Results 16 to 30 of 474
Thread: Μαγειρικές...αλχημείες
-
26-11-2010, 20:35 #16
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 663
Originally posted by click
heeeeeeeeeelp μαγειρισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πηρα ζυμη pilsburry απο σουπερ μαρκετ.
καπνιστη γαλοπουλα, leerdamer, τσενταρ lavache, μανιταρια φρεσκα, ντοματες και πιπεριες κοκκινη, κιτρινη, πορτοκαλι.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!
απλωνω τη ζυμη στο ταψι.
κατω απο το ταψι βαζω κατι??? πχ. λαδοκολλα? ή κατι αλλο?
με το που την απλωσω, αρχιζω να βαζω υλικα κατευθειαν??
πρωτα τη σαλτσα
μετα γαλοπουλα
μετα τυρια
μετα τα υπολοιπα???
η σαλτσα πως φτιαχνεται για να μη βγει νερουλη και χαλασει το συμπαν?
ριγανη ταιριαζει στη σαλτσα?
κανελλα θα βαλω, το ξερετε αλλωστε :P
αλλο??????
:starhit:
- 26-11-2010, 20:38 #17
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
ΕΚΑΝΑ EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!
τοσωσα?????
ε?
ε?
ε?
27-11-2010, 17:20 #18
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 380
tin zumi tin aplwneis sto tapsi, xwris ladi. prosekse pws tha tin ksetiliksis. gia saltsa egw bazw ligo tomatoximo k rigani gia geusi. meta ta allantika, to turi k telos oi piperies manitaria klp.
sorry gia ta greeklish,den exw ellinika
28-11-2010, 01:01 #19
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by kwstas01
tin zumi tin aplwneis sto tapsi, xwris ladi. prosekse pws tha tin ksetiliksis. gia saltsa egw bazw ligo tomatoximo k rigani gia geusi. meta ta allantika, to turi k telos oi piperies manitaria klp.
sorry gia ta greeklish,den exw ellinika
το μυστικο τελικα ηταν να βαζεις μονο το εξω. οχι το εσωτερικο της ντοματας. αφηνεις το υγρο να εξατμιστει.
στην αρχη τσιγαρισα κρεμμυδακι κανονικα.
στο τελος ριγανη. και μια χαρα
περιμενω γνωμη, αν και δε δοκιμασες. εστω οπτικα!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=14#pid115003
28-11-2010, 01:22 #20
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 380
fainetai paaaara poly kalh!
euge click!
h zumh sou arese?
28-11-2010, 01:24 #21
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by kwstas01
fainetai paaaara poly kalh!
euge click!
h zumh sou arese?
θα προτιμουσα λιγο πιο αφρατη να ηταν.
αλλα ειναι πολυ καλη φαση που την παιρνεις ετοιμη, αν δε μου το λεγες, δεν παιζει να εφτιαχνα πιτσα!:smilegrin:
28-11-2010, 01:34 #22
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 380
oute egw thelw lepti zumh. tin ritmhizis opos s'aresei k dimiourgis meta. xexexe. kali xonepsi pleon
28-11-2010, 17:24 #23
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Ετοιμάζομαι να κάνω μία αλχημεία. Και κυριολεκτώ. Έχω στα χέρια μου χορινό φιλέτο. Τι να το κάνω άραγε? Σκέφτηκα το εξής: Να κόψω ένα κρεμμύδι φέτες, να το τσιγαρίσω με ελαιόλαδο, να σωτάρω τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν. Μετά να ρίξω χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, 2-3 μοσχοκάρφια, ένα ξύλο κανέλας, λίγη ζάχαρη και μοσχοκάρυδο. Κάτι σαν κοκκινιστό, κάτι σαν παστιτσάδα, δεν ξέρω, ότι να ναι θα κάνω. Εννοείται ότι πριν ρίξω οτιδήποτε στην κατσαρόλα θα το μυρίζω πρώτα, για να δω αν δένουν τα μπαχαρικά με το παρασκεύασμα. Ελπίζω να μη γίνει εντελώς χάλια. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
28-11-2010, 20:04 #24
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
με παστιτσαδα δε θα μοιαζει, στο υπογραφω. καμμια σχεση.
αν ηθελες καπως να μοιαζει με παστιτσαδα, για επομενη φορα να ξερεις.
τσιγαριζουμε το κρεμμυδι
σωταρουμε το κρεας(μοσχαρι ποντικι)
βαζουμε ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ αντι για νερο, εκει θα βρασει το κρεας
σαλτσα απο φρεσκιες ντοματες
ΔΑΦΝΗ φυλλαρακια, πολυ βασικο
μοσχοκαρυδο
και εννοειται θελει 8 χρονια βρασιμο
29-11-2010, 16:21 #25
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 672
Originally posted by Ava
Ετοιμάζομαι να κάνω μία αλχημεία. Και κυριολεκτώ. Έχω στα χέρια μου χορινό φιλέτο. Τι να το κάνω άραγε? Σκέφτηκα το εξής: Να κόψω ένα κρεμμύδι φέτες, να το τσιγαρίσω με ελαιόλαδο, να σωτάρω τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν. Μετά να ρίξω χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, 2-3 μοσχοκάρφια, ένα ξύλο κανέλας, λίγη ζάχαρη και μοσχοκάρυδο. Κάτι σαν κοκκινιστό, κάτι σαν παστιτσάδα, δεν ξέρω, ότι να ναι θα κάνω. Εννοείται ότι πριν ρίξω οτιδήποτε στην κατσαρόλα θα το μυρίζω πρώτα, για να δω αν δένουν τα μπαχαρικά με το παρασκεύασμα. Ελπίζω να μη γίνει εντελώς χάλια. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
29-11-2010, 16:58 #26
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Κοριτσάκια μου καλά, είχατε δίκιο. Προέκυψε μια πολύ νόστιμη, πικάντικη σάλτσα, αλλά το κρέας ήταν χάλια. Το πέταξα λοιπόν και έφτιαξα ρύζι. Το χοιρινό είναι όντως καλύτερο λεμονάτο, μόνο που το προτιμώ χωρίς κρασί, ίσως με λίγη ρίγανη προς το τέλος του μαγειρέματος (για να μην πικρίσει). Τι προέκυψε από την αλχημεία μου? Ευωδιά. Αχ κορίτσια, έπρεπε να μυρίσετε τα αρώματα που απελευθερώθηκαν από τα μπαχαρικά!
19-12-2010, 18:16 #27
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
παιδάκια μου εχει κανείς καλή συνταγή για βασιλόπιτα? Τύπου κεικ αν είναι δυνατόν. Λέω φέτος να κάνω αλλη σνυταγή από τη δικιά μου αλλά δεν εχω βρει κάποια να με καλύπτει.
20-12-2010, 20:07 #28
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Σπιτικός γύρος. είναι κανένα 2βδόμαδο η φωτογραφία, αλλά σήμερα βρήκα ευκαιρεία να την ανεβάσω.
20-12-2010, 20:09 #29
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Και το αποψινό μας!!!! Μαρία μου, για σ'ενα κούκλα μου! (μ'αρέσει που δεν είχα έμπνευση σήμερα).
20-12-2010, 20:11 #30
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Και φυσικά τώρα θα διερωτάσε τί είχε μέσα το πουγκάκι ε?
Μα φυσικά ένα σπιτικό μπιφτέκι !!!!!!! Ηταν πεντανόστιμο!!!! Για άλλη μια φορά υγεία στα χέρια μου!!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία