Results 16 to 30 of 67
Thread: απελπιστικη αναγκη για αλλαγη!
-
19-11-2010, 21:31 #16
πεταλλουδίτσα, τώρα είδα το τικεράκι σου!!!!!! OMG!!!! Πως τα κατάφερες βρε χρυσό μου από 116 σε 84? μιλάμε για 32 κιλά? ναι 32!!!!! 32!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!!!! Συνχαριτήρια!!!!!!!! όσα και να πω θαναι λίγα!!!!!
- 19-11-2010, 21:34 #17
polinaki1983 εκλαψα πολυ σημερα.. απο το πρωι που ειδα το ''92'' στην ζυγαρια. ημουν κλαμμενη και θυμωμενη ολη μερα, εφτασε το βραδυ ομως και σκουπησα τα δακρυα μου. αποφασισα να βαλω ενα τελος στην μαυριλα. αυριο ειναι μια καινουργια μερα!
Εσυ πως εισαι?? Πως νιωθεις γενικα??
petalouditsa σε ευχαριστω πολυ για το τραγουδι . ειναι τελειο, το εβαλα τερμα!!!
19-11-2010, 21:36 #18
Χέρομαι για σένα που το βλέπεις έτσι καλή μου, αυτό είναι πολύ καλό. Σου είπα και πριν, εγώ είμαι άλλη φάση, άλλη ιστορία. Εμένα μου αρκεί να βλέπω εσάς να κατεβένετε, και να σας βοηθάω σε ότι μπορώ, και ας ανεβένει η δικιά μου ζυγαριά. Μου αρκεί η δικιά σας η χαρά, η οποία γίνετε και δικιά μου!
19-11-2010, 21:41 #19
Μα γιατι αυτο? Σου συμβαινει κατι σοβαρο και αποφασισες να ''αφησεις'' τον εαυτο σου ??
19-11-2010, 21:45 #20
Δεν αφίνω τον εαυτό μου καλή μου, απλά είναι κάπιες καταστάσεις, που προς το παρόν με κρατάνε στάσιμη. Ελπιζω πως ο θεός θα με βοηθήσει και θα μου δώσει τις ευκαιρείες που ζητάω για να μπορέσω να προχωρίσω. Κάποτε με ρίχνει, το παραδέχομαι, αλλά το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα καταφέρεις να σικωθείς. Και εγώ πάντα καταφέρνω και σικώνομαι και βλέπω ψηλά.
19-11-2010, 21:46 #21
Originally posted by polinaki1983
Δεν αφίνω τον εαυτό μου καλή μου, απλά είναι κάπιες καταστάσεις, που προς το παρόν με κρατάνε στάσιμη. Ελπιζω πως ο θεός θα με βοηθήσει και θα μου δώσει τις ευκαιρείες που ζητάω για να μπορέσω να προχωρίσω. Κάποτε με ρίχνει, το παραδέχομαι, αλλά το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα καταφέρεις να σικωθείς. Και εγώ πάντα καταφέρνω και σικώνομαι και βλέπω ψηλά.
πριν κανεις την επεμβαση δακτυλιου.
19-11-2010, 21:49 #22
Originally posted by click
πριν κανεις την επεμβαση δακτυλιου.
19-11-2010, 21:51 #23
μεινε μια μερα με ησυχια και σκεψου μεσα στο μυαλο σου, μονη σου, τι σε οδηγησε εκει :wink2:
19-11-2010, 21:51 #24
polinaki και εγω τοσα κιλα ημουν περιπου στις ηλικιες που ανεφερες... οπως και να χει .. δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα ειλικρινα ευχομαι να πανε ολα καλα, να σου δωθουν οσες ευκαιριες χρειαζεσαι και πανω απ ολα να βρεις την αισιοδοξια μεσα σου,ειμαι σιγουρη πως μπορεις.
19-11-2010, 21:56 #25
μεινε μια μερα με ησυχια και σκεψου μεσα στο μυαλο σου, μονη σου, τι σε οδηγησε εκει :wink2:
τώρα το τί θα γίνει παρακάτω, ταχω πει πολλές φορές, θα τα έχεις διαβάσει πολλές φορές, θα ξέρεις τους στόχους μου. Απλά υπομονή, προσευχή και ο θεός είναι μεγάλος. όλο και κάτι έχει για τον καθένα μας
19-11-2010, 21:59 #26
Originally posted by Pegoulini
polinaki και εγω τοσα κιλα ημουν περιπου στις ηλικιες που ανεφερες... οπως και να χει .. δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα ειλικρινα ευχομαι να πανε ολα καλα, να σου δωθουν οσες ευκαιριες χρειαζεσαι και πανω απ ολα να βρεις την αισιοδοξια μεσα σου,ειμαι σιγουρη πως μπορεις.
19-11-2010, 21:59 #27
''ελα να ουρλιαξουμε μαζι!''
Αυριο εγω.. θα το κανω! Θα παω καπου που να μην μ' ακουει κανεις και θα το φωναξω να βγει ολο απο μεσα μου.. να βγει ολος αυτος ο διοχευτεμενος θυμος... ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!! ''
Επειτα, θα γυρισω στο σπιτι και θα φτιαξω μακαρονια με κιμα, γιατι αυτο λεει η διαιτα μου, και αυτο θα φαω! Δεν θα χαραμισω αλλες μερες!
Και να σου πω και κατι georgina????
Ολοι εμεις με τα κιλα εχουμε περασει ΠΟΛΛΑ.... καιρος να χαλαρωσουμε! καιρος να κανουμε τα ονειρο μας πραγματικοτητα..
ονειρα τα οποια για αλλους ειναι δεδομενα... Καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα δουμε τα ποσα κερδισαμε...Γιατι συνηθως οι ανθρωποι με παραπανω κιλα στοχευουν στο να γινονται καλυτεροι ανθρωποι, να διαμορφωνουν προσωπικοτητα και εκτος αυτων εχουν τρομερο χιουμορ και γλυκυτητα...
Φαντασου τα ολα αυτα σε συνδυασμο με το ωραιο μας σωμα σε λιγο καιρο! Ποιος ποιος τυχερος θα μας εχει τοτε?? Γιατι σιγουρα θα ναι τυχερος!!!
Λοιπον georgina, τι σκοπευεις να κανεις..?
ευχομαια αυριο να ειναι μια αλλη μερα! εχω φτασει στο σημειο να θελω να ουρλιαξω καταμουτρα σε οτι με ενοχλει αλλα η "καλη διαγωγη" με κραταει!!!! πρεπει να βρω αλλο τροπο! θα τα καταφερεις pegoulini μου!!! η πεταλουδιτσα ειναι το παραδειγμα μου! τοσα κιλα!! αξιεπαινο το κοριτσακι μας και ολες σας εδω!
19-11-2010, 22:01 #28
δε μου αρεσε το αστειακι! πεφτεις και σηκωνεσαι = δυνατη! πεφτεις στα μαλακα=ευαισθητη!
19-11-2010, 22:05 #29
Originally posted by georgina
δε μου αρεσε το αστειακι! πεφτεις και σηκωνεσαι = δυνατη! πεφτεις στα μαλακα=ευαισθητη!
Το ότι είμαι δυνατή είμαι, άλλοστε το ξέρεις!!! Έχεις διαβάσει τόσα για μένα εδώ μέσα
19-11-2010, 22:06 #30
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....