Results 1 to 15 of 30
Thread: ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ??
-
23-11-2010, 14:54 #1Member
ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ??
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ?? ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΠΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbdown: ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ?? ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΝΩ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!!!!
- 23-11-2010, 15:43 #2Senior Member
Καλως ορισες Φωτεινη κι απο εμενα.. Η ιδανικη προσληψη υγρων ειναι 30ml ανα κιλο βαρους δεδομενου οτι δεν υπαρχουν προβληματα υγειας..Για μενα ηταν σημαντικο Φωτεινη γτ για πααααααρα πολυ καιρο δεν μπορουσα να ξεχωρισω τη διψα απο την πεινα.. Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την απωλεια αυτη καθ'αυτηOriginally posted by fotini88
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ?? ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΠΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbdown: ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ?? ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΝΩ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!!!!
23-11-2010, 18:29 #3Senior Member
Εγω νομιζω παντως οτι το νερό βοηθάει πολύ.Μπορεί στην αρχη να μας φουσκώνει αλλα γενικά εμενα με εκανε να μην πεινάω άσχετες ώρες, καθαρίζει το δέρμα κ με τον καιρο ξεφουσκώνεις. δλδ απ το να πινεις αναψυκτικα χιλιες φορες καλύτερα.
23-11-2010, 18:49 #4Senior Member
Originally posted by spaceride
Καλως ορισες Φωτεινη κι απο εμενα.. Η ιδανικη προσληψη υγρων ειναι 30ml ανα κιλο βαρους δεδομενου οτι δεν υπαρχουν προβληματα υγειας..Για μενα ηταν σημαντικο Φωτεινη γτ για πααααααρα πολυ καιρο δεν μπορουσα να ξεχωρισω τη διψα απο την πεινα.. Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την απωλεια αυτη καθ'αυτηOriginally posted by fotini88
υποθετω οτι λεγοντας υγρα δεν εννοουμε μονο το νερο αλλα τα καθεειδους υγρα που πιθανον καταναλωσουμε-πχ γαλα, χυμους, αφεψηματα, καφεδες, κτλ, ε?
(απλα αυτα θα εχουν κ θερμιδες οποτε να μην το παρακανουμε
)
23-11-2010, 21:50 #5Senior Member
Η διαιτολογος μου,μου ειχε πει πως οι καφεδες δεν ειναι "μετρανε" γιατι λεει δεν ενυδατωνουν τον οργανισμο..
Εγω παντως πινω στανταρ 1 μπουκαλι νερο δλδ 1,5 λιτρο και ισως και αλλα 2 ποτηρια κατα τη διαρκεια της ημερας.
Εχω δει διαφορα στο δερμα κυριως στα ποδια που ναι μεν ειχα λιγη κυταρριτιδα αλλα πλεον ειναι σχεδον αορατη
23-11-2010, 21:56 #6Senior Member
ευτυχως μετρανε και αυταOriginally posted by smart
Originally posted by spaceride
υποθετω οτι λεγοντας υγρα δεν εννοουμε μονο το νερο αλλα τα καθεειδους υγρα που πιθανον καταναλωσουμε-πχ γαλα, χυμους, αφεψηματα, καφεδες, κτλ, ε?
(απλα αυτα θα εχουν κ θερμιδες οποτε να μην το παρακανουμε
)
23-11-2010, 22:58 #7Senior Member
οχι μονο δεν τον ενυδατωνουν αλλα ειναι κ διουρητικοι κ κατα μια αποψη τον αφυδατωνουν, θαρρω...Originally posted by onelifeonechance
Η διαιτολογος μου,μου ειχε πει πως οι καφεδες δεν ειναι "μετρανε" γιατι λεει δεν ενυδατωνουν τον οργανισμο..
Εγω παντως πινω στανταρ 1 μπουκαλι νερο δλδ 1,5 λιτρο και ισως και αλλα 2 ποτηρια κατα τη διαρκεια της ημερας.
Εχω δει διαφορα στο δερμα κυριως στα ποδια που ναι μεν ειχα λιγη κυταρριτιδα αλλα πλεον ειναι σχεδον αορατη
23-11-2010, 23:04 #8Junior Member
Εμένα με βοήθησε γιατί γεμίζει το στομάχι μου και δεν πεινάω
24-11-2010, 07:45 #9Senior Member
Ζεν καταλαβεεεενιιι..ΓΙΑ 90 κιλα βαρος χρειαζονται 2700ml νερου.Ποσο ειναι αυτο;Originally posted by spaceride
24-11-2010, 10:05 #10Senior Member
για 90 κιλα θες 2 λιτρα ξκ 700 ml υγρα.
(αλλα εσυ προχθες το βραδυ δεν ησουν 124?
εχασες κιολας 34 κιλα???
)
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=2867&page=1
24-11-2010, 10:09 #11Senior Member
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έπρεπε να πίνω σχεδόν 4 λίτρα νερό την μέρα? (3, 750) ???? Τοσο μπορεί να κανω 3 μερες να το πιώ, όχι σε μια μέρα....Originally posted by spaceride
Η ιδανικη προσληψη υγρων ειναι 30ml ανα κιλο βαρους δεδομενου οτι δεν υπαρχουν προβληματα υγειας..Για μενα ηταν σημαντικο Φωτεινη γτ για πααααααρα πολυ καιρο δεν μπορουσα να ξεχωρισω τη διψα απο την πεινα.. Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την απωλεια αυτη καθ'αυτη
24-11-2010, 10:16 #12Member
καλημερα στην κεφατη παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοριτσια αν ειναι να πιω 4 λιτρα νερο για το βαρος μου , 8α πεθανωωωωωωωω καταρχην θα εχω πανω στο ποδι μου εφαρμοσμενο καθετηρα γιατι πρεπει να πηγαινω τουαλετα καθε 10 λεπτα!!!!!!
24-11-2010, 10:16 #13Senior Member
υγρα πωλινα, οχι μονο νερο.
24-11-2010, 10:20 #14Senior Member
υγρα υγρα δλδ αναψυκτικά, χυμούς καφέδες και τέτια? Καφέδες δεν πίνω. πολύ σπανια. Αναψυκτικό άντε να πιω ένα ποτήρι 2-3 φορες την βδομαδα. χυμους το ίδιο.....
24-11-2010, 10:21 #15Senior Member
Αντε πίνω και 1 ποτήρι γαλα την ημέρα.

Reply With Quote

Νευρα. Πολλα νευρα... πατερας
09-11-2025, 00:20 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια