reductil
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: reductil

Junior Member

reductil

Καλημέρα σας
    Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να προμηθευτώ τα reductil τώρα που τα αποσύρανε γμτ... please αν γνωρίζει κάποιος κάτι..........γιατί τα έπαιρνα συστηματικά, και κάνανε δουλειά..

Senior Member
    το οτι το αποσυρανε προφανως επειδη ειχε καποις συνεπειες στην υγεια δε σε προβληματιζει?
    και αφου το αποσυρανε , τι εννοεις που μπορεις να το προμηθευτεις?
    δλδ αν βγει καποιος κ σου πει οτι μπορεις να το παραγγειλεις μεσω ιντερνετ κ ειτε πληρωσεις απλη ζαχαριτσα , ειτα κατι που μπορει να προκαλεσει οτιδηποτε στην υγεια σου δε σε προβληματιζει?

Senior Member
    Στη μαυρη αγορα στην τριπλασια τιμη.Βρε παιδι μας δουλευεις;Για να τα αποσυρει η εταιρεια η ιδια που το μονο που δεν θελει ειναι να χανει λεφτα δεν καταλαβαινεις ποσο βλαπτουν;Εν αναγκη παρε τα Αlias κυκλοφορησαν πριν 2,3 μηνες νομιζω.

Senior Member
    Έλα,πάμε μαζί : Είμαι η mama κι είμαι εντάξει!

Θυμάμαι που τα έπαιρνες καιρό και δεν είχες ιδιαίτερες παρενέργειες,έλεγες,
    αλλά για να τα αποσύρουν,τα πράγματα είναι σοβαρά!Πρέπει να βρεις άλλη λύση,φιλενάδα!
    ʼντε και βρήκες κανά κουτί ακόμη στη ζούλα...Μετά τι;Να συντονιζόμαστε σε άλλες λύσεις καλύτερα...
    Ξέρω,σου τη σπάμε πολύ τώρα και ίσως μετανιώνεις καν που μίλησες,αλλά δε θα μπορούσαμε να σου πούμε κάτι άλλο.