ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 91
    Senior Member

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκέφτηκα να κανουμε εα ημερολογιο λιπομερησης όπως ειναι το βαρος, τι θα λέγατε??
    Ας αρχίσω

4/11-----51,2%

Senior Member
    παρα πολυ ωραια ιδεα!
    καιρος να δω μηπως βρω πως κανει λιπομετρηση η ζυγαρια μου
    γιατι διαιτολογο δε παω πια...

Senior Member
    εκανα κι εγω λιπομετρηση με τη ζυγαρια μου το σαββατο
    6-11-10: 40,9 %

Senior Member
    κορίτσια τι μάρκα ζυγαριά χρησιμοποιήτε που κάνει και λιπομετρηση?

Senior Member
    η δικη μου ειναι omron

Senior Member
    ρε παιδια, ειναι αξιοπιστη η λιπομετρηση της ζυγαριας?

Senior Member
    δλδ πως ξερει η ζυγαρια ποσο απ το βαρος σου ειναι οστα, ποσο μυες, ποσο νερο κ ποσο λιπος?

(μηπως ξερει κ τα νουμερα του τζοκερ οεο? )

Senior Member
    Originally posted by smart
    Οι ζυγαριες λειτουργουν με βιοαγωγιμοτητα..ποσο γρηγορα δηλαδη ταξιδευει το ρευμα στο σωμα σου και μετα χρησιμοποιώντας καποιες εξισωσεις σου βγαζουν ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ αποτελεσματα.Οταν ανεβαινεις στη ζυγαρια το κυκλωμα που δημιουργειται ειναι αριστερο ποδι-δεξι ποδι..Παραλειπεται ολος ο κορμος..Ειναι λοιπον λογικο να βγαινουν πολυ μεγαλυτερες εκτιμησεις μιας και οι γυναικες εχουν περισσοτερο αποθηκευμενο λιπος στην περιοχη της περιφερειας..Για μενα οι ζυγαριες που κανουν λιπομετρηση ειναι αναξιοπιστες. Αν δειτε κανονικους λιπομετρητες εχουν ενα πρωτοκολο ναααααα με το συμπαθειο που πρεπει να τηρηθει για να ειναι ΚΑΠΩΣ πιο αξιοπιστα τα αποτελεσματα

Senior Member
    χαχαχαχα σμαρτ!!!!

Senior Member
    Σπεις ακομα περιμενω μια απαντιση στο γιου2γιου!

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Originally posted by smart
    Οι ζυγαριες λειτουργουν με βιοαγωγιμοτητα..ποσο γρηγορα δηλαδη ταξιδευει το ρευμα στο σωμα σου και μετα χρησιμοποιώντας καποιες εξισωσεις σου βγαζουν ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ αποτελεσματα.Οταν ανεβαινεις στη ζυγαρια το κυκλωμα που δημιουργειται ειναι αριστερο ποδι-δεξι ποδι..Παραλειπεται ολος ο κορμος..Ειναι λοιπον λογικο να βγαινουν πολυ μεγαλυτερες εκτιμησεις μιας και οι γυναικες εχουν περισσοτερο αποθηκευμενο λιπος στην περιοχη της περιφερειας..Για μενα οι ζυγαριες που κανουν λιπομετρηση ειναι αναξιοπιστες. Αν δειτε κανονικους λιπομετρητες εχουν ενα πρωτοκολο ναααααα με το συμπαθειο που πρεπει να τηρηθει για να ειναι ΚΑΠΩΣ πιο αξιοπιστα τα αποτελεσματα
    και επιπλεον-δεν ξερω αν αυτa ειναι μερος του πρωτοκολλου που αναφερεις- πρεπει νa μην εχεις πιει καφε, τσαγια, νερα,αναψυκτικα, να μην εχεις φαει, να εχεις παει τουαλετα συγκεκριμενη ωρα πριν , κτλ-αν δεν απατωμαι (γι αυτο αλλωστε δεν εχω κανει ποτε λιπομετρηση η ανοργανωτη :P), εμεις τι κανουμε με ολα αυτα?

(αμα ειναι να δειχνει ποσοστο λιπους αναλογα με το λιπος εποδια περιφερεια, τοτε να το κανω κ εγω :smug: !!
    ας εξυπηρετησει επιτελους και σε κατι το σωμα μηλο:smug b: )

Senior Member
    Αυτο ακριβως εννοω με το πρωτοκολλο...τροφη-υγρα-φαρμακα-μερα του κυκλου-αλκοολ-ασκηση και πολλα αλλα

Senior Member
    α, spaceride, μιας και φαινεται να ξερεις απο αυτα, το visceral fat που δινει εμενα, τι ειναι? το κοιλιακο λιπος στα οργανα? 18% εχω....... τραγικο μου ακουγεται, αλλα με τοσα παρε-χασε ποσο να ηταν...

και επισης, ναι το εχω σκεφτει κι εγω οτι δε θα ειναι και πολυ ακριβες το αποτελεσμα. αλλα αν δινουν μια εκτιμηση, γιατι γραφουν στις προδιαγραφες οτι το σφαλμα μετρησης ειναι 0,1% ? οεο? επιτρεπεται αυτο, αλλο να δηλωνουν και αλλο να δινουν?
    οργανα μετρησης ειναι, κανονικα θα επρεπε να εχουν διακριβωθει για τα αποτελεσματα που δινουν.

Senior Member
    ισως να εννοουν με την προϋποθεση να τηρουμε το πρωτοκολλο...

Senior Member
    Originally posted by doreta
    α, spaceride, μιας και φαινεται να ξερεις απο αυτα, το visceral fat που δινει εμενα, τι ειναι? το κοιλιακο λιπος στα οργανα? 18% εχω....... τραγικο μου ακουγεται, αλλα με τοσα παρε-χασε ποσο να ηταν...

και επισης, ναι το εχω σκεφτει κι εγω οτι δε θα ειναι και πολυ ακριβες το αποτελεσμα. αλλα αν δινουν μια εκτιμηση, γιατι γραφουν στις προδιαγραφες οτι το σφαλμα μετρησης ειναι 0,1% ? οεο? επιτρεπεται αυτο, αλλο να δηλωνουν και αλλο να δινουν?
    οργανα μετρησης ειναι, κανονικα θα επρεπε να εχουν διακριβωθει για τα αποτελεσματα που δινουν.
    Visceral fat or abdominal fat[6] also known as organ fat or intra-abdominal fat, is located inside the abdominal cavity, packed in between organs (stomach, liver, intestines, kidneys, etc.). Visceral fat is different than subcutaneous fat underneath the skin, and intramuscular fat interspersed in skeletal muscles.
    Ειναι αυτο ακριβως που λες.. Ο βαθμος στον οποιο εχει διηθησει το λιπος στα οργανα.. Δεν ειναι απαραιτητα μονο σε υπερβαρους-παχυσαρκους ανθρωπους αλλα εχει μεγαλυτερα ποσοστα εμφανισης.. Οσο για το τι αναγραφεται παμε σε αλλη κουβεντα..Περι ισχυρισμων γυρω απο τα προιοντα που υπαρχει τεραστιο νομοθετικο κενο

Page 1 of 7 123 ... LastLast