απελπιστικη αναγκη για αλλαγη! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Senior Member
    χαχα μ'αρεσει που εχουμε την click σαν μαμα! μας βριζει, μας βαζει τιμωρια ενιοτε μας χαιδευει μας περιποιειται τη φοβομαστε λιγο................α ρε click! στηλοβατης του site εισαι!!!!!

Senior Member
    Originally posted by a1971
    Κοριτσια ειμαι πολυ μεγαλυτερή σας, είμαι 39 ετών και είμαι 85 κιλά. Με συγκινήσατε πολύ με αυτά που γραψατε. Πόσο σωστό είναι αυτό που έγραψες badgirl, είναι κάτι που ούτε στον εαυτό μου δεν το παραδέχομαι, ότι χάνω κιλά και μετά απλά δεν μπορώ να το δεχτώ και γκρεμίζω κάθε προσπάθεια που έκανα και τρώω μέχρι να φτάσω εκεί που ήμουν. Το '06 είχα φτάσει τα 66 κιλά το καλοκαίρι, ήμουν δηλαδή 5 κιλά πάνω από αυτό που ήμουν μία ζωή μέχρι να γεννήσω. Το φθινόπωρο άρχισα να τρώω με αποτέλεσμα το '08 να παλεύω να κρατηθώ κάτω από 74-75. Τώρα μέσα στον τελευταίο χρόνο έχω βάλει τα τελευταία 7 κιλά και είμαι πιο χάλια από ποτέ. Το κακό είναι πως με τα χρόνια όλο και λιγότερο βάζω στόχο. Εντάξει είστε νέες κοπέλες και λίγο σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφω. Απλά θέλω να πω ότι μεγαλώνοντας θα αρχίσετε να συνηθίζετε τον εαυτό σας και αυτό είναι πολύ κακό. Ζήστε κορίτσια, αδυνατίστε, γιατί 20 μία φορά θα είστε. Τώρα πρέπει να κάνετε αυτά που στα 40 σας θα θυμάστε και θα λέτε "να γινόμουν πάλι 20". Μαζέψτε εμπειρίες, βγείτε με άντρες (εννοείτε ότι δεν θα τους παίρνετε στα σοβαρά! Σοβαρά μιλάω!). Αυτά!!!!!
    αχ 31 ειμαι κ παντρεμενη καλη μου ) αλλα σε καθε ηλικια μπορει να γινει το θαυμα, μεγαλωνοντα ςειναι πιο δυσκολο , θελει περισσοτερη προσπαθεια,
    αλλα θα τα καταφερουμε, κ ξερεις κατι αμα εισαι ανησυχο πνευμα οπως φαινεται ποτε δε θα βολευτεις με εναν εαυτο που δε σου αρεσει, οπως δε θα εκανες κ με ενα συντροφο που δε θα σε καλυπτε.
    ας προσπαθησουμε , ποτε δνε ειναι αργα, το μονο που αλλαζει με την ηλικια ειναι ο μεταβολισμος, αλλα εδω αλλα κ αλλα νικησαμε ο μεταβολισμος θα μας φοβισει?
    οι γυναικες εχουν δυνατους οργανισμους κ δυναμικες προσωπικοτητες!

Senior Member
    Καλημέρες.

Έχει πολλή πλάκα που μιλάτε για 70-80 κιλά χαχαχα,

Τόσα κιλά ήμουν στο λύκειο και τα κορίτσια με κοιτάγαν λες και ήμουν ο Σουγκλάκος :smilegrin:

Λοιπόν σοβαρά τώρα.

Την προηγούμενη Πέμπτη, είχα ραντεβού στο νοσοκομείο με την καρδιολόγο για το χειρουργείο.

Δίπλα μου κάθησε μια κοπελίτσα.

Κοπελίτσα λέω γιατί ήταν 20 και γω μαντράχαλος 32.

1,92 ύψος, 184 κιλά βάρος η κοπελίτσα. Τα γράφουν στον προεγχειρητικό έλεγχο στο φάκελο της ακτινογραφίας θώρακα.

Γύρισα την κοίταξα. Μία πολύ όμορφη πιτσιρίκα με μαύρα μαλλιά και καταπράσινες ματάρες.

Είχε δει και το δικό μου φάκελο και μου λέει: Θα κάνεις sleeve?
    Της λέω: Ναι και συ? (να στα μούτρα μου)
    Απαντάει: Όχι, έχω χολολιθίαση (πέτρα στη χολή)

Απ'τη μία ήθελα να γελάσω γιατί ψιλοξεφτιλίστηκα, από την άλλη η αλήθεια είναι ότι ψιλοθύμωσα.
    Καμιά φορά οι καλοί μου φίλοι και η γυναίκα μου, μου λένε να μην είμαι τόσο ντόμπρος και τόσο ειλικρινής γιατί κάποιοι πληγώνονται.

Έχω μάθει όμως να μην είμαι δήθεν και είπα στην κοπέλα:

Συγνώμη καλό μου, αλλά θα σε χειρουργήσει ο ίδιος γιατρός με μένα.
    Εγώ είμαι 140 κιλά και θέλω να γίνω πάλι 80.
    Εσύ είσαι μικρούλα, 180 κιλά, πολύ όμορφη κοπέλα και 2 μέτρα.

Αφού βλέπεις ότι δεν αποφασίζεις να τα χάσεις από μόνη σου, γιατί δε μιλάς με το γιατρό να σου κάνει και τα 2 χειρουργεία ταυτόχρονα?

Τελικά μπήκε και το είπε στο γιατρό και αυτός αποφάσισε να της κάνει διπλό χειρουργείο.

Μου έστειλε η μικρή χτες ένα e-mail και μου είπε ότι χειρουργείται αύριο και με ευχαρίστησε που πείστηκε γιατί η ίδια φοβόταν πάρα πολύ που άκουγε για γαστρεκτομή.

Γιατί τα έγραψα όλα αυτά?

Εκτός του ότι ξύπνησα πολύ πρωί και βαριέμαι ( :smilegrin: ).

Η κοπέλα αυτή έβλεπε ότι υπάρχει πρόβλημα.
    Ήξερε ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά από την άλλη φοβόταν.
    Τελικά αποφάσισε ότι το να χάσει 100 κιλά, δεν είναι και κάτι εύκολο με δίαιτες.
    Έτσι, θα κάνει το sleeve και ας ελπίσουμε όλα να παν καλά.

Και συ μικρούλα είσαι. Το βάρος σου θα έλεγα ότι δεν είναι για χειρουργείο.
    Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι αυτοτρώγεσαι χωρίς λόγο.
    Οκ, έκλαψες, έκανες επιδερμίδα και αποτοξίνωση.
    Το μόνο που έμεινε τώρα, είναι να μπεις και στην πράξη του πράγματος.

Ξεκίνα απλά να προσέχεις την διατροφή σου.
    Μη μπεις στη ψυχολογία της δίαιτας. Μην αποφεύγεις τα πάντα λες και είναι βρυκόλακες.
    Μέτρο πάνω απ'όλα. Για λίγο καιρό μην πίνεις αναψυκτικά, να τρως γλυκά, τηγανητά κλπ.
    Δοκίμασε κάτι, αλλά σε καμία περίπτωση, μην κάθεσαι να αυτομαστιγώνεσαι.
    Μετά από αυτομαστίγωμα, συνήθως η λύση είναι το ψυγείο και δεν σε βολεύει η κατάσταση.

Πάρε αποφάσεις για σένα και για κανέναν άλλον.
    Πάρε αποφάσεις όπως πήρε η μικρούλα στο νοσοκομείο. Ακαριαία και χωρίς καμία τύψη.
    Απόφαση με ιδιοτελέστατο χαρακτήρα, απόφαση δηλαδή για πάρτη σου και μόνο.

Senior Member
    PM79 τα εγραψες πολυ σωστα!!! καμια φορα θελουμε ταρακουνημα να καταλαβουμε.....

Senior Member
    πωπω τωρα οχι μονο νιωθω γουρουνα που εφαγα ακατασχετα ολη την εβδομαδα αλλα κ ασχημα που καποιοι αλλοι εχουν οντως προβλημα, γιατι σιγουρα το να σηκωνεις τα διπλασια κιλα απο 70-80 ειναι πολυ δυσκολο...
    συγχαρητηρια παιδια, οχι που αφεθηκατε/αφεθηκαμε αλλα που το παλευουμε,
    πραγματικα τελικα σαυτο πρεπει να εστιαζουμε...

Senior Member
    παιδια θυμαστε που χωρις να το καταλαβω πηγα 84? απο τη χαρα μου εφαγα τα παντα και πηγα 85,5! ωραια ειμαι εγω! απελπιστικη αναγκη για αλλαγη και το σαβουριασμα σαβουριασμα!!!! ποτε θα βαλω μυαλο δε ξερω ακομα!!!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια μου ! με χαρα σας λεω πως παλι δεν εχω ρουχα φοραω συν εχεια τα ιδια! καλα να παθω με τα κιλα που εχω! με τιμωρω! φιλια

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345