ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 255
    Senior Member
    Δε θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου,lessing μου,
    αν και θεωρώ πως στην ερώτηση τι θα μας έκανε ευτυχισμένους αυτήν τη στιγμή,
    οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,ανατρέχουμε στο μικρόκοσμο μας,για επιθυμία προς εκπλήρωση!
    Στο φόρουμ μας δε,ο βασιλιάς της σκέψης και του αναστεναγμού είναι το βάρος
    κι όλα όσα με αυτό σχετίζουμε ή εξαιτίας του στερούμαστε!Έχει αγγίξει επίπεδο εμμονής,
    δε λέω,αλλά αυτή είναι η αλήθεια του καθένα,που κατατέθει εδώ...Βλέπεις άλλωστε
    και ποιάς θεματολογίας τόπικς κινούνται περισσότερο...Το να περιμένει κάποιος να διαβάσει
    κάτι αλτρουιστικό και μάλιστα παγκόσμιας εμβέλειας μου φέρνει στο νου καλλιστεία
    με αποστηθισμένες σωστές απαντήσεις περί παγκόσμιας ειρήνης κι αντιμετώπισης φτώχιας!

Senior Member
    lessing χθεσ ήρθε η μαμά μου κ μου είπε οτι τις είπαν οτι σύντομα θα γίνει πόλεμος μεταξύ τουρκίας κ ρωσίας,κ η Ελλάδα θα περάσει 5 μήνες πείνας.πέρα από τον όλο παραλογισμό κ το αστείο του πράματος,η μαμά μου είναι κ κάποιας ηλικίας,εγώ το μόνο που βρήκα να τις απαντήσω ήταν"αχ ωραία επιτέλους θα χάσω τα κιλά που θέλω"

Junior Member
    Θα με κανε ευτυχισμένη να έιχα μια δουλειά που να μου αρέσει και με NORMAL συνθήκες εργασίας ,να είχα φίλους,να ζούσα χώρις άγχοι και υποχρεώσεις ,να κατάφερνα κάποτε να σταματήσω να πληγώνω και να στεναχωρώ τους ανθρώπους που αγαπάω λόγω των δικών μου προβλημάτων

Originally posted by faih86
    Θα με κανε ευτυχισμένη να έιχα μια δουλειά που να μου αρέσει και με NORMAL συνθήκες εργασίας ,να είχα φίλους,να ζούσα χώρις άγχοι και υποχρεώσεις ,να κατάφερνα κάποτε να σταματήσω να πληγώνω και να στεναχωρώ τους ανθρώπους που αγαπάω λόγω των δικών μου προβλημάτων
    Καλώς ήλθες στην παρέα μας faih86..
    Ναι, πέρα απο όλα τα άλλα προσωπικά προβλήματα που έχουμε, η δουλειά έρχεται να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Είναι κάτι που επιβαρύνει την κατασταση μέρα με τη μέρα. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και να προσπαθουμε για το καλύτερο τουλαχιστον σε αυτα που περνουν απο το χέρι μας.. Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον στο θέμα εργασίες για όλες μας γιατί η κατάσταση είναι τραγική :thumbdown:

Senior Member
    Στην εκπνοή της δύσκολης αυτής χρονιάς θα ήθελα, από αυτά που θεωρούμε σημαντικά, να μην αλλάξει τίποτε στη ζωή μου...
    Απεναντίας, θα ήθελα να αλλάξουν (ή έστω να γλυκάνουν) όσα ταλαιπωρούν τον καθένα!

Senior Member
    να γυριζα λιγο το χρονο πισω γιατι παλι εκανα παπαριά με τον παπάρα :P

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Δε θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου,lessing μου,
    αν και θεωρώ πως στην ερώτηση τι θα μας έκανε ευτυχισμένους αυτήν τη στιγμή,
    οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,ανατρέχουμε στο μικρόκοσμο μας,για επιθυμία προς εκπλήρωση!
    Στο φόρουμ μας δε,ο βασιλιάς της σκέψης και του αναστεναγμού είναι το βάρος
    κι όλα όσα με αυτό σχετίζουμε ή εξαιτίας του στερούμαστε!Έχει αγγίξει επίπεδο εμμονής,
    δε λέω,αλλά αυτή είναι η αλήθεια του καθένα,που κατατέθει εδώ...Βλέπεις άλλωστε
    και ποιάς θεματολογίας τόπικς κινούνται περισσότερο...Το να περιμένει κάποιος να διαβάσει
    κάτι αλτρουιστικό και μάλιστα παγκόσμιας εμβέλειας μου φέρνει στο νου καλλιστεία
    με αποστηθισμένες σωστές απαντήσεις περί παγκόσμιας ειρήνης κι αντιμετώπισης φτώχιας!
    Ναι εχεις δικιο

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    lessing χθεσ ήρθε η μαμά μου κ μου είπε οτι τις είπαν οτι σύντομα θα γίνει πόλεμος μεταξύ τουρκίας κ ρωσίας,κ η Ελλάδα θα περάσει 5 μήνες πείνας.πέρα από τον όλο παραλογισμό κ το αστείο του πράματος,η μαμά μου είναι κ κάποιας ηλικίας,εγώ το μόνο που βρήκα να τις απαντήσω ήταν"αχ ωραία επιτέλους θα χάσω τα κιλά που θέλω"
    ΧΑ ΧΑ εισαι απαιχτη!:smug b:

Senior Member
    θα ήθελα να ήμουν στην Κρήτη και να περπατάω στο παλίο λιμάνι των χανίων..

Senior Member
    να ημουν 10 κιλα πιο αδυνατη και να κρατουσα μια σακουλα με 10 τζιν νουμερο 8 αμερικανικο

Senior Member
    Χα χα!Αχτι τα εχεις τα τζιν...

Senior Member
    Ναι . Πώς το καταλαβες ; :lol: :P

Senior Member
    Originally posted by elafaki20

θα ήθελα να ήμουν στην Κρήτη και να περπατάω στο παλίο λιμάνι των χανίων..
    :thumbup: Αχ!Ναι!Μαγευτική εκείνη η παραλία...Κι ο φάρος...και τα σοκάκια...
    Είχα νιώσει πως βρήκα ένα κομμάτι μου εκεί...Το πρώτο μου αγαπημένο μέρος στην Ελλάδα για χρόνια...
    Έχω πολύ καιρό να πάω κι έχω και κολλητή φίλη που ζει εκεί!Έλα να διακτινιστούμε για λίγο,παρέα εκεί,Ρούντολφ!

Senior Member
    Επισης θα ηθελα να εχω μια χρονομηχανη για να παω στις 28 μαρτιου αυτοματα και να φυγω για 6ημερη εκδρομη με τις κολλητες μου στη Γερμανια. :blush::smilegrin:

Senior Member
    Να ξυπνουσα αυριο το πρωι και να εχω χασει δυο κιλα ως δια μαγειας ακομα !!!!

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast