Results 46 to 60 of 75
-
05-11-2010, 18:16 #46
απλό περπάτημα με το παιδί μαζί?
- 05-11-2010, 18:37 #47
polinaki στεναχωρεθηκα με το ποστ σου,διαβασα τα προηγουμενα που εχεις γραψει και ξερω ποσο πολυ το ηθελες αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδια ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!η ζωη εχει πολλες αναποδιες,αλλα περιμενουμε και αλλα μας ερχονται δεν πρεπει να λεμε παραιτουμαι,οχι για μας μονο αλλα και για τους ανθρωπους γυρω μας,σκεψου το μικρο σου και παρε παλι δυναμη!!
Εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι χωρις εγχειρηση,ξερω οτι θα μπορεσεις να τα καταφερεις γιατι το θελεις πολυ,μονο να περασουν οι πρωτες μερες της απογοητευσης και του σοκ που σου ηρθε τοσο ξαφνικα.
Ξεκινα με διαιτα και γυμναστικη μεχρι να δεις τι θα γινει,ακομα και λιγα κιλα να χασεις θα ειναι μεγαλο το κερδος για τον οργανισμο σου.Υπαρχει γυμναστικη που δεν επιβαρρυνει καθολου τα γονατα,μπορεις να κανεις πιλατες,κολυμπι,και το πιο απλο που εχουν ολα τα γυμναστηριο ξαπλωτο ποδηλατο που δεν πεφτει το βαρος στα γονατα
Για διαιτα αντι για γλυκα μπορεις να τρως γιαουρτια με λιγα λιπαρα,να φτιαχνεις κρεμες,τυρι κρεμα,σουπες...υπαρχουν τοσα πολλα που δεν θα σε πειραξουν στο στομαχι γιατι εχουν την ιδια υφη με τα γλυκα μονο που δεν εχουν τα λιπαρα και τη ζαχαρη.
κανε μια προσπαθεια ακομα,το αξιζεις και εσυ και το παιδι!!
05-11-2010, 18:43 #48
Originally posted by forty
polinaki στεναχωρεθηκα με το ποστ σου,διαβασα τα προηγουμενα που εχεις γραψει και ξερω ποσο πολυ το ηθελες αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδια ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!η ζωη εχει πολλες αναποδιες,αλλα περιμενουμε και αλλα μας ερχονται δεν πρεπει να λεμε παραιτουμαι,οχι για μας μονο αλλα και για τους ανθρωπους γυρω μας,σκεψου το μικρο σου και παρε παλι δυναμη!!
Εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι χωρις εγχειρηση,ξερω οτι θα μπορεσεις να τα καταφερεις γιατι το θελεις πολυ,μονο να περασουν οι πρωτες μερες της απογοητευσης και του σοκ που σου ηρθε τοσο ξαφνικα.
Ξεκινα με διαιτα και γυμναστικη μεχρι να δεις τι θα γινει,ακομα και λιγα κιλα να χασεις θα ειναι μεγαλο το κερδος για τον οργανισμο σου.Υπαρχει γυμναστικη που δεν επιβαρρυνει καθολου τα γονατα,μπορεις να κανεις πιλατες,κολυμπι,και το πιο απλο που εχουν ολα τα γυμναστηριο ξαπλωτο ποδηλατο που δεν πεφτει το βαρος στα γονατα
Για διαιτα αντι για γλυκα μπορεις να τρως γιαουρτια με λιγα λιπαρα,να φτιαχνεις κρεμες,τυρι κρεμα,σουπες...υπαρχουν τοσα πολλα που δεν θα σε πειραξουν στο στομαχι γιατι εχουν την ιδια υφη με τα γλυκα μονο που δεν εχουν τα λιπαρα και τη ζαχαρη.
κανε μια προσπαθεια ακομα,το αξιζεις και εσυ και το παιδι!!
μια που δεν ειχα εγω το κουραγιο να τα γραψω να πω οτι συμφωνω με την φορτυ, πωλινα μη παραιτεισαι πλιζ...
05-11-2010, 18:50 #49
εχω απογοητευτεί πολύ forty από όλες τις προσπάθειες που έκανα μετά την εγκυμοσύνη μου και δεν είχαν αποτέλεσμα. πριν την εγκυμοσύνη, λίγο πολύ κάτι γινόταν, μετά όμως που μπήκαν μέσα σε 2 μήνες 25 κιλά τελείωσε.... έκανα τα πάντα..... δεν είχα κανένα αποτέλεσμα..... αντε 1 κιλό το οποίο έμπενε ξανά αμεσως μετά.....Δεν ξέρετε πόσο προσπάθησα για αυτή την ενχείρηση... όχι τόσο το να κάνω απαρέτητα μανίκι όσο το να αφερέσω το δακτυλίδι... αυτό ήταν που με έκαιε πιο πολύ..... στην τελευταία εξέταση που έκανα μου είπαν πως μετακινήθηκε, πως φένετε και μια σκια στον ισοφαγο που ίσως είναι κάπια μορφή καρκίνου λόγω των εμετών.... δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι.....¨
05-11-2010, 18:56 #50
polinaki,σχετικα με αυτο που σου ειπαν οτι φαινεται στον οισοφαγο, δε σου ειπαν να το ψαξεις περισσοτερο? δεν ξερω τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις. δηλ σου ειπαν αυτο και τελος? δε σε παρεπεμψαν σε περαιτερω εξετασεις?
05-11-2010, 18:58 #51
ειχαμε προσφατα τετοιο περιστατικο αλλα εκανε αξονικη (που δειχνει τα παντα) κ δεν ηταν τιποτε!
μονο η στεναχωρια μας ηταν...
05-11-2010, 19:06 #52
κλείσαμε κατευθείαν για χειρουργίο ντορετα μου επιδή έτσι και αλιώς πρέπει να αφερεθεί το δακτιλιδι. δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους εμετούς.... πάω να εξομολογυθώ και να προσευχυθώ.... τα λέμε.....
05-11-2010, 19:11 #53
Originally posted by polinaki1983
εχω απογοητευτεί πολύ forty από όλες τις προσπάθειες που έκανα μετά την εγκυμοσύνη μου και δεν είχαν αποτέλεσμα. πριν την εγκυμοσύνη, λίγο πολύ κάτι γινόταν, μετά όμως που μπήκαν μέσα σε 2 μήνες 25 κιλά τελείωσε.... έκανα τα πάντα..... δεν είχα κανένα αποτέλεσμα..... αντε 1 κιλό το οποίο έμπενε ξανά αμεσως μετά.....Δεν ξέρετε πόσο προσπάθησα για αυτή την ενχείρηση... όχι τόσο το να κάνω απαρέτητα μανίκι όσο το να αφερέσω το δακτυλίδι... αυτό ήταν που με έκαιε πιο πολύ..... στην τελευταία εξέταση που έκανα μου είπαν πως μετακινήθηκε, πως φένετε και μια σκια στον ισοφαγο που ίσως είναι κάπια μορφή καρκίνου λόγω των εμετών.... δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι.....¨
http://www.youtube.com/watch?v=FrI6b...eature=related
Οσο για αυτο που γραφεις και την σκια που σου βρηκαν δες το θετικα,ισως αυτο ειναι η ευκαιρια να πας παλι στο νοσοκομειο για εξετασεις,να σε δεχτουν και ας λειπει ο γιατρος και να σε βοηθησουν εκει με διαιτολογο.Ασε που δεν νομιζω να αφησουν ενα κρατικο νοσοκομειο χωρις αναλογο γιατρο,ακομα και ο ιδιος να μην ερθει καποιον αλλο θα φερουν
05-11-2010, 22:18 #54
Το έχω ξαναδεί..... είναι πράγματι πολύ συγκηνιτικό....
Ναι αν δεν ερθει ο γιατρός πίσω θα φέρουν άλλο, αλλα θα έχει την ίδια εμπειρία στις βαριατρικές? ή θα είναι κάπιος ειδικευόμενος? έχεις εμπιστοσύνη να σου κάνει μια τέτια επέμβαση κάπιος τον οποίο δεν εχεις δει καθόλου αποτελέσματα ασθενών του?
05-11-2010, 23:54 #55
Δεν κάνεις μια ερώτηση στις κοινωνικές ασφαλίσεις,μήπως σου καλύπτουν τα έξοδα της επέμβασης στην Ελλάδα;αν ναι,στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο που είναι δημόσιο και έχει μονάδα κλινικά σοβαρής παχυσαρκίας,δεν θα πληρώσεις τίποτα και είναι το κορυφαίο.
06-11-2010, 00:26 #56
Tωρα τι τι να σου πω ρε Πωλινα.Εισαι πολυ εγωιστρια.Παρατας την ζωη σου; Κανεις λες και δεν υπαρχουν λυσεις.
Σου εχουν δωσει τα κοριτσια τοσες προοπτικες και εισαι αρνητικη σε ολα.Τι σημαινει αυτο; Οτι δε σου αξιζει να
ασχολουμαστε μαζι σου.Δεν υπαρχει ανρθωπος που δε μπορει να αδυνατισει ασε τις δικαιολογιες ελεος.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Και να σου πω και κατι τελευταιο , δεν χρειαζεσαι χειρουργο , ψυχολογο χρειαζεσαι.
06-11-2010, 00:38 #57
Originally posted by marou_laki
Tωρα τι τι να σου πω ρε Πωλινα.Εισαι πολυ εγωιστρια.Παρατας την ζωη σου; Κανεις λες και δεν υπαρχουν λυσεις.
Σου εχουν δωσει τα κοριτσια τοσες προοπτικες και εισαι αρνητικη σε ολα.Τι σημαινει αυτο; Οτι δε σου αξιζει να
ασχολουμαστε μαζι σου.Δεν υπαρχει ανρθωπος που δε μπορει να αδυνατισει ασε τις δικαιολογιες ελεος.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Και να σου πω και κατι τελευταιο , δεν χρειαζεσαι χειρουργο , ψυχολογο χρειαζεσαι.
2) Δεν είσαι η ιδανικότερη για να κρίνεις τι χρειάζομαι και τί οχι.
3) Και όσο για το δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν μπορεί να αδυνατίσει, για δες καλά μεστο φόρουμ και θα βρείς πολλούς. Δυο βδομάδες τώρα έχω μιλήσει με πολλούς που ότι και να κάνουν δεν χάνουν. Γιαυτό μην μου το λες εμένα αυτο.
06-11-2010, 00:48 #58
Originally posted by polinaki1983
1) Αφού δεν μου αξίζει να ασχολούντε μαζί μου εσύ γιατί ασχολείσε? πήγαινε ασχολείσου με άλλους που σκεφτονται αν θα φαν ή όχι κατι απλό και παράτα με εμένα. Δεν σου ζήτησε κανείς να ασχολιθείς.
2) Δεν είσαι η ιδανικότερη για να κρίνεις τι χρειάζομαι και τί οχι.
3) Και όσο για το δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν μπορεί να αδυνατίσει, για δες καλά μεστο φόρουμ και θα βρείς πολλούς. Δυο βδομάδες τώρα έχω μιλήσει με πολλούς που ότι και να κάνουν δεν χάνουν. Γιαυτό μην μου το λες εμένα αυτο.
να σου χαιδεψουν τα αυτια.
2.Εγω μπορει να μην ειμαι η ιδανικοτερη , αλλα εσυ δε μπορεις
να παρεις μια σωστη αποφαση για τον εαυτο σου , αρα οποιαδηποτε γνωμη που μπορει να σε ταρακουνησει θα επρεπε
να εισαι ευπροσδεκτη.Αλλα τι λεω , αφου δεν υπαρχουν αλλωστε αλλες λυσεις!!!!!:shocked2:
3.Και ξαναλεω.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.Αλλο θελω , αλλο μπορω.
Και τελος , οσο χρονο χαλασες να απαντησεις στο εριστικο ποστ μου αλλο τοσο να καταναλωνες να σκεφτεις την ζωη σου καλο
θα σου εκανε.
Περιμενε τωρα τα αλλα μελη να σου χαιδεψουν τα αυτια και
να σε παρακαλεσουν να μεινεις στο φορουμ .
ΕΛΕΟΣ
06-11-2010, 00:49 #59
polinaki ψυχραιμια
μπορει να ηταν για καλο...
εγω λεω
να κανεις μια ερευνα να σιγουρευτεις οτι δεν μπορουν να σου εγκρινουν να κανεις την επεμβαση στην ελλαδα αφου θελεις τοσο πολυ να την κανεις κι αν αυτο δεν γινεται, να κανεις ενα χειρουργειο εκει να βγαλεις τον δακτυλιο.
ετσι οπως μας τα εχεις πει, αυτο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο την νεα επεμβαση.
αυτο μπορει ενας εμπειρος χειρουργος να σου το κανει, δνε ειναι τοσο δυσκολο.
στην συνεχεια κανεις μια νεα προσπαθεια με διατροφη και λιγη κινηση και αργοτερα βλεπεις πως παει.
μην απελπιζεσαι.
ισως ηταν μια ευκαιρια για να προσπαθησεις απ την αρχη , χωρις επεμβαση...
06-11-2010, 00:50 #60
Και να επισημανω κατι.Ειμαι στο φορουμ τοσα χρονια και πρωτη φορα μιλαω ετσι σε καποιο μελος.
Σκεψου , τοσα χρονια κανεις δε με ειχε εξοργισει οσο εσυ και ο τροπος που [δεν] σκεφτεσαι.
Και στο ξαναλεω παρα πολυ σοβαρα.Δεν θελεις χειρουργο αλλα ψυχολογο.
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή