Results 16 to 20 of 20
Thread: Χρειάζομαι βοήθεια
-
05-11-2010, 15:41 #16
Originally posted by Χάρις
μπορεί και να είναι έτσι...απλά μένω επαρχία και οι ειδικοί σε τέτοια θέματα έχουν μαζευτεί Αθηνα....και είναι και πανάκριβοι.......αν ήξερα κάποιον εδώ που μένω σίγουρα θα πήγαινα...μπας και με ξεμπλοκάρει επιτέλους...Σε όσους ψυχολόγους-ψυχιάτρους πήγα εδώ που μένω δεν είχαν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν περιπτ΄ωσεις σαν τη δική μου....και δεν μπορώ να αφήσω κανέναν να πειραματιστεί πάνω μου ή να το δει χαλαρα και οτι γίνει....το έχω πάθει...γιαυτό το λέω......
- 05-11-2010, 20:51 #17
Χάρις, από όλα όσα είπες εγώ κόλλησα σε ένα συγκεκριμένο σημείο που μου προκάλεσε έντονη ανησυχία και φόβο για την υγεία σου. αν όντως πιστεύεις ότι το έντερο σου έχει πάθει αρκετά μεγάλη βλάβη, πρέπει αρχικά να κάνεις κάτι γι' αυτό. επισκέψου έναν γιατρό κάνε κάτι να μη φτάσει σε χειρότερο επίπεδο. και ΄μέχρι να βγεις από αυτό το λούκι της διατροφής, τουλάχιστον κάπως να απαλείψεις τον πόνο του, να το στρώσεις κάπως..κάνοντας τέτοιες περιποιητικές πράξεις προς τον εαυτό σου, φροντίζοντας το σώμα σου και την υγεία του, πιστεύω θα ξυπνήσει μέσα σου το ανθρώπινο ένστικτο της αυτοσυντήρησης και θα σου δώσει ώθηση να αποτρέπεις οτιδήποτε κακό πάει να του συμβέι. κάνε μια καλή πράξη για το εντεράκι σου, δικό σου είναι, στα σπλάχνα σου βρίσκεται...μην το αφήνεις στην τύχη ¨θα δούμε"..όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα...
09-11-2010, 14:13 #18
Staraki αρχικά να σου απαντήσω.....έχω μπλέξει χοντρά με το έντερο...αλλα έχω ξεκινήσει αγωγή και ναι έχω πάει σε γιατρούς ...ειναι σε άσχημη κατάσταση...το παλεύω όμως...έχω σταματήσει την χρήση χημικών καθαρτικών....αλλά αν δε σταματήσω τα υπερφαγικά επεισ'οδια δεν θα φτιάξει το έντερο...είναι πολύ ταλαιπωρημένο και κάθε επεισόδιο υπερφαγίας το ερεθίζει σε υπερβολικό βαθμο....
Πάντως θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από εσας καμία περίπτωση κάποιου με έντονο προβλημα διατροφικής διαταραχής που να έχει θεραπευτεί.....ακούγεται απαισιόδοξο αλλα εγω μόνο περιπτώσεις ατόμων που καταφέρνουν κάποια στιγμη να το ελέγχουνε εχω ακούσει....που καλό θα ήταν και αυτό στη φάση που είμαι αλλα...τι θα γίνει?????δεν φεύγει ποτέ?...μια ζωη προσπάθεια, αγχος, και ψυχολογική κούραση?????? Ξερετε εσείς περιπτώσεις που θεραπευτηκαν?
09-11-2010, 14:29 #19
Bεβαιως κ θεραπευτηκαν.Μη πανικοβαλεσαι.
14-11-2010, 21:09 #20
Λοιπόν.....μετά από απειρες μέρες που εχω χάσει τον έλεγχο....βρέθηκα σε πανικό...και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ψυχολογο. Το έχω ξανακάνει....την πρώτη φορά βοηθήθηκα κάπως...απο εκεί και πέρα ετυχα σε διάφορους άσχετους...τώρα βρηκα μια ψυχολογο που ειδικεύετε στις διατροφικές διαταραχές...λέω να δοκομάσω...θα την πάρω αυριο το πρωι τηλ....θα δείξει...αντε να δουμε...είναι το οικονομικο, είναι και η απόσταση γιατι αυτή είναι σε άλλη πόλη...αλλα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...θα πάρω τηλ και ο,τι γίνει....Έχει αλλος εδω μέσα εμπειρία με ψυχολογους-ψυχιάτρους???
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή