Results 1 to 15 of 58
Thread: Ως πότε, ε?
-
06-11-2010, 16:56 #1
Ως πότε, ε?
Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!
Είμαι 76 κιλά, γυροφερνω από 75 ως 77, με ύψος 1,65
Τα λιγοτερα κιλά που ήμουν είναι 64 τα οποία τα διατηρησα για πολύ λίγο. Αρκετό καιρο ήμουν 66-68 αλλά μετα το γαμο μου δηλαδη εδώ και εναμισι χρονο περίπου έχω πάρει δεκα κιλά και δεν μπορω να χασω τα ρημαδιασμενα.
Θεωρω οτι τα 62 κιλά θα είναι τέλεια για μένα.
Έχω ενα διαιτολόγιο απο διαιτολόγο το οποίο το είχα ακολουθησει παλιοτερα για 2 εβδομάδες και έχασα 2 κιλά και μετα το παρατησα.
Επίσης εχω ένα διαιτολόγιο από διαιτολόγο νοσοκομείου που δεν το ακολούθησα ούτε μια μέρα.
Αρχισα γυμναστηριο αυτή την εβδομαδα και πληρωσα εξαμηνο, επίσης συμπεριλαμβανεται διαιτολόγος και θα παω να την δω. Είναι η ίδια που μου είχε δωσει το πρωτο διαιτολογιο.
Θέλω να τα χάσω, δεν μπορω άλλο. Ίσως να σας φαίνονται λίγα αλλα αισθανομαι χαλια.
Δεν ειναι λίγα, δεδομενο οτι έχω και καρδιολογικο προβλημα για το οποίο πρεπει να τα χάσω.
Πως αντιμετωπίζετε τις πείνες και τις λιγούρες?
π.χ. στο πρωινο όλα οκ, αλλα στο δεκατιανο, δεν το μπορω το φρούτο! ο φούρνος είναι διπλα στη δουλειά μου και παντα μπαίνω στον πειρασμο να παρω την τυροπιτούλα μου!
και άλλα τέτοια!
και βλέπω καποιες που τρωνε του σκασμου και δεν βαζουν γραμμαριο και λυσσάω.
Ελπίζω οτι μεσα από το φόρουμ θα βοηθηθω και θα επιτύχω
- 06-11-2010, 17:13 #2
Καλός όρισες στην παρέα μας Βίκη.
Δυστυχώς εγώ αυτές τις μέρες δεν είμαι η κατάλληλη για να σε βοηθήσω, αλλά μην ανησυχείς και εδώ μέσα θα βρεις μεγάλη στύρηξη. σου εύχομαι καλή αρχή. Θα τα καταφέρεις φτάνει να το πιστέψεις.
06-11-2010, 18:02 #3
Βικυ δικαιολογιες, δικαιολογιες, δικαιολογιες.
Αν θες να κανεις διατροφη θα φας και φρουτο και ολα. Με τυροπιτες δεν αδυνατιζεις. Στην αρχη ειναι δυσκολα ολα αλλα μολις χασεις 4-5 κιλα και δεις την αλλαγη θα εχεις λογο να κρατιεσαι...
06-11-2010, 18:40 #4
βικάκι καλό θα ήταν να αφήσεις τις τυρόπιτες κατά μέρος μέχρι να χάσεις το βάρος που θες..αν πάλι δεν μπορείς να αντισταθείς καθόλου, και νιώθεις ότι θα σου λείπουν κάνε την τυρόπιτα το πρωινό σου..μια τυρόπιτα για πρωινό θα σου δίνει 350-400 θερμίδες, όσο πρέπει να περιλαμβάνει ένα ισορροπημένο πρωινό.και για δεκατιανό αν δεν αντέχεις να φας φρούτο-που όμως είναι το καλύτερο, ειδικά τα μήλα που γεμίζουν και το στομάχι-φάε μια μπάρα δημητριακών που έχουν και πολλές γεύσεις για να διαλέξεις..αλλα΄μην κάνεις την τυρόπιτα δεκατιανό..θα φτάνει το μεσημέρι και ήδη θα έχεις καταναλώσει γύρω στις 700 θερμίδες. ανάλογα και τι είναι το πρωινό σου βέβαια..αν για πρωινό παίρνεις ένα μπισκότο και έναν καφέ ναι μπορείς να φας την τυρόπιτα στο ενδιάμεσο!! είναι ανάλογα λοιπόν όλα! τι τρως για πρωινό(οπότε εξαρτάται αν "δικαιούσαι" την τυρόπιτα ή όχι, τι θα φας το μεσημέρι και ποιο θα είναι το βραδινό σου!!! φτιάξε ένα προγραμματάκι που να σε βολεύει για να μην νιώθεις ότι στερείσαι τα αγαπημένα σου,αλλά να θυμάσαι αυτό που σίγουρα ξέρεις ήδη ότι αν είμαστε αποφασιμένοι να κάνουμε δίαιτα και να χάσουμε κιλά πρέπει λίγο να πεινάσουμε και να απαρνηθούμε πολλά...καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και ελπίζω να βοήθησα!
06-11-2010, 19:02 #5
αμα θες να χασεις βαρος ν αφησεις τις τυροπιτες κ τις μαλακιες!!!
σκεψου μονο ποσα λιπαρα εχουν οι τυροπιτες φουρνου ,ασε τα τυρια κ τα αλευρια, να δεις αν εχουν μονο 350-400 θερμιδες!!!
αν δε θες να φας φρουτο, κανε ενα τοστ απο το σπιτι μ τυρι με λιγα λιπαρα κ γαλοπουλα, αντε κ καμια φετα μαρουλι , κ ασε τις υπεκφυγες!!!
καλη αρχη- ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ό,τι χρειαστείς κ ό,τι μπορουμε στη διαθεση σου
06-11-2010, 19:08 #6
Σε πηραμε απο τα μουτρα αλλα μας εχει βγει η Παναγια να φτασουμε εδω π φτασαμε και ξερουμε τι λεμε...
06-11-2010, 19:14 #7
εγω βασικα δεν εφτασα :thumbdown: αλλα ειναι κριμα να στερεισαι κ επειδη τρως βλακειες να μη βλεπεις αποτελεσμα!
αμα ειναι να κανεις διαιτα τοτε καντε να αξιζει τον κοπο!!!
06-11-2010, 19:16 #8
Αχ, πρεπει να ακουσω τα σχολιανα μου, το ξέρω.
με πιάνει η βλακεία μου και κρισεις πείνας και αντι να αντισταθω σαν κορόιδο μπουκώνομαι.
θα αρχισω να μετραω πόντους WW να δω αν θα βαλω πρόγραμμα.
06-11-2010, 19:23 #9
γιατι δεν ακοολουθεις απλα ενα διαιτολογιο?
προσωπικα το μετρημα- ειτε ποντων, ειτε θερμιδων, με κουραζει πολυ.
δεν θα ναι πιο ευκολο αν ξερεις τι περιπου εχεις να φας μεσα στη μερα?
06-11-2010, 19:23 #10
Aκου επειδη εκανα και εγω WW παλια. Μην κανεις το λαθος να χρησιμοποιεις τους ποντους για να τρως μαλακιες. Δλδ μην πεις μια τυροπιτα ειναι 7 ποντοι την τρωω και ειμαι οκ και μετα τρωω ολη μερα ντοματες και μαρουλια γιατι δεν βγαινουν οι ποντοι... δεν θα εχεις αποτελεσμα... Θα δεις ουτως η αλλως οτι τα junk εχουν τρελους ποντους... Να εκμεταλευτεις το οτι τα WW σ επιτρεπουν να τρως απεριοριστα μακαρονια και παταες γιατι ειμαι καθαροι υδατανθρακες... και πολυ σαλατα... σ'αρεσουν δεν σ'αρεσουν αυτα να τρως... ακουσε με και εγω παλια μονο μαλακιες ετρωγα και τωρα βλεπω τα φρουτακια και ξερογλυφομαι...
06-11-2010, 20:28 #11
Με το διαιτολόγιο το ξερω οτι θα έχω αποτέλεσμα. Απλά μου είναι αρκετά δύσκολο να το ακολουθήσω. Αν δω και οι πόντοι δεν έχουν αποτέλεσμα, θα στριμωχτω και θα ακολουθησω διαιτολόγιο.
Σαν μια τελευταία απόπειρα θα κάνω τους πόντους. Εννοώ ίσως να τα καταφέρω πιο ευκολα, αν δω και τα σκ@τωνω πάλι, δεν έχω άλλη επιλογή.
Δεν είμαι πολύ του υδατάνθρακα, με 2-3 φέτες ψωμι του τοστ ολικης αλεσεως μια χαρα μου βγαίνει η μέρα. Στο σύνολο τα χαλάω.
Α και πρεπει να κόψω τα διατροφικά σκουπίδια τύπου πατατακια, γαριδακια γκοφρετες εκτος της τυρόπιτας.
06-11-2010, 20:32 #12
E αυτο σου λεω ρε συ!
Αν εκμεταλευτεις και φας ενα μεγαλο πιατι μακαρονια μουκωνεις και δεν τρως το ιδιο ευκαλο μαλακιες...
06-11-2010, 23:05 #13
βρε κορίτσια!!!! μην βρίζετε..............please
06-11-2010, 23:18 #14
Καλώς την μας??. Με λένε Μαρία, είμαι 32 και μαμά ενός 3χρονου αγοριού??.
Θα σου πω και εγώ τη γνώμη μου....
Αφού μπήκες εδώ, κατάλαβες μάλλον ότι κάτι κάνεις λάθος με την διατροφή σου.......
Λοιπόν αυτό που θα σε προέτρεπα εγώ να κάνεις, είναι να ψαχτείς λίγο γύρω από το θέμα διατροφή
και να αποφασίσεις τελικά τι σου ταιριάζει μακροχρόνια και όχι για κάποιους μήνες
μόνο μέχρι να χάσεις τα περιττά κιλά σου......
π.χ. αν θες τυρόπιτα όπως λες, να τη φας, αλλά μόνο όταν το έχεις αποφασίσει εσύ από πριν
και όχι όταν σε παρασέρνει η μύτη σου και ο φούρναρης......
πρέπει να απολαμβάνουμε στη ζωή αυτά που αγαπάμε
και αναφέρομαι γενικά είτε πρόκειται για το φαγητό είτε για κάτι άλλο?.
Ώμος αυτό που λέγανε οι παλιοί, πρέπει να είναι για μας, κανόνας??
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ
Τυρόπιτα ναι, αλλά όχι κάθε μέρα??.
07-11-2010, 01:44 #15
Originally posted by MKEH78
Καλώς την μας??. Με λένε Μαρία, είμαι 32 και μαμά ενός 3χρονου αγοριού??.
Θα σου πω και εγώ τη γνώμη μου....
Αφού μπήκες εδώ, κατάλαβες μάλλον ότι κάτι κάνεις λάθος με την διατροφή σου.......
Λοιπόν αυτό που θα σε προέτρεπα εγώ να κάνεις, είναι να ψαχτείς λίγο γύρω από το θέμα διατροφή
και να αποφασίσεις τελικά τι σου ταιριάζει μακροχρόνια και όχι για κάποιους μήνες
μόνο μέχρι να χάσεις τα περιττά κιλά σου......
π.χ. αν θες τυρόπιτα όπως λες, να τη φας, αλλά μόνο όταν το έχεις αποφασίσει εσύ από πριν
και όχι όταν σε παρασέρνει η μύτη σου και ο φούρναρης......
πρέπει να απολαμβάνουμε στη ζωή αυτά που αγαπάμε
και αναφέρομαι γενικά είτε πρόκειται για το φαγητό είτε για κάτι άλλο?.
Ώμος αυτό που λέγανε οι παλιοί, πρέπει να είναι για μας, κανόνας??
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ
Τυρόπιτα ναι, αλλά όχι κάθε μέρα??.
καλωσηρθες
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή