1ος βαθμός παχυσαρκίας Οοοοps!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

1ος βαθμός παχυσαρκίας Οοοοps!!!

Χαιρετώ όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα και από εδώ.
    Νέο μέλος και θέλω να συστηθώ και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου.
    Με λένε Μαρίνα, είμαι 35 χρονών, 1.53 ύψος και φέτος 63 κιλά, για πρώτη φορά στην ζωή μου.
    1ος βαθμός παχυσαρκίας, όπως λένε οι δείκτες...

Μέχρι τα 28 μου ήμουν 48κιλά, έπειτα από μια γερή στεναχώρια, κλεισούρα και κακή διατροφή, έφτασα τα 57κιλά, τα οποία σε διάστημα 5 μηνών μείωσα σε 50κιλά στα 29 μου χρόνια.

Από τα 29 μου μέχρι τα 34 μου ανεβοκατέβαινα 55-53κιλά, αλλά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση ξέφυγε και αντί να σταθεροποιηθώ στα 53κιλά ανέβηκα 10κιλά σε ένα χρόνο! Αυτό που άλλαξε τον τελευταίο χρόνο, είναι ότι μετακινούμαι με αυτοκίνητο, η καθημερινότητα μου είναι κυρίως καθιστική (εργασία), και το περπάτημα που με έσωνε παλιότερα έχει περιοριστεί σε 30' λεπτά ημερησίως το πολύ. Διατροφή λίγο-πολύ, τα ίδια.

Δεν το πιστεύω ότι έχει μειωθεί η ενεργητικότητα μου τόσο πολύ, ότι χωράω σε 2 μόνο παντελόνια από όλη την γκαρνταρόμπα μου (βλέπε κοιλιά)...Έχω σοκαριστεί και δεδομένου του ότι μια ζωή θυμάμαι την μητέρα μου υπερ-παχύσαρκη (ο πατέρας μου ευτυχώς όχι) φοβάμαι μην καταλήξω σαν εκείνη.

Πήρα απόφαση λοιπόν, κομμένα τα αναψυκτικά, τέλος στα μεζεδάκια και τα ουζάκια (είμαι καλοπερασάκιας τρομάρα μου), αύξηση σταδιακά του χρόνου περπατήματος και βλέψεις για χρήση ποδηλάτου αργότερα.

Στόχος μου, τον επόμενο Σεπτέμβρη να έχω σταθεροποιηθεί στα 48-50 κιλά.
    Χαίρομαι που σας βρήκα

Θα την "παλεύουμε" παρέα

Senior Member
    Originally posted by kounelaki
    Χαιρετώ όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα και από εδώ.
    Νέο μέλος και θέλω να συστηθώ και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου.
    Με λένε Μαρίνα, είμαι 35 χρονών, 1.53 ύψος και φέτος 63 κιλά, για πρώτη φορά στην ζωή μου.
    1ος βαθμός παχυσαρκίας, όπως λένε οι δείκτες...

Μέχρι τα 28 μου ήμουν 48κιλά, έπειτα από μια γερή στεναχώρια, κλεισούρα και κακή διατροφή, έφτασα τα 57κιλά, τα οποία σε διάστημα 5 μηνών μείωσα σε 50κιλά στα 29 μου χρόνια.

Από τα 29 μου μέχρι τα 34 μου ανεβοκατέβαινα 55-53κιλά, αλλά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση ξέφυγε και αντί να σταθεροποιηθώ στα 53κιλά ανέβηκα 10κιλά σε ένα χρόνο! Αυτό που άλλαξε τον τελευταίο χρόνο, είναι ότι μετακινούμαι με αυτοκίνητο, η καθημερινότητα μου είναι κυρίως καθιστική (εργασία), και το περπάτημα που με έσωνε παλιότερα έχει περιοριστεί σε 30' λεπτά ημερησίως το πολύ. Διατροφή λίγο-πολύ, τα ίδια.

Δεν το πιστεύω ότι έχει μειωθεί η ενεργητικότητα μου τόσο πολύ, ότι χωράω σε 2 μόνο παντελόνια από όλη την γκαρνταρόμπα μου (βλέπε κοιλιά)...Έχω σοκαριστεί και δεδομένου του ότι μια ζωή θυμάμαι την μητέρα μου υπερ-παχύσαρκη (ο πατέρας μου ευτυχώς όχι) φοβάμαι μην καταλήξω σαν εκείνη.

Πήρα απόφαση λοιπόν, κομμένα τα αναψυκτικά, τέλος στα μεζεδάκια και τα ουζάκια (είμαι καλοπερασάκιας τρομάρα μου), αύξηση σταδιακά του χρόνου περπατήματος και βλέψεις για χρήση ποδηλάτου αργότερα.

Στόχος μου, τον επόμενο Σεπτέμβρη να έχω σταθεροποιηθεί στα 48-50 κιλά.
    Χαίρομαι που σας βρήκα

Θα την "παλεύουμε" παρέα

επιτέλους και κάποια στο ύψος μου!!!!! :P
    καλως ήρθες kounelaki :spin:
    μη μου αγχώνεσαι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!!!! :thumbup:

Senior Member
    καλωσηρθες κουνελακι! καλη επιτυχια και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!:thumbup:

Senior Member
    @click: Ευχαριστώ για την στήριξη Καλή δύναμη και στην δική σου προσπάθεια!

@Marry Poppins: Χμμ, αγχώνομαι λίγο, αλλά έτσι λέω και εγώ, μαζί θα τα καταφέρουμε!
    Το καλό με εμάς τις μικροσκοπικές είναι ότι όταν φεύγουν τα πρώτα περιττά κιλά, φαίνεται ΑΜΕΣΩΣ η διαφορά

Φιλιά, καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

Senior Member
    ναι όντως!!!
    χρειάζεται υπομονή και επιμονή!!!! να μας ενημερωνεις για την προοδο σου...

Senior Member
    κουνελακι καλως ηρθες και καλη συνεχεια!!

εγω παλι γιατι νομιζω οτι εχει να κανει με την ηλικια ολο αυτο???(ελπιζω να μην παρεξηγηθω,οκ???)
    στα 20-25 αν ετρωγα οπως τωρα θα ειχα χασει τα κιλα σε 2 εβδομαδες τωρα θελω τον τριπλασιο χρονο και βαλε...και ειμαι 29...προσεχω οσο δεν παει και τα κιλα δεν φευγουν(οχι μονο τωρα που θελω 2 κιλα να χασω αλλα προσπαθω πολυυυυυ καιρο τωρα που ειχα πατησει το 55αρι),μην πω αν τολμησω να γουρουνιασω...1-2 κιλα για την πλακα που παλι κανω 1-2 εβδομαδες να τα επαναφερω...

επισης το σωμα μου δεν ειναι το ιδιο με οταν ημουν 25 ή 26 50 κιλα:flaming:

αλλα με καλη θεληση και προσπαθεια και γυμναστικουλα(μπραβο σου γι αυτο) ολα γινονται!!θα τα καταφερεις!!!

Senior Member
    καλωσηρθες!
    θαθελα κ γω να ειμαι μικροσκοπικη που να φαινεται αμεσως η απωλεια βαρους οπως λες,
    κ οχι ογκωδης κ νταρντανα!
    απτην αλλη στα κιλα που ειμαι αν ημουν μικροσκοπικη θαμουν μεγαλυτερη σε φαρδος παρα σε υψος
    αυτα για να χαμογελασουμε λιγακι,
    καλη αρχη κ επιτυχια,
    ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα σου πανε,
    κ μονο που εχιες επιγνωση του ιστορικου σου εχεις καλα δειγματα!

Senior Member
    @Marry Poppins: από υπομονή και πείσμα άλλο τίποτα, έχω μπόλικο και από τα δύο
    Και φυσικά και θα αλληλοενημερωνόμαστε!

@absolute: έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για την ηλικία, το έχω σκεφτεί και εγώ.
    Αλλά απλά το κάνει λιγάααακι πιο δύσκολο, το όλο θέμα.
    Αν κόψω την πολύ μασαμπούκα και αυξήσω την δραστηριότητα μου, που θα πάει...
    Δεν είμαστε 20 αλλά δεν είμαστε και 80 χρονών Ευχαριστώ για την θετική ενέργεια!

@koralaki: χαχαχα :smilegrin: έτσι θέλω να πιστεύω koralaki μου, για τις μικροσκοπικές.
    Δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Ευχαριστώ για το χαμογελάκι και τις ευχές.

Καλή επιτυχία σε όλες μας και όλο το φόρουμ.

Μάκια για τώρα, πάω να δουλέψω και λιγάκι :saint:

Senior Member
    Το πρώτο κιλάκι έφυγε, παρόλη την χθεσινή γουρουνιά
    :yes:

Senior Member
    Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!
    Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 60-61 κιλά (αν και αδιάθετη).
    Πάμε για τα υπόλοιπα

Senior Member
    μπραβοοοο! παρα πολυ καλα!!:thumbup:
    keep walking

Senior Member
    Ευχαριστώωωωωωωωωω :tumble:
    Keep walking you too... :smirk:

Senior Member
    Σήμερα μου έκαναν κοπλιμέντο στο γραφείο ότι έχω αδυνατίσει πολύ (μόνο 3 κιλά έχω χάσει αλλά φαίνεται έχω χάσει αρκετούς πόντους :wow: ) και χάρηκα.
    Ένιωσα πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου!
    Χωράω πλέον και σε 3ο παντελόνι

Senior Member
    και παρα πολυ καλα εκανες!!!:thumbup:
    μπραβο κουνελι!

Senior Member
    Ευχαριστώ click μου για την υποστήριξη και το post σου!
    Πάω για τα 57 σφαίρα :wink1:

Page 1 of 2 12 LastLast