούν κ με νικάνε.Κατάπτωση, κατάθλιψη, όλα μαζί.Και κατα βάθος, ξέρω πολύ καλά οτι η σιγουριά της μιζέριας κ του τίποτα ,μου έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον, συνήθησα, βολεύτικα και φοβάμαι να ξαναβιώσω συναισθήματα, να ξανατολμήσω, να ξαναζήσω.Απλά αρκούμαι στο να νοσταλγώ, λες κ είμαι 80 χρονών.
    Πάντως θα πιεστώ κ άλλο να βγαίνω, έχεις δίκιο, μπορεί να μην αλλάξει κάτι αλλά τουλάχιστον θα ξέρω οτι προσπάθησα κάπως να με βοηθήσω.
    Αφου θα πιεστεις να βγαινεις κλεισε κ ενα ραντεβου σε ειδικο χωρις χρεωση στα κεντρα που σου ειπα.Θα εχεις ενα οπλο παραπανω.Μη συνηθιζεις.Υπαρχει το κομματι μεσα σου που ενοχλειται κ θελει να δρασει γιατι να μην το βοηθησεις με ολους τους τροπους;Δεν φταις εσυ αν εχεις καταθλιψη και απο τη στιγμη που θεραπευεται μπορεις καλιστα να βοηθησεις τον εαυτο σου με πραξεις και με φαρμακα αν χρειαστεις.Μονη σου ειπες οτι αν ηξερες στην αρχη τι εκταση θα ειχε παρει θα ειχες δρασει νωριτερα.Και εννοειται μην κρινεις κ συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους δεν εχει νοημα 1 γιατι ο καθενας εχει τη δικη του πορεια 2γιατι εκτος αν ο αλλος σου ανοιξει την καρδια του,αυτο που θα βλεπεις θα ειναι μια βιτρινα η ενας τροπος να αντιμετωπισει καποιος τον κοσμο -αλλο τι δειχνει καποιος κ αλλο τι ειναι βαθεια μεσα του-Παντως κλεισε αυτο το ραντεβου :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by POZ
    lessing πολύ σωστά τα λες, μου κάνει καλό να τα διαβάζω μπας κ ξυπνήσω γιατί όταν μου τα λέω εγώ..Γίνεται τόσο σταδιακά και ύπουλα η φθορά που αν ήξερα πριν 2 χρόνια που θα φτάσω θα πήγαινα σε ειδικό απο τον πρώτο μήνα.Αλλά νόμιζα οτι είναι παρωδικό κ όλα θα αλλάξουν μαγικά και ακόμα το νομίζω καμιά φορά, μαζί με τον απόλυτο μηδενισμό κ την παραίτηση που με χαρακτηρίζει τους τελευτ. μήνες.Ίσως είμαι υπερβολική , αλλά όντως έχω παρατήσει τα πάντα κ το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η ταμπέλα της αυτοκαταστροφικής εξυπνάδας μου.
    Υ.Γ:Τωρα λοιπον ειναι η ευκαιρια να χπησιμοποιησεις την εξυπναδα σου δημιουργικα

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by smart
    ναι, ειπα εγω οτι ειπες κατι διαφορετικο?
    ερωτηση εκανα κ λεω οτι σε καποια σημεια συμφωνω μαζι σου.
    Καλα ελα τωρα να μας πας μια βολτα με το SMART:wink1:
    δε χωραμε ρε ολες με το smart!!
    θα παρω το μεγαλο ;)

Senior Member
    Originally posted by lessing
    ναι, ειπα εγω οτι ειπες κατι διαφορετικο?
    ερωτηση εκανα κ λεω οτι σε καποια σημεια συμφωνω μαζι σου.
    Καλα ελα τωρα να μας πας μια βολτα με το SMART:wink1:
    δε χωραμε ρε ολες με το smart!!
    θα παρω το μεγαλο ;)
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!:thumbup:

Page 3 of 3 FirstFirst 123