Results 211 to 225 of 474
Thread: Μαγειρικές...αλχημείες
-
30-01-2011, 17:25 #211
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
ρε δε σας αρεσε καθολου η ιδεα πατατοπιτσας? εγω την ειδα και αληθορισα
ειμαι και πατατομανιακ βεβαια...
- 30-01-2011, 18:13 #212
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
καλέ φυσικά και μας άρεσε. Κάποια στιγμή μάλιστα θα τη δοκιμάσω. Είχα φάει πριν χρόνια την σούπερ τελεια πατατόπιτα σε σπίτι και προσπαθούσα να βρω αντίστοιχη συνταγή αλλά καμιά δεν είχε αντίστοιχη γεύση. Για να δω αν η δική σου είναι αυτό που ψάχνω
30-01-2011, 18:16 #213
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
αν ηταν πιτσα αυτο που ειχες δοκιμασει, μπορει να σου αρεσει
αν ηταν πιτα, καμμια σχεση.
νομιζω στην πατατοπιτα βαζουν ανιθο πατατα γεμιση και απεξω σφολιατα?
30-01-2011, 18:31 #214
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
οχι δεν είχε σφολιάτα από οτι θυμάμαι. Είναι και χρόνια απλά μου άρεσε τρελά ο συνδυασμός των τυριών με την πατάτα και τα μυρωδικά. Έλιωνε στο στόμα σου βρε παιδί μου.
Δε με χαλάει πάντως να το δοκιμάσω και ως πίτσα.
Γενικά μου αρέσει η πατάτα αρκεί να μην είναι έντονη η μυρωδιά της παπατίλας αλλά να ενώνεται με τις άλλες γεύσεις δεν ξέρω αν με πιάνεις.
30-01-2011, 18:35 #215
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
πατατα με τυρια ταιριαζει πολυ ωραια, και με λευκα και με κιτρινα!
30-01-2011, 18:38 #216
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
πατατόπιτα έκανα το λάθος να φάω πρόσφατα και δεν νομίζω να ξανακουμπήσω..Βέβαια στις πατάτες δεν είμαι καθόλου φίλος ίσως γιαυτό!Αλλά Κλικάκι σαν ζύμη με το σκορδάκι και τα αρωματικά είναι πολύ του γούστου μου, οπότε αν ποτέ την φτιάξω μπορεί να την προσαρμόσω με κατσικίσιο τυρί ελιές και λιαστές ας πούμε!Και μελιτζάνα!Και μπολικη ρίγανη!Και άλλαξα τα φώτα στη συνταγή όπως κατάλαβες!
30-01-2011, 18:41 #217
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
μπραβο! με λιαστες ντοματες θα ειναι ονειρο!
δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει θυμαρι, παντως εμενα μαρεσει παρα πολυ αντι για ριγανη
30-01-2011, 18:47 #218
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
ναι πεθαίνω για θυμάρι, σωστή!!Και δενδρολίβανο αλλά το θυμάρι είναι το τοπ!Και το κρεμμυδάκι όιταν ψηθεί-βράσει που γλυκαίνει είναι μούρλια!Τελικά τα απλά πράγματα και υλικά είναι κ τα πιο νόστιμα!
30-01-2011, 18:47 #219
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
συμφωνω απολυτα!!!
30-01-2011, 18:47 #220
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
συμφωνώ. Το θυμάρι είναι από τις τελευταίες ανακαλύψεις μου. Από τότε που το δοκιμασα στην κολοκυθόσουπα το χρησιμοποιώ πολύ συχνα και δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό.
Και η λιαστή ντομάτα είναι λατρεμένη αλλά ρε σεις είδατε πόσο πανάκριβες είναι?
30-01-2011, 18:49 #221
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
30-01-2011, 18:52 #222
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
Originally posted by click
συμφωνω απολυτα!!!
30-01-2011, 18:56 #223
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
Originally posted by click
βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
30-01-2011, 18:59 #224
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by POZ
Originally posted by click
βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
30-01-2011, 19:07 #225
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
Originally posted by click
Originally posted by POZ
Originally posted by click
βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση