ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 255
    Senior Member
    Δύο χαμένα κιλά χαρίζουν ευτυχία;Ουάου!Εντυπωσιακό!
    ʼρα,ʼλμα μου,είσαι ήδη εξίμισυ φορές ευτυχισμένη!
    ʼλλες εφτά θέλεις και να δω σε τι πέλαγα θα μου αρμενίζεις τότε!

Junior Member
    Δύο πράγματα θα ήθελα αυτή τη στιγμή, να χάσω τα κιλά που θέλω και να ερωτευτώ κάποιον άλλο, να ξεχάσω αυτόν τον ηλίθιο, που παρόλο που τον είδα με την κοπέλα του, τον σκέφτομαι ακόμα...

Senior Member
    NADINE μου στη φαση που ειμαι δυο κιλα κανουν την ευτυχια.............

Senior Member
    Έλα μωρέ,ʼλμα μου...Δε σε πιστεύω!
    Think big!Τουλάχιστον τρία κιλά! ;)

Senior Member
    Originally posted by KitKat
    Δύο πράγματα θα ήθελα αυτή τη στιγμή, να χάσω τα κιλά που θέλω και να ερωτευτώ κάποιον άλλο, να ξεχάσω αυτόν τον ηλίθιο, που παρόλο που τον είδα με την κοπέλα του, τον σκέφτομαι ακόμα...
    Kitkat πέρυσι εγώ μετά από 12 χρόνια σχέση ήμουνα στο σπίτι του ενώ δεν με περίμενε και άνοιξε η πόρτα και μπήκε με άλλη η οποία ήταν αδύνατη και όμορφη γαμ@το κι εγώ ήμουν +40 κιλά! Για να συνέλθω λοιπόν και να ξεπεράσω το σοκ έκανα το εξής: έφερνα στο μυαλό μου αυτόν με αυτήν μαζί στο σπίτι του όπου έμπαινα μέσα εγώ και τους πλάκωνα στο ξύλο!! Ξύλο να δουν τα μάτια σου, ούτε ο Τσάκι Τσαν να ήμουνα! Ακούγεται περίεργο αλλά εμένα με ηρεμούσε πολύ.

Senior Member
    Θα ηθελα να ημουνα λεπτη κ να ζουσα στην Αγγλια για ενα διαστημα.Αυτα τα δυο.

Member
    να μην ειχα καταφερει να παρω ενα κιλο σε λιγοτερο απο 24 ωρες.....!!!
    και να ξυπνησω αυριο το πρωι και να εχω το πτυχιο μου,ετοιμο,κορνιζαρισμενο.. ..!!!

Junior Member
    Πάντως ΤΖΙΝΑ θα του άξιζε και το πραγματικό ξύλο!!:DΠάντως καλύτερα που έγινε αυτό το περιστατικό, κατάλαβες τι άτομο είναι, δεν άξιζε!Και εγώ ξέρω ότι δεν αξίζει ούτε να τον σκέφτομαι, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω, τουλαχιστον ακόμα...

Senior Member
    Μην ανησυχείς Kitkat είναι δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο, ευτυχώς ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.

Junior Member
    αυτο που θα με εκανε τη συγκεκριμενη στιγμη happy ειναι να εμπαινα σε ενα μαγαζι με ρουχα κ να διαλεγα οτι ηθελα χωρις να ανησυχω για τα νουμερα, να ηταν ολα σε μικρο μεγεθος κ να μου εκαναν
    wishful thinking αλλα που θα παει θα γινει καποια στιγμη :cool:

Senior Member
    να μην σκεφτομουν τα γ@μημενα τα εξοδα και αυταβ που χρωσταμε!!!!να κερδιζα ενα λοττο και να ποηγαινα διακοποες με την οικογενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Το σκέφτομαι πολυ συχνά τι θα μ΄εκανε ευτυχισμένη .
    Αυτό που θα μ΄έκανε πραγματικα ευτυχισμένη είναι τόσο απραγμοτοποίητο όσο το να διακτινιζόμουν αυτή τη στιγμή σε κάποιον άλλο γαλαξία . Είναι να γινόταν αύριο το πρωι να ξυπνούσα και να γινόμουν πάλι παιδι 10 χρονών χωρις ένοιες στο μυαλό μου παρα μόνο τα μαθήματα του σχολείου . Να ακολουθούσα ξανα τον ίδιο δρόμο και τα ίδια μονοπάτια κάνοντας πιθανόν τα ίδια λάθη αλλα απολαμβάνοντας τα . Δεν θα απέφευγα τίποτε απο όσα έχω κάνει , μόνο θα φρόντιζα να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει .

Senior Member
    Εγώ θέλω απλά να ταξιδέψω.. Αυτό θα μ' έκανε ευτυχισμένη.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

:thumbup: Αχ!Ναι!Μαγευτική εκείνη η παραλία...Κι ο φάρος...και τα σοκάκια...
    Είχα νιώσει πως βρήκα ένα κομμάτι μου εκεί...Το πρώτο μου αγαπημένο μέρος στην Ελλάδα για χρόνια...
    Έχω πολύ καιρό να πάω κι έχω και κολλητή φίλη που ζει εκεί!Έλα να διακτινιστούμε για λίγο,παρέα εκεί,Ρούντολφ!
    αχ τι ώραια εικόνα που έβαλες Nadine..με ταξίδεψες..

Senior Member
    Αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένη τώρα θα ήταν να ερχόταν κάποιος αγαπημένος να με βγάλει έξω απόψε, να ντυθώ, να γίνω όμορφη, να αρωματιστώ, να μπω στο αυτοκίνητο του και να με πάει όπου θέλει, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχω στην απόφαση για το που πάμε και τι θα κάνουμε..Αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένη θα ήταν να αφεθώ σε χέρια που να εμπιστεύομαι..

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast