Results 16 to 30 of 36
Thread: Ζαχαρενιος ερωτας
-
01-11-2010, 20:22 #16
Originally posted by lessing
......
Παντως το ολο θεμα εχει να κανει με το οτι βαρεθηκα οπως ειπα κ αυτο δεν ξερω πως αντιμετωπιζεται.Οχι αλλη σαλατα!ΟΧΙ αλλη τηρηση διαιτολογιου!λεει το διαβολακι μεσα μου και ο αγγελος:Μη χαλας την προσπαθεια!Μη χαλας την προσπαθεια!
αν επιμενεις σε μια λυση χωρις "σαλατες", σου εχω μια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να την κοντρολαρεις.
η λυση λεγεται ΛΙΓΟ. αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟ!!!
αυτο σημαινει οτι μπορεις να τρως οτι λαχταρας (ως ειδος) αλλα σε παρα πολυ μικρη ποσοτητα.
που χοντρικα, για να μη μετρας ολη μερα θερμιδες, σημαινει, στο πιατακι του φρουτου....
μπορεις ετσι? μπορεις να κοντρολαρεις την ποσοτητα?
μπορεις να θελεις παστιστιο και να τρως μιση μεριδα εστιατοριου για κυριως γευμα, η να παρεις πιτσα στο σπιτι κι εσυ να φας μονο ενα μικρο κομματι?
τοτε γινεται να τρως οτι θελεις.
κι οταν θες γλυκο και δεν ηρεμεις με ενα κουταλακι μελι, τρωγε ενα σοκολατακι υγειας. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΜΩΣ.κι οχι καθε μερα.
μπορεις?????????????????
μακαρι, αλλα νομιζω, πως αν μπορουσες, δεν θα βρισκοσουν στην θεση να χρειαζεσαι αδυνατισμα ετσι κι αλλιως.
οπως ολοι μας βεβαια....
αν δεν το θελεις ουτε αυτο γιατι δεν χορταινεις η γιατι θα παρασυρθεις, δεν υπαρχουν αλλες λυσεις...η θα τρως διαιτητικα και πολυ, η παχυντικα και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
η
θα παραιτηθεις απο την προσπαθεια για λιγοτερα κιλα....
- 01-11-2010, 20:22 #17
Originally posted by forty
lessing δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν δεν μαθεις να κανεις ποικιλια φαγητων με λιγες θερμιδες θα αναγκαστεις να τρως πολυ μονοτονα η παχυντικα οπως τα περισσοτερα μαγειρευτα που τρωμε εξω η απο μαμα,γιαγια στο σπιτι.Μια λυση αν μαγειρευει αλλος στο σπιτι ειναι να βγαζεις την δικη σου μεριδα πριν μπει το λαδι και ετσι μανι μανι γινεται με χαμηλα λιπαρα :thumbup:
01-11-2010, 20:25 #18
δεν αντεχω να μη βγω οφ τοπικ!!!
βλεπω τον τιτλο και περιμενω να δω οτι γνωρισες κανεναν γκομενο ορ σαμθινγκ...
και μπαινω μεσα και διαβαζω για σαλατες, λεσινγκ εισαι ελεεινη :P :smilegrin::saint:
01-11-2010, 20:26 #19
Originally posted by 2sweet2b4go10
......
Παντως το ολο θεμα εχει να κανει με το οτι βαρεθηκα οπως ειπα κ αυτο δεν ξερω πως αντιμετωπιζεται.Οχι αλλη σαλατα!ΟΧΙ αλλη τηρηση διαιτολογιου!λεει το διαβολακι μεσα μου και ο αγγελος:Μη χαλας την προσπαθεια!Μη χαλας την προσπαθεια!
η
01-11-2010, 20:27 #20
......
αν επιμενεις σε μια λυση χωρις "σαλατες", σου εχω μια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να την κοντρολαρεις.
η λυση λεγεται ΛΙΓΟ. αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟ!!!
αυτο σημαινει οτι μπορεις να τρως οτι λαχταρας (ως ειδος) αλλα σε παρα πολυ μικρη ποσοτητα.
που χοντρικα, για να μη μετρας ολη μερα θερμιδες, σημαινει, στο πιατακι του φρουτου....
μπορεις ετσι? μπορεις να κοντρολαρεις την ποσοτητα?
μπορεις να θελεις παστιστιο και να τρως μιση μεριδα εστιατοριου για κυριως γευμα, η να παρεις πιτσα στο σπιτι κι εσυ να φας μονο ενα μικρο κομματι?
τοτε γινεται να τρως οτι θελεις.
κι οταν θες γλυκο και δεν ηρεμεις με ενα κουταλακι μελι, τρωγε ενα σοκολατακι υγειας. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΜΩΣ.κι οχι καθε μερα.
μπορεις?????????????????
μακαρι, αλλα νομιζω, πως αν μπορουσες, δεν θα βρισκοσουν στην θεση να χρειαζεσαι αδυνατισμα ετσι κι αλλιως.
οπως ολοι μας βεβαια....
αν δεν το θελεις ουτε αυτο γιατι δεν χορταινεις η γιατι θα παρασυρθεις, δεν υπαρχουν αλλες λυσεις...η θα τρως διαιτητικα και πολυ, η παχυντικα και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
η
01-11-2010, 20:28 #21
Originally posted by lessingΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ οχι δε θελω θελω να απαναπρογραματισω τον εαυτο μου για να μου ερθει το αρχικο κεφη κ η θεληση.Που πηγαν; που ειναι;Ελατε πισωωωωωωωωωωωωωωωωω!:wow:
εκει που εισαι ετοιμη να τα παρατησεις θα βρεις κατι να σε τονωσει,
οταν θες κατι πολυ ολο το συμπαν συνηγορει.,,
01-11-2010, 20:32 #22
......
η
για να μην σε απογοητευω, ας βαλουμε και μια τεταρτη επιλογη κι ας ενωθουν οι συμπαντικες δυναμεις υπερ μας:
να περιμενουμε την θεια φωτιση να μας δωσει δυναμη:smilegrin:
01-11-2010, 20:35 #23
......
η
για να μην σε απογοητευω, ας βαλουμε και μια τριτη επιλογη κι ας ενωθουν οι συμπαντικες δυναμεις υπερ μας:
να περιμενουμε την θεια φωτιση να μας δωσει δυναμη:smilegrin:
1 γευμα παχυντικο μικρη ποσοτητα, και 1 light μεγαλη ποσοτητα για να χορταινεις. μιλαω για τα 2 βασικα γευματα της μερας, τα 2 απο τα 5 ή απο τα 4.
δε χρειαζεται να ειναι ή του υψους ή του βαθους.
100 φορες το εχω πει λεσινγκ, διαιτα γινεται και χωρις σαλατες, χωρις κεφι ομως ΔΕ γινεται!
01-11-2010, 20:38 #24
Ναι πουσαι ρε Συμπαν με ακους;Για κανε κατι εδω για μενα κ τις φιλες μου αντε ρε Συμπαν δωσε βαση βρεεεεεεε(κι απο μας οτι θελεις)
01-11-2010, 20:42 #25
Originally posted by click
[i]
1 γευμα παχυντικο μικρη ποσοτητα, και 1 light μεγαλη ποσοτητα για να χορταινεις. μιλαω για τα 2 βασικα γευματα της μερας, τα 2 απο τα 5 ή απο τα 4.
δε χρειαζεται να ειναι ή του υψους ή του βαθους.
100 φορες το εχω πει λεσινγκ, διαιτα γινεται και χωρις σαλατες, χωρις κεφι ομως ΔΕ γινεται!
01-11-2010, 20:43 #26
μη μου πατας τον κάλο.
μια σχολη ηθελα να δηλωσω ολη κι ολη. η ψυχολογια ηταν.
αλλα δε διαβαζα! λεπτομερειες..
01-11-2010, 20:49 #27
:dork::dork::dork:ευχαριθτω ολεθ θαθ πλακα πλακα με αποτρεψατε απο την ηλιθια παρορμηση να παραγγειλω πιτσα γι αυτο αγαπω αυτο το φορουμ AND AAI I I I I I I WILL ALWAAYS LO-OVE YOU AI WILL ALLWAYS LO-OVE YOU OU OU :love::yawn::love::bigsmile::bouncy::bouncy::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::kiss:
01-11-2010, 20:50 #28
χεχεχεχεχεχεχ
οχι βρε μην παραγγειλεις πιτσα.
εχεις τιποτα στο σπιτι να φτιαξεις?
01-11-2010, 20:55 #29
μη μου πατας τον κάλο.
01-11-2010, 20:58 #30
μη μου πατας τον κάλο.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία