ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 255
    Senior Member
    Να γιορταζα κι εγω σημερα :(

Senior Member
    Nα μην τσακωνονταν οι γονεισ μου:(

Senior Member
    Για να το κάνουν αυτό, σίγουρα έχουν τους λόγους τους. Δεν ξέρω πόσο μικρούλα είσαι, αλλά δες λιγάκι και τη δική τους σκοπιά. Προσπάθησε, όσο γίνεται, να απομονώσεις τη θέση σου από τη δική τους. Προσπάθησε να σκεφτείς τι θα σε κάνει εσένα και μόνο εσένα ευτυχισμένη, έξω από το πρίσμα της οικογένειάς σου. Δε θέλω να επέμβω σε ευαίσθητα δεδομένα, θέλω μόνο να σε κάνω να σκεφτείς λιγάκι τον εαυτό σου, ως μονάδα. Όσο γίνεται αυτό.

Senior Member
    Καλησπερα.Ειμαι ευτυχισμενη γιατι εχω την υγειαμου κ εγω κ η οικογενεια μου κ οσοι αγαπω αλλα θα ηταν ενα συν αν αυριο μου πουν σιγουρα οτι την πεμπτη μπαινω στο νοσοκομειο για να κανω την επεμβασουλα μου κ εγω..

Senior Member
    Καλη επιτυχια με την επεμβαση σου monadiki1

Member
    Χμμ είμαι αρκετά χαρουμενο άτομο γενικώς ,αλά θα ήθελα να είχα πετύχει τους στόχους μου και να έβλεπα τον εαυτό μου έτσι όπως ονειρεύομαι (και βλέπω και πολλαααα όνειρα :smilegrin: ). Και θα ήθελα να πω στην sweetgirl βάλε τα ακουστικά σου και άκου την αγαπημένη σου μουσική έτσι κάνει ι δική μου κορούλα όταν κάνω την βλακεία να τσακωθώ με το τον μπαμπά της ...

Senior Member
    Kι εγω αυτο κανω. Πως το μαντεψες silvia74?

Member
    Σου είπα έχω την κόρη μου και ξέρω από της δίκες της αντιδράσεις :starhit: απλά μην δίνεις σημασία μερικές φορές είναι και εκτόνωση ένα καβγαδάκι.

Junior Member
    θα ήθελα να έβρισκα τη δύναμη να σταματήσω να τρώω και να γυρίσω στα κανονικά μου κιλά... επίσης να έρθει ο σκύλος μου τώρα και να μου κάνει μια αγκαλιά... χωρίς να τον φωνάξω...

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    iwanna 24 μόλις είδα το τικεράκι σου! Μπράβο είναι σπουδαίο αυτό που κατάφερες!!
    Και σου εύχομαι πολύ σύντομα να κρατάς στα χέρια σου ένα δικό σου μωράκι!!!! :blush:
    σε ευχαριτσω πολυ πολυυυ ελαφακιιι μου να εισαι καλααα!!!!! ολα καλααα να πανεεεε και για τον καθενα για οτι λαχταρα η ψυχουλα τουυ!!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Member
    Να έχω βάλει σωστά το τικερακι μου ...:rolleyes:

Member
    Ναι αυτό όντος με έκανε ευτυχισμένη αυτή την στιγμή !!:smilegrin:

Senior Member
    το ψυγειο μου γεματο ασφυκτικα οπως παλια με ενα σωρο καλουδια και ας μην τα αγγιζα ............

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Lessing μου λες σε παρακαλω περισσοτερα για τη μεθοδο του γιατρου σου κ το ονομα του.Ποσο παιρνει επισκεψη,την πρωτη φορα κ ποσο μετα?το τριωρο ηταν η πρωτη?
    Γλαυκη μου ευχαριστως να σου πω αλλα επειδη νομιζω οτι δεν επιτρεπεται να λεμε ονοματα βασει του κανονισμου του φορουμ,στειλε μου ενα u2u να σου απαντησω κ να στα στειλω γιατι εγω δεν μπορω να στειλω u2u υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα μονο να απαντησω.50 ευρω παιρνει.Περιμενω u2u σου.

Senior Member
    Αυτο που θα με εκανε τωρα ευτυχισμενη ειναι ενα ταξιδι.Στο εξωτερικο.:love:

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast