Results 211 to 225 of 474
			
		Thread: Μαγειρικές...αλχημείες
- 
	30-01-2011, 18:25 #211Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 ρε δε σας αρεσε καθολου η ιδεα πατατοπιτσας? εγω την ειδα και αληθορισα 
 ειμαι και πατατομανιακ βεβαια...
 
- 30-01-2011, 19:13 #212Senior Member  
 - Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
 καλέ φυσικά και μας άρεσε. Κάποια στιγμή μάλιστα θα τη δοκιμάσω. Είχα φάει πριν χρόνια την σούπερ τελεια πατατόπιτα σε σπίτι και προσπαθούσα να βρω αντίστοιχη συνταγή αλλά καμιά δεν είχε αντίστοιχη γεύση. Για να δω αν η δική σου είναι αυτό που ψάχνω 
 30-01-2011, 19:16 #213Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 αν ηταν πιτσα αυτο που ειχες δοκιμασει, μπορει να σου αρεσει 
 
 αν ηταν πιτα, καμμια σχεση.
 
 νομιζω στην πατατοπιτα βαζουν ανιθο πατατα γεμιση και απεξω σφολιατα?
 30-01-2011, 19:31 #214Senior Member  
 - Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
 οχι δεν είχε σφολιάτα από οτι θυμάμαι. Είναι και χρόνια απλά μου άρεσε τρελά ο συνδυασμός των τυριών με την πατάτα και τα μυρωδικά. Έλιωνε στο στόμα σου βρε παιδί μου. 
 Δε με χαλάει πάντως να το δοκιμάσω και ως πίτσα.
 Γενικά μου αρέσει η πατάτα αρκεί να μην είναι έντονη η μυρωδιά της παπατίλας αλλά να ενώνεται με τις άλλες γεύσεις δεν ξέρω αν με πιάνεις.
 30-01-2011, 19:35 #215Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 πατατα με τυρια ταιριαζει πολυ ωραια, και με λευκα και με κιτρινα! 
 30-01-2011, 19:38 #216Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
 πατατόπιτα έκανα το λάθος να φάω πρόσφατα και δεν νομίζω να ξανακουμπήσω..Βέβαια στις πατάτες δεν είμαι καθόλου φίλος ίσως γιαυτό!Αλλά Κλικάκι σαν ζύμη με το σκορδάκι και τα αρωματικά είναι πολύ του γούστου μου, οπότε αν ποτέ την φτιάξω μπορεί να την προσαρμόσω με κατσικίσιο τυρί ελιές και λιαστές ας πούμε!Και μελιτζάνα!Και μπολικη ρίγανη!Και άλλαξα τα φώτα στη συνταγή όπως κατάλαβες! 
 30-01-2011, 19:41 #217Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 μπραβο! με λιαστες ντοματες θα ειναι ονειρο! 
 
 δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει θυμαρι, παντως εμενα μαρεσει παρα πολυ αντι για ριγανη
 30-01-2011, 19:47 #218Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
 ναι πεθαίνω για θυμάρι, σωστή!!Και δενδρολίβανο αλλά το θυμάρι είναι το τοπ!Και το κρεμμυδάκι όιταν ψηθεί-βράσει που γλυκαίνει είναι μούρλια!Τελικά τα απλά πράγματα και υλικά είναι κ τα πιο νόστιμα! 
 30-01-2011, 19:47 #219Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 συμφωνω απολυτα!!! 
 30-01-2011, 19:47 #220Senior Member  
 - Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
 συμφωνώ. Το θυμάρι είναι από τις τελευταίες ανακαλύψεις μου. Από τότε που το δοκιμασα στην κολοκυθόσουπα το χρησιμοποιώ πολύ συχνα και δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό. 
 Και η λιαστή ντομάτα είναι λατρεμένη αλλά ρε σεις είδατε πόσο πανάκριβες είναι?
 30-01-2011, 19:49 #221Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο. 
 ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
 αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
 30-01-2011, 19:52 #222Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
 αμ γιαυτο τα πηγαίνεις τόσο άψογα με την απώλεια γιατί έχεις κατα βάση προτίμηση στη μεσογειακή διατροφή και δεν τρελαίνεσαι πχ να φας ένα πιάτο φασολαδίτσα αλλά σου αρέσει σαν γευση!Οπότε τα υπόλοιπα έρχονται μονα τους!Originally posted by click
 συμφωνω απολυτα!!!
 30-01-2011, 19:56 #223Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
 εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!Originally posted by click
 βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
 ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
 αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
 30-01-2011, 19:59 #224Senior Member  
 - Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
 πουλανε χυμα σκετες?Originally posted by POZ
 εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!Originally posted by click
 βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
 ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
 αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
 30-01-2011, 20:07 #225Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
 όχι χύμα , σε σακουλάκι αλλά χωρις λάδι κ είναι εννοείται πιο φθηνές.Τώρα δεν έχω να σου πω μάρκα αλλά απο Βερόπουλο τις παίρνω!Οι τελευτ. που έφαγα μου τις έφερε ο αδελφός μου απο Ιταλία, 2 σακουλάρες τεράστιες κ τις έβαλα σε λάδι γιατί φοβήθηκα μη μουχλιάσουν μετά το άνοιγμα κ μου διατηρήθηκαν μια χαρά!Και βάζεις και λίγο θυμάρι αμα θες μαζί με το λάδι να πάρει το άρωμα:starhit:Originally posted by click
 πουλανε χυμα σκετες?Originally posted by POZ
 εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!Originally posted by click
 βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
 ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
 αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
 


 
 
					
					
					
						 Reply With Quote
  Reply With Quote


 
			
AI Ψυχολογος
25-10-2025, 17:31 in Με καφέ και συμπάθεια....