Results 16 to 30 of 30
Thread: αυτό ήταν πραγματική πείνα...
-
04-11-2010, 11:07 #16
Originally posted by dolphin
Staraki καλημέρα κι από ΄μένα!
Μήπως έκανες έντονη σωματική άσκηση τις τελευταίες εβδομάδες και ψιλοφούσκωσες? Το έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου ότι όταν γυμνάζομαι συστηματικά για κάποιο διάστημα αποκτώ πιο έντονους μυς και αυξάνεται λιγάκι και το βάρος μου διότι ο μυϊκός ιστός ζυγίζει περισσότερο από τον λιπώδη.
Επίσης, ένα tip για τις εκρήξεις πείνας: έχεις δοκιμάσει το lipton linea? Διατίθεται σε μπουκαλάκι των 500ml σε 3 γεύσεις. Πίνεται ευχάριστα δροσερό χειμώνα-καλοκαίρι. Αντί για νερό. Προσωπικά την έχω καταβρεί με αυτό.
εγω μια φορα το δοκιμασα κ εκανα το λαθος να το κανω την ωρα που οδηφουσα!!!
αηδια ομως?
ασε που μ επιασε φοβερη ταραχη κ πονοκεφαλος!!!
μα τι εχει μεσα?
κ συ βρε ντολφιν, μην το πινεις για νερο!
καλυτερα κανε μονη οσυ τσαγακι παρα αυτο το κατασκευασμα..
- 04-11-2010, 13:42 #17
το linea το έπινα παλιοτερα πού και πού, όμως με πικρίζει πολύ και προτιμώ να φτιάχνω τα δικά μου πλέον. επίσης,έχει βγει ένα άλλο τσάι που έχει μόνο 3 θερμίδες, έχει γεύση λεμόνι και μοιαζει με αυτά που έχουν ζάχαρη, δεν πικρίζει. lipton light. σε κούτάκια το έχω βρει..σήμερα ήμουν λιγότερο φουσκωμένη ευτυχώς..φορεσα πάλι τα ρούχα και ήταν πολύ καλύτερα..αυτό μου δίνει ένα κουράγιο..και όχι είχα να κάνω έντονη σωματικη άσκηση από τον ιούνιο μέχρι που ένιωσα το φούσκωμα αυτό και πήγα πάλι γυμναστήριο.γράφτηκα αυτη τη δευτερα. πηγα δευτέρα, τρίτη και σήμερα..πεινάω παρα πολυ μετα αλλα για να μην πέσω με τα μούτρα στο μεσημεριανό πρώτα τρώω τη σαλάτα μου για να ηρεμήσει το στομάχι και μετά τρώω τη μερίδα μου. σήμερα είχα ντοματούλες(2 μέτριες και λιγο λαχανάκι), και πράσα φούρνου με 4 μικρά μπιφτεκάκια που ήταν σαν ένα μπιφτέκι κανονικού μεγέθους. και λίγο cottage. για να μην νιώθω ότι μου λείπει το τυρί..σκέφτομαι το βραδάκι να φτιάξω δύο τετράγωνα μαύρα τοστάκια με γαλοπούλα και να πιω και το τσάι μου..και το βράδυ έρχεται το αγόρι μου και δεν θα σκέφτομαι τόσο πολύ ;-) εδώ και έξι μήνες γράφω τι τρώω σε μπλοκάκια και έτσι κοιτάζοντας τι έτρωγα τις τελευταίες 15 μέρες είδα ότι έφαγα τουλάχιστον 10 φορές έξω το μεσημέρι (όχι παραπάνω φαγητό, μόνο τη μερίδα μου και σαλάτα) άλλά ήταν όλα αλμυρά και πικάντικα. δεν έπινα νερό σχεδόν καθόλου, χρησιμοποιούσα πολλές ζαχαρίνες και έπινα άπειρη κόκα κόλα λάιτ και ζίροου. πώς να μην πριστώ;;; και πάλι καλά δηλαδή που έμπαιναν όλα και κουμπωμένα ΄κιόλας..επίσης΄πρόσεξα ότι έβαζα αρκετό μέλι στο πρωινό μου και μπορεί να είχε κι αυτό μια μικρή σχέση..το έκοψα μαχαίρι τώρα, τρώω δημητριακά με γάλα και no honey.σήμερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση γιατί ένιωθα επίπεδη την κοιλιά μου παρά τα μηλα(χαχαχαχαχαχα), είχε έντονο ήλιο έξω και δεν πονούσε το κέφάλι μου κάτι που μου συνέβαινε τις τελευταίες 10 μέρες όταν ξυπνούσα. πιστεύω αύριο θα είναι όλα πιο καλά ακόμα.....σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση΄;-) να στε καλα όλοι!
04-11-2010, 13:59 #18
Με συγχωρεις αλλα εχεις ανοιξει 2 τοπικ με το θεμα μηλου κ αν θα το φας η οχι κ μετα επειδη καταλαβαινεις τον παραλογισμο λες καπου μη με βρισετε γιατι το καταλαβαινεις κ η ιδια.Μηπως θα επρεπε να ανοιξεις τοπικ με αλλο θεμα;Τι κρυβεται κατω απο την ενασχοληση με το μηλο η το μετρημα των μπουκιων;Μηπως λεω...
04-11-2010, 14:06 #19
τι κρύβεται lessing? μια διαταραχη θαρρώ.......Θα την εβρώ, θα την εβρώ...συγγνώμη που προφανώς το θέμα μήλου και το τρώω-δεν το τρώω δεν φαίνεται και πολύ in, αλλά αυτό με απασχολούσε όλη μέρα χθες και σκέφτηκα να το γράψω εδώ ένα μέρος που σίγουρα κάποιος θα κατάλάβει..και όλοι ξέρουμε ότι ξέρουμε την αλήθεια. η διαταραχή όλων είναι ότι κάτι μας εμποδίζει μέσα στη μέρα να τη θυμηθούμε, να την σκεφτούμε , να την χρησιμοποιήσουμε ως όπλο και ασπίδα μας....και πάλι συγγνώμη αν έγινα βαρετή με τα μήλα και τα φασκόμηλα..την άλλη φορά πού ξέρεις;μπορεί να είναι αχλάδι
04-11-2010, 15:21 #20
Originally posted by STARAKI
τι κρύβεται lessing? μια διαταραχη θαρρώ.......Θα την εβρώ, θα την εβρώ...συγγνώμη που προφανώς το θέμα μήλου και το τρώω-δεν το τρώω δεν φαίνεται και πολύ in
αυτο ειναι το θεμα?
τι ειναι In και τι οχι?
και τελοσπαντων τι σκατα ειναι αυτο το "in" παλι?!
κοριτσι μου τι θελεις να κανουμε?
να στελνουμε ποστς σε ενα κοριτσι με νευρικη ανορεξια (θανατηφορα ασθενεια, helloooooooo???????) να μη φαει 1 μηλο????????
αυτο ζητας???
04-11-2010, 17:52 #21
Κι εμένα μου έχει τύχει να θεωρώ μια μέρα ότι έχω φάει ό,τι και όσο πρέπει και να κολλάω να φάω κάτι παραπάνω, ακόμα και ένα μήλο ή κάτι άλλο ελαφρύ τέλος πάντων.
Γενικά πίνω πολύ νερό. Το lipton linea με γεύση ανανά-ιβίσκου μου αρέσει γιατί έχει διακριτική και γλυκιά γεύση. Πίνω ένα μπουκαλάκι την ημέρα. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστώ το νερό με το lipton. Και αυτό πάντως έχει ελάχιστες θερμίδες.
04-11-2010, 18:56 #22
click, γιατι μου επιτίθεσαι; έχεις την εντυπωση ότι βοηθάς κάποιον; δεν ζητάω να στέλνετε σε κανεναν ποστς και να του λέτε να μη φάει ένα μήλο. ή δεκαπέντε. δεν με ενδιαφέρει αυτό. εγώ χθες βρισκόμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή όλη την ώρα το στομάχι μου γουργούριζε και φοβόμουν να φάω οτιδήποτε μην τύχόν και διπλασιαστεί. μήπως το ένα μήλο γίνουν πέντε ή μετάτο μήλο ακολουθήσουν δυο τοστ και τα λοιπά και τα λοιπά. δεν ξέρω με ποια διαταραχή παλεύεις εσύ-και αν παλεύεις αυτή τη στιγμή-μπορεί να το έχεις ξεπεράσει ή και να μην είχες κάτι τόσο έντονο ποτέ, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι η σελίδα αυτή υπάρχει για να μοιραζόμαστε τους φ΄΄οβους μας ακόμα κι αν είναι ηλίθιοι. οι μισοί από τους φόβους των ανθρώπων είναι ηλίθιοι,δεν σημαίνει ότι υποτιμούμε αυτόν που τον έχει..και ομολογώ ότι με πλήγωσε λίγο το ύφος σου "κορίτσι μου, τι θες να κάνουμε" είναι και λες και με φτύνεις στο πρόσωπο για μια χαζή μου σκέψη που με τυρρανάει. αν δεν μπορείς να ακούς τόσο υπερβολικές φοβίες δεν χρειάζεται να μου απαντάς.
και φυσικά δεν ζητάω ούτε κατά διάνοια όποιος διαβάζει τα ποστ μου να συμφωνεί ή να συμπάσχει ντε και καλά. εδώ είμαστε για να διαφωνούμε και να προσπαθήσουμε να "ξυπνήσουμε" τον άλλον, αλλά καλό θα ήταν με ευγενικό τρόπο. δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω προσωπικά, δεν ξέρουμε ο καθένας τι πραγματικά τραβάει, μπορεί να λέμε τα μισά απ'όσα μας κάνουν να υποφέρουμε και στην πραγματικότητα όχι απλά να φοβόμαστε τα μήλα για άγνωστους, πονεμένους λόγους αλλά και το βράδυ να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι, να κλαίμε όλη την ώρα....το σάιτ αυτό αφορά ανθρώπους με διαταραχές, πώς να το κάνουμε; αν έμπαινα και έλεγα ότι φοβάμαι να φάω 5 μπριζόλες δεν νομίζω ότι θεωρείται διαταραγμένο, 5 μπριζόλες οποιοσδήποτε θα ανησυχούσε αν έτρωγε. όταν όμως σκέφτομαι αν φάω ένα μήλο τι θα γίνει, ξέρω ότι έχω πρόβλημα και γι'αυτό βρίσκομαι εδώ...γιατί είμαι σίγουρη ότι όλοι μας έχουμε πιο χαρούμενα πράγματα να σκεφτούμε και να κάνουμε από το να μπαίνουμε εδώ μέσα σε καθημερινή βάση και να αντικρίζουμε κατάματα αυτά που γράφουμε, αυτά που είναι γραμμένα στη ψυχή μας και δεν φεύγουν. και σημειώνω ότι αυτά που έγραψα για το μήλο δεν τα έγραψα για να πάρει κανένας παράδειγμα και να λέει: ααααα άρα τα μήλα μπορεί και να μας παχύνουν άμα φάμε 1-2 παραπάνω.....είναι απλά ο φόβος μου. και λυπάμαι πολύ γι'αυτό
04-11-2010, 19:59 #23
click μόλις είδα και το προηγούμενο μήνυμά σου.τι εννοείς όταν λες ότι θέλω συνενόχους σαυτο που κάνω; διακρίνω μια μεγάλη επιθετικότητα προς εμένα και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πού το πας. σοτυ έχω κάνει κάτι, έγραψα πουθενά κάτι που σε πρόσβαλλε, λέω κάτι ανήθικο; αν έχω κάνει κάτι, σε παρακαλώ γράψτο μου, να το ξέρω και να το διορθώσω. αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την στάση σου.πάντως δεν μαρεσει αυτό που κάνεις. αν υπάρχει κανονισμός στο φόρουμ να τα γράφω όλα σε ένα τόπικ θα ήθελα να το ξέρω..σοβαρά τώρα.
05-11-2010, 03:02 #24
ΣΤΑΡΑΚΙ παρουσιαζεις το θεμα αναλαφρα κ χιουμοριστικα κ ειναι φυσικο οι αλλοι να περνουν λαθος εντυπωση.Αλλο να λες οτι φοβασαι πως θα αρχισεις με ενα μηλο κ μετα θα τρως κ θα τρως διαφορα αλλα πολλα,κ αλλο να λες ενα μηλο γιατι κ γω που το διαβαζω λεω μα ειναι δυνατον;Πες καλυτερα πως για σενα ενα μηλο φοβασαι οτι μπορει να ειναι η αρχη του ''κακου''που θα χαλασει την ''τελειοτητα''μια ''τελειοτητα''ανεδαφικη ομως γιατι καταλαβαινω πως για σενα η ''τελεια''διατροφικα μερα ειναι να τρως ελαχιστα.Ειναι ομως εφικτο αυτο;Η μιλαμε για ενα χαρτινο οικοδομημα;Επειτα αυτη η τελειοτητα μπορεις να κανεις τη συνδεση τι κρυβει απο κατω;Εγω παραδειγμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες ετρωγα γλυκά.Τι κρυβοταν απο κατω;Αγχος.Εσυ ξερεις καλυτερα το να κυνηγας κατι το ανεφικτο κ να αναλωνεσαι σε αυτο τον αγωνα τι καλυπτει.
05-11-2010, 20:08 #25
πάντα ήμουν αγχωτική και μια χρονιά στο λύκειο, έπαθα κρίση άγχους όπου με ταλαιπωρούσαν καθημερινά ιδεοψυχαναγκαστικές σκέψεις(καμία σχέση με το φαγητό, τότε το σκεφτόμουν φυσιολογικά, όποτε πεινούσα δηλαδή). πήγα σε ψυχολόγο που μου είπε ότι όσα παθαίνω είναι φυσιολογικά με την έννοια ότι δεν είμαι τρελή(εγώ έτσι νόμιζα, ότι σάλταρα) και σε έξι μήνες το ξεπέρασα πλήρως. από τότε όταν με πιάνουν κρίσεις πανικού ΄ξέρω πώς να τις αντιμετωπίζω και έτσι δεν τις παθαίνω καν γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα τις σταματάω. πάντα λοιπόν ταλαιπωρούμουν από το άγχος, που έπαιρνε πάντα διαστάσεις μεγαλύτερες του φυσιολογικού και από τη στιγμή που έγινα αδύνατη, όλη αυτή η περίσσια ενέργεια άγχους που δεν έχει αντίκρυσμα προσκολλήθηκε στο φαγητό.. δεν αγχώνομαι πλέον για τίποτα παρά μόνο γι'αυτό. έχω για τα πάντα μια ατάραχη ηρεμία και χαλαρότητα. δεν αγχώνομαι καν για τα μαθήματα στη σχολή ή για το αν θα πάρω το profiecency..όλο το άγχος περιστρέφεται γύρω από τρεις λέξεις: ΚΙΛΑ, ΦΑΓΗΤΟ, ΟΜΟΡΦΙΑ. πολλές φορές σκέφτηκα να ψάξω να βρω κάτι άλλο να με αγχώσει και να κολλήσω εκεί και να ξεχάσω τα φαγητά..αφού ντε και καλά σαν χαρακτήρας πρέπει με κάτι να αγχώνομαι ας βρω κάτι άλλο......πφφφφφφ
05-11-2010, 20:39 #26
αχ alicesante...πραγματικά δεν έχω απάντηση στην ερώτησή σου..είναι η πιο λογική ερώτηση που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν διαβάζει αυτά που λέω, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω άγχος. καθημερινό. από το νηπιαγωγείο, μίλάμε για πολύ άγχος. νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω τελικά. έχω μέσα μου άλυτα πολύ σοβαρά ζητήματα. θέλω δουλειάααααα :-) αλλά δεν έχω τα λεφτάάάάάά΄΄αά!!!
05-11-2010, 21:07 #27
η αληθεια είναι οτι η ζωή μου είναι γεμάτη...σχολή, μαθήματα, αγγλικά, γκομενοι, φίλες, έχω δίπλωμα να πηγεινω βόλτα όταν θέλω, πάω γυμναστήριο, όλο το καλοκαίρι δούλευα...όλα τα έχω προσπαθήσει..και τίιιποτα δεν είναι τόσο δραστικό για να τα κόψει όλα αυτά.................
06-11-2010, 01:14 #28
Υπαρχει περιπτωση να σε αγχωνει κατι στη ζωη σου(το πως σχετιζεσαι με τους αλλους,αν εισαι υποχωρητικη-τυχαια τα λεω-σαν παραδειγμα το οποιο να το παραβλεπεις κ να εχεις επικεντρωσει στο φανερωτερο;δλδ.φαγητο;)
06-11-2010, 14:29 #29
μπορεί Lessing μου...κόλλησα στο φαγητό γιατί είναι κάτι επιφανειακό, "εύκολο", αντί να ακτικρίζω τα πραγματικά μου προβλήματα..που είναι βαθιά, μεγάλα και περίπλοκα. ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό που στ'αλήθεια με ταλαιπωρεί και ξεσπάω εκεί..ίσως να είναι αυτό που λες, οι σχέσεις μου με τους άλλους. ξέρεις τι σκέφτηκα μόλις τώρα; ότι όποτε θύμωνω δεν μπορώ να το εκφράσω όπως θέλω γιατί φοβάμαι. το κρατάω μέσα μου. έχω μέσα μου άπειρο θυμό που δεν έχει βγει..κυρίως προς το πρόσωπο του πατέρα μου.πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι αυτός και η συμπεριφορά του είναι η πηγή του άγχους μου..
06-11-2010, 16:11 #30
Ωραια τελεια επειδη το συνειδητοποιεις θα αρχισεις να βγαζεις το θυμο σου σε ατομα ξενα ωσπου σιγα σιγα θα τον βγαλεις στην πηγη.Αρχισε να αρνεισαι οταν κατι δε θελεις να κανεις κ μετα οταν θυμωνεις πεστο -Ειμαι πολυ θυμωμενη -κ φυγε.Στην αρχη θα το κανεις ατσαλα αλλα μετα πιο καλα.Χτυπα κ κανα μαξιλαρι μονη στο δωματιο σου αν σε βοηθαει κ αυτο φωναζοντας ταυτοχρονα.Παντως αρχισε συνειδητα να εκφραζεις επι τοπου το θυμο κ παρατηρησε τι γινεται με το φαι.Ολα αυτα ειναι απλως προτάσεις αν σου ταιριαζει κατι τι υιοθετεις.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση