Μαγειρικές...αλχημείες - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 32 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 474
  1. #211
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    ρε δε σας αρεσε καθολου η ιδεα πατατοπιτσας? εγω την ειδα και αληθορισα
    ειμαι και πατατομανιακ βεβαια...

  2. #212
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    καλέ φυσικά και μας άρεσε. Κάποια στιγμή μάλιστα θα τη δοκιμάσω. Είχα φάει πριν χρόνια την σούπερ τελεια πατατόπιτα σε σπίτι και προσπαθούσα να βρω αντίστοιχη συνταγή αλλά καμιά δεν είχε αντίστοιχη γεύση. Για να δω αν η δική σου είναι αυτό που ψάχνω

  3. #213
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    αν ηταν πιτσα αυτο που ειχες δοκιμασει, μπορει να σου αρεσει

    αν ηταν πιτα, καμμια σχεση.

    νομιζω στην πατατοπιτα βαζουν ανιθο πατατα γεμιση και απεξω σφολιατα?

  4. #214
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    οχι δεν είχε σφολιάτα από οτι θυμάμαι. Είναι και χρόνια απλά μου άρεσε τρελά ο συνδυασμός των τυριών με την πατάτα και τα μυρωδικά. Έλιωνε στο στόμα σου βρε παιδί μου.
    Δε με χαλάει πάντως να το δοκιμάσω και ως πίτσα.
    Γενικά μου αρέσει η πατάτα αρκεί να μην είναι έντονη η μυρωδιά της παπατίλας αλλά να ενώνεται με τις άλλες γεύσεις δεν ξέρω αν με πιάνεις.

  5. #215
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    πατατα με τυρια ταιριαζει πολυ ωραια, και με λευκα και με κιτρινα!

  6. #216
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    550
    πατατόπιτα έκανα το λάθος να φάω πρόσφατα και δεν νομίζω να ξανακουμπήσω..Βέβαια στις πατάτες δεν είμαι καθόλου φίλος ίσως γιαυτό!Αλλά Κλικάκι σαν ζύμη με το σκορδάκι και τα αρωματικά είναι πολύ του γούστου μου, οπότε αν ποτέ την φτιάξω μπορεί να την προσαρμόσω με κατσικίσιο τυρί ελιές και λιαστές ας πούμε!Και μελιτζάνα!Και μπολικη ρίγανη!Και άλλαξα τα φώτα στη συνταγή όπως κατάλαβες!

  7. #217
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    μπραβο! με λιαστες ντοματες θα ειναι ονειρο!

    δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει θυμαρι, παντως εμενα μαρεσει παρα πολυ αντι για ριγανη

  8. #218
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    550
    ναι πεθαίνω για θυμάρι, σωστή!!Και δενδρολίβανο αλλά το θυμάρι είναι το τοπ!Και το κρεμμυδάκι όιταν ψηθεί-βράσει που γλυκαίνει είναι μούρλια!Τελικά τα απλά πράγματα και υλικά είναι κ τα πιο νόστιμα!

  9. #219
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    συμφωνω απολυτα!!!

  10. #220
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    συμφωνώ. Το θυμάρι είναι από τις τελευταίες ανακαλύψεις μου. Από τότε που το δοκιμασα στην κολοκυθόσουπα το χρησιμοποιώ πολύ συχνα και δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό.
    Και η λιαστή ντομάτα είναι λατρεμένη αλλά ρε σεις είδατε πόσο πανάκριβες είναι?

  11. #221
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
    ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
    αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?

  12. #222
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    550
    Originally posted by click
    συμφωνω απολυτα!!!
    αμ γιαυτο τα πηγαίνεις τόσο άψογα με την απώλεια γιατί έχεις κατα βάση προτίμηση στη μεσογειακή διατροφή και δεν τρελαίνεσαι πχ να φας ένα πιάτο φασολαδίτσα αλλά σου αρέσει σαν γευση!Οπότε τα υπόλοιπα έρχονται μονα τους!

  13. #223
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    550
    Originally posted by click
    βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
    ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
    αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
    εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!

  14. #224
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by POZ
    Originally posted by click
    βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
    ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
    αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
    εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!
    πουλανε χυμα σκετες?

  15. #225
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    550
    Originally posted by click
    Originally posted by POZ
    Originally posted by click
    βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
    ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
    αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
    εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!
    πουλανε χυμα σκετες?
    όχι χύμα , σε σακουλάκι αλλά χωρις λάδι κ είναι εννοείται πιο φθηνές.Τώρα δεν έχω να σου πω μάρκα αλλά απο Βερόπουλο τις παίρνω!Οι τελευτ. που έφαγα μου τις έφερε ο αδελφός μου απο Ιταλία, 2 σακουλάρες τεράστιες κ τις έβαλα σε λάδι γιατί φοβήθηκα μη μουχλιάσουν μετά το άνοιγμα κ μου διατηρήθηκαν μια χαρά!Και βάζεις και λίγο θυμάρι αμα θες μαζί με το λάδι να πάρει το άρωμα:starhit:

Page 15 of 32 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •