Results 1 to 10 of 10
Thread: ΜΑΡΙΑ
-
12-08-2008, 19:27 #1
ΜΑΡΙΑ
Originally posted by maria...
Originally posted by Remedy
Originally posted by maria...
να κατσεις κ να μιλισεις στους γονεις σου και να πεις τι πυστευεις ομορφα κια ωραια χωρις μουτρακια και καυγαδες.και μονο που δουλευεις στα ματια μου εισαι πολυ αξιο μελος.εγω απο τον αλλο μηνα 8α ψαχτω για δουλεια αλλα φοβαμαι.αραγε θα μου εχουν εμπιστοσινη 8α μπορω να δουλευω οπως ολποι οι ανθρωποι?κΚαι η γνωμη μου ειναι να πας στον ψυχιατρο σου εστω παρετον ενα τηλεφωνο.τον φοβασε?η εστω πηγενε σε κανεναν δημοσιο γιατι υπαρχουν ψυχιατροι που ειναι χειροτετοι στο μιαλο απο αυτους που περνουν φαρμακα κλπ.
γιατι να μη σου εχουν εμπιστοσυνη εκει που θα δουλευεις?
δεν προκειται να τους πεις για το θεμα των πανικων με το καλημερα, αυτο ειναι ενα πολυ προσωπικο σου θεμα που δεν τους αφορα κι ουτε εχουν ολοι οι ανθρωποι την ενημερωση να ξερουν τι ακριβως ειναι ωστε να μην επηρρεαστουν για να σε προσλαβουν.
ολα θα πανε καλα, ακολουθωντας τις οδηγιες του γιατρου σου. τοσα ατομα ζουν μια χαρα και εργαζονται κανονικα με πολυ πιο σοβαρα προβληματα, μπορεις κι εσυ.
Αν και διαφωνισαμε ρεμεντη και φαγαμε τα μουστακια μας σευχαρηστω πολυ για την στιριξη σου.Ναι δεν ειναι αναγκη να το μαθει κανεις και δεν το ξερει κ κανεις περα απο τους γονεις μου π με στηριζουν παρα πολυ.Τους λατρευω και δεν πυστευω κανενας γονιος να θελει το κακο των παιδιων του.Απλα ειμαι στα 29 κ ακομα δεν εχω δουλεψει μηνα γιατι μικρη παντρευτικα και χωρισα σιντομα με μωρο στην αγκαλια και μετα μιας κ δεν ειχα μοιρα στον ηλιο προσπα8ησα με δυσκολιες να βγαλω το λυκειο και μαλιστα περασα κ στην αστυνομια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παω(γιατι για 3 χρονια θα μενω μεσα στην εστια εκπεδευσης),με ολα αυτα δεν μπορεσα να βρω δουλεια με απολητιριο γυμνασιου κιολας και ομως οι γονεις μ με σροξανε να βγαλω το λυκειο πρωινο κιολας και να βγαλω και το ECDL πτυχιο υπολογιστων, και να παρω το lower και μας κοιταγαν αυτοι οι αν8ρωποι δεν μας ελειψε τπτ .Τωρα ειμαι ετημη να ανοιξω τα φτερα μ και φοβαμαι καπως.θελω να δουλεψω να στα8ω στα ποδια μ να γινω ανεξαρτητη και να μεγαλοσω μονη το παιδι μου.
το αγχος το εχουμε ολοι μας αγαπητη μου, μη νομιζεις οτι και το πτυχειο ειναι καποιαεξασφαλιση για μια καλη δουλεια κι εκτοςαυτου ακομα κι η καλη δουλεια ειναι κακοπληρωμενη στον ιδιωτικο τομεα, κι η καλοπληρωμενη γινεται η πιο κακοπλητωμενη απ ολες γιατι με τις υπερωριες που σε υποχρεωνουν να κανεις, τελικα αμοιβεσαι σαν ανειδικευτος....
οι καιροι ειναι δυσκολοι λοιπον, αλλα ελπιδα υπαρχει ...
εχοντας και την στηριξη των γονιων σου, θα καταφερεις να προχωρησεις, ισως στην αρχη οχι οπως θαθελες, αλλα στην πορεια καλυτερα...
- 12-08-2008, 20:07 #2
Που είναι ο προηγούμενος διάλογος ? (???????)
12-08-2008, 20:11 #3
Originally posted by Kleiw
Που είναι ο προηγούμενος διάλογος ? (???????)
ο προηγουμενος διαλογος ειναι σε ενα θεμα του κιπ και το εφερα εδω για να μην ενοχλουμε
12-08-2008, 21:16 #4
Το ξερω το οτι εχω ενα πτυχειο υπολογιστων ,ενα απολυτιριο λυκειου και πτυχιο αγγλικων δεν ειναι τοσο σπουδαια αλλα απο το τπτ κατι ειναι κ αυτα.πιο πολλες πι8ανοτητες εχω τωρα παρα πριν που ειμουν με απολητιρο γυμνασιου και τπτ εξτρα.Και εχω την εντηπωση οτι στις δουλειες γενικα εκτος εργοστασια εργατρια κλπ κοιτανε τις πολυ εμφανισιμες και γω ειμαι αρκετα ομορφη οπως λενε αλλα εχω μερικα κιλα παραπανω 6-7 για την ακριβεια για το υψος μου.και φοβαμαι μην το κοιτανε αυτο οι εργοδοτες με αυτα που ακουω ,και εκτος αυτο ειμαι σε καποιο προγραμμα το οποιο δεν 8α μπορουν να μου βαζουν ενσημα (μονο μεχρι 120) μεχρι το 2012.φοβαμαι οτι δεν θα ειναι ευχαρηστημενοι απο εμενα γενικα για τον λογο οτι δεν εχω ζοριστει ποτε γιατι τα ειχα ετημα ολα και θα κουραζομαι .εσεις δουλευεται ολοι ?
12-08-2008, 22:52 #5
Μαρία έκανες τόσα πράγματα σε τόση δύσκολη φάση της ζωής σου! Και ακόμη πέρασες σε μια σχολή που θα ζήλευαν πολλοί! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!
Πες μου τώρα πως γίνεται να απορείς αν θα τα καταφέρεις σε κάποια δουλειά; Σε καταλαβαίνω γιατί όσοι είμαστε υπό το κράτος των πανικών δεν πιστεύουμε στη δύναμή μας, θέλουμε συνεχώς αποδείξεις από την έκθεση στον παράγοντα που μας προκαλεί φόβο. Κι όμως...να\'σαι σίγουρη ότι και εκεί θα τα καταφέρεις εξίσου καλά. Αν δεν το δοκιμάσεις οι αμφιβολίες δεν πρόκειται να φύγουν.
Για την αστυνομία δεν μπορεί να ρυθμιστεί κάπως το θέμα να πας; Μήπως επειδή είσαι μητέρα μπορεί να είναι πιο σύντομο το διάστημα του να μένεις μέσα; Ψάξτο. Στο λέω γιατί όπως ξέρεις είναι εξασφαλισμένη δουλειά και δε θα έχεις το άγχος της ανεργίας.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
12-08-2008, 23:18 #6
το ξερω και το ψαχνω το θεμα .μακαρι να μ πανε ολα καλα το θελω πολυ να βρω μια δουλιτσα μονιμη να μεγαλοσω το παιδακι μου.δεν 8ελω μια ζωη να εξαριεμαι απο τους γονεις μου,.....δεν θα ειναι για παντα να μας βοηθανε.
13-08-2008, 00:06 #7
Σου το εύχομαι. Πίστεψε σε σένα γιατί κατάφερες μέχρι τώρα αρκετά!
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
13-08-2008, 00:12 #8
παντως μη τη φοβασαι τη δουλεια κι ας μην εχεις δοκιμασει.
νομιζω οτι μπροστα στο να μεγαλωνεις ενα παιδι μονη σου, θα ειναι σαν παιδικη χαρα....
13-08-2008, 00:28 #9
Κι εγώ το ίδιο. Το μεγάλωμα του παιδιού δε συγκρίνεται για μένα με τίποτα...
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
13-08-2008, 10:03 #10
Σας ευχαρηστω κοριτσαρες αχ να ξεραται τι εχω τραβιξει να καιγωμαι η ιδια στον πυρετο και να τρεχω τον μικρο μωρο 4 τα ξημερωματα στα επειγοντα και αυτο γινοταν επι ενα χρονο .γιατι τον ειχα γραψει απο 2 χρονων στον παιδικο και η πρωτη χρονια την περνανε ολλα με ιωσεις.κολαγα κ γω και το μικρο κ αγανακτουσα να το φροντησω.μια φορα τον κρατησαν με ορο μια εβδομαδα το μωρακι μου και ειχε γινει σκελετος και εβλεπα τα αλλα παιδακια να εχουν τον πατερας τους απο πανω τους να τρεχει σαν τρελος και γω ειχα μονο τους γονεις μ παλι καλα.τεσπα δεν θελω να τα σκευτωμαι και τις 2 χρονιες αυτες στο τσικ περασα το λυκειο αλλα ευτιχος το παιδι ειναι καλα τωρα εχει ψυ8ει κ δεν κριωνει πλεον.μα μιλάμε για 40 πιρετο επι ενα χρονο κα8ε 3 μερες και συνεχια χλιαρα ντουζ και δεν του επευτε.ουφ περασμενα ξεχασμενα.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία