Results 16 to 19 of 19
Thread: eimai sovara??
-
22-11-2010, 08:01 #16
Ναι αλλα απο τις 12 του μηνα που μπηκες ο μηνας εχει 9!
Ρωτησες αν εισαι σοβαρα.Δεν βρεθηκε καποιος φυσικα να σου πει οχι τι λες μια χαρα ο.κ.εισαι συνεχισε.Το ερωτημα σου λοιπον απαντηθηκε.ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;
- 22-11-2010, 08:18 #17
esu ti les na kanw? an ithela epikritiko ufos,to katafernw mia xara k moni moy...auto me eftase sto simeio pou vriskomai...telospantwn
kalimera sas!
22-11-2010, 09:46 #18
Originally posted by μαρακι
bouliana auto me tin periodo to akouw prwth fora......exw kathusterisi 2 mines twra k dn eimai egkuos...auto ftaiei diladi? :S
oso gia tis kaoures k ti diarki peina,ta exw idi...k mia fora p meina 3-4 meres xwris voulimiko,evala amesws 2 kila,gegonos p me ekane na ksanakulisw...
eimai etsi apo to kalokairi...bgainame me tin parea m sunexws eksw g fagito,k i suneidisi m dn antexe to gegonos oti dn mporw na antistathw,k vrika autin tin 'proswrini' lush,p egine kathimerinotita pia..
http://www.cci.health.wa.gov.au/reso...cfm?Info_ID=48
όπως κ ψάξε να βρεις το θέμα στο φόρουμ που λέγεται "οι συνέπειες της βουλιμίας κ αν τις γνωρίζουμε", γενικά ψάξε στο φόρουμ κ θα βρεις πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι έχεις οτι τα πράματα είναι δύσκολα κ δεν μπορείς να το ξεπεράσεις μόνη σου αλλά χρειάζεσαι την βοήθεια ειδικών κ ανθρώπων που αγαπάς.
τον πρώτο καιρό όταν ξεπερνάμε κάτι είναι πολύ δύσκολο κ βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά προβλήματα αλλά αυτό ακριβώς δείχνει οτι είμαστε σε καλό δρόμο απλά το σώμα μας κ το μυαλό μας έχει τόσο συνηθήσει που δεν μας αφήνει να το αφήσουμε.προσπάθησε προσπάθησε.
μην παρεξηγείς που μερικοί είναι απότομοι μαζί σου.το κάνουν για να σε ταρακουνήσουν.σημασία έχει η ανταπόκριση είναι αρκετή για αρχή γιατί φαντάζομαι οτι το ζεις μόνη σου όλο αυτό.δεν μου είπες πόσο χρονών είσαι?
22-11-2010, 15:41 #19
18 χρονών είμαι....
ευχαριστώ για την υποστήριξη..μακάρι να μου έδινε αρκετή δύναμη.. πρέπει να ψάξω αρκετά βαθειά μέσα μου για να τη βρω όμως...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια