Τί έφαγα σήμερα! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Senior Member
    Originally posted by victoria19
    Κομπλεξικες... Συνεχιστε να κρυβεστε κατω απο την ανωνυμια και τα στρωματα του λιπους σας. Με ποιο δικαιωμα με δυσφημειτε και αφηνετε υπονοουμενα για μενα? Ελεος πια. Εχετε ξεφυγει λογω την εμπαθειας σας. Οποιον δεν συμφωνει μαζι σας, ετσι τον εκδικειστε? Αξιολυπητες.

Και αν εχει κανεις αμφιβολια για τον αν ειμαι κοπελα, μπορω να του δωσω το msn μου για να του δειξω φωτογραφιες απο εκει. Να δουμε αν εσεις θα τολμουσατε να δειξετε φωτογραφιες.
    Βικτώρια, δώσε μου εμένα το msn σου να μου δείξει εμένα φωτογραφείες σου. Επίσεις ακόμα περιμένω να μου πεις το ύψος σου.
    Μην προσβάλεις όμως σε παρακαλώ για το λύπος μας. Είναι και χρήσιμο ξέρεις
    1) τον χειμώνα δεν κρυώνουμε (σαν τις φώκιες)
    2) αν συμβεί οτιδήποτε σαν πόλεμος, ή μείνουμε χωρίς λεφτά και επομένως χωρίς φαή, δεν θα πεθάνουμε, έχουμε να τρώμε από πάνω μας
    3) Το λύπος μας χρησιμεύει και σας μαξιλάρι για τον καλό μας
    4) και να σκοντάψουμε, θα πέφτουμε πάντα στα μαλακά!!!!

Senior Member
    ...

Senior Member
    Ελένη μου δεν είπα κάτι που δεν υσχίει σχετικά με το λίπος:):):)

Senior Member
    Λοιπόν σήμερα μέχρι στιγμής.
    Πρωι>ένα μπολ γάλα με δημητριακά
    Μεσημέρι>2 ποτ. κρασί, μια μπολονέζ απο γκουντις
    Απόγευμα>μια μπανάνα, ένα ρυζόγαλο, 3 μπισκότα μεγάλα σοκολάτας(απο φούρνο-πάλι καλά να λέμε που πήρα 3 μόνο)
    Βράδυ>έχει γιορτή έξω με μεζέδες και άφθονο κρασί..
    και μετά λέω οτι φταίει ο μεταβολισμός μου που τον χάλασα..................................

Junior Member
    Καλημέρα κορίτσια.. είναι η πρώτη φορά που γράφω οπότε θα ξεκινήσω από προχθές για να καταλάβετε περίπου την κατάσταση μου..Προχθες λοιπον έφαγα το πρωί ένα ΚΟΥΤΙ κορν φλέικς με σοκολάτα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαζί με μπόλικο γάλα,κάτι που είχε περίπου 1600 θερμίδες. Δε σταμάτησα όμως εκεί και συνέχισα με 2 μήλα, 1 μίλκο, και ένα καλαμάκι χοιρινό με πατάτες τηγανιτές. Σύνολο περίπου 2400 θερμίδες.Μετά τρελάθηκα στη γυμναστική μέχρι να λιποθυμήσω. Χθες για να το ισορροπήσω κάπως, έφαγα 1 μπαγκέτα ολικής άλεσης με γαλοπούλα τυρί και λαιτ σος, 1 χυμό πορτοκάλι, 1 μήλο και΄1 ακτινίδιο. Σήμερα είμαι 800γρ πιο βαριά από ότι προχθες και συνεχίζω να προσπαθώ να τρώω ελαφριά για να καλύψω αρχικά το επεισόδιο της προχθεσινής μέρας και έπειτα να συνεχίσω να προσπαθώ να χάνω αυτά τα 3-4 γελοία κιλά που καθορίζουν τη ζωή μου. Ευχαριστώ και καλη δύναμη σε όλους.

Senior Member
    καλημέρα κ σε σένα. πόσα κιλά είσαι κ με τι ύψος?είσαι παχύσαρκη?ή απλά ανησυχείς με το τρόπο που τρέφεσαι?μια πολύ μια λίγο.μήπως τρως πολύ όταν στερήσαι κ πολύ?

Member
    Λοιπόνννννννν καλήμερα και από εμένα!!!
    Σήμερα έχω πιει έναν καπουτσίνο γλυκό και ένα κουλούρι θεσσαλονικής.
    Αργότερα φασολάκια στον ατμό και λίγο τυρί μίλνερ.

Junior Member
    bouliana μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. οχι δεν ειμαι παχύσαρκη, απλως μισώ το σώμα μου και εξαρτώμαι κυριολεκτικά από το αν θα είμαι 3 κιλά πάνω η 3 κιλα κάτω. Έχω ύψος 1.63 και το βάρος μου σήμερα το πρωί ήταν 56.8 κιλά. Έχω περάσει περιόδους με ατέλειωτους εμμετούς, εξαντλητικές δίαιτες και φυσικά περιόδους εξαναγκαστικής υπερφαγίας και ατέλειωτων τύψεων..ανησυχώ γιατί πάνε 5 χρόνια τώρα και πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη. Μου καταναλώνει ατέλειωτο χρόνο και χρήματα αυτή η προσπάθεια.. φανταζομαι για να γράφετε εδώ θα έχετε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις..

Senior Member
    ναι όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο απλά προσπαθώ να καταλάβω έτσι εμπειρικά σε πια κατηγορία ανήκεις.όχι οτι θα βγάλω κανα σοφό πόρισμα.δηλαδή αν είσαι απλά βουλιμική η βουλιμική με ανορεξική μαζί η παχύσαρκη κ βουλιμική,η σκέτο παχύσαρκη,ή υπερφαγική κανονική η υπερφαγική παχύσαρκη ,γενικά έχω μπερδευτεί κεγώ με αυτά.απλά μια γενική εικόνα μας βοηθάει να καταλάβουμε που παίζεις πάνω κάτω για να δίνουμε κ τις ανάλογες γνώμες. έχεις περάσει ποτέ από ανορεξία?πάντως τα κιλά σου είναι ιδανικά. έχεις απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό?ίσως έναν διατροφολόγο που θα σου κάνει τις απαιρέτητες μετρήσεις κ θα σου δώσει την κατάλληλη διατροφή για να μην πεινάς και ταυτόχρονα για να διορθώσεις κ τον μεταβολισμό σου.΄ψάξε σε αυτό το σαιτ θα βρεις πολλές ιδέες. εμένα με βοήθησαν αρκετά βιβλία αυτοβοήθειας. με τα πολλά κατάλαβα οτι με τους εμετούς ούτε κιλά χάνω ενώ αντίθετα πέρα από τα προβλήματα που μου δημιουργώ στη υγεία μου (σωματική κ ψυχική) καταστρέφω κ τον μεταβολισμό μου. κ επίσης για να μπορέσεις για αρχή να κόψεις τους εμετούς πρέπει να καταλάβεις οτι δν μπορείς ταυτόχρονα να ΄κάνεις κ δίαιτα κ να αποδεχτείς οτι το πολύ να πάρεις κ κανα 2 κιλά. που στη πορεία θα τα χάσεις. πίστεψε με θα είσαι καλύτερα.εγώ τόσο πολλά χρόνια με εμετούς κατάφερα να βάλω πιο πολλά κιλά απο εκεί που άρχισα(παρόλο που στην αρχή έχανα) κ τώρα θα μουνα ευχαριστημένη να γύριζα στα τότε κιλά,που τότε τα θεωρούσα υπερβολικά.κ ήμουν όσο εσύ 56-57 με ΄το ίδιο ύψος.τώρα είμαι 66 κιλά κ έχω καταστρέψει τόσο το μεταβολισμό μου που δυσκολεύομαι να τα χάσω. αλλά πιστεύω πάλι οτι αν δν έκοβα τους εμετούς εδώ κ λίγο καιρό τώρα θα ήμουν 70 κ βάλε.

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι για το ενδιαφέρον :) Δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ σε ποια κατηγορία ανήκω, θα ελεγα βουλιμική σκέτο.Εμμετούς έκανα για ένα διάστημα 2 χρόνων το λιγότερο 2 φορές τη βδομάδα και το περισσότερο 2 φορές τη μέρα, και ήμουν από 55 ως 58 κιλά. Τον επόμενο χρόνο έτρωγα πάρα πολύ λίγο (και συνήθως ήταν πχ μεσημέρι μια σοκολάτα και βράδυ άλλη μία, η μια κρέπα, τέτοια πράγματα), έχασα λίγο βάρος αλλά καταστράφηκε ο μεταβολισμός μου, είχα αδυναμίες.. Τον επόμενο χρόνο, δηλαδή πέρσυ, μου γύρισε ανάποδα και έκανα πάρα πολλά υπερφαγικά, κρατιόμουν όμως να μην κάνω εμμετους γιατί είχα φτάσει να κάνω ακρως αηδιαστικά πράγματα για να τα βγάζω πλέον και πήρα 10 κιλά. Τώρα για ένα διάστημα προσπάθησα και έχασα 4 αργά και σταθερά, χωρίς εμμετούς και υπερβολές, όμως ακόμα με βασανίζει καθημερινά και φριχτά η σκέψη πως πρέπει να χάσω βάρος και να πάω σε αυτά που ήμουν.. Ακόμα κάνω υπερβολές, σπανιότερα μεν, αλλά αντί για εμμετούς τα "αντιμετωπίζω" με ατέλειωτες ώρες γυμναστικής..ατελείωτες όμως. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.. Δεν έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο, δε θεωρούσα πως έχω και κάτι βασικά, μέχρι που συνειδητοποίησα πως τα τελευταία 5 χρόνια κοιμάμαι και ξυπνάω με τι σκέψη του τι έφαγα, τι θα φάω, αν πήρα η αν έχασα, παίρνω αδυνατιστικά χάπια κρέμες ότι υπάρχει, κανονίζω το πρόγραμμά μου ανάλογα με αυτό,τρώω χωρίς να το θέλω μέχρι να σκάσω και μετά θέλω να πεθάνω...και αναρωτιέμαι, ΓΙΑΤΙ?!

Senior Member
    Τον τελευταιο καιρο κανω υπερφαγικα επεισοδια. (Ωραια... θα αρχισουν καποιες παλι τα σχολια με τις πρασοπιτες και το σιροπι σιδηρου). Τα θεωρω υπερφαγικα επεισοδια γιατι τρωω αρκετα (για τα δικα μου δεδομενα) και χωρις να εχω τον ελεγχο. Μασαω και καταπινω γρηγορα, χωρις να ευχαριστηθω την γευση, τρωω χωρις να μπορω να σταματησω και μερικες φορες αν δω την ζυγαρια να δειχνει 1 κιλο παραπανω απο τα κιλα που ημουν το πρωι, φροντιζω να αποβαλλω το φαγητο. Επισης αρχισα να παιρνω καθαρτικα καθε 3-4 μερες. Το στομαχι μου εχει μεγαλωσει (κριμα και το ειχα συρρικνωσει) και πλεον πειναω καθε 5-6 ωρες. Τεσπα... αποφασισα να αρχισω να γραφω εδω γιατι ισως η καταγραφη με βοηθησει και ισως σταματησω τα υπερφαγικα επεισοδια. Αν δεν σας αρεσουν οσα λες, αγνοειστε με και μην με ειρωνευτειτε.

Απο αυριο λοιπον... θα γραφω εδω τι εφαγα.

Senior Member
    Τον τελευταιο καιρο κανω υπερφαγικα επεισοδια. (Ωραια... θα αρχισουν καποιες παλι τα σχολια με τις πρασοπιτες και το σιροπι σιδηρου). Τα θεωρω υπερφαγικα επεισοδια γιατι τρωω αρκετα (για τα δικα μου δεδομενα) και χωρις να εχω τον ελεγχο. Μασαω και καταπινω γρηγορα, χωρις να ευχαριστηθω την γευση, τρωω χωρις να μπορω να σταματησω και μερικες φορες αν δω την ζυγαρια να δειχνει 1 κιλο παραπανω απο τα κιλα που ημουν το πρωι, φροντιζω να αποβαλλω το φαγητο. Επισης αρχισα να παιρνω καθαρτικα καθε 3-4 μερες. Το στομαχι μου εχει μεγαλωσει (κριμα και το ειχα συρρικνωσει) και πλεον πειναω καθε 5-6 ωρες. Τεσπα... αποφασισα να αρχισω να γραφω εδω γιατι ισως η καταγραφη με βοηθησει και ισως σταματησω τα υπερφαγικα επεισοδια. Αν δεν σας αρεσουν οσα λες, αγνοειστε με και μην με ειρωνευτειτε.

Προτου αρχισεις να γραφεις αυτα που τρως,θα μπορουσες να συνδιασεις τις υπερφαγιες που λες οτι εκανες με κατι στρεσσογονο που συνεβει στη ζωη σου προσφατα;

Senior Member

Καλημέρα Βικτωρια.
    Λοιπον,τωρα εχεις ενα δμζ 19,23, στα ορια δλδ του ελλειποβαρους με κανονικου.Ο στοχος σου ειναι περιπου στο 18,2 νομιζω.
    Το ξερεις οτι ειναι πολυ λιγο.Βεβαια ειναι δικαιωμα σου να εισαι οσα κιλα θελεις.Επειδη κι εγω εχω πολυ χαμηλο δμσ σε νιωθω απολυτα.
    Το θεμα ειναι το εξης.Τοσο χαμηλο βαρος εχουν δυο κατηγοριες γυναικων.Αυτες οι ελαχιστες που τρωνε ο,τι θελουν και ειναι κοκαλα και καποιες κυριως μοντελα οι οποιες ειτε λιμοκτονουν ειτε κανουν εμετους.
    Η υπερφαγια ειναι σημαδι στερησης,ο οργανισμος σου αντιδρα και αποζητα υδατανθρακες σαν τρελος...
    Η μονη λυση για να διατηρηθεις ειναι να τρως κανονικα και να γυμναζεσαι πολυ.Οσο κανεις μονο διαιτα ουτε να διατηρηθεις σε αυτα τα κιλα θα καταφερεις , θα βαζεις σε κινδυνο την υγεια σου και θα καταστρεψεις το μεταβολισμο σου.
    Αφου ειναι τοσο σημαντικο για σενα να εισαι πολυ αδυνατη,ξεκινα να ενδιαφερεσαι οχι για το ποσο τρως αλλα για το τι καις.Θεωρω οτι τα ξερεις ομως αυτα,καιρος ειναι να τα κανεις.

Senior Member
    σήμερα.....
    3 ποτήρια κρασί, 2 μπολ μεγάλα χαλβά σιμιγδαλένιο(handmade), 20 κριτσίνια ολικής...και έπεται συνέχεια...έχω φτάσει 54 κιλά -δν ήμουν ποτέ- και δν μπορώ να μαζευτώ..

Senior Member
    + μια μπριζόλα μοσχαρίσια και ενα κότατζ με λάδι.τραγική κατάσταση.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast