Results 1 to 15 of 51
Thread: KAMIA DIAITA????
-
19-11-2010, 12:29 #1
KAMIA DIAITA????
GEIA SAS EIMAI KAINOYRIA STH PAREA.
KANO EDO KAI POLY KAIRO TH DIAITA RITHMISTE TO METABOLISMO SAS- ME POLY LIGA APOTELESMATA./ EXO DOKIMASEI TA PANTA,,, META TA REDUCTIL POY EXASA POLLA KILA DEN PIANEI TIPOTA.:shocked2:
- 19-11-2010, 12:48 #2
ποσα κιλα εισαι? υψος?
διαιτες μπορεις να βρεις ματσο στο ιντερνετ... τι διαιτα ψαχνεις, αυστηρη?
εχω να σου δωσω μια αυστηρη που εχει δωσει διαιτολογος στη μαμα μου ...εγω προσωπικα π.χ. δε θα μπορουσα να την τηρησω ουτε μερα !
η μαμα μου ομως εχασε με αυτη 20 κιλα σε 3 μηνες (πως την αντεξε δεν καταλαβαινω..), πες μου αν θελεις να σου στειλω πμ
α, και για να ξερεις και τη συνεχεια: η μαμα μου εκτοτε παιρνει 4-5 κιλα, μετα τα ξαναχανει ομως αμεσως γιατι προσεχει πολυ
19-11-2010, 15:39 #3
εχω μια διαιτα που...δεν υπαρχει! δεν υπαρχει σου λεω!
19-11-2010, 16:40 #4
Καλησπερα... εχω μια διαιτα που ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη καθως εχει ολα τα απαραιτητα φαγητα για να εισαι υγιης, ευχαριστημενος και ταυτοχρονα να χανεις.. Ειναι η οναδικη διαιτα που καταφερα να χασω 15 κιλα.. Αν θες να στην στειλω δωσμου το οκ και το βραδυ θα την εχεις...
25-11-2010, 16:20 #5
KAMIA DIAITA?
25-11-2010, 16:24 #6
Καλησπέρα σας!
Είμαι 30 ετών και έχω ύψος 1,61. Το βάρος μου είναι 83 κιλά (πάρα πολλά για το ύψος μου)
Διάβασα πως προτείνετε κάποιες δίαιτες
έχω δοκιμάσει πολλές αλλά χωρίς αποτελέσματα. Το πολύ 2-3 κιλά σε 2 μήνες και σταματάω να χάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχετε να προτείνετε κάτι για να χάσω αρκετά κιλά; Δεν με πειράζει αν η δίαιτα θα είναι αυστηρή αρκεί να έχει αποτελέσματα.
25-11-2010, 16:44 #7
Αχ γεια σας! τι κανετε;ειμαι καινουρια στη παρεα σας αλλα νιωθω ηδη οικεια:starhit: επειδη και εγω ψαχνω για καποια διαιτα θελω να χασω 20 κιλα σε ενα μηνα και ειναι πολυ σημαντικο για μενα. σκεφτομουν να κανω πολυ γυμναστικη και να το συνδιασω με καποια διαιτα. πιστευετε μπορει να γινει αυτο;και αν εχετε κατι υποψιν να μου προτεινετε:starhit::starhit:
ξεχασα να επισημανω πως ειμαι 133 κιλα με 1.68 υψος και 27 ετων.
25-11-2010, 16:52 #8
καλησπέρα lixouditsa και καλως ήρθαμε και οι δύο. 20 κιλά σε ένα μήνα όμως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση απο όσο γνωρίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι να υπήρχε μια τέτοια δίαιτα... Τί να σου πω.... σταμάτησε το φαγητό για αυτο το διάστημα και πίνε μόνο νερό. Είναι λύση αυτή;;; Το περισσότερο που μπορείς να χάσεις σε ένα μήνα με δίαιτα και γυμναστική ειναι 4-5 κιλά. Λυπάμαι αν σε απογοητεύω αλλά δεν υπάρχει λύση
25-11-2010, 16:53 #9
Καλωσηρθατε.
Διαιτες δεν προτεινει το φορουμ αλλα αν εχετε καμια απορια για κατι συγκεκριμενο, εδω τα ξεφτερια μας θα σας πουνε καποιες αποψεις.
Λιχουδιτσα, 20 κιλα σε ενα μηνα, απλα δεν γινεται! Κακο στον οργανισμο σου θα κανεις. Σε ενα εξαμηνο ομως, ειναι μια χαρα. Μην αρχισεις αποτομα με την γυμναστικη, σιγα σιγα μεχρι να βρεις ρυθμο.
Καλη δυναμη και στις 2, και ψαχνωντας το site θα κατατοπιστειτε καλυτερα.
25-11-2010, 16:58 #10
επειδή είμαι καινούρια όπως προανέφερα θέλω λίγο χρόνο στο να μάθω τα κατατόπια. Η αλήθεια είναι πως ενδιαφέρομαι για τις δίαιτες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Εννοείται πως βάζουμε εύκολους στόχους. Στην αρχή 10 κιλά, μετά άλλα 10 και πάει λέγοντας.
25-11-2010, 17:03 #11
Ναι το ξερω πως ειναι πολλα κιλα:sniffle: απλα ειναι πολυ σημαντικο για μενα να τα εχανα εως τελος Δεκεμβριου αλλα μαλλον έχετε δικιο.ειναι πολλα τα κιλα.πρεπει να χανω 5 κιλα περιπου την εβδομαδα.ποσα πιστευετε θα μπορουσε καποιοςνα χασει μεσα σε ενα μηνα;με πολυ γυναστικη και πολυ συντηρητικο προγραμμα
25-11-2010, 17:08 #12
Λιχουδίτσα πιστεύω πως με γυμναστική και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής 1 κιλό την εβδομάδα μπορείς να το χάσεις. 4-5 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι λίγα. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω. Έχω δοκιμάσει τόσες δίαιτες που έβρισκα εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο μεταβολισμός μου και να μην καίω σχεδόν τίποτα. Μείωσε το λάδι...1 κουταλιά της σούπας ανα μερίδα φαγητού, πολλές σαλάτες και λαϊτ γαλακτοκομικά.
25-11-2010, 17:48 #13
Originally posted by evageliagiannena
Λιχουδίτσα πιστεύω πως με γυμναστική και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής 1 κιλό την εβδομάδα μπορείς να το χάσεις. 4-5 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι λίγα. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω. Έχω δοκιμάσει τόσες δίαιτες που έβρισκα εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο μεταβολισμός μου και να μην καίω σχεδόν τίποτα. Μείωσε το λάδι...1 κουταλιά της σούπας ανα μερίδα φαγητού, πολλές σαλάτες και λαϊτ γαλακτοκομικά.
σε ευχαριστω evageliagiannena απο καπου πρεπει να ξεκινησω.καποια γραμμη να ακολουθησω.εσυ με διαιτολογο εκανες προσπαθεια;
25-11-2010, 19:44 #14
γιατι δεν πας σε εναν διαιτολογο?
25-11-2010, 21:03 #15
Originally posted by smart
Συμφωνώ με τη σμάρτ...μην το καταστρέφεις άλλο!
παρ ολα αυτα , παλι ζητας τις διαιτες που ζητανε τα κοριτσια.
γιατι δεν πας σε εναν διαιτολογο?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση