απελπιστικη αναγκη για αλλαγη! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    πεταλλουδίτσα, τώρα είδα το τικεράκι σου!!!!!! OMG!!!! Πως τα κατάφερες βρε χρυσό μου από 116 σε 84? μιλάμε για 32 κιλά? ναι 32!!!!! 32!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!!!! Συνχαριτήρια!!!!!!!! όσα και να πω θαναι λίγα!!!!!

Junior Member
    polinaki1983 εκλαψα πολυ σημερα.. απο το πρωι που ειδα το ''92'' στην ζυγαρια. ημουν κλαμμενη και θυμωμενη ολη μερα, εφτασε το βραδυ ομως και σκουπησα τα δακρυα μου. αποφασισα να βαλω ενα τελος στην μαυριλα. αυριο ειναι μια καινουργια μερα!
    Εσυ πως εισαι?? Πως νιωθεις γενικα??

petalouditsa σε ευχαριστω πολυ για το τραγουδι . ειναι τελειο, το εβαλα τερμα!!!

Senior Member
    Χέρομαι για σένα που το βλέπεις έτσι καλή μου, αυτό είναι πολύ καλό. Σου είπα και πριν, εγώ είμαι άλλη φάση, άλλη ιστορία. Εμένα μου αρκεί να βλέπω εσάς να κατεβένετε, και να σας βοηθάω σε ότι μπορώ, και ας ανεβένει η δικιά μου ζυγαριά. Μου αρκεί η δικιά σας η χαρά, η οποία γίνετε και δικιά μου!

Junior Member
    Μα γιατι αυτο? Σου συμβαινει κατι σοβαρο και αποφασισες να ''αφησεις'' τον εαυτο σου ??

Senior Member
    Δεν αφίνω τον εαυτό μου καλή μου, απλά είναι κάπιες καταστάσεις, που προς το παρόν με κρατάνε στάσιμη. Ελπιζω πως ο θεός θα με βοηθήσει και θα μου δώσει τις ευκαιρείες που ζητάω για να μπορέσω να προχωρίσω. Κάποτε με ρίχνει, το παραδέχομαι, αλλά το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα καταφέρεις να σικωθείς. Και εγώ πάντα καταφέρνω και σικώνομαι και βλέπω ψηλά.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Δεν αφίνω τον εαυτό μου καλή μου, απλά είναι κάπιες καταστάσεις, που προς το παρόν με κρατάνε στάσιμη. Ελπιζω πως ο θεός θα με βοηθήσει και θα μου δώσει τις ευκαιρείες που ζητάω για να μπορέσω να προχωρίσω. Κάποτε με ρίχνει, το παραδέχομαι, αλλά το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα καταφέρεις να σικωθείς. Και εγώ πάντα καταφέρνω και σικώνομαι και βλέπω ψηλά.
    εχω την εντυπωση οτι εννοουσε ποιες καταστασεις σε εφεραν στο σημειο να αφεθεις τοσο. οχι στο γιατι δε χανεις βαρος.
    πριν κανεις την επεμβαση δακτυλιου.

Senior Member
    Originally posted by click
    εχω την εντυπωση οτι εννοουσε ποιες καταστασεις σε εφεραν στο σημειο να αφεθεις τοσο. οχι στο γιατι δε χανεις βαρος.
    πριν κανεις την επεμβαση δακτυλιου.
    Δεν ξέρει, ή μάλλον δεν ήξερε καν για τον δακτύλιο καλή μου. οι καταστάσεις που με οδήγησαν στο να γίνω 140 κιλά τότε? ούτε εγώ δεν τις ξέρω. απλά μεγάλωνα και πάχαινα. 12 ετών 100 κιλά. 14 ετών 120 κιλά και πάει λέγοντας.

Senior Member
    μεινε μια μερα με ησυχια και σκεψου μεσα στο μυαλο σου, μονη σου, τι σε οδηγησε εκει :wink2:

Junior Member
    polinaki και εγω τοσα κιλα ημουν περιπου στις ηλικιες που ανεφερες... οπως και να χει .. δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα ειλικρινα ευχομαι να πανε ολα καλα, να σου δωθουν οσες ευκαιριες χρειαζεσαι και πανω απ ολα να βρεις την αισιοδοξια μεσα σου,ειμαι σιγουρη πως μπορεις.

Senior Member
    μεινε μια μερα με ησυχια και σκεψου μεσα στο μυαλο σου, μονη σου, τι σε οδηγησε εκει :wink2:
    Τοχω κάνει άπειρες φορές κλικάκι μου. Το πόρισμα? κανένα απολίτος. Δεν βγάζω άκρη. είναι τόσα πολλά που συνέβαιναν τότε. που πιστεύω δεν αξίζει καν να ασχολιθώ με το γιατί ήμουν τόσα κιλά τότε. Το θέμα είναι τώρα τί κάνω. και αυτή την στιγμή, το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να διατηρούμε 125 και κάτω. τώρα που άνοιξα πλήρως τον δακτύλιο, και τρώω χωρίς εμετούς εδώ και 8 μέρες, απλά προσπαθώ να μήν πάρω βάρος. αυτό είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή. και βασικά είναι και η οδιγία του γιατρού.
    τώρα το τί θα γίνει παρακάτω, ταχω πει πολλές φορές, θα τα έχεις διαβάσει πολλές φορές, θα ξέρεις τους στόχους μου. Απλά υπομονή, προσευχή και ο θεός είναι μεγάλος. όλο και κάτι έχει για τον καθένα μας

Senior Member
    Originally posted by Pegoulini
    polinaki και εγω τοσα κιλα ημουν περιπου στις ηλικιες που ανεφερες... οπως και να χει .. δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα ειλικρινα ευχομαι να πανε ολα καλα, να σου δωθουν οσες ευκαιριες χρειαζεσαι και πανω απ ολα να βρεις την αισιοδοξια μεσα σου,ειμαι σιγουρη πως μπορεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ! την αισιοδοξία μέσα μου την έχω!! Αλλοστε με όσα πέρασα αν ήταν άλλη δεν ξέρω αν θα άντεχε!!! Είπαμε, πέφτω και ξανασικόνομαι!!! Το θετικό είναι ότι πέφτω στα μαλακά πάντα (ξέρεις λόγο λίπους στο σώμα:P:P:P)

Senior Member
    ''ελα να ουρλιαξουμε μαζι!''
    Αυριο εγω.. θα το κανω! Θα παω καπου που να μην μ' ακουει κανεις και θα το φωναξω να βγει ολο απο μεσα μου.. να βγει ολος αυτος ο διοχευτεμενος θυμος... ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!! ''
    Επειτα, θα γυρισω στο σπιτι και θα φτιαξω μακαρονια με κιμα, γιατι αυτο λεει η διαιτα μου, και αυτο θα φαω! Δεν θα χαραμισω αλλες μερες!
    Και να σου πω και κατι georgina????
    Ολοι εμεις με τα κιλα εχουμε περασει ΠΟΛΛΑ.... καιρος να χαλαρωσουμε! καιρος να κανουμε τα ονειρο μας πραγματικοτητα..
    ονειρα τα οποια για αλλους ειναι δεδομενα... Καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα δουμε τα ποσα κερδισαμε...Γιατι συνηθως οι ανθρωποι με παραπανω κιλα στοχευουν στο να γινονται καλυτεροι ανθρωποι, να διαμορφωνουν προσωπικοτητα και εκτος αυτων εχουν τρομερο χιουμορ και γλυκυτητα...
    Φαντασου τα ολα αυτα σε συνδυασμο με το ωραιο μας σωμα σε λιγο καιρο! Ποιος ποιος τυχερος θα μας εχει τοτε?? Γιατι σιγουρα θα ναι τυχερος!!!

Λοιπον georgina, τι σκοπευεις να κανεις..?

ευχομαια αυριο να ειναι μια αλλη μερα! εχω φτασει στο σημειο να θελω να ουρλιαξω καταμουτρα σε οτι με ενοχλει αλλα η "καλη διαγωγη" με κραταει!!!! πρεπει να βρω αλλο τροπο! θα τα καταφερεις pegoulini μου!!! η πεταλουδιτσα ειναι το παραδειγμα μου! τοσα κιλα!! αξιεπαινο το κοριτσακι μας και ολες σας εδω!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ! την αισιοδοξία μέσα μου την έχω!! Αλλοστε με όσα πέρασα αν ήταν άλλη δεν ξέρω αν θα άντεχε!!! Είπαμε, πέφτω και ξανασικόνομαι!!! Το θετικό είναι ότι πέφτω στα μαλακά πάντα (ξέρεις λόγο λίπους στο σώμα:P:P:P)

δε μου αρεσε το αστειακι! πεφτεις και σηκωνεσαι = δυνατη! πεφτεις στα μαλακα=ευαισθητη!

Senior Member
    Originally posted by georgina

δε μου αρεσε το αστειακι! πεφτεις και σηκωνεσαι = δυνατη! πεφτεις στα μαλακα=ευαισθητη!
    Στα μαλακά λόγω λίπους είπα!!!!! Αλλοστε και να θέλω δεν κρίβονται οι αερόσακκοι, ή μάλλον οι λιπόσακκοι σε όλο μου το σώμα!!!
    Το ότι είμαι δυνατή είμαι, άλλοστε το ξέρεις!!! Έχεις διαβάσει τόσα για μένα εδώ μέσα

Senior Member
    Τοχω κάνει άπειρες φορές κλικάκι μου. Το πόρισμα? κανένα απολίτος. Δεν βγάζω άκρη. είναι τόσα πολλά που συνέβαιναν τότε. που πιστεύω δεν αξίζει καν να ασχολιθώ με το γιατί ήμουν τόσα κιλά τότε. Το θέμα είναι τώρα τί κάνω.
    βρισκουμε τη μια ακρη του νηματος, και ξεκιναμε να βρουμε την αλλη. η μια ειναι η αρχη-αιτια, η αλλη ειναι το αποτελεσμα-στοχος

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast